" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Οἱ παγκοσμιοποιητές φοροῦν τό σύμβολο τῆς ὑποδουλώσεώς μας


Το Σύμβολο των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDG) είναι Σύμβολο της Μεγάλης Επαναφοράς

Σημάδια και σύμβολα κυβερνούν τον κόσμο

Το έμβλημα SDG (Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης) κάνει τον γύρο με όλους τους συνήθεις ύποπτους να φορούν αυτό το εμβληματικό σήμα. Αυτό το λογότυπο προωθείται από τα Ηνωμένα Έθνη για να αντιπροσωπεύσει την πολιτική τους να φέρουν την Παγκόσμια Κυβέρνηση (LINK). Γίνεται "μόδα" και σύντομα θα το δουν όλοι.

Από τον CK

(Συντομογραφία για henrymakow.com)

Το εμβληματικό σύμβολο SDG (σήμα). 17 χρώματα σε κύκλο με τρύπα στη μέση. Κάθε χρώμα αντιπροσωπεύει έναν στόχο του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (γνωστός και ως One World Government). Διατίθεται από το Amazon για $10 .

Τα σήματα και τα εμβλήματα ήταν πάντα σημαντικά στοιχεία και σφραγίδες, σύμβολα με υπερφυσικές δυνάμεις. Αναγνωρίζουν τους μυημένους και η απουσία συμβόλου υποδηλώνει κάποιον «εκτός» της "τάξης" τους. Τα σήματα και οι καρφίτσες μεταδίδουν την εξουσία στον φορέα.

Τα σύμβολα μπορεί να είναι δαχτυλίδια, βραχιόλια και άλλα κοσμήματα, τατουάζ, αυτοκόλλητα, μιμίδια κ.λπ. που περιέχουν υπερφυσικές δυνάμεις. Δεν έχει σημασία αν εσύ το πιστεύεις ή όχι -- αυτοί τα πιστεύουν αυτά τα πράγματα.

Εδώ είναι οι 17 στόχοι του SDG. Παρατηρήστε την εικονογραφία για κάθε στόχο, αυτό το γραφικό προωθείται ευρέως:

Από την ιστοσελίδα του ΟΗΕ, αυτοί είναι οι 17 Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Εδώ βλέπουμε μερικές από τις τυπικές εικονογραφίες της αντιστροφής αρσενικού/θηλυκού (ως ένα, #5), του ήλιου (#7), του κύβου (#9), του απείρου ως φιδιού (#12) και του πανόπτη οφθαλμού (#13 ). 

Το 18ο σύμβολο είναι "The Crown" στο "The King". Κορώνα = Στέμμα. Το ᾿πιασες έτσι ;

Ο Βασιλιάς Κάρολος Γ' έδωσε διάλεξη στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Το 18ο σύμβολο είναι «Το στέμμα». (ἐδῶ)

Οι πιστοί σε αυτό το σύμβολο SDG οδηγούν την κοινωνία στο τελευταίο και τελικό επίπεδο :  είτε μύηση στη Λατρεία, γνωστός και ως « φώτισις »... είτε πλήρης καταστροφή. Η πυραμίδα αντιπροσωπεύει την διαδρομἠ τους. Προχωρήστε σε κάθε επίπεδο μέχρι να πετύχετε «φωτισμό» (ή φώτιση) στην κορυφή. Ἤ θα προχωρήσεις ή θα είσαι εκτός .

Η πυραμίδα από την πίσω πλευρά του χαρτονομίσματος του ενός δολαρίου ΗΠΑ. Novus Ordo Seclorum - «New Order for the Ages» είναι οι ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ *είναι* η ΝΤΠ (πηγή: Wikipedia).

Υπάρχουν 17 χρωματιστές περιοχές. Ποια είναι η σημασία του αριθμού 17; Λοιπόν, αν είστε λάτρης της λατρείας του Κρόνου:

"Το 17 συνδέθηκε με τον θεό του θανάτου, τον Κρόνο, στην αρχαία Ρώμη. Στην αρχαία Ρώμη, κάθε θεός και θεά συνδέθηκε με έναν συγκεκριμένο αριθμό. Ο αριθμός 17 αντιπροσώπευε τον Κρόνο, τον θεό του θανάτου. Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι βλέπουν τον αριθμό 17 ως κακό οιωνό και το απέφευγαν σε πολλές περιπτώσεις».

Για έναν Ρωμαίο, το 17 ήταν ο άτυχος αριθμός :  Στη Ρώμη, ο αριθμός 17 θεωρούνταν άτυχος αριθμός. Ένας αναγραμματισμός αυτού του αριθμού γραμμένος με ρωμαϊκά σημάδια - XVII, σχηματίζει τη λέξη VIXI, που στα λατινικά σημαίνει "έζησα". (σημείωση: υπονοώντας ότι δεν ζεί πλέον)

Και σχετικά με τα χρώματα; Στους ανθρώπους αρέσουν φυσικά τα ουράνια τόξα, γι' αυτό επιλέχθηκε για τη σημαία του gay pride και υπάρχουν πολλά χρώματα στο εικονίδιο SDG. 

Το 18ο «χρώμα» είναι στην πραγματικότητα η κορώνα. Το 18 είναι φυσικά 6+6+6, γι' αυτό και το γραφικό τους είναι διατεταγμένο σε 3 στρώματα των 6 τετραγώνων. Αυτός ο μαγικός αριθμός κάνει πάλι τα ξόρκια του πάνω σ᾿όλα . 

Τι συμβολίζει ένας κύκλος; Ουροβόρος ὀφις,το φίδι που τρώει την ουρά του, ένα αρχαίο σύμβολο που υποδηλώνει θάνατο και μετενσάρκωση: (  αρχαίο σύμβολο της αιωνιότητας και της συνέχειας του κυκλικού χρόνου) 

Αυτό είναι το τελικό στάδιο του σχεδίου των αιώνων. Περιλαμβάνει θάνατο και καταστροφή, μια παγκόσμια τελετουργική θυσία σε μια κλίμακα που δεν έχει ξαναδεί...η τελευταία σκηνή του δράματος της ζωής. Στο τέλος, το δαιμονόφιδο αυτοκαταστρέφεται.

Στην πυραμίδα, κάθε στρώμα καταστρέφει το κάτω από αυτό στρώμα, για να «καθαίρει» τον κόσμο. Κάθε στρώμα πιστεύει ότι είναι το υψηλότερο (καθώς περιορίζεται στο να γνωρίζει μόνο το δικό του επίπεδο ή το χαμηλότερο). Η καταστροφή του από κάτω επιπέδου είναι μια τελετουργική θυσία που κάνει το παραπάνω επίπεδο για να σωθεί.

Αντί να προσπαθούν να σώσουν όλα τα νοήμονα όντα (που είναι η επιθυμία του Δημιουργού, όπως το αντιλαμβάνομαι), προσφέρουν τις ζωές των κατώτερων.

Αυτό το σχέδιο δεν θα λειτουργήσει, καταστρέφουν τους εαυτούς τους ενώ καταστρέφουν ό,τι άλλο από κάτω τους. Τα παραπάνω στρώματα κάνουν με τη σειρά τους το ίδιο πράγμα που κάνουν σε όλους τους άλλους. Το ένα στρώμα μετά το άλλο, μέχρι να καταλήξουν όλα σε ερείπια. Παρεμβαίνουν στις ρυθμίσεις του Υψίστου, του Δημιουργού, του οποίου η επιθυμία είναι να σώσει όλα τα νοήμονα όντα. Όλα θα είχαν συγχωρεθεί, αλλά αυτό δεν είναι ικανότητα εγωιστικών όντων.

Το φίδι είναι δαίμονας. Στο τέλος, το φίδι τρώει τον εαυτό του. Το τέλος

Υπάρχει μια διέξοδος, όπως το κατανοώ. Ακολουθήστε την αλήθεια, τη συμπόνια και την ανεκτικότητα και αποφύγετε το φίδι. Ακόμη και οι ακόλουθοι του φιδιού θα μπορούσαν να σωθούν, τουλάχιστον μέχρι να μην είναι πολύ αργά. Ο χρόνος είναι ουσιαστικός!

Ο Δημιουργός είναι εδώ. Η επιθυμία ΤΟΥ είναι η σωτηρία όλων των νοημόνων όντων.

Μια σκέψη μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα, καθώς οι σκέψεις σου γίνονται πραγματικότητα.  Μετανόησε, άλλαξε το μέλλον σου.

Ἀπό : henrymakow.com


Ἡ Πελασγική

2 σχόλια:

  1. Καλό ξημέρωμα, καλήν ημέρα καί καλό μήνα σέ όλους

    Συγχαρητήρια στόν συγγραφέα τού άρθρου καί πιό πολλά συγχαρητήρια στήν καλή μας Ευαγγελία πού εργάζεται ακαταπαύστως, μπάς καί ανοίξουν τά μάτια κανενού, που κατάλαβε πως του τά 'χουν κλεισμένα καί βουλωμένα "ερμητικά"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθημερινῶς διαπιστώνω πώς γιά ὅσα βιώνουμε,κυρίως τά ἄσχημα πού σχεδιάζουν κι᾿ἐκτελοῦν οἱ παγκόσμιοι ἐξουσιαστές,οἱ βασικοί καί κύριοι ὑπεύθυνοι εἴμαστε ὅλοι ἐμεῖς, ὁ ἁπλός κόσμος, πού δεχόμαστε εἴτε ἀπαθῶς τά δεινά εἴτε "χλιαρῶς" κι᾿ἐπιφανειακῶς ἀντιδρώντας μια κάποια μικρή μερίς.
    Ὅσο θά συμβαίνῃ αὐτό διότι κάποιοι δέν θέλουν νά ξεβολευτοῦν,κάποιοι ἀκόμη πιστεύουν στίς ὑποσχέσεις τῆς ἐξουσίας,κάποιοι βρίσκονται στήν νιρβάνα τῆς ἀπάθειας, κάποιοι ἀφήνονται στόν ἐκβιασμό δέν πρὄκειται νά ἀλλάξῃ τίποτε ὅσα ἄρθρα καί νά γραφοῦν,ὅσα νταούλια καί νά τούς χτυπᾶς δίπλα στά κλεισμένα τους ὧτα !

    Μέχρι ν᾿ἀλλάξῃ κάτι σ᾿αὐτή τήν κατάστασιν, ἐάν μπορεῖ νά συμβῇ αὐτό, σ᾿εὐχαριστῶ !

    Καλησπέρα ἀγαπητέ ΤΤ600 !

    ΑπάντησηΔιαγραφή