" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Ὅλες οἱ προσπαθειες τῆς ἐξουσιαστικῆς ἐλίτ, ἀποδεικνύουν αὐτό πού εἶναι οἱ ἴδιοι : ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !


 Η Namilia είναι μια επωνυμία μόδας με έδρα το Βερολίνο της Γερμανίας. Περιγραφόμενη ως «επαναστατική» και «αμετανόητη», η Namilia τράβηξε την προσοχή με τα «dickinis» και τα «τιράντες μόριά» της, δύο είδη ρούχων που φαίνονται τόσο ανόητα όσο ακούγονται. Μέσα από προκλητικές δημιουργίες, οι ιδρυτές της μάρκας Nan Li και Emilia Pfohl λένε ότι χρησιμοποιούν τη μόδα για να «διακηρύξουν τα πιστεύω τους».

«Για εμάς, τα ρούχα δεν είναι απλώς ένα αισθητικό εργαλείο, αλλά μια οπτική πλατφόρμα για να διακηρύξουμε τις πεποιθήσεις, τις συγκρούσεις και τα όνειρά μας».

Όπως θα δούμε σύντομα, τα «πιστεύω» τους προφανώς περιστρέφονται γύρω από την κοροϊδία του Χριστιανισμού – που τυγχάνει να είναι βασικό στοιχείο του Σατανισμού. Ωστόσο, όπως όλοι οι σατανιστές, δεν θα παραδεχτούν ποτέ ότι είναι σατανιστές στο ευρύ κοινό. Αντίθετα, εξηγούν όλη τη δουλειά τους με τσιτάτα όπως «φεμινισμός». Ωστόσο, όπως θα δούμε, ο φεμινισμός της Namilia είναι στην πραγματικότητα εξευτελιστικός, άκρως τοξικός και επιδιώκοντας να αφανίσει τον ανδρισμό.

Εν ολίγοις, τα πάντα σχετικά με τη Ναμίλια είναι σε απόλυτη συμφωνία με τις ατζέντες της αποκρυφιστικής ελίτ. Θέλουν να είμαστε άπιστοι, απάνθρωποι, πόρνες που μισούμε τον εαυτό μας. Πιθανώς για αυτόν τον λόγο, η μάρκα γνωρίζει μια μετεωρική άνοδο στην επιτυχία από την ίδρυσή της το 2015. Σε λίγα μόνο χρόνια, η Namilia εμφανίζεται σε μεγάλες επιδείξεις μόδας, εγκωμιάζεται από μεγάλα καταστήματα όπως το περιοδικό Vogue και φοριέται από υψηλού προφίλ διασημοτήτων όπως η Rihanna και η Cardi B.

Οι “Influencers” (επιρροές στό κοινό- ἐδῶ παιδιά- )  φορούν τη Namilia στην πρεμιέρα της Barbie. Οι περισσότεροι άνθρωποι στα σχόλια διαπίστωσαν ότι δεν ανήκουν εκεί. Αλλά η Ναμίλια και η Μπάρμπι είναι όλα μέρος της ίδιας παγκοσμιοποιητικής ατζέντας έτσι, στην πραγματικότητα, ανήκουν εκεί... 

Ενώ οι προηγούμενες δημιουργίες της Namilia ήταν σίγουρα προκλητικές, η επίδειξη μόδας της Άνοιξης του 2024 πήγε τα πράγματα σε άλλο επίπεδο, διακωμωδώντας τον Χριστιανισμό με τον πιο θρασύ, χυδαίο τρόπο

Την τρίτη βραδιά της Εβδομάδας Μόδας του Βερολίνου, η επίδειξη μόδας της Namilia δημιούργησε θόρυβο με τη νέα της συλλογή με τίτλο  In Loving Memory of My Sugar Daddy  Στήν ἀγαπημένη μνήμη τοῦ ζαχαρομπαμπά μου  = ζαχαρομπαμπάς : πλούσιος, ηλικιωμένος άνδρας που δίνει χρήματα, δώρα κ.λπ., σε κάποιον (όπως μια νεαρή γυναίκα) με αντάλλαγμα σεξ, φιλία κ.λπ.) 

Το όνομα αναφέρεται σε νεαρές γυναίκες που ανταλλάσσουν μια σεξουαλική σχέση με ηλικιωμένους άντρες με χρήματα … μέχρι να τους πεθάνουν. Γιατί, πιθανότατα, ήταν τόσο μεγάλοι. Δεν είναι τεχνικά πορνεία, αλλά είναι στην ίδια σφαίρα. Αυτός είναι ο τύπος «φεμινισμού» που υποστήριζε η Namilia.

Αλλά δεν είναι καν αυτό το πραγματικό ζήτημα. Όλο αυτό το σεξουαλικό πλαίσιο αναμιγνύεται με αναφορές στον Χριστιανισμό. Είναι ο Ιησούς ο «ζαχαρομπαμπάς»;

Ας δούμε μόνο αυτό το χάλι.

" Δέν μπορεῖς νά μπῆς στόν Παράδεισο ἄν δέν ἔχῃς μέσα σου τόν Ἰησοῦ" . Λέει μπροστά καί πίσω ...

Ενώ η Namilia λέγεται ότι είναι «φεμινίστρια», οι λέξεις που τυπώνονται στα ρούχα τους δεν σε κάνουν να νοιώθεις καλλίτερα. Στην πραγματικότητα, είναι ταπεινωτικά και βρωμούν απέχθεια για τον εαυτό τους.

Τῆς ἔβαλαν καί πάνω-πάνω τήν ταμπέλα νά δείχνῃ τί εἶναι : “slut”   ( ΠΟΡΝΗ) 

"Schwein" σημαίνει "ΓΟΥΡΟΥΝΙ" στα γερμανικά. Γιατί οι "φεμινίστριες" συγκρίνουν τους εαυτούς τους με τα γουρούνια;  Ἔλα ντέ ! 
                         
«cunting season» - A period of the time in which the pussy flows freely and is relatively easy to get, relative to other periods of time ( μεταφρᾶστε μόνοι σας) ( ἀπό τό λεξικό ἐδῶ) Ἤ μέ ἄλλα λόγια " ἡ ἐποχή τῶν πορνῶν

Ἄν ὑπάρχει κάτι πού ἡ " τάξις τῶν παγκοσμίων ἁρπακτικῶν "  - παγκόσμια ἐλίτ-  μισεῖ περισσότερο ἀπό τόν Χριστιανισμό εἶναι ἡ ἀρρενωπότητα 

Αν είστε σαν εμένα, η λέξη «εκφυλισμένος» μάλλον αντηχεί στο μυαλό σας αυτή τη στιγμή. Επίσης, μάλλον έχετε μπουχτίσει με όλα αυτά. Ωστόσο, πρέπει να επισημάνω μια ακόμη πτυχή αυτού του σόου που είναι 100% στο ίδιο επίπεδο με την ατζέντα διαστρέβλωσης της ελίτ: Κάθε άνδρας μοντέλο στο σόου ήταν ντυμένος με γυναικεία ρούχα. Με πρόστυχα γυναικεία ρούχα.


Συμπερασματικά

Ενώ η μάρκα μόδας Namilia λέγεται ότι είναι «επαναστατική», στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα επαναστατικό σε αυτό. Αντίθετα, η επίδειξη μόδας που είδαμε παραπάνω ακολουθεί με τον αυστηρότερο δυνατό τρόπο το καταπιεστικό δόγμα της αποκρυφιστικής ελίτ που επιβάλλει με το "έτσι θέλω" στον κόσμο. Είναι η παγκόσμια κουλτούρα που θέλουν να ασπαστούμε όλοι και, περιοδικά όπως η Vogue χρησιμοποιούνται για να χαιρετίσουν αυτές τις δημιουργίες ως έργα τέχνης.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι δημιουργοί της μάρκας, η μόδα είναι απλώς ένα ακόμη εργαλείο προπαγάνδας. Μέσα από τα ρούχα, γιορτάζουν την αληθινή τους θρησκεία: τον Σατανισμό. Επιπλέον, έχουν μια αποστολή να αποκτηνώσουν τις γυναίκες, να θηλυκοποιήσουν τους άνδρες και να εξιδανικεύσουν ό,τι είναι άρρωστο, διεστραμμένο, εξευτελιστικό και αφύσικο.

Σε ευρύτερη κλίμακα, πρόκειται για τη δημιουργία μιας γενιάς που μισεί τον εαυτό της και που δεν έχει κανέναν απολύτως αυτοσεβασμό ή αυτοεκτίμηση. Τυπώνοντας λέξεις όπως «τσούλα-πόρνη» και «schwein» (γουρούνι) στα πουκάμισά της, η Namilia δεν είναι άνετη ή προχωρημένη, απλώς αντικατοπτρίζει πώς αντιλαμβάνεται η ελίτ τις μάζες. Όχι μόνο αυτό, θέλουν οι άνθρωποι να πιστέψουν πραγματικά ότι αυτό είναι.

Με αυτό που λένε και στα ρούχα Namilia και που την προσδιορίζει τέλεια: Σκουπίδια.

ἀπό : vigilantcitizen.com

Διαβᾶστε καί αὐτό : 


Στις αρχές του 2022, ο Young Thug και αρκετά μέλη της YSL Records συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για συνωμοσία για παραβίαση του νόμου περί επιρροής και διεφθαρμένων οργανισμών από τον εκβιαστή (RICO). Το μέλος του YSL Shannon Stillwell (γνωστός και ως SB), συνελήφθη επίσης περίπου την ίδια περίοδο με υποτιθέμενες κατηγορίες για φόνο.

Αλλά αυτή η σύλληψη ήταν μάλλον περίεργη και όλα καταγράφηκαν σε βίντεο (πιθανότατα κάμερες σώματος). Όταν η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι του Στίλγουελ, φέρεται να βρισκόταν στη μέση ενός τελετουργικού θυσίας κατσίκας.

Ο δικηγόρος του Young Thug θέλει να αποσιωπηθούν τα αποδεικτικά βίντεο αυτής της σύλληψης, επειδή θα «προκαταλάβουν τους ενόρκους εναντίον του κ. Williams» (Young Thug)...  Ε Δ Ω 

Σε αυτήν την φωτογραφία διαφήμισης, ο Young Thug γλείφει ένα παπούτσι $1200. Το πιο σημαντικό είναι ότι το φίδι στο παπούτσι (αναφορά στον Εωσφόρο,όπως καταγράφετε στήν Βίβλο), το τελετουργικό κόκκινο και ο ανεστραμμένος σταυρός συνδυάζονται για να κάνουν αυτή τη λήψη εντελώς σατανική.
----------------------------------------------

Καί μετά θά ἔρθουν κάποιοι νά κατηγορήσουν τούς "κακούς ἐθνικιστές",τούς "συντηρητικούς -καθυστερημένους",τούς "κολλημένους" μέ τήν Παράδοσιν, τά "σταγονίδια", τούς "νοσταλγούς"...

ΝΑΙ ΡΕ ! Χίλιες φορές ἐκεῖ παρά στήν δημοκρατία σας,τόν προοδευτισμό σας,τήν ἀνεκτικότητά σας,τήν ἀλληλεγγύη σας πρός κάθε σίχαμα πού μᾶς φορτωνει ἡ ΝΤΠ ὡς "κακομοίρη" ! Χίλιες φορές νοσταλγός μίας κοινωνίας πού σεβόταν πρῶτα τόν ἑαυτό της ὡς ἀνθρώπινη κληρονομιά καί προασπιζόταν τίς ἀξίες,τά ἰδανικά,τίς ἰδέες,τήν Πίστιν, τους θεσμούς τῆς Πολιτιστικῆς Παραδόσεως. 

Ἄ νά μοῦ χαθεῖτε ὅλοι ἐσεῖς πού θά μᾶς δείξετε καί μέ τό δάχτυλο ὡς "φασίστες" ! Ἄν ὁ φασισμός εἶναι ὁ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΜΑΣ στόν ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,τήν ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΝ τότε ἐλεύθερα δῶστε μας τήν ταμπέλα. Πάντως μέ ὅλο αὐτό τό βρωμερό σύστημα ἐμεῖς δέν εἴμαστε καί ΔΕΝ θά εἴμαστε ποτέ ! 

Υ.Γ. Γι᾿αὐτό σᾶς τσούζει τόσο πολύ πού ἀγαποῦμε τόν Ποῦτιν,τόν Ὄρμπαν,τήν Μελόνι... Περαστικά σας. Μείνετε ὑποστηρικτές τῆς Καμπαλαρίας ἀφοῦ ἄλλως τε εἶναι ὅ,τι ἀκριβῶς σᾶς ἀξίζει ! 

Υ.Γ2. Εἴμαστε πολύ περισσότεροι ἀπ᾿ὅσο φαντάζεστε. Μά ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ !!! 


Ἡ Πελασγική

19 σχόλια:

  1. "Εἴμαστε πολύ περισσότεροι ἀπ᾿ὅσο φαντάζεστε. Μά ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ"
    Το θεμα ειναι ποσοι ειναι οι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ...

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Ἄν ὑπάρχει κάτι πού ἡ " τάξις τῶν παγκοσμίων ἁρπακτικῶν " - παγκόσμια ἐλίτ- μισεῖ περισσότερο ἀπό τόν Χριστιανισμό εἶναι ἡ ἀρρενωπότητα ». Αυτή ή φράση τά λέει όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἔτσι,ΟΛΑ !
      Διότι ὁ ἀνήρ γεννᾷ ...!
      « ... ὡς φέρων τον γόνον καί διαιωνίζων τήν γενεάν,... ( Ὅπως ὁ Ζεύς ... «φιτύει γόνον»... Ικέτιδες 315, Αισχύλος)

      Καλησπέρα ἀγαπητή Σοφία !

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα Ευαγγελία, κυρία Σοφία καί λοιπόν, αξιότιμον Κοινόν τών Ιθαγενών.

    Παρατηρούμε, σχολαστικώς μέν κι "αφήνουμε ελευθέρους" δέ, τούς Τρισκακάσχημους,
    ν' ασχημονούν καί ν' αυθαδιάζουν ασυστόλως κατά "Τής Έδρας (καί τού ακροατηρίου, τών Αγγέλων καί τών Αγίων Της)" -οί, τόν άνεμον δέροντες αλαλάζοντες τρύπιοι τενεκέδες- τής Οποίας Η Πραότης, Η Μακροθυμία καί Η Συγχωρητικότης είναι ασύλληπτες γιά 'μάς, ώς πρός τήν Έκτασιν καί το Μέγεθος και να προκαλούν τήν επίσπευσιν τής εκτελέσεως
    -τής παμπαλαιόθεν ληφθείσης κ αμετακλήτως τελεσιδίκου, καταδικαστικής αποφάσεως-

    της Ποινής τού
    ΑΙΩΝΊΟΥ ΚΛΑΥΘΜΟΎ ΚΑΊ ΟΔΥΡΜΟΎ ΚΑΊ ΤΡΙΓΜΟΎ ΤΏΝ ΟΔΌΝΤΩΝ.

    ΆΝ μάς αξιώσεις, Θεέ μου Μεγαλοδύναμε, που νά μάς αξιώσεις,
    αυτά που θενα ιδούμε -έν ριπή οφθαλμού- θά 'ναι τό Απόλυτον Θέαμα,
    που , αυτό κι άν είναι Ασύλληπτον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εἴθε νά μᾶς ἀξιώσῃ !

      Ἔλεγα : δέν ξέρω τί νά πῶ !
      Ψάχνω τίς ἀνάλογες λέξεις πού ν᾿ανταποκρίνονται στά συναισθήματα πού δημιουργοῦν θέματα καί θεάματα ὅπως τό παραπάνω καί νομίζω πώς δέν ὑπάρχουν Ἔχει χαθεῖ τό νόημα τό λέξεων πού νά μπορῇ νά ἐκφραστῇ κανείς...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  4. Καί κάτι σχετικό με τήν κάτω-κάτω φωτογραφία τού άρθρου:

    5 Αυγούστου 1949…
    Επιστρέφουν από την Γιουγκοσλαβία 11.300 Ελληνόπουλα που είχε απαγάγει το ΚΚΕ...
    http://www.elkosmos.gr/5-aygoystoy-1949-epistrefoyn-apo-tin-gioygkoslavia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://4.bp.blogspot.com/-OW9tTo6IJt8/XCeifJtbDXI/AAAAAAAAPR8/Z0oKVL1XldIGpkjng0AM3DtFx9OCji7XwCLcBGAs/s1600/ded9be0ab5cb1635ad6358971026d92a.jpg

      Νά τά βλέπῃς καί νά ῥαγίζῃ ἡ καρδιά σου. Καί πόσα δέν εἶδαν ποτέ τήν μάνα Ελλάδα. Πόσα ἔγιναν σκληροί κομμουνιστές,μπολσεβίκοι καί κατάσκοποι τῆς ἴδιας τους τῆς πατρίδος...
      Καί,και,καί...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΤΤ600 !

      Διαγραφή
  5. Ὅντως ἀνεκτίμητο ἱστορικό ντοκουμέντο !
    Τό κρατῶ πρός μελλοντική χρῆσιν.
    ( Δέν δημοσιεύω τό σχόλιον γιά εὐνοήτους λόγους...)

    Εὐχαριστῶ πολύ ἀγαπητέ ΤΤ600. !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποίο ήτο; Το "archive" κλπ.; Πολλές φορές δέν θυμάμαι καθόλου τί έστειλα...
      Μάλλον τελώ εν μέσω αρχομένης ανοίας.
      ΤΤ600Ζ

      Διαγραφή
    2. Επίσης, είς έτη πολλά διά τόν Σωτήριον καί διά τήν Σωτηρίαν .

      Ταίς Πρεσβείαις Τής Θεοτόκου,
      Τών Ουρανίων Ασωμάτων Ταγμάτων
      καί τού Χορού τών, απ' αιώνων, Αγίων Σου

      Σ Ώ Τ Ε Ρ Σ Ώ Σ Ο Ν Η Μ Ά Σ

      Διαγραφή
    3. Θά τό ᾿δῆς ὅταν τό κάνω ἀνάρτησιν.

      Χρόνια Πολλά σ᾿ὅλους/ες τούς ἑορτάζοντες/ουσες !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    4. Δέν μού 'πες όμως, αυτό που υπέθεσα είναι;
      Σπάω τό παλιοκαύκαλο μπάς καί θυμηθώ τί, στο καλό, ήταν αυτό πού 'στειλα,
      αλλά μπά...τίπ'τα ντίπ.
      ΤΤ600z

      Διαγραφή
    5. Ναί,αὐτό εἶναι.

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    6. Ευχαριστώ, επίσης!
      (Μ' έσωσες)

      Διαγραφή
  6. Αγαπητη Πελασγικη, γραφεις. '' Και ποσα δεν ειδαν ποτε την μανα Ελλαδα ''.Η μονη αληθεια.

    Συμπληρωνω. Ολα. Καποια στιγμη ο Τιτο τα καλει στη ΄΄Μακεδονια΄΄ του απ΄ολα τα σημεια της Σοβιετικης Ενωσεως με ανταμοιβη σπιτι και εργασια. Δεχονται την προσφοραν και ετσι δημιουργουν ενα σοβαρον πυρηνα φανατικων κομμουνιστων προδοτων της πατριδος των.

    Με την παροδο του χρονου ο πυρηνας μεγαλωσε και οταν τους καλεσε ο Καρα Αμαν Αλης στην Ελλαδα ηταν τα παιδια και τα εγγονια των
    πρωτων.

    Ως καρκινικος ιος εισχωρησαν στα συμαντικα στρωματα της Ελληνικης κοινωνιας, Παιδια, Δικαιοσυνη, Αμυνα και ζουμε σημερα την κατοχη των μετονομασθεντων κομμουνιστων σε παγκοσμιοποιητες.

    Το παιδομαζωμα υπηρξε το μεγαλο εγκλημα κατα της ανθρωποτητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τον Χριστό μισούν, άρα μισούν και την εικόνα του.
    Το ότι προβάλλονται δαιμονικές φιγούρες τόσο συχνά και τόσο έντονα, θα πρέπει να μας προβληματίσει.
    Πριν 20 χρόνια θα έπρεπε να ψάξεις για να βρεις τέτοιες εικόνες, τώρα σε ψάχνουν αυτές.
    Καλή Παναγία εύχομαι, να ζητάμε να μας ελεήσει. Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο δίκαιο ἔχεις Ἰωάννη !
      Ἔτσι ὅπως τά λές εἶναι.

      Μέ τό καλό νά ἑορτάσουμε οἱ Χριστιανοί τόν Δεκαπενταύγουστο !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Ἰωάννη !

      Διαγραφή