" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Η ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ( μέρος Δ', τελευταίο )



Πολλά έχουν γραφθεί τα τελευταία χρόνια σχετικά με την εκ των προτέρων γνώση του Ρούσβελτ για την επίθεση στο Πέρλ Χάρμπορ, που περιελάμβανε τους αμερικανικούς ελιγμούς ενάντια στην Ιαπωνία και έκαναν τα αντίποινα σχεδόν αναπόφευκτα, ενώ πληροφορίες για πιθανή επίθεση έφθαναν στον Ρούσβελτ από οκτώ διαφορετικές πηγές. Ήταν μια μέρα όνειδους, όπως ο Τζόν Τόλαντ ( John Toland) επανέλαβε στο βιβλίο του με τον ίδιο τίτλο  (Day of Infamy), και ο Ρούσβελτ είχε προκαλέσει το επιθυμητό ατύχημα.

Μετά την επίθεση στο Πέρλ Χάρμπορ, ο Άλεν Ντάλες υπηρέτησε στο επιτελείο του Γραφείου Συντονισμού Πληροφοριών (Office of Coordinator of Information OCI),  προδρόμου του Γραφείου Στρατηγικών Υπηρεσιών( OSS).

Ο Τζ. 'Εντγκαρ Χούβερ (J. Edgar Hoover) αντιπαθούσε τους Ντάλες χαρακτηρίζοντάς τους ως διεθνιστές. Ο Χούβερ, ίσως κάτι να ήξερε. Ήταν απλώς "συνήθεις εργασίες" κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου για πολλούς από αυτούς τους ίδιους διεθνιστές. 
Sosthenes Behn
 Κατά τη διάρκεια του 1942, η Στάνταρντ 'Οιλ του Νιου Τζέρσεϊ προμήθευε με πετρέλαιο τους Γερμανούς μέσω της ουδέτερης Ελβετίας, ενώ η Τζένεραλ Μότορς εφοδίαζε και τις δύο πλευρές κατά τη διάρκεια της σύρραξης. Το υποκατάστημα της Τσέιζ Μπανκ (Chase) στο Παρίσι διαχειριζόταν εκατομμύρια δολάρια από δουλειές με τους ναζί με την έγκριση του κεντρικού καταστήματος στο Μανχάταν, ενώ ο συνταγματάρχης Σόσθινες Μπεν (Sosthenes Behn), ο επικεφαλής της ΙΤΤ, διαβουλευόταν με τον Χίτλερ για επικοινωνιακά συστήματα και βόμβες-ρομπότ. Τα ρουλεμάν, από τα οποία είχαν μικρές ποσότητες οι Σύμμαχοι, στέλνονταν σε συνδεδεμένες με τους ναζί εταιρίες στη Ν. Αφρική από τον αντιπρόεδρο του Αμερικανικού Γραφείου Πολεμικής Παραγωγής σε συνεργασία με τον εξάδελφο του ναζί Γκέρινγκ, στη Φιλαδέλφεια. Μια αμερικανική συμμαχία με τον Στάλιν προκάλεσε σιωπηλή αποδοχή της σφαγής 6 εκατομμυρίων Ουκρανών κατά το 1932-33, μαζί με την γερμανο-ρωσική εισβολή της Πολωνίας και τη ρωσική εισβολή στις Φινλανδία - Λετονία - Εσθονία και Λιθουανία. 'Ένδεκα εκατομμύρια δολάρια σε εκμισθωμένη βοήθεια δόθηκε στην ΕΣΣΔ μαζί με αντίγραφα σχεδίων για ατομικές βόμβες και αποστολές εξευγενισμένου ουρανίου, που προσφέρθηκαν από τον άνθρωπο του ΣΕΣ (CFR), τον Χάρι Χόπκινς (Harry Hopkins), σύμφωνα με το βιβλίο του G. R. Jordan "Τα ημερολόγια του ταγματάρχη Τζόρνταν". Μετά τον πόλεμο, ο αμερικανικός στρατός συνεργάσθηκε στην Επιχείρηση Κιλχολ 4 (Operation Kellhoul), στέλνοντας 2 εκατομμύρια Ρώσων προσφύγων πίσω στη Ρωσία σε βαγόνια μεταφοράς ζώων, για να αντιμετωπίσουν τα τρομερά αντίποινα του Στάλιν.

Ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος είναι η ιστορία θανάτου 35 εκατομμυρίων πατριωτών που κραύγαζαν συνθήματα δουλοπάροικων, ενώ δισεκατομμύρια δολάρια εισέρευσαν στα πορτοφόλια των διεθνών τραπεζιτών και των λεγεώνων τους, των πολιτικών και των εμπόρων όπλων. Στο τέλος του πολέμου, έτσι λέει η κρατούσα άποψη, ο Χίτλερ αυτοκτόνησε στο καταφύγιό του. Από μέρους μου, δεν έχω πεισθεί. Πολλοί άλλοι εξέχοντες ναζί δραπέτευσαν για να συνωμοτήσουν κάποια άλλη φορά. Γιατί όχι ο Χίτλερ, που είχε όλες τις πηγές με το Γ΄ Ράϊχ υπό τις διαταγές του. Η διασημότητα του Χίτλερ υποδείκνυε ότι ο Θάνατός του ήταν ψεύτικος όπως και οι Θάνατοι άλλων ναζί στο τέλος του πολέμου - Του Μάρτιν Μπόρμαν Μartin Bormann), έξι φορές για παράδειγμα, αλλά οι μυστηριώδεις περιστάσεις και η έλλειψη αποδείξεων του Θανάτου του βαρύνουν υπέρ της Θεωρίας ότι ο Χίτλερ δραπέτευσε. 

Ο Γουέιν Χέντερσον (Wayne Ηenderson), σε ένα αδημοσίευτο άρθρο, προσφέρει αναθεωρημένες πληροφορίες σχετικό με το Θάνατο του Χίτλερ: "Τον Φεβρουάριο του 1973, ένας δημοσιογράφος πήρε μια σπάνια συνέντευξη από έναν άνδρα που νομιζόταν επί μακρόν νεκρός. Αν και πιστευόταν γενικά ότι πέθανε προσπαθώντας να δραπετεύσει από  το Βερολίνο - λίγα μέτρα μπροστά από τα ρωσικά στρατεύματα που ύστερα κατέλαβαν την πόλη - , ο Μάρτιν Μπόρμαν, στενός φίλος του Χίτλερ, ζούσε σε απομόνωση, άρρωστος, σε μία μονή Ρετεμπντοριστών κοντά στην Τουπίθα, στη Βολιβία. Αυτός, ανάμεσα σε άλλους, ήταν ο δέκτης αυτού του δώρου του "Άγριου Μπιλ" Ντόνοβαν (Donovan) της ΟSS (αργότερα η CIA) και συγκεκριμένων κλικών της ελίτ τον Βατικανού.

Ο Μπόρμαν ήταν από τους λίγους εκλεκτούς παρόντες στο καταφύγιο στις 30 Απριλίου του 1945 - άλλοι παρόντες ήταν ο Οτο Γκούνσχε (Οο Gunsche) υπασπιστής του Χίτλερ, ο Χάηντς Λίνγκε (Heinz Linge), θαλαμηπόλος του Χίτλερ και ο Γιούλιους Σάουμπ (Julius Schaub), ένας έμπιστος φίλος του Φύρερ, που ήταν επιφορτισμένος με την καταστροφή των αρχείων. Συνεχίζει, χωρίς να λέει ότι ο Χίτλερ και η σύζυγός του για 24 ώρες, η Εύα Μπράουν, ήταν επίσης εκεί. Σύμφωνα με την επίσημη ερμηνεία, ο Αδόλφος και η Εύα πέθαναν εκείνη την ημέρα, αν και υπάρχει κάποια διαφωνία εάν αυτό έγινε με πιστόλι ή δηλητήριο. Αυτό που πραγματικά έγινε στις 30 Απριλίου του 1945, όμως, δείχνει να είναι αρκετά διαφορετικό από τη επίσημη ερμηνεία. 
Hans Bauer
Ο Χανς Μπάουερ (Hans Bauer), ο άσσος ιπτάμενος πιλότος - ένας από τους μεγαλύτερους αεροπόρους που είδε ο κόσμος μέχρι σήμερα προσγειώθηκε και απογειώθηκε έξω από την Καγκελαρία στη Βιλελμστράσε. Μετέφερε τους εκλεκτούς από το Βερολίνο και θα μπορούσε εύκολα να μετακινήσει τον Χίτλερ και την ακολουθία του κάθε στιγμή, όσο εύκολα είχε πετάξει για να οδηγήσει τα διάφορα πλούτη των ναζί, που του τα είχαν εμπιστευθεί, σε ασφαλείς κρυψώνες. Πράγματι, ο Μπόρμαν και άλλοι είχαν συμβουλεύσει το Χίτλερ να πετάξει για το Μπέρχτεσγκάντεν, όπου τα πιστά στρατεύματα μπορούσαν να τον φρουρήσουν στις κοντινές, αδιαπέραστες Άλπεις. Όμως, μία πτήση - τουλάχιστον από την Καγκελαρία -ήταν αχρείαστη. Όταν οι Σοβιετικοί κατέλαβαν τα ερείπιο του καταφυγίου, βρήκαν... πίσω από τη βιβλιοθήκη στο προσωπικό δωμάτιο του Χίτλερ.. μία λεπτή μετακινούμενη, από μπετόν προσθήκη τοίχου. Πίσω υπήρχε μία τρύπα σε μέγεθος ανθρώπου, που οδηγούσε σε ένα καταφύγιο από μπετόν, υπογείως και 500 μέτρα μακριά. Ένα άλλο τούνελ συνέδεε το καταφύγιο με μία γραμμή τροχιοδρόμου.. Οι ερευνητές βρήκαν ένα απανθρακωμένο σημείωμα με γυναικείο τύπο γραψίματος... που έλεγε στους γονείς της να μην ανησυχήσουν εάν δεν ακούσουν νέα της επί μακρόν. Οι Χίτλερ  ίσως δεν θα ήταν ανάγκη να πάρουν  ούτε τον τροχιόδρομο, αφού ο Μπάουερ θα μπορούσε εύκολα να τους πάρει με μία ασφαλέστερη πτήση χωρίς πρόβλημα καυσίμων. Το αναγνωρισμένο σώμα - κατά την επίσημη άποψη - ως αυτό του Χίτλερ, έμοιαζε περισσότερο (λαμβάνοντας υπ' όψιν το γεγονός ότι η οδοντοφυΐα του πτώματος και αυτή που φαίνεται στα οδοντικά αρχεία του Χίτλερ, δεν ταιριάζει) με αυτό του Γιούλιους Σρεκ (Julius Schreck), ενός επί μακρόν φανατικού υποστηρικτή του Φύρερ και προσωπικού οδηγού του. Ο Σρεκ είναι γνωστό ότι έμοιαζε τόσο με τον Χίτλερ, που συχνά ενεργούσε ως ο σωσίας του αφεντικού του, και ο Θάνατος του Σρεκ (σε ένα φτωχά σκηνοθετημένο και χωρίς αποδείξεις αυτοκινητιστικό ατύχημα το 1936), έκανε πιο εύκολο για τον αφοσιωμένο να πάρει τη θέση του αφέντη του ανάμεσα στα αποκαΐδια της Καγκελαρίας. Θα επέτρεπε ο Σρεκ στον εαυτό του πρόθυμα, να γίνει αυτός το πτώμα στο Βερολίνο; Οι φανατικοί και οι ζηλωτές είναι γνωστό ότι έχουν κάνει ακόμα πιο παράξενα πράγματα. 
Ο συλλογισμός του Χέντερσον ενισχύεται και από μια άλλη δήλωση των Ρώσων τον Σεπτέμβριο του 1945: «Κανένα ίχνος από τα πτώματα του Χίτλερ και της Μπράουν δεν ανακαλύφθηκε..»  Είναι επιβεβαιωμένο ότι ο Χίτλερ, μέσω ψευδών καταθέσεων, επιδίωκε να κρύβει τα ίχνη του. Αναντίρρητη απόδειξη, δείχνει ότι ένα μικρό αεροπλάνο άφησε το Τιργκάρντεν την αυγή της 30ής Απριλίου πετώντας προς το Αμβούργο. Τρεις άνδρες και μία γυναίκα είναι γνωστό ότι ήταν μέσα. Επίσης, είναι επιβεβαιωμένο ότι ένα μεγάλο υποβρύχιο άφησε το Αμβούργο πριν την άφιξη των βρετανικών δυνάμεων. Μυστηριώδη πρόσωπα ήταν μέσα σ’ αυτό κι ανάμεσά  τους μια γυναίκα. 
Ο Χέντερσον περιγράφει τη μοίρα του Ες ..του ανθρώπου που έκανε τα περισσότερα για να δημιουργήσει τις διασυνδέσεις ΗΠΑ - Βατικανού - Ναζί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο: «Εξαφανίστηκε στα φιλόξενα χέρια των μασονικών στοών της Αγγλίας, επί μακρόν φιλο-φασίστες και αχώριστοι με τους Ευρωπαίους αντίστοιχούς τους, τη Θούλη και τους Τεύτονες Ιππότες ανάμεσά τους, τη νύχτα της 10ης Μαΐου του 1941. Ο σωσίας που αργότερα βρέθηκε στη φυλακή του Σπαντάου και πέθανε σιωπηλός το 1987, κορόιδεψε μόνο τους πιο τυχαίους παρατηρητές». Πάλι προς υποστήριξη του συλλογισμού του Χέντερσον, ανακάλυψα ότι ο ψυχίατρος που επιλέχθηκε να εξετάσει τον Ες, ο Δρ. Γιούιν Κάμερον (Ewen Cameron), που σύντομα επρόκειτο να γίνει ο περίφημος ελεγκτής σκέψης (mind control) της CIA, ανέφερε ότι ο Άλεν Ντάλες του εμπιστεύτηκε ότι ο φυλακισμένος στο Σπαντάου δεν ήταν ο αληθινός Ες, αλλά ένας απατεώνας. Ο Ες, έτσι εξήγησε ο Ντάλλες, εκτελέστηκε κατόπιν διαταγών του Ουίνστον Τσόρτσιλ. Προσπαθώντας για μια θετική αναγνώριση του Ες από ένα τραύμα του Α' Παγκοσμίου Πολέμου στο θώρακα, ο Κάμερον εμποδίστηκε από τους φρουρούς να το κάνει.

 'Έχουν υπάρξει πολλές Θεωρίες σχετικά με την εγκατάσταση βάσης των ναζί στην Ανταρκτική μετά τον πόλεμο, με τον Χίτλερ πιθανώς παρόντα. Ενώ υπήρχαν πολλά υποβρύχια και δραστηριότητα τάνκερς στις παρυφές της Ανταρκτικής αυτήν την περίοδο και μία έρευνα για Γερμανούς που έγινε από τους Αμερικανούς που χρησιμοποίησαν 4.000 άνδρες (υποθέτοντας οι Σύμμαχοι οριστικά πως κάτι συνέβαινε εκεί), δεν απέδωσε τίποτα άλλο εκτός από περιστασιακές ενδείξεις και φήμες ότι μία γερμανική βάση στο Νότιο Πόλο πράγματι υπήρξε. Υπάρχει η πιθανότητα ότι η Ανταρκτική χρησιμοποιήθηκε σαν ένας ενδιάμεσος σταθμός για τους διαφεύγοντες ναζί, αλλά οι ενδείξεις λένε ότι αυτοί που διέφυγαν από τη δίκη της Νυρεμβέργης πιθανόν πήγαν οπουδήποτε αλλού, αν και σίγουρα δεν πήγαν στη Σελήνη ή στον Άρη.

Jim Keith


Από απόσπασμα από το βιβλίο του  Jim Keith  "Casebook Alternative 3".
Ο Jim Keith συγγραφέας αρκετών βιβλίων συνωμοσιολογίας πέθανε το 1999 κατά την διάρκεια εγχείρησης στο σπασμένο του γόνατο !!!
  
Η ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ( μέρος Γ΄ )

Η ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ 20ου αι. ( μέρος Β΄)
 
Η ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ( μέρος Α' )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου