" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Σύριζα προς Ψυχάρη: Σας παρακαλούμε, γράψτε ότι είμαστε αντισυστημικοί...


stayrpsixar-pasok_(1)__article

Διαπλεκόμενε Ψυχάρη, άντε κάνε μας την χάρη!

PSIHARISSAM3331cover_1

Θίχτηκε η «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ για το άρθρο του Ψυχάρη στο «Βήμα της Κυριακής» (βλέπε σχετική μας ανάρτηση: «ΨΥΧΑΡΗΣ: ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ – ΜΟΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!») και αποφάσισαν να του… απαντήσουν, παρότι το άρθρο δεν τους αφορούσε. Τι έλεγε, λοιπόν, το άρθρο; Ότι τα κόμματα της αριστεράς -παρά τις… επαναστατικές φανφάρες που εξαπολύουν από καιρού εις καιρόν- όχι μόνο δεν αποτελούν κίνδυνο για το σύστημα («ποιος φοβάται σήμερα τους κομμουνιστές;»), αλλά είναι και όργανά του και αφετέρου ότι ο μόνος κίνδυνος για το σύστημα προέρχεται από την Χρυσή Αυγή.

Ιδού και το πόρισμα της Αυγούλας: 
«Το άρθρο είναι γραμμένο μια στο καρφί και μια στο πέταλο, εξομοιώνει τεχνηέντως την Αριστερά με τον ναζισμό και υφαίνει με τρόπο ταμπλόιντ το ιδεολογικό μύθευμα των “δύο άκρων”. “Αυγή” και Χρυσή Αυγή, άλλοτε και τώρα! Θύμα και θύτης στον ίδιο παρονομαστή… λεκτική αδεία! Ή μήπως θέλουν να μας πείσουν ότι σήμερα η Χρυσή Αυγή θυματοποιείται; Με πόση συγκαταβατικότητα χαρακτηρίζεται η φαιά πανούκλα; “Μαυροφόροι ταραξίες”! Μετά απ’ όλα αυτά, η προειδοποίηση του αρθρογράφου για τους “λύκους” μοιάζει ως άλλοθι για να επιτεθεί στα “πρόβατα”!».

Τουτέστιν: γιατί μας ξηγιόσαστε έτσι κ. Ψυχάρη μας; Γιατί δε γράφεται πως είμαστε κι εμείς… επικίνδυνοι για το σύστημα, μπας και τσιμπήσει κανένας αφελής, γιατί όλοι λακάνε;

(ΥΓ): Προ διμήνου περίπου, ο mister Tsipras είχε κάνει βίζιτα στον Ψυχάρη, αγκαζέ με τον βουλευτή του Β. Μουλόπουλο, ο οποίος πριν πάει στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν… (αντισυστημικός οπωσδήποτε) διευθυντής του «Βήματος»! 
Με τις υγείες σας!

ethnikismos.net

Ελλάς Αιώνιον: να συμπληρώσουμε τις φωτό με τις ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΠΛΕΟΝ 

 
Ψυχάρης -Μακαρέζος


Ψυχάρης-υπουργοί επταετίας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου