" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

ΕΛΕΟΣ, ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ ! Ο ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ




Το νέο «πουλέν» του ΣΥΡΙΖΑ ακούει στο όνομα Κώστας Βαξεβάνης. Πρόκειται για τον… γίγαντα της δημοσιογραφίας, ο οποίος –σύμφωνα με τις… κακές γλώσσες- πρόσφερε την… δημοσιότητά του στο συνονθύλευμα, αφού πρώτα εξασφάλισε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του. Χθες, λοιπόν, ο… γίγας εξαπέλυσε επίθεση στην Χρυσή Αυγή και στον Η. Κασιδιάρη, που δεν μοιάζει με τον Λεωνίδα, αλλά με τον… Αρτέμη Μάτσα. Ιδού το ξέρασμά του από το… κουτάκι του (της Πανδώρας):
«…Με βάση αυτή την ανάλυση λοιπόν, οι Χρυσαυγίτες δεν μοιάζουν ούτε με τον Λεωνίδα, ούτε με τον Κολοκοτρώνη, αλλά με τον Αρτέμη Μάτσα των ελληνικών ταινιών. Με αυτό τον δοσίλογο που είχε ασπαστεί τον εθνικοσοσιαλισμό, φόραγε κουκούλα και πρόδιδε έλληνες πατριώτες. Είναι προφανές πως όταν μάλιστα το έκανε, όταν οδηγούσε ανθρώπους σε αποσπάσματα ή σε φούρνους, ταυτόχρονα θαύμαζε και το αρχαίο κάλλος που άλλωστε και ο Χίτλερ αποτιμούσε και θεωρούσε την πράξη του πατριωτισμό και όχι προδοσία… Όσες φορές τους ακούς να μιλάνε, είναι οι ηρωικοί απόγονοι των πιο ηρωικών στιγμών. Αλλά την μοναδική περίοδο που μπορείς να τους ζυγίσεις και να τους ταυτίσεις ιστορικά, είναι κουκουλοφόροι, ταγματασφαλίτες και μαυραγορίτες».
Τι κρίμα, όμως, που ο συγκεκριμένος εαμοβουλγαρο-πατριώτης σταλινοτσολιάς, δε γεννήθηκε την ημέρα που πήρε μεταγραφή για το ροζ συνονθύλευμα. Ήταν «μαχόμενος» δημοσιογράφος της κρατικής ΕΡΤ. Δηλαδή, κρατικοδίαιτος του σάπιου συστήματος εξουσίας (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), το οποίο είναι υπεύθυνο για τη δυστυχία μας. Κι όταν λέμε «κρατικοδίαιτος» δε μιλάμε για κανέναν… ψιλικατζή, αλλά για έναν άνθρωπο που εισέπραττε χιλιάδες ευρώ το μήνα, για τις κακόγουστες εκπομπούλες του, τις οποίες παρακολουθούσαν ελάχιστοι. Πόσο πήγαινε το μαλλί για έναν… επαναστάταρο του επιπέδου του Βαξεβάνη; Πριν από λίγο καιρό, όταν ο… επαναστάταρος έκανε καουμποηλίκια στο βουλευτή Γεωργιάδη, αυτός κατέθεσε μια ερώτηση στη βουλή για τις αμοιβές του λεγάμενου από την ΕΡΤ. Θα παραθέσουμε την απάντηση, αφού όμως πρώτα κάνουμε μια απαραίτητη υπενθύμιση:

Προσοχή! Ταλαίπωροι άνεργοι και άποροι, που δεν έχετε στον ήλιο μοίρα, πάμφτωχοι συνταξιούχοι που αδυνατείτε να πάρετε τα φάρμακά σας και λοιπά θύματα του Μνημονίου, αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω στην καλύτερη περίπτωση θα σας ανεβάσουν την πίεση και στη χειρότερη θα σας βαρέσει εγκεφαλικό. Συνιστούμε, λοιπόν, ν’ αφήστε αυτό το θέμα και να διαβάσετε μια άλλη ανάρτηση. Αν, όμως, επιμένετε να συνεχίσετε, πάρτε πρώτα ένα υπογλώσσιο

Ιδού η απάντηση των αρμοδίων:
Σύμφωνα, λοιπόν, με έγγραφο του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ Γκίκα Μάναλη, το οποίο διαβιβάστηκε στη βουλή εκταμιεύθηκε, συνολικά, από την ΕΡΤ το ποσόν –κρατηθείτε- των 1.447.388 ευρώ, για την εκπομπή «ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ», την περίοδο 2010- 2012. Το κόστος για κάθε εκπομπή για το 2010 ανήλθε σε 24.772 ευρώ, για το 2011, σε 22.000 ευρώ και για το 2012, σε 20.000 ευρώ!!!

(ΥΓ) – Προς όσους… επέζησαν από το σοκ: Τα συμπεράσματα δικά σας!

από :  ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου