" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Ἀφοῦ γέμισε ὁ Στρατός τῶν ΗΠΑ μέ LGBTQ+,τώρα ἀκυρώνουν drag show παραστάσεις ! Κάλλιο ἀργά παρά ποτέ .....

Τί κομμάντο εἴσαστε τρομάρα σας ; Πολύχρωμα κομμάντο !!! ἀπό τό βίντεο ἐδῶ

 Το Πεντάγωνο ακυρώνει το drag show της Πολεμικής Αεροπορίας

Στρατιωτικοί αξιωματούχοι αρνήθηκαν τη χρήση των κεφαλαίων των φορολογουμένων για την πραγματοποίηση παραστάσεων drag show σε μια εγκατάσταση στη Νεβάδα.

Το Πεντάγωνο ακύρωσε ένα drag show που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί σε βάση της Πολεμικής Αεροπορίας στη Νεβάδα για να σηματοδοτήσει την έναρξη του Μήνα Υπερηφάνειας την 1η Ιουνίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Τετάρτης από το NBC News, επικαλούμενο αξιωματούχους της αμερικανικής αμυντικής δύναμης.  

Η εκδήλωση, η οποία είχε υπογραφεί από την ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, ακυρώθηκε στη συνέχεια με εντολή του Υπουργού Άμυνας Lloyd Austin και του Προέδρου του Joint Chiefs of Staff  ( Σῶμα ἀνωτάτων ἐνστόλων ἡγετῶν,στό Ὑπουργεῖο Ἀμύνης τῶν ΗΠΑ... ἐδῶ Mark Milley, ο οποίος ενημέρωσε τους διοργανωτές ότι δεν ήταν η πολιτική του Πενταγώνου να εγκρίνει χρηματοδότηση για τα drag shows που θα πραγματοποιηθούν σε εγκαταστάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας.

Αντίθετα, θα τους επιτραπεί να πραγματοποιήσουν την εκδήλωση εκτός βάσης, αν το επιλέξουν, δήλωσε εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροπορίας. Ήταν η τρίτη ετήσια παράσταση drag show που πραγματοποιήθηκε στην αεροπορική βάση Nellis στη Νεβάδα ως αναγνώριση των μελών LGBT+ των ενόπλων υπηρεσιών των ΗΠΑ.


Σε μια ακρόαση στο Κογκρέσο τον Μάρτιο, ο Ρεπουμπλικανός νομοθέτης Matt Gaetz ρώτησε τον Austin και τον Milley σχετικά με αναφορές για drag show που λαμβάνουν χώρα σε διάφορες βάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων στη Νεβάδα, τη Βιρτζίνια, τη Μοντάνα και τη Γερμανία - ωθώντας και τους δύο αξιωματούχους να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο Υπουργείο Τα κεφάλαια των φορολογουμένων στον τομέα της άμυνας χρησιμοποιούνται για την παραγωγή drag show.

«Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Υπουργού Ώστιν στο Κογκρέσο, η Πολεμική Αεροπορία δεν θα φιλοξενήσει drag events στις εγκαταστάσεις της. Οι διοικητές έχουν λάβει οδηγίες είτε να ακυρώσουν είτε να μεταφέρουν αυτές τις εκδηλώσεις σε τοποθεσία εκτός βάσης», δήλωσε αξιωματούχος της Πολεμικής Αεροπορίας σε δήλωση στο NBC News σε σχόλια που δημοσιεύθηκαν την Τετάρτη.

Ο Όστιν είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι είναι υπέρ του εορτασμού του Μήνα Υπερηφάνειας στον στρατό. «Οι LGBTQ+ πολίτες έχουν αγωνιστεί για να υπερασπιστούν τα δικαιώματα και τις ελευθερίες μας από την ίδρυση του έθνους μας μέχρι τον Εμφύλιο Πόλεμο», είπε το 2021. Ωστόσο, τον Μάρτιο, ο Όστιν είπε στον Gaetz ότι «τα drag show δεν είναι κάτι που υποστηρίζει ή χρηματοδοτεί το Υπουργείο Άμυνας. ”

Το Drag Show έχει γίνει ένα καυτό θέμα σε ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ τους τελευταίους μήνες, με αρκετούς συντηρητικούς νομοθέτες να προτείνουν νομοθεσία για την απαγόρευση ή τον περιορισμό τέτοιων παραστάσεων.

Ο στρατός των ΗΠΑ έχει μακρά ιστορία παραστάσεων με drag show, οι οποίες ήταν συνηθισμένες μεταξύ των στρατιωτών την εποχή του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου ως μέσο τόνωσης του ηθικού 

Ο Μήνας Υπερηφάνειας, ο οποίος γιορτάζει τον αντίκτυπο των LGBTQ ατόμων στην κοινωνία, διαδόθηκε μετά από μια σειρά ταραχών για την απελευθέρωση των ομοφυλοφίλων στις Ηνωμένες Πολιτείες στα τέλη της δεκαετίας του 1960. Διαρκεί από 1 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου.

Ἀπό : swentr.site/news


Σκέψου τί γίνεται μέ τούς ἀνωμάλους στίς Ἔνοπλες Δυνάμεις τῶν ΗΠΑ ! Κατά πώς φαίνεται ἄλλη ἀσχολία δέν ἔχουν παρά τοῦ πόσα καί ποῦ Drag Show θά πραγματοποιηθοῦν. Μέ τά χρήματα πού ὁ φορολογούμενος ἀμερικανός δίδει γιά τίς Ἔνοπλες Δυναμεις καί τήν Ἄμυνα τῆς χώρας ! 

Τί ἀρρώστια εἶναι αὐτή ; !!! Πάλι καλά πού τό κατάλαβαν,ἔστω κι᾿ἀργά κι᾿ἔβαλαν κάποιο φρένο. Νά δοῦμε ἕως πότε ; ! 

Εἶμαι πολύ περίεργη να ᾿δῶ πῶς θά λάβῃ τέλος αὐτή ἡ τυραννία. Διότι γιά τυραννία πρὄκειται. Καί κάθε τυραννία,ἱστορικῶς ἔχει ἀποδειχθεῖ,πώς ἔχει κι᾿αὐτη τὀ τέλος της... 

Ὅσο γιά τίς παραστάσεις μέ τραβεστί,κατά τήν διάρκεια τοῦ Β΄Π. Π. στίς Ἔνοπλες Δυνάμεις τῶν ΗΠΑ, δέν μοῦ κάνει ἐντύπωσιν διότι πολύ ἁπλῶς ὑποπτεύομαι ποιοί ἦσαν πίσω ἀπό αὐτά καί τά προωθοῦσαν

ἀπό ἐδῶ

Διότι κι᾿ἐμεῖς,ἀκόμη καί στίς πιό δύσκολες συνθῆκες,πάνω στά βουνά τῆς Πίνδου, ὁ Στρατός μας εἶχε ἀνάγκη ψυχαγωγίας. Τί εἴδους ἦταν αὐτή ; Μά οἱ παραστάσεις μέ τήν ἀείμνηστη Σοφία Βέμπο ! Ὄχι μέ τραβεστί, φτερά καί πούπουλα ! Τί εἴδους ἐμψύχωσις ἦταν μέ τά τραβεστί ;!!! 

Πάλι λοιπόν οἱ συνήθεις ὕποπτοι πίσω ἀπό ὅλο αὐτό. Καί τότε καί σήμερα κι᾿ἐλπίζω ὄχι αὔριο...


Ἡ Πελασγική

6 σχόλια:

  1. Καλησπέρα,παλιά όταν ερχόταν οι Αμερικανικοί στόλοι στον Πειραιά,τα ναυτάκια πήγαιναν στην Τρούμπα για γυναίκες, από δω και εμπρός θα βγαίνουν να κάνουν πιάτσα και οι ναύτες και αξιωματικοί τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εἶδες χάλια ; Καί μάλιστα χάλια μέ ...παράδοσιν στήν ἱστορία τους...
      « ... Ο στρατός των ΗΠΑ έχει μακρά ιστορία παραστάσεων με drag show, οι οποίες ήταν συνηθισμένες μεταξύ των στρατιωτών την εποχή του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου ως μέσο τόνωσης του ηθικού...»

      Φτερά καί πούπουλα γιά τόνωσιν τοῦ ἠθικοῦ τοῦ U.S. ARMY !!!

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Bill- Kill !

      Διαγραφή
  2. http://esxatianasxesi.blogspot.com/2023/05/blog-post_576.html

    Ο αντιρατσιστής Μπογδάνος δηλώνει οτι θέλει αραπηδες τσολιάδες στα ανακτορα
    στο 1.55.00

    με χιουμορ στο 1.45.00 και σκληρες αληθειες εως το 2.00.00
    15 λεπτα αξεχαστα για τις πατριωταρες
    Το Οσκαρ παιρνει ο Βοβολης
    ο κουρκουλος πρεπει να του ζητησει αυτογραφο

    καλη διασκεδαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί καί κάποτε καμάρωνε ὡς "ἐπαναστάτης" μέ τό μπλουζάκι τῆς Σοβιετικῆς Ἑνώσεως :
      https://ellinofreneianet.gr/wp-content/uploads/2021/09/unnamed.jpg

      Μετά μᾶς προέκυψε "πατριώτης" ...

      Τί ἀξία ἔχει ν᾿ἀσχολεῖται κανείς μαζύ του ;

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ Γρηγόριε !

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα (ή μάλλον καλήμερα) αγαπητή Πελασγική και λοιποί φίλοι.
    https://el.wikisource.org/wiki/%CE%91%CE%B9%CF%83%CF%8E%CF%80%CE%BF%CF%85_%CE%9C%CF%8D%CE%B8%CE%BF%CE%B9/%CE%96%CE%B5%CF%8D%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B1%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%8D%CE%BD%CE%B7
    ( https://shorturl.at/eQSZ7 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Ἀλλ’ ἔγωγε ἐπί ταύταις εἰσέρχομαι ταῖς ὁμολογίαις ὡς Ἔρως μή εἰσελεύσεται· ἂν δ’ εἰσέλθῃ, αὐτή ἐξελεύσομαι παραυτίκα.» Ἀπό δὴ τούτου συνέβη πάντας τούς πόρνους ἀναισχύντους εἶναι.

      Ὁ μῦθος δηλοῖ ὅτι τούς ὑπ’ ἔρωτος κατεχομένους ἀναισχύντους εἶναι συμβαίνει.

      Ἔτσι...!

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή