" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Σέ ποιόν ἀνἠκουν οἱ ΗΠΑ ;;

Γράφει ὁ Philip Giraldi 

Η πρόσφατη διαμάχη μεταξύ του Έλον Μασκ και του αντιπαθέστατου Τζόναθαν Γκρίνμπλατ της Anti-Defamation League (ADL) 

φωτό
έχει ρίξει σημαντικό φως στις επιτυχημένες προσπάθειες των εβραϊκών ομάδων να κυριαρχήσουν στην εξωτερική καθώς και σε ορισμένες εσωτερικές πολιτικές της Αμερικής, εν μέρει
καταργώτας την Πρώτη Τροποποίησηδικαίωμα στην ελευθερία του λόγου), ώστε η συμπεριφορά τους να μην μπορεί να αμφισβητηθεί. Όπως θα γνωρίζουν οι αναγνώστες του Unz, ο Musk έχει απειλήσει να μηνύσει την ADL για έως και 22 δισεκατομμύρια δολάρια (Πελασγ.  εἴχαμε γράψει σχετικῶς,ἐδῶ ) για δυσφήμιση και πρόκληση υλικής ζημιάς στα επιχειρηματικά του συμφέροντα, ενώ επίσης κακολογούσε ψευδώς τον ίδιο και την πλατφόρμα για φερόμενη παροχή αντισημιτικού καταφυγίου για «ρητορική μίσους». Κατά την άποψη του Μασκ, το ADL άσκησε πίεση στους πιθανούς διαφημιστές να μην συναλλάσσονται μαζί του και να εμπλακούν σε απόλυτο μποϊκοτάζ στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης του.

Το επιχείρημα του Greenblatt είναι ότι υλικό που θεωρεί ότι είναι αντισημιτικό δεν πρέπει να επιτρέπεται σε κανένα δημόσιο φόρουμ, ώστε να συμπεριλαμβάνεται ο ιστότοπος "Χ" του Μασκ, παλαιότερα γνωστός ως Twitter. Εάν ο Greenblatt ασχολούνταν με δημόσιες υποκινήσεις για δολοφονία Εβραίων ή ζημιά στις περιουσίες τους, θα μπορούσε να υπάρξει θέμα, αλλά το γεγονός είναι ότι μια τέτοια συμπεριφορά έχει ήδη ποινικοποιηθεί. Ο Greenblatt το πάει πολύ πιό πέρα από αυτό, καταδικάζοντας κάθε κριτική για εβραϊκή ομάδα ή ακόμα και μεμονωμένη συμπεριφορά ακόμη και για τις ενέργειες του Ισραήλ, που περιλαμβάνουν διάφορα εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, συμπεριλαμβανομένης της στόχευσης και δολοφονίας παλαιστίνιων παιδιών και της αφαίρεσης οργάνων Παλαιστινίων κρατουμένων. Το Ισραήλ είναι επίσης ένα έθνος που είναι ολοένα και πιο εθνοτικά αποκλειστικό και έχει μια κρατική θρησκεία που είναι μισαλλόδοξη και κατασταλτική έναντι άλλων δογμάτων, συμπεριλαμβανομένων των χριστιανικών και των μουσουλμανικών μειονοτήτων.

Πέρα από τον Μασκ, ο Greenblatt και η ADL έχουν επίσης εστιασθεί στον Tucker Carlson δεδομένου του υψηλού προφίλ και της δημοτικότητάς του μεταξύ των συντηρητικών. Ο Greenblatt ζήτησε επανειλημμένα από το Fox News να απολύσει τον Τάκερ επειδή συζητούσε τη θεωρία της «μεγάλης αντικατάστασης» καθώς και άλλα σημεία συζήτησης των λευκών εθνικιστών. Ο Greenblatt κατήγγειλε την υποτιθέμενη προθυμία του Carlston «Το να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του ως μεγάφωνο για να διαδώσει την τοξική, αντισημιτική και ξενοφοβική «θεωρία της μεγάλης αντικατάστασης» είναι μια αποκρουστική και επικίνδυνη κατάχρηση της πλατφόρμας του». Κάλεσε τους διαφημιστές να σταματήσουν να υποστηρίζουν το πρόγραμμα Carlson και το Fox με τα δολάρια τους και χάρηκε όταν ο Carlson απολύθηκε τελικά τον Απρίλιο. Πολλοί πιστεύουν ότι τα πυρά κατά Κάρλσον οφείλονταν σε μεγάλο βαθμό στην πίεση από το ADL και άλλες εβραϊκές ομάδες.

Με άλλα λόγια, στην Αμερική που οραματίζονται ο Greenblatt και οι φίλοι του που πιέζουν τους διαφημιστές να μην υποστηρίζουν ιστότοπους όπως το 'Χ" και ψηφίζουν νόμους που τιμωρούν ή ακόμα και ποινικοποιούν οποιονδήποτε επιδιώκει να μποϊκοτάρει το Ισραήλ για τη συμπεριφορά του, θα είναι λίγο-πολύ δυνατό να μιλήσετε ελεύθερα για οποιοδήποτε θέμα, εφόσον δεν αφορά Εβραίους. Αυτό υποδηλώνει μια υπόθεση της ADL ότι οι Εβραίοι έχουν ειδικό καθεστώς που δεν απολαμβάνει κανένας άλλος. Ως αποτέλεσμα, οι Εβραίοι μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την υποτιθέμενη μοναδική και διαρκή θυματοποίησή τους για να αναλάβουν de facto τον έλεγχο των πηγών ενημέρωσης των μέσων ενημέρωσης καθώς και των δύο μεγάλων πολιτικών κομμάτων που χρησιμοποιούν αυτόν τον παλιό δοκιμασμένο και αληθινό μηχανισμό, τα χρήματα και πολλά από αυτά. Είναι ένα θέμα που από μόνο του δεν θα είναι ανοιχτό για συζήτηση και το οποίο ο Greenblatt απορρίπτει ως αντισημιτικό τροπάριο που ισοδυναμεί με «ρητορική μίσους».

Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι την οργή του Greenblatt προφανώς δεν συμμερίζεται ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο  οποίος θεωρείται ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα όταν πρόκειται για την προώθηση των συμφερόντων της χώρας του, όπως το θεωρεί, και της κυριαρχίας του Εβραϊσμού παγκοσμίως. Ο Νετανιάχου βρέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες την περασμένη εβδομάδα για την ετήσια συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, αλλά βρήκε χρόνο να πετάξει στην Καλιφόρνια για να επισκεφθεί το εργοστάσιο συναρμολόγησης αυτοκινήτων Tesla του Μασκ. Οι δύο άντρες κάθισαν για να συνομιλήσουν δημόσια μπροστά στις ειδησεογραφικές κάμερες και, ενώ ήταν σαφές ότι ήταν ευγενικοί και μη μάχιμοι, ήταν επίσης αλήθεια ότι ο Νετανιάχου πρόσεχε να μην κατηγορήσει τον Μασκ ως αντισημίτη ή οτιδήποτε τέτοιο.

Ο Νετανιάχου, ο οποίος μπορεί να έχει καλύτερη κατανόηση από τον Greenblatt για το τί σημαίνει διπλωματία σχετικά με τη χώρα του και την εβραϊκή εξουσία γενικά, μπορεί να παίζει ένα έξυπνο παιχνίδι στο οποίο αποφεύγει μια σκληρή και επικίνδυνη προσέγγιση όπως του Greenblatt ενώ προχωρά στα μουγγά με την εθνική κάθαρση των Παλαιστινίων παρ᾿όλη την επιδείνωση στην εξουσία μέσω της επίθεσής του στα δικαστήρια της χώρας. Ο Νετανιάχου κατανοεί ξεκάθαρα ότι το Ισραήλ έχει περάσει το όριο του απαρτχάιντ έναντι της Παλαιστίνης και των γειτόνων της και ότι ο περισσότερος κόσμος περιφρονεί τη χώρα του, για να συμπεριλάβει πολλούς Αμερικανούς που αρχίζουν να βλέπουν το φως ότι έχουν χρησιμοποιηθεί και κακοποιηθεί κατά το παρελθόν, στην  διάρκεια 75 ετών. Έχει επιλέξει να αγνοεί τις επικρίσεις ως τον πιο σοφό δρόμο, στον οποίο μπορεί να έχει δίκιο.

Πώς οι Εβραίοι στην Αμερική και τον Καναδά, καθώς και στην Ευρώπη και την Αυστραλία έγιναν τόσο ισχυροί πολιτικά; Τώρα που ο Μασκ άνοιξε την πόρτα για να συζητήσει το εβραϊκό ζήτημα με κάποια ειλικρίνεια, μια σειρά άρθρων και συζητήσεων έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στα μέσα ενημέρωσης και ορισμένα πανεπιστήμια έχουν γίνει αρκετά ισχυρά  ώστε να αρχίσουν να διδάσκουν αληθινές αφηγήσεις για τη Μέση Ανατολή με την υποστήριξη βιβλίων που ομάδες όπως η ADL επιδιώκουν να απαγορεύσουν. Το πιο δυνατό κομμάτι που εμφανίστηκε πρόσφατα ήταν στο Mondoweiss , με τίτλο «Η πολιτική του Μπάιντεν για το Ισραήλ υπογράφεται από τον Σαμπάν».

( φωτό ἀριστερά - Χάϊμ Σαμπάν)

Ο τίτλος στο Mondoweis αναφέρεται στον ισραηλινό-αμερικανό παραγωγό μέσων ενημέρωσης Χάιμ Σαμπάν, ο οποίος συνοψίζει την πολιτική του φιλοσοφία με ένα ρητό «Είμαι ένας τύπος ενός θέματος και το θέμα μου είναι το Ισραήλ!». Ο Σαμπάν ήταν ο μεγαλύτερος μεμονωμένος δωρητής στο Δημοκρατικό Κόμμα από την εποχή των Κλίντον και η ισχύς του είχε ως αποτέλεσμα την ακλόνητη πίστη στα συμφέροντα των ΗΠΑ, όπως γίνεται αντιληπτό μέσω της οπτικής της σχέσης του με το εβραϊκό κράτος. Είναι παρόμοιος με τον μεγαλο- χορηγό Σέλντον Άντελσον, που έχει αποβιώσει τώρα, ο οποίος παρείχε την ίδια υπηρεσία αλλά με το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα. Η σύζυγος του Sheldon, Miriam, Ισραηλινή, έχει διατηρήσει την κληρονομιά της διατήρησης του GOP στη γραμμή μέσω του ελέγχου των πολιτικών δωρεών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Adelson ήταν υπεύθυνοι για τη μεταφορά της Πρεσβείας των ΗΠΑ στο Ισραήλ κατά την εξουσία του Ντόναλντ Τραμπ από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ και άλλες παραχωρήσεις στο Ισραήλ σε θέματα με τους Παλαιστίνιους, τους Ιρανούς και τους Σύρους. Η αποχώρηση των ΗΠΑ από το Κοινό Συνολικό Σχέδιο Δράσης (JCPOA) οφειλόταν στην πίεση των Adelsons, μια κίνηση που ήταν αντίθετη με το πραγματικό συμφέρον των ΗΠΑ να παρακολουθούν τις πυρηνικές εξελίξεις του Ιράν. Η μόνη αποτυχία του Σέλντον ήταν ότι δεν κατάφερε να πείσει τον Τραμπ να βομβαρδίσει το Ιράν.

Ο Σαμπάν, ο οποίος πέρασε πρόσφατα τρεις ώρες στο Οβάλ Γραφείο συμβουλεύοντας τον Τζο Μπάιντεν, φαίνεται πιο ξεκάθαρα μέσα από τα δικά του σχόλια για τη σχέση μεταξύ των ΗΠΑ και του Ισραήλ. Υπόδειξη: Τα συμφέροντα του Ισραήλ προηγούνται πάντα! Για παράδειγμα, απέφυγε την κριτική για την παροχή χρημάτων στην AIPAC, «η οποία  που υποστηρίζει τους Ρεπουμπλικανούς που αρνούνται τις εκλογές, επειδή το μόνο θέμα του είναι το Ισραήλ.» λέγοντας σε μια συνέντευξη: «Ο μόνος στόχος αυτής της οργάνωσης είναι να εμποδίσει τους ανθρώπους που είναι εναντίον των σχέσεων ΗΠΑ-Ισραήλ να προχωρήσουν και να υποστηρίξουν εκείνους που υποστηρίζουν τις σχέσεις μεταξύ Ιερουσαλήμ και Ουάσινγκτον...… Πολλοί Δημοκρατικοί με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν «είσαι ηλίθιος; είσαι Δημοκρατικός που υποστηρίζει [τους αρνητές εκλογών του 2020];» Πάντα λέω το ίδιο πράγμα: Είναι ένα συγκεκριμένο, καθορισμένο θέμα, και αυτό είναι η σχέση ΗΠΑ-Ισραήλ. Υπό αυτή την έννοια, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο».

Ὀμπάμα καί Σαμπάν

Όσον αφορά την ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος και τον Τζο Μπάιντεν, ο Σαμπάν παρατήρησε ότι το κόμμα είναι «ακόμα σταθερά φιλο-ισραηλινό και υπάρχουν μόνο μια ντουζίνα μέλη του Κογκρέσου που είναι κατά του Ισραήλ». Ο Σαμπάν χρηματοδότησε τη Χίλαρι Κλίντον το 2008, αλλά απάντησε με οργή όταν ο Ομπάμα «αρνήθηκε να επαναλάβει την έκκληση της Χίλαρι Κλίντον να «σβήσει» το Ιράν εάν το Ιράν επιτεθεί στο Ισραήλ». Ο Σαμπάν δεν εμπιστευόταν τον Ομπάμα για το ζήτημα του Ισραήλ και αρχικά απορρίφθηκε όταν προσπάθησε να κανονίσει μια συνάντηση το 2010. Είπε σε έναν δημοσιογράφο ότι «είχα μια λίστα με ερωτήσεις… Και το Σικάγο»—το αρχηγείο της εκστρατείας του Ομπάμα—«δεν μπορούσε να οργανώσει μια συνάντηση. … Ήμουν έτοιμος και πρόθυμος να βοηθήσω, αλλά το «χρήσιμο» δεν είναι να γράψω μια επιταγή για δύο χιλιάδες τριακόσια δολάρια. Είναι να συγκεντρώσω εκατομμύρια, κάτι που είμαι πλήρως ικανός να κάνω». Ο Ομπάμα τελικά σεβάστηκε τα εκατομμύρια του Σαμπάν. «Το 2013, ο πρόεδρος Ομπάμα ήταν ο ομιλητής σε μια συγκέντρωση χρημάτων στο σπίτι των Sabans στο Λος Άντζελες που παρακολούθησαν 120 άνθρωποι οι οποίοι πλήρωσαν μεταξύ 16.200 και 32.400 δολαρίων ο καθένας για να παρευρεθούν εκεί».

Το αποτέλεσμα της γενναιοδωρίας είναι ότι η πολιτική του Μπάιντεν για τη Μέση Ανατολή γράφεται τώρα από τον Χάιμ Σαμπάν, τα εκατομμύρια του οποίου απαιτεί για την επερχόμενη εκστρατεία του 2024. Είναι τόσο απλό, η εκτίμηση ότι η δωρεά μετρητών στο χέρι είναι καλύτερη από τις "φανφάρες" για τους πάσχοντες Παλαιστίνιους. Αυτό είναι που συνιστά την «αλήθεια» και για τα δύο μεγάλα πολιτικά κόμματα, τα οποία de facto ανήκουν στους Adelsons και τους Sabans που θα βάζουν πάντα το Ισραήλ πρώτο. Το ότι ο Saban και ο Adelson (ο οποίος είναι θαμμένος στην Ιερουσαλήμ) ήταν και είναι και οι δύο Ισραηλινοί πολίτες και τους επετράπη να ασκούν τέτοια εξουσία για λογαριασμό μιας ξένης χώρας με την οποία οι ΗΠΑ δεν μοιράζονται σχεδόν τίποτα όσον αφορά τις πραγματικές αξίες είναι ντροπή και είναι επίσης τεχνικά παράνομοι ή πιθανώς ακόμη και προδότες καθώς ενεργούν ως Ξένοι Πράκτορες. Και είναι κάτι περισσότερο από ντροπή.άν κάνουμε λόγο για ηθική. Ο Τζο Μπάιντεν ειδικότερα θα έπρεπε να ντρέπεται για το "τσέπωμα" όταν έρχεται αντιμέτωπος με τα εβραϊκά χρήματα καθώς είναι επικεφαλής, αλλά προφανώς δεν είναι ένα συναίσθημα με το οποίο είναι εξοικειωμένος...

ἀπό : unz.com


Ἡ Πελασγική

17 σχόλια:

  1. Επιτέλους κάποιοι να μας λένε τις αλήθειες ! Όλοι γνωρίζαμε τον ρόλο των Σιωνιστών στις ΗΠΑ,κανένας όμως δεν έλεγε τα πράγματα με το όνομά τους.Έπρεπε να δημιουργηθεί το θέμα με τον Μάσκ και την εβραϊκή οργάνωση ADL,για να ανοίξουν το στόμα τους και να συζητήσουν αυτό που βιώνουν εκατονταετίες στην Αμερική.

    Μπράβο για την ανάρτηση !!!

    Οδυσσέας Κορφιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εἶδες πού ποτέ δέ εἶναι ἀργά ;
      Τό θέμα εἶναι ἀπό ἐδῶ καί πέρα ποιές ἐξελίξεις θά ὑπάρξουν στό Ἀμέρικα. Διότι ξέρουμε καί πρό πάντων ἐκεῖνοι ἐκεῖ στίς ΗΠΑ ξέρουν ἀπό πρῶτο χέρι τί ἐστί ἑβραῖο-σιωνιστής...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Ὀδυσσέα !

      Διαγραφή
  2. Άν μού επιτρέπεις, ο αείδοιμος αοιδός τσοβραΐλας είχε τό πεί (πρώτα τό "είχε" κι έπειτα τό "τό πεί"):
    "First we take ..." καί τά λοιπά κτλ κτλ..
    .. αυτό πού βλέπω 'γώ Ευαγγελία, είναι πως σπάνε πλάκα καί υλοποιούν τά "θέλω" τους, τά κάνουν αυτά πράξη καί πραγματικότητα, πανεύκολα, μέ όλα εμάς τά γκοΐμ...ρέ τί πάθαμε οί έρμοι μ' όλους αυτούς τους ψυχοπαθείς μισανθρώπους καί μισούντες όλη την Κτίσι.

    Ούστ ρέ, ψυχή καί σάρκα ανώμαλα δίποδα, όξω ρέεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στόν Guardian το 2015, ο Ben Hewitt επέστησε την προσοχή στην αποκαλυπτική φύση των στίχων του First We Take Manhattan, τον Cohen «να κοιτάζει άπληστα την κυριαρχία του κόσμου σαν κακοποιός του Bond »... https://en.wikipedia.org/wiki/First_We_Take_Manhattan

      Νομίζω τά λέει ὅλα...
      Ὅμως θά κάνῃ ἐντύπωσιν σέ πολλούς,γιατί τό εἶχε υἱοθετήσει ὁ Μπαρούφας καί τό συριζα,τόν πρώτο καιρό πού πῆραν τήν ἐξουσία στήν Ἑλλαδική ;

      Ἤ μήπως πλέον δέν κάνει σέ κανέναν ἐντύπωσιν... ;

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. Ἄλλως τε, οἱ "κακοποιοί τοῦ Μπόντ" σήμερα εἶναι σέ πλήρη δρᾶσιν !

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα,πρέπει πάντως να παραδεχτούμε,πως τουλάχιστον είναι ρεαλιστές και δεν κρύβουν τα σχέδια τους,το αντίθετο με τους δικούς μας πολιτικούς και παρατρεχάμενους που είναι για κλάματα,κανονικά γκοΐμ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ὅπως τό ἔγραψες : κανονικά γκοϊμ ...

    Ἐδῶ καί 2 ὥρες περίπου εἶχε κοπεῖ τό ιντερνετ. Μόλις ἦρθε. Ἐπεί δή ὅμως ἔχω ἑτοιμάσει νά ᾿δῶ μία ταινία,ἐς αὔριον οἱ ἀπαντήσεις γιά τά ὑπόλοιπα σχόλια.

    Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ μουBill- Kill !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την ιταλική ταινία που σου πρότεινα,την είδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μοῦ τήνθύμισες με τό σχόλιο καί τήν ἔβαλα σέ ἀναμονή γιά νά τήν δῶ,μετά ἀπό τήν ταινία πού εἶχα ἐπιλέξει. ( The Score )
      Τήν ξεκίνησα ἐν τέλει ἀλλά σήμερα θά την ὁλοκληρώσω. Φαίνεται πολύ ἐνδιαφέρουσα πράγματι !
      Σ᾿εὐχαριστῶ !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Bill- Kill !

      Διαγραφή
  6. Εξαιρετικο το αρθρο του κ. Φιλιππου Γκιραλντι αλλα αυτο που θα ηθελα να τονισω σε ολους οσους διαβαζουν αυτο το σχολιο, ειναι οτι εμεις οι Ελληνες πρεπει να τιναξουμε απο πανω μας τον Ιουδαιοϊο που μας εχουν φορτωσει απ' τις πολυ μικρες ηλικιες.
    Με το παραμικρο που συμβαινει, κατεβαζουμε ο ενας στον αλλο επιχειρηματα τυπου.... "ναζι" "φασιστας" και λοιπες καραμελες που μας "προσφεραν" απο νωρις οι εβραιοι με την υποθεση οτι οι ναζι ησαν κακοι για τους εβραιους κλπ κλπ.
    Λοιπον θα συνιστουσα στον καθενα μας χωρις φοβον και παθος να αναθεωρησει την "ιστορια" που μας εχουν πασσαρει οι Παγκοσμιοι Εγκληματιες και να σκεφθουμε λιγο μηπως ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ που συνεχως μας κραταει το κεφαλι μας κατω απ το νερο και το συστημα μας γεννα συνεχεια κασελες, ψαροκασελες, Κασσελακηδες και λοιπoυς ψυχικα και σωματικα ανωμαλους που μας κυβερνουν ή που θελουν να μας κυβερνησουν.

    Θυμαμαι οταν ...."πανεπιστημιαζα" στο U f M του Αν-Αρμπορ στο Μισιγκαν (προ αμνημονευτων χρονων) οι εκει φοιτητες που παρακολουθουσαν το δικο τους φουτ-μπωλ με την πανεπιστημιακη ομαδα των Wolverines και ειχαν "ειδικες σχεσεις" και καθε τοσο βγαζαν τα ματια τους με την αντιστοιχη ομαδα του πανεπιστημιου του Οχαϊο, τους Buckeyes, ειχαν αυτοκολλητα στους προφυλακτηρες των αυτοκινητων τους που εγραφαν:
    "Φιλοι μου ειναι οι Γουλβερινς και οποιος αλλος κερδιζει το Οχαϊο".
    Ετσι και μεις!
    Πρεπει να φτιαξουμε καποιο αντιστοιχο αυτοκολλητο για τα αυτοκινητα μας που να γραφει: "Φιλοι μου ειναι οι Ελληνες και οποιος αλλος σιχαινεται τους εβραιους"

    Καλησπερα σας


    Καλησπερα σας


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμάν βρέ ΕΑΦ !
      Ἐ τί νά κάνουμε οἱ Ναζί ἦταν οἱ γνωστοί Ναζί μέ ὅ,τι κακό ἔφεραν μαζύ τους στίς χῶρες πού κατέκτησαν. Αὐτό δέν ἀλλάζει καί κανείς δέν τό διαμορφώνει εἴτε πρός τήν μία κατεύθυνσιν ( τοῦ πολύ κακός) εἴτε πρός τήν ἀντίθετη ( ἔ καλοί ἦσαν οἱ Ναζί).
      Διοτι ὅποιος καί νά τούς δημιούργησε δέν τό ἔκανε γιά καλό.

      Ὁ δέ φασισμός ὡς πολιτική ἔκφρασις πού ἀναπτύχθηκε στήν Ἰταλία τοῦ Μουσσολίνι,δέν μᾶς ἀφορᾷ. Τούς Ἰταλούς ναί,ἐμᾶς ὄχι. Ἱστορικῶς μπορεῖ νά εἶναι,σίγουρα, ἕνα φαινόμενον πρός ἐξέτασιν ἀλλά μέχρι ἐκεῖ. Ὁ ἀπολυταρχισμός,ὁ δεσποτισμός,ὁ ὁλοκληρωτισμός αὐτά ὡς ἐκφράσεις στήν ἄσκησιν τῆς πολιτικῆς ἑνός κράτους καί σ᾿ἐμᾶς ὅταν συμβαίνει, σαφῶς καί ἀφοροῦν.

      Γιά τά ἄλλα, ἐν τάξει ἀλλά /χο τόσο τραβηγμένα. Κάθε τί πού ἐκφράζεται ἄνευ μέτρου ( ὅπως ἀκριβῶς καί οἱ ἑβραϊκές-σιωνιστικές βλέψεις γιά παγκόσμια κατάκτησιν ) εἶναι κατακριτέο καί πιθανῶς νά ἐπιφέρῃ τό ἀντίθετο ἀποτέλεσμα. Πᾶν μέτρον ἄριστον, λοιπόν . ΠΑΝ !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
  7. Αυτό, άν δέν τό 'δες, ίσως βέβαια νά τό ξέρεις ήδη, σίγουρα θά τό βρείς ενδιαφέρον:
    Τί πιστεύουν οι Ελβετοί για τον Καποδίστρια
    https://slpress.gr/istorimata/ti-pisteyoyn-oi-elvetoi-gia-ton-kapodistria/

    Καλή μας νύχτα κι ομοίως ξημέρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στόν Ἰωάννη Καποδίστρια...
      https://sxolianews.blogspot.com/2023/09/blog-post_27.html

      Τό δικό μας ἀφιέρωμα ὅπου συμπεριλαμβάνεται καί παλαιότερο θέμα μέ τόν καθηγητή Σκλαβοῦνο. Συμπεριέλαβα βεβαίως καί τήν ἀνωτέρῳ παραπομπή σου.
      Εὐχαριστῶ !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΤΤ600 !

      Διαγραφή
  8. Οξύτατον πνεύμα, ώς ξουράφι τού μπαρμπέρη. Προκαλεί τομές κι ακατάσχετην αιμορραγία μόνο που περνάει ξυστά 'πό δίπλα. Περνάει σύριζα δηλαδή καί κόβει έξ απήνης.
    Κορυφή δυσθεώρητη κι άπαρτη ο Κωνσταντίνος Πλεύρης. Οροσειρά μυτερή που τιμωρεί τους χαλαρούς κι απροετοίμαστους. Τούς ημιαναλφάβητους δηλαδή.
    Πόσο τό 'θέλαμε τότε νά τόν εδούμε στή βουλή!
    Μπροστά του είναι, οί πάντες οί πάσες καί τά πάντα, γκαβά κουτάβια της ώρας. Καλή τού Ώρα.


    Αστείες στιγμές με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη
    https://m.youtube.com/watch?v=C1uvoH7a_kY


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὁ Κώστας Πλεύρης ἀνήκει στήν κατηγορία τῶν μεγάλων Ἑλλήνων.
      Τελεία καί παύλα.

      Καί βεβαίως συμφωνῶ μέ τά λεγόμενά σου.

      Εὐχαριστοῦμε γιά τό βίντεο.

      Υ.Γ. Κῦττα νά ᾿δῆς σὐμπτωσιν πού καί ὁ ΕΑΦ πρὄτεινε Πλεύρη ... !!!

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΤΤ600 !

      Διαγραφή
  9. Θα βγει κανεις να καταδικασει εστω και στο προφορικο;
    https://dimpenews.com/2023/09/26/%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b9%ce%b5%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%ae%ce%bc-%ce%b9%cf%83%cf%81%ce%b1%ce%b7%ce%bb%ce%b9%ce%bd%ce%bf%ce%af-%cf%87%ce%bb%ce%b5%cf%85%ce%ac%ce%b6%ce%bf%cf%85/
    Τι; οχι;

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἄχ ΛΟΚΙ, εἶναι τόσο σύνηθες αὐτό στήν Ἱερουσαλήμ ! Γιά ρώτα τούς προσκυνητές ἀπό Ἑλλάδα πού πηγαίνουν τί ἀντιμετωπίζουν. Ὄχι μόνον ὕβρεις,ἐκεῖ νά δῇς σκουντιές μέ τά ὄπλα πού στά χώνουν στά πλευρά καί ἄμα θέλῃς κάνε πώς διαμαρτύρεσαι ...

      Προσωπικῶς ἔχει μαρτυρίες γιά τέτοιες συμπεριφορές, βίαιες καί αἰσχρές, ἀπό οὐκ ὄλίγους αὐτόπτες μάρτυρες καί παθόντες.

      Γιατί ; Μπορεῖ νά ἐρωτήσῃ κάποιος πού δἐν γνωρἰζει τί ἐστί Ἰσραηλινός. Ἡ ἀπάντησις τόσο ἁπλή : διότι τά θελουν ΟΛΑ δικά τους καί μάλιστα σ᾿ἀποκλειστικότητα. Δέν μπορεῖς νά φανταστῇς μέ πόσο μένος γαλουχούνται γιά τό θέμα τῆς ὁλκληρωτικῆς κατακτήσεως τῆς Παλαιστίνης.

      Τά ἔγραφα προχθές :

      « Πρέπει νά διώξουμε τούς Ἄραβες καί νά πάρουμε τή θέση τους.» David Ben Gurion, 1937, Ben Gurion and the Palestine Arabs, Oxford University Press, 1985.
      «Πρέπει νά χρησιμοποιήσουμε τόν τρόμο, τή δολοφονία, τόν ἐκφοβισμό, τή δήμευση γῆς καί τήν περικοπή ὅλων τῶν κοινωνικῶν ὑπηρεσιῶν γιά νά ἀπαλλάξουμε τή Γαλιλαία ἀπό τόν ἀραβικό πληθυσμό». David Ben-Gurion, Μάϊος 1948, στό Γενικό Ἐπιτελεῖο
      ( https://sxolianews.blogspot.com/2023/09/blog-post_25.html )

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΛΟΚΙ !

      Διαγραφή