" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Τά F16 στά οὐκρανικά χέρια ...


Φωτό 1,2,3,4,5,6,7

Διότι καί τά ὄμορφα F- 16,στά οὐκρανικά χέρια,ὄμορφα καταστρέφονται !!! 


Λέει τό Ζελένσκυ μετά ἀπό διαβεβαιώσεις Κούλη : 

Η Ελλάδα εντάχθηκε στον αεροπορικό συνασπισμό: θα εκπαιδεύσει τους πιλότους μας στα F-16. Η Ελλάδα ετοιμάζει επίσης νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας για την Ουκρανία


Πρότεινα τρόπους ώστε η Ελλάδα να μας βοηθήσει στη διασφάλιση του νέου διαδρόμου της Ουκρανίας στη Μαύρη Θάλασσα, διασφαλίζοντας την ελευθερία της ναυσιπλοΐας και τις απρόσκοπτες εξαγωγές σιτηρών.

Συζητήσαμε τη συμμετοχή της Ελλάδας στην ανάκαμψη της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας η Ελλάδα να αναλάβει υπό την αιγίδα της την ανοικοδόμηση της Οδησσού.

Μετά την υπογραφή από την Ελλάδα της Διακήρυξης της G7 για την υποστήριξη της Ουκρανίας, συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε σε διμερείς συνομιλίες για εγγυήσεις ασφαλείας.

Η Ουκρανία προετοιμάζεται να ξεκινήσει ενταξιακές συνομιλίες με την ΕΕ φέτος και ευχαριστώ την Ελλάδα που μας υποστήριξε στην πορεία μας προς την ένταξη στην ΕΕ. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων στον Πρωθυπουργό Μητσοτάκη για τη σημερινή υπογραφή της δήλωσης για την υποστήριξη της ευρωατλαντικής ολοκλήρωσης της Ουκρανίας. ( οἱ δηλώσεις τοῦ ψηλοτακουνάκια, ἀπό ἐδῶ )

Λοιπόν,γιά τά ἀεροπλάνα εἴπαμε καί εἴδαμε ποιό θά εἶναι τό μέλλον τους.

Γιά τά ὑπόλοιπα,κούνια πού σέ κούναγε γυμνοσάλιαγκα κι᾿ἐσένα καί τήν καμπαλαρία τόν Μητσοτάκη

Θά ᾿δεῖτε,θά ᾿δεῖτε ...

Κι᾿ὅπως ἔγραψε ἡ καλή μας φίλη Σοῦλα : 

εχει να πει ηλιθιοτητες το ζαβο...οτι οι Ελληνες πιλοτοι θα εκπαιδευσουν ουκρανους [πιλοτους] στα f16..γιατι η πατριδα του [εδω γελανε και κλαινε μαζι] δεν ανεχεται περιορισμους και αλλαγες συνορων στην ουκρανια,...ενω στην τουρκια παραχωρει δικαιωματα στο Αιγαιο, κυριος οιδε τι αλλο θα κανει ο αφορισμενος. ( Σοῦλα


Ἡ Πελασγική

2 σχόλια:

  1. Στην 1η εικονα ειναι Mig29 λιγο προσοχη....

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επεί δή προσπαθῶ νά μήν κάνω λάθη διά τοῦτο προσέχω,πιστεύω,ἀρκετά ἀκόμη καί τίς φωτό πού ἐπιλέγω.
    Λοιπόν,εἶναι ἕνα F-16 τό ὁποῖο εἶχε ἕνα ἀτύχημα ἐν πτήσει. Ἐδῶ τό σχετικό βίντεο :

    VIDEO: F-16 crashes at air show in US
    An F-16 fighter jet on a routine training mission crashed late Tuesday night at Shaw Air Force Base in South Carolina, US. The pilot was later pronounced dead. He or she was the only person on board.
    https://en.mehrnews.com/news/160422/VIDEO-F-16-crashes-at-air-show-in-US

    Καλησπέρα ἀγαπητέ ΛΟΚΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή