" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Τό «σκοτῶστε τούς λευκούς» ἐξαπλώνεται σάν ...ἰός !

 

ὁ ἀκροαριστερός-μαρξιστής Julius Malema ζητωκραυγάζεται ἀπό δεκάδες χιλιάδες ἐν μέσῳ οὐρλιαχτῶν "σκοτῶστε τούς λευκούς" ( φωτό)

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, δεκάδες χιλιάδες φανατισμένοι παρακολούθησαν μια ρατσιστική εκδήλωση στη Νότια Αφρική, στην οποία φώναζαν δυνατά, ουρλιάζοντας κυριολεκτικώς  "Σκοτώστε τους λευκούς!" και "Σκότωσε τον λευκό αγρότη!". Αυτό  ακουγόταν να αντηχεί σε ολόκληρο το τερ
άστιο γήπεδο.

Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει ένα κατάμεστο Στάδιο FNB στο Soweto γεμάτο ρατσιστές που μισούν τους λευκούς και είναι μέλη της ακροαριστερής-μαρξιστικής οργάνωσης  «Μαχητών της Οικονομικής Ελευθερίας», με επικεφαλής τον Julius Malema και υποστηρίζεται από τουλάχιστον 90.000 από αυτούς που το «Not the Bee» αποκαλεί «οι γενοκτόνοι φίλοι του».


Ο σκοπός αυτών των εκκλήσεων για δολοφονίες είναι υποτίθεται για να διορθωθούν τα ρατσιστικά λάθη του παρελθόντος διαπράττοντας ακόμη περισσότερα λάθη, ειδικά εναντίον ανθρώπων με ανοιχτόχρωμο δέρμα που θεωρούνται από αυτούς τους θυμωμένους μαύρους ως οι κακοι διάβολοι που αξίζει να αφανισθούν.

Δείτε το παρακάτω βίντεο κλιπ της εκδήλωσης για να διαπιστώσετε και μόνοι σας τι κάνουν και ζητούν οι ρατσιστές κατά των λευκών στη Νότια Αφρική:

Ο Έλον Μασκ, νοτιοαφρικανικής καταγωγής, θέλει να μάθει γιατί ο Πρόεδρος Cyril Ramaphosa δεν σχολίασε το παραμικρό σχετικά με αυτές τις εκκλήσεις για γενοκτονία των λευκών. 

Σχολίασε στο Twitter για το γεγονός, ρωτώντας τον Πρόεδρο της Νότιας Αφρικής Σίριλ Ραμαφόσα τι έχει να πει για όσα φώναζαν και ούρλιαζαν σε όλο το γήπεδο.

«Πιέζουν ανοιχτά για γενοκτονία λευκών στη Νότια Αφρική», έγραψε ο Μασκ. "@CyrilRamaphosaγιατί δεν λες τίποτα;" ( ἡ φωτό ἀπό ἐδῶ

Πρέπει να τονιστεί και πάλι ότι η Νότιος Αφρική, όπου ζουν 60 εκατομμύρια άνθρωποι, καταρρέει από τη διαφθορά και το κακό. Το έθνος βρίσκεται στα πρόθυρα μιας ολικής «κατάρρευσης» εν μέσω κυλιόμενων μπλακ άουτ και άλλων αποτυχημένων υποδομών που άρχισαν πραγματικά να γίνονται πρόβλημα απ᾿όταν  η χώρα υιοθέτησε μία αντιλευκή στάση.

Έχουν περάσει περίπου 30 χρόνια από τότε που η Νότια Αφρική αγκάλιασε τις πολιτικές ποικιλομορφίας, ισότητας και ενσωμάτωσης [DEI] και τώρα το Γιοχάνεσμπουργκ, η πλούσια πρωτεύουσα της χώρας, είναι ένα «τοπίο κόλασης που καταρρέει» ( ἐδῶ)

Αυτήν τη στιγμή, οι Νοτιοαφρικανοί ειδοποιούνται να έχουν στη διάθεσή τους τουλάχιστον 72 ώρες φαγητού και νερού, καθώς ορισμένες από τις κυλιόμενες διακοπές ρεύματος διαρκούν για 12 ώρες ή περισσότερο, γεγονός που οδηγεί σε ακόμη μεγαλύτερο χάος.

Στις προσπάθειές της να «απαλλαγεί από τον άνθρακα», η Νότια Αφρική γίνεται γρήγορα μια τριτοκοσμική χώρα που χαρακτηρίζεται από ανεξέλεγκτη φτώχεια, εγκληματικότητα και ρατσισμό κατά των λευκών σε κάθε βήμα.

«Καλή τύχη, Νότια Αφρική».

Αν δεν είμαστε προσεκτικοί, τα ίδια πρωτόκολλα κατά των λευκών γενοκτονιών που προωθούνται στη Νότια Αφρική θα φτάσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες...

Ο ρατσισμός κατά του λευκού εξαπλώνεται σαν ιός και φτάνει σε επίπεδα πανδημίας... ( Σημείωσις Πελασγικῆς : Γιά νά καταλάβετε πώς ἡ "παράστασις" στήν Ἀβινιόν μέ τά σουβλάκια ἀπό μωρά λευκῶν,δέν ἦταν καθόλου ἕνα  «ταρακούνημα τῶν δυτικῶν ἀποικιοκρατικῶν συνειδήσεων» ...


Ἀπό : naturalnews.com



Διαβάζουμε σχετικῶς : 





Ὅσο  γιά τόν ἀκροαριστερό-μαρξιστή Μαλέμα, τί μοῦ θύμισε λέτε ; 





Ἡ Πελασγική 

10 σχόλια:

  1. Χμμμμμμ!!!!!!!!!!!
    Ακουω μια εκωφαντικη σιωπη απ' τα κεντρικα του ....σημιτησμου και του ολοτετοιωματος!
    Ή κανω λαθος;
    Λετε ο σκυλαραπας Μαλεμας ναχει συνεννοηθει πρωτα με το "σιτυ του Λονδινου" και να μην συμπεριλαμβανει στο .....ανθρωπιστικο συνθημα του "σκοτωστε τους λευκους", τους εβραιους ;
    Γιατι ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ μπορει να εξηγηθει αυτη η μουγγαμαρα απ' την κατα τ' αλλα λαλιστατη εβραιουργια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σέ πιάνω ἀδιάβαστο. Λευκοί οἱ ἑβραῖοι ; τί λές καλέ ; Εἶδες πώς τό λέει στό βιβλίο της ἡ Χούρια,γαλλοαλγερινή ἀκτιβίστρια « Οι Λευκοί, οι Εβραίοι και Εμείς » : Το βιβλίο εξετάζει ζητήματα αλληλεγγύης... την ισλαμοφοβία και τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη , τον αποκλεισμό της δυνατότητας αλληλεγγύης μεταξύ Εβραίων και Αράβων και το καθεστώς των γυναικών και των ανθρώπων του χρώματος στην Ευρώπη...( https://en.wikipedia.org/wiki/Houria_Bouteldja)

      Δέν εἶναι λοιπόν οὔτε λευκοί,οὔτε ἄραβες ( μελαμψοί),οὔτε μαῦροι. Τί εἶναι ;
      Χμμ...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    2. Ἀπό τό βιβλίο τῆς ἐν λόγῳ γαλλοαλγερινῆς Χούρια Μπουτέλντια :

      "Γιατί γράφω το βιβλίο αυτό; Γιατί μοιράζομαι την ίδια αγωνία με τον Γκράμσι: "Ο παλιός κόσμος παθαίνει και ο νέος κόσμος πασχίζει να γεννηθεί, ζούμε στην εποχή των τεράτων." Το τέρας του φασισμού, αποκύημα της δυτικής νεωτερικότητας. Εξού και το ερώτημά μου: τι να προσφέρει κανείς στους Λευκούς σαν αντάλλαγμα για την παρακμή τους και τους πολέμους που προαναγγέλλει; Μια μονάχα απάντηση: την ειρήνη. Ένας μονάχα τρόπος: η επαναστατική αγάπη."...

      ..............διαβάζει το κοινωνικό συμβόλαιο των λευκών δυτικών Δημοκρατιών, το Ολοκαύτωμα και τη δημιουργία του Ισραήλ, τον φεμινισμό και τη μοίρα των μεταναστών από τη σκοπιά του μετα-αποικιακού υποκειμένου: του Ιθαγενή... Η έκκλησή της για πολιτική ενότητα, για τη δημιουργία του "Εμείς της επαναστατικής αγάπης", προϋποθέτει την αναγνώριση ότι η λευκότητα δεν είναι γενετικό ζήτημα: είναι σχέση εξουσίας και είναι καιρός να την εξαλείψουμε...
      ...............Στην Ελλάδα της Δύσης και της Ανατολής, της προσφυγιάς και των εργατών στα "ξένα", των αλλογενών θυμάτων της πρόσφατης ιστορίας, το "είμαστε όλοι μετανάστες" μπορεί να ειπωθεί από όλα σχεδόν τα στόματα...............
      ( Γραμμένα στό ὁπισθοφυλλο τοῦ βιβλίου της « Οι Λευκοί, οι Εβραίοι και Εμείς », https://www.politeianet.gr/books/9789605530471-bouteldja-houria-opportuna-oi-leukoi-oi-ebraioi-ki-emeis-337897)
      Χά,χά,χά ! Ὅ,τι πεῖς ἐσύ !

      Πῶς αλλιῶς νά τό ἀντιμετωπίσῃ κανείς ;

      Διαγραφή
    3. Χουρια;;;;;;;;;
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Μια και μονο φραση ανευ ρηματος: Διποδα, ανθρωπομορφα, σκουπιδια.

      Διαγραφή
  2. https://twitter.com/dstefanos/status/1686769874301763584

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθημερινές διαπιστώσεις. Καί τί κάνομε γι᾿αὐτά ;

      Λοιπόν θά ἔπρεπε ἡ κυρία νά μήν δεχθῇ νά βγάλῃ τόν σταυρό καί συνεπῶς οὔτε τήν φωτό ἄρα οὔτε καί ταυτότητα.
      Νά πάῃ στόν Εἰσαγγελέα καί νά καταγγείλῃ τήν προσπάθεια παραβίασης τῆς ἐλευθερίας της καί νά ζητήσῃ τήν προστασία τῶν δικαιωμάτων καί ἐλευθεριῶν της ὅπως τό Σύνταγμα ὀρίζει :

      Ἄρθρο 5 τοῦ Συντάγματος
      1. Kαθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Xώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη...
      3. H προσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη.........

      Νά μάθουμε ἐπιτέλους νά ἀντιδροῦμε !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. Σωστά. Αλλά σε ποιόν εισαγγελέα να πάει; Στον 'Ολυμπιακάκια;

      Διαγραφή
    3. Ἄς κάνει ὁ Ἕλλην αὐτό πού πρέπει,πέρα ἀπό λόγια,φωνές καί διαμαρτυρίες ( τί κουραστικό πιά ! ) καί ὑπάρχουν ἔντιμοι Εἰσαγγελεῖς. Πολλοί !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  3. Ειπα πως καποιος θα το ανεβασει αλλα τσαμπα περιμενα:
    https://www.el.gr/diethni/kosmos/afrikanos-kommatarchis-se-katamesto-g/
    Κακο ειναι να μην θελει λαθρομεταναστες στην πατριδα του; Διοτι οι ευρωπεη που μεταφερθηκαν εκει τυχοδιωκτες ηταν υποκινουμενοι απο το χαζαρικο μοτο για γρηγορο πλουτισμο. Μετα ηρθαν και οι καλτσοδετες οι αγγλοι εποχορηγουμενοι απο τους μεγαλοχαζαρους του Σιτυ. Το θεμα παντως ειναι πως οι αποικιοκρατες ευρωπεη οπου κι αν πηγαν πηγαν υποκινουμενοι απο την εβρεουργια. Και οι ρωσσοι επεκταθηκαν αλλα ειχαν διαφορετικη φιλοσοφια απο την προτεσταντικη και την παπικη.

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέν νομίζω πώς ὁ Ποῦτιν θά ἦταν εὐτυχής ἄν ἄκουγε κάτι τέτοιο -«σκοτῶστε τούς λευκούς»- . Πρῶτον διότι ἀνήκει στήν Λευκή Φυλή τήν ὁποία ἔχουν θέσει στό στόχαστρο τά παγκόσμια ἁρπακτικά καί προωθοῦν τόν ἀφανισμό της κυρίως μέσῳ τῆς καλλιέργειας τοῦ μίσους ἐκ μέρους τῶν μαὐρων καί δεύτερον διότι ὁ Ποῦτιν γνωρίζει,ὡς Αὐτοκρατορία,ποία ἡ σημασία τῆς Λευκῆς Φυλῆς ἐπί τοῦ Πολιτισμοῦ τῆς Ἀνθρωπότητος.
      Ὁ συσχετισμός μέ τήν «παράστασιν» στήν Ἀβινιόν,νομίζω πώς ξεκαθάριζε τήν θέσι μου ὡς πρός τό συγκεκριμένο θέμα καί μέ ποία ὀπτική τό εἶδα.
      Ἐπίσης οἱ παραπομπές στά θέματα τοῦ "Κόκκινου Οὐρανοῦ" πού παρουσιάζουν ἀπολύτως τό τί συμβαίνει στήν Ν. Ἀφρική, ἀπό τήν πτώσιν τοῦ προηγουμένου καθεστῶτος Ἀπαρτχάϊντ,1989 μέ τήν ἄνοδο τοῦ τελευταίου λευκοῦ κυβερνήτη ( Ντέ Κλέρκ) καί οὐσιαστικά ἀπό τό 1994 πού ἐξελέγη ὁ Μαντέλα,μέχρι σήμερα πλέον τῶν 30 χρόνων,τ᾿ἀποτελέσματα τά βλέπεις μέ τήν κατάντια τῆς Νοτίου Ἀφρικῆς. Κυρίως σέ κονωνικό-πολιτιστικό ἐπίπεδον. Διαβάζουμε :
      η Νότια Αφρική εξακολουθεί να μαστίζεται από υψηλά ποσοστά φτώχειας και ανεργίας ... Το ΑΕΠ της χώρας συρρικνώθηκε στο πρώτο τέταρτο του 2009, οδηγώντας τη μεγαλύτερη οικονομία της Αφρικής σε ύφεση για πρώτη φορά έπειτα από 17 χρόνια...
      ...Σύμφωνα με την έκθεση του 2020 του UNAIDS, η Νότια Αφρική εκτιμάται ότι έχει 7,8 εκατομμύρια κατοίκους οι οποίοι ζουν με τον HIV, περισσότερους από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο... Μια μελέτη του 2008 σχετικά με τη μόλυνση με HIV/AIDS, στη Νότια Αφρική είχε σαφή φυλετικό διαχωρισμό: το 13,6% των μαύρων είναι θετικοί με HIV και μόνο το 0,3% των λευκών ήταν θετικοί ... Υπολογίζεται ότι υπάρχουν 1,2 εκατομμύρια ορφανά στη Νότια Αφρική.
      (https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CF%8C%CF%84%CE%B9%CE%B1_%CE%91%CF%86%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE)

      Νομίζω πώς καταλαβαίνεις ὅτι τά πράγματα δέν εἶναι ἁπλά τοῦ στύλ ( "We are Putin, and Putin is us.") πού γιά λόγους ὄχι μόνον ἐντυπώσεων ἀλλά κυρίως ὑποδαυλίσεως τοῦ μίσους κατά τῶν λευκῶν ( βλέπε Κρίσι στήν Οὐκρανία, Δύσις ἐναντίον Ποῦτιν) χρησιμοποίησε ὁ ἀκροαριστερός-μαρξιστής ἐπικεφαλής τῶν «Μαχητών της Οικονομικής Ελευθερίας», Julius Malema.
      Καί πιστεύω πώς τά 2 τελευταῖα βίντεο μιλοῦν ἀπό μόνα τους.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΛΟΚΙ !

      Διαγραφή