" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ... ΒΙΝΤΕΟ: ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΒΡΩΜΑ Η ΕΡΤ ΠΟΥ ΨΟΦΗΣΕ ΑΛΛΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΤΑΦΗ... ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"...!!!

Το βίντεο είναι από τις χρυσές εποχές της ΕΡΤ, όταν οι μπολσεβίκοι οργίαζαν ανενόχλητοι επί μπουχέσα Καραμανλή και ουδείς αντιδρούσε: Νύχτα Τετάρτης 14 Μαΐου 2008 και η εκπομπή «Βιβλία στο Κουτί» παρουσιάζει τον λογοτεχνικό κριτικό των «Νέων» του Λαμπράκη, Δημοσθένη Κούρτοβικ (αδελφό της δικηγόρου της 17 Νοέμβρη Γιάννας Κούρτοβικ), προκειμένου να παρουσιάσει το νέο του (για το 2008) μυθιστόρημα «Τι ζητούν οι βάρβαροι», εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα», 2008.

Ο Κούρτοβικ (είναι Σλοβενο-Εβραίος στην καταγωγή πράγμα που κρύβει επιμελώς ακόμη και η Wikipedia http://el.wikipedia.org/wiki/Δ%C...)
βρίσκει την ευκαιρία (όπως θα ακούσετε στο βίντεο που ανεβάσαμε) να κάνει μία αισχρή προπαγάνδα υπέρ του δικαιώματος των Σκοπιανών να αποκαλούνται Μακεδόνες, εφόσον γεννήθηκαν στην Μακεδονία.

Ακολουθεί (1:25 του βίντεο) η κομμουνιστοσυμμορίτισσα δημοσιογράφος της ΕΡΤ Έλενα Χουζούρη, με αφορμή το κάργα φιλοσκοπιανό βιβλίο της «Σκοτεινός Βαρδάρης», εκδόσεις «Κέδρος» (http://www.biblionet.gr/book/89691)
Η Χουζούρη βρίσκει την ευκαιρία να εξηγήσει από την Κρατική Τηλεόραση του μπουχέσα Καραμανλή πώς άρχισε να συνειδητοποιεί πως δεν είναι Ελληνίδα αλλά Μακεδόνισσα!..

Αυτά τα αίσχη συνέβαιναν επί χρόνια στην αμαρτωλή ΕΡΤ και γι' αυτό την υπερασπίζονται σήμερα με νύχια και με δόντια οι Μπολσεβίκοι κομμουνιστοσυμμορίτες.
  



 ΠΗΓΗ
Αναδημοσίευση από : ΣΤΟΧΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου