" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Δεν έχουν ούτε για βασιλόπιτα: Κλείνει η μεγαλύτερη Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ στην χώρα


 Η πρώτη καλή είδηση της χρονιάς έρχεται από την Κρήτη που ήταν κάποτε το προπύργιο του κλεφτοπασόκ - Λουκέτο έβαλε η μεγαλύτερη τοπική στην Ελλάδα
Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν ήδη χαράξει και ακολουθούν την κοινή τους πορεία προς την πολιτική ανυπαρξία. Πρωτοπόρο σε αυτή τη διαδικασία το ΠΑΣΟΚ, αφού ήταν το πρώτο που οδηγήθηκε στο μηδέν, με τα χρέη να πνίγουν τον κομματικό μηχανισμό και τον κόσμο να το έχει εγκαταλείψει προ πολλού. Αυτή τη στιγμή το ΠΑΣΟΚ είναι «κυβερνητικός εταίρος», ενώ η ΝΔ έχει αναλάβει εργολαβία την συγκάλυψη και απόκρυψη των συνεχών αποκαλύψεων για πράσινες μίζες, ρεμούλες και κλεψιές.
Δεν φτάνει, όμως, για την διάσωση του ΠΑΣΟΚ μια απλή συγκάλυψη του σκανδάλου των υποβρυχίων ή η παντελής άρνηση για έρευνες σχετικά με τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ. Η πράσινη λαίλαπα που επί πολλές δεκαετίες ρήμαξε τον τόπο πάσχει πολύ βαθύτερα, επειδή ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι και τους φτύνει. Ακόμα και οι ίδιοι οι πασόκοι έχουν αντιληφθεί την μη αντιστρεψιμότητα της κατάστασης και φεύγουν, άλλος για ΣΥΡΙΖΑ και άλλος για «βρούβες».
Η μεγαλύτερη τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ είναι η Τ.Ο. Μασταμπά Ηρακλείου. Εδώ και πολλές δεκαετίες η συγκεκριμένη Τ.Ο. υπήρξε επίκεντρο των εσωκομματικών εξελίξεων, αλλά και της πολιτικής επικαιρότητας του τόπου, αφού καθόριζε πολλά πράγματα στο ΠΑΣΟΚ. Η συγκεκριμένη Τ.Ο. ετοιμάζεται πλέον να βάλει και επισήμως λουκέτο. Όπως χαρακτηριστικά λέει μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ: “Ναι, μοιάζει με το κύκνειο άσμα του ίδιου του ΠΑΣΟΚ το επικείμενο λουκέτο που ετοιμάζεται να βάλει η μεγαλύτερη κομματική οργάνωση της Ελλάδας. Και είναι περίεργο γιατί ακόμη έχει μέλη, πολλά μέλη”.
Βέβαια όταν λέει ότι έχει «πολλά μέλη», εννοεί ανθρώπους που κάποτε γράφτηκαν, μερικοί και με το ζόρι ή εν αγνοία τους, στην συγκεκριμένη τοπική και οι αρμόδιοι αρνούνται να τους διαγράψουν. Η πραγματικότητα λέει ότι το πρώτιστο πρόβλημα και αυτής της Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, αλλά και γενικότερα του ΠΑΣΟΚ είναι ότι ο Λαός το έχει εγκαταλείψει και αυτό είναι οριστικό και αμετάκλητο. Έτσι τώρα η Τ.Ο. Μασταμπά Ηρακλείου και στην συνέχεια όλες οι τοπικές του θα κλείσουν υπό το βάρος των χρεών και εν τέλει και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ θα βάλει λουκέτο και θα αφήσει τους Έλληνες να αναπνεύσουν.
Όλοι οι Έλληνες γυρνούν επιδεικτικά την πλάτη στο μόρφωμα που κατέστρεψε την χώρα και συνεχίζει να κρατά με... ορό στην ζωή ο Σαμαράς. Φέτος θα είναι η χρονιά που μέσα από τις εκλογικές αναμετρήσεις θα μπει οριστική ταφόπλακα στο ΠΑΣΟΚ και θα τοποθετηθεί μια για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Μαζί του θα καταρρεύσει και η ψευτοδεξιά του Σαμαρά, αφού τώρα την έχει φτάσει σε επίπεδα "Πολιτικής Άνοιξης" και σύντομα θα πάρει τον δρόμο του... ΛΑΟΣ.
Την ίδια ώρα ο Λαϊκός Σύνδεσμος παρόλο τον επικοινωνιακό πόλεμο, τις παράνομες πολιτικές διώξεις, την αναστολή χρηματοδότησης και τις τρομοκρατικές επιθέσεις του αριστερού παρακράτους ανοίγει γραφεία παντού και χαίρει της στήριξης εκατομμυρίων Ελλήνων που προσδοκούν ότι το 2014 θα ανατείλει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου