" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

ΗΠΑ: Τούρκος παρουσιαστής: «Για την δουλεία θα πρέπει πάντα να αισθάνονται ένοχοι οι λευκοί» (και ποτέ οι Τούρκοι)


Του Kyle Rogers (CofCC) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Ο Cenk Uygur είναι ο παρουσιαστής της εκπομπής που έχει τίτλο “The Young Turks” (δεν σημαίνει «οι νεαροί Τούρκοι» αλλά…«οι Νεότουρκοι»)." Η εκπομπή μεταδίδεται στο youtube και σε μερικά καλωδιακά κανάλια μέσω του δικτύου του Al Gore (του ‘Current TV’ που ιδρύθηκε το 2005 από τον Gore και τον Αμερικανο-Εβραίο επιχειρηματία Joel Z. Hyatt). Ο Uygur υποστήριξε χθες ότι οι λευκοί άνθρωποι θα πρέπει να κατηγορηθούν για την αγροτική δουλεία που συνέβη πριν από 150 χρόνια. Στο παρελθόν, ο Cenk Uygur είχε δηλώσει ότι οι Τούρκοι δεν θα πρέπει να κατηγορούνται για μαζικές δολοφονίες (γενοκτονίες) κατά λαών που έλαβαν χώρα πριν από 100 χρόνια. Κατά τη διάρκεια του παραληρήματός του για τους λευκούς και τη δουλεία, είπε ότι κανείς άλλος στον κόσμο θα πρέπει να αισθάνεται ένοχος για τη δουλεία.
Ο 43χρονος Uygur είναι Τούρκος μετανάστης, γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη. Οι γονείς του ήταν πλούσιοι Τούρκοι που μετακόμισαν στις Ηνωμένες Πολιτείες όταν ήταν παιδί. Ο Uygur μισεί ανοιχτά την Αμερική. Επέλεξε για όνομα της εκπομπής του την ονομασία του σωβινιστικού παντουρκιστικού κινήματος των Νεότουρκων που έλεγχε την Τουρκία κατά τη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτό το καθεστώς διέπραξε την γενοκτονία των Αρμενίων, των Ελλήνων και των άλλων χριστιανών. Πάνω από 1,5 εκατομμύρια άνθρωποι σφαγιάστηκαν. Ο Uygur έχει επανειλημμένα αρνηθεί ότι υπήρξε αυτό το ολοκαύτωμα.
Στην πραγματικότητα ο Uygur προσποιείται ότι οι Τούρκοι είναι κάποιο είδος «αγίων». Στην πραγματικότητα, οι Τούρκοι είναι από τους μεγαλύτερους και πιο συνεπείς δράστες μαζικής δολοφονίας και δουλείας που ο κόσμος έχει δει ποτέ.
Η δουλεία δεν είχε μάλιστα απαγορευτεί στην Τουρκία μέχρι το 1908. Σαράντα τέσσερα χρόνια μετά την απαγόρευσή της στην Αμερική.
Από την "συλλογή" πλούσιου Τούρκου (1890):
 Τρεις γυναίκες σκλάβες και
ο μαύρος σκλάβος να τις φυλάει
Στα μέσα του 13ου αιώνα, οι Οσμάνοι Τούρκοι άρχισαν να υποδουλώνουν μέλη άλλων Ευρασιατικών και τουρκικών λαών. Αυτή δεν ήταν αγροτική δουλεία, όπως ήταν η δουλεία που ασκείτο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτή ήταν μια πολύ πιο ωμή μορφή δουλείας. Οι άνδρες χρησιμοποιήθηκαν ως αναλώσιμοι στρατιώτες σκλάβοι και οι γυναίκες χρησιμοποιήθηκαν ως σκλάβες του σεξ.
Το 1299, οι Οσμάνοι Τούρκοι συγκρότησαν αυτό που έγινε γνωστό ως Οθωμανική Αυτοκρατορία. Πήραν Ευρασιάτες, ανθρώπους από το Καύκασο, Άραβες, ανθρώπους από την Ανατολική Ευρώπη, την Βόρεια Αφρική και την υποσαχάρια Αφρική ως σκλάβους για εκατοντάδες χρόνια, μέχρι το 1908. Οι Τούρκοι ηγέτες υπερηφανεύονταν ότι είχαν δικές τους σκλάβες του σεξ (σε ορισμένες περιπτώσεις, άνδρες και γυναίκες) από όλες τις φυλές.
Οι Τούρκοι δολοφόνησαν και υποδούλωσαν τεράστιους αριθμούς Βουλγάρων, Βλάχων, Ελλήνων, Σέρβων και άλλων λαών της Ανατολικής Ευρώπης για εκατοντάδες χρόνια. Περισσότερες γυναίκες από την υποσαχάρια Αφρική μεταφέρθηκαν με πλοίο σε μουσουλμανικούς προορισμούς (αραβικούς, βερβερικούς και τουρκικούς) από το συνολικό αριθμό των υπο-Σαχάριων που μεταφέρθηκαν στις ΗΠΑ κατά την ίδια χρονική περίοδο.
Οι Τούρκοι παρουσιάζουν την ιστορία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με υπερηφάνεια, όχι με ντροπή. Οι Τούρκοι συχνά καυχώνται ότι οι πρόγονοί τους κάποτε πήραν Ευρωπαίους και άλλους ως σκλάβους. Ακόμη και σημέρα, η Τουρκία είναι γνωστή ως ένα σημαντικό φυτώριο σεξουαλικής δουλείας. Γυναίκες απαγάγονται σε όλο τον κόσμο και μεταφέρονται στην Τουρκία ως σκλάβες του σεξ.


Σχ. ΚΟ: Σχετικό είναι το παρακάτω βίντεο που κυκλοφορεί ευρέως σε ιστοχώρους που μάχονται την πολυπολιτισμικότητα, με τον τίτλο “Antiwhites debunked” (Οι αντι-Λευκοί καταρρίπτονται). Καθώς μου έκανε εντύπωση ότι και οι δύο που θέτουν ερωτήσει από το ακροατήριο είναι Έλληνες, έψαξα και βρήκα ότι: Ο ομιλητής είναι ο 34χρονος γνωστός Βρετανός νεοσυντηρητικός συγγραφέας και σχολιαστής Douglas Murray. Πρόκειται για  εκδήλωση που έγινε στην Αθήνα από την ‘Intelligence Squared Greece’, έναν  Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της, ο οποίος έχει ως κύρια δραστηριότητά την διοργάνωση debates. Το συγκεκριμένο debate που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το BBC World News στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στις 28 Φεβρουαρίου 2013, είχε τίτλο: "Η Ευρώπη πρέπει να κλείσει τις πόρτες της στη μετανάστευση;" (ολόκληρο μπορείτε να το δείτε εδώ). Στο debate αντιπαρατέθηκαν: ο Bernard Kouchner (π. Υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας) και η Αντιγόνη Λυμπεράκη (ως ΚΑΤΑ της πρότασης), ενώ μαζί με τον Murray ήταν ο Μάκης Βορίδης (ΥΠΕΡ). Στο βίντεο που θα δείτε, η κοπέλα στο ερώτημα-παρέμβαση, θεωρεί ότι η ΕΕ είναι υποχρεωμένη να δεχτεί «φτωχούς μετανάστες» διότι έτσι «τιμωρείται» για την αποικιοκρατία των Ευρωπαίων (η Ελλάδα που δέχεται τον κύριο όγκο των «φτωχών» τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών δεν είχε κανενός είδους αποικιοκρατικό παρελθόν, αλλά παρόλα αυτά θα πρέπει να «τιμωρείται» πιο σκληρά από όλους σύμφωνα με την άποψη αυτή… Ο Murray. απαντάει, ρωτώντας μέχρι πότε πρέπει να «τιμωρείται» η Δύση και εν συνεχεία της λέει γιατί κανείς ποτέ δεν μιλάει για την Οθωμανική Αυτοκρατορία, η οποία υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες καιμακροβιότερες αποικιοκρατικές δυνάμεις και επιδίδετο στο δουλεμπόριο; Γιατί κανείς «ευαίσθητος» ΠΟΤΕ δεν την αναφέρει, αλλά επί μονίμου βάσεως ενοχοποιούν τα δυτικούς -λευκούς λαούς;
Δείτε το βίντεο:
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου