" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΚΙ ΕΠΟΜΕΝΟ, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ, Κ. ΣΑΚΚΑ.


aristera_tromokratia__article
Όποιος νόμιζε ότι όλος αυτός ο θόρυβος με την «εξαφάνιση» του αρχιτρομοκράτη Χ. Ξηρού, τις απειλές των ληστοτρομοκρατών για νέο αιματηρό χτύπημα, κ.τ.λ., κ.τ.λ., θα απέτρεπε τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ να εκδηλώσουν τη «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» τους προς τον εκ νέου συλληφθέντα επί τρομοκρατία Κ. Σακκά, είναι μακριά νυχτωμένος. Έτσι, χθες, στην επίσημη ιστο-χαβούζα των διαδικτυακών κουκουλοφόρων του παρδαλού συνονθυλεύματος, δημοσιεύθηκε η παρακάτω ανακοίνωση μετωπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία το πολιτικό κουκούλι της τρομοκρατίας απαιτεί (!!!) την «άμεση απελευθέρωση» του εκλεκτού του:

«ΚΕΔΔΕ: Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση του Κ. Σακκά
Η ΚΕΔΔΕ καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις των κατασταλτικών μηχανισμών που έχουν στόχο την ομηρία και τη φυσική εξόντωση του Κώστα Σακκά.
Η υποτιθέμενη ταυτοποίηση από τους σύγχρονους Κλουζώ της Αντιτρομοκρατικής αποτυπώματος του Κ. Σακκά μετά από 4 χρόνια σε σπίτι στο Χαλάνδρι έρχεται «συμπτωματικά» σε μια στιγμή που η κυβέρνηση επιχειρεί να αναβαθμίσει το αυταρχικό της στυλ.
Η αναβίωση της τρομοϋστερίας με σκοπό την κατάργηση των πιο στοιχειωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών θα βρει απέναντί της το μαζικό κίνημα και τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας.
Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση του Κ. Σακκά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου