" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Ὅσο πιό ψηλά στήν ἐξουσία τόσο μεγαλύτερη ἡ μπόχα...!

Ο Τζέικ Σάλλιβαν είναι υπεύθυνος για την εκτέλεση του πολέμου στην Ουκρανία. Βασίζεται στην πολιτική που σχεδίασε η Victoria Nuland, αλλά όσο μπορεί κανείς να καταλάβει, ο Sullivan, ο οποίος φαίνεται να είναι ένα πολύ φυσιολογικό άτομο, είναι ο βασικός συντονιστής...

Αυτό κάνει τον Sullivan ουσιαστικά έναν από τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Είναι ένας 46χρονος Ιρλανδός που ἀφαίρεσε τό "Ο" του σαν δειλός.( Ἐννοεῖ τό χαρακτηριστικό ἰρλανδέζινο "Ο" στό ἐπίθετο: O'Sullivan   ). 

Είναι απόφοιτος του Γέιλ και το Μπρούκινγκς, αλλά το βιογραφικό του πριν από την κυβέρνηση Μπάιντεν ήταν ως υπάλληλος «κυριολεκτικά ποιος». Εργάστηκε σε δύο αποτυχημένες εκστρατείες της Χίλαρι Κλίντον και φαίνεται ότι ήταν η ιδιοφυΐα πίσω από την αγορά του «φακέλλου Pizzagate» από τον Μπιλ Κρίστολ. Ενδιάμεσα, εργάστηκε για την Κλίντον στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, όπου φέρεται να σκέφτηκε την υπέροχη ιδέα να κάνει αυτό το θέμα της Λιβύης και να το κατηγορήσει σε ένα βίντεο στο YouTube, και στη συνέχεια έστειλε το ISIS στη Συρία.

Μιλάμε για αποτυχία.

Το 2015 παντρεύτηκε την Margaret Goodlander. Επίσης απόφοιτος του Γέιλ.

ἀπό ἐδῶ κι᾿ἐδῶ

Είναι επίσης σαφές ότι οι άνθρωποι που επιτυγχάνουν αυτές τις θέσεις επιρροής περνούν από διάφορα τελετουργικά μύησης. Ο Τζον Μακέιν, για τον οποίο εργαζόταν η σύζυγος του Σάλιβαν και ο οποίος ήταν επίσης στο Ναυτικό, αναφέρθηκε ευρέως από άλλους αιχμάλωτους αξιωματικούς ως προδότης που εργαζόταν για τους Βορειοβιετναμέζους. Έχει κάνει δηλώσεις που θα μπορούσαν να ερμηνευθούν ως υπονοούμενα ότι έκανε γκέι σεξ μαζί τους.

Συγκεκριμένα, είπε ότι ήταν ομοφυλόφιλοι, «αλλά ποτέ απέναντί μας».

Αν δεν ήταν ομοφυλόφιλοι «απέναντί ​​του», τότε πώς ήξερε ότι ήταν ομοφυλόφιλοι; Οι Ασιάτες έχουν χαμηλότερα φυσικά επίπεδα τεστοστερόνης από άλλες φυλές, πράγμα που σημαίνει ότι η διάκριση των ομοφυλόφιλων είναι δύσκολη ή αδύνατη.

Α, και πρέπει να αναφέρω – τον ​​Μάιο του τρέχοντος έτους, ο Sullivan είχε μια κατάσταση «Paul Pelosi» στο σπίτι του που δεν αναφέρθηκε ευρέως στα μέσα ενημέρωσης.

Νομίζω ότι είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι στην εξουσία γιατί είναι πολύ ανώμαλοι. Η ικανότητα δεν παίζει ρόλο, πραγματικά καθόλου. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο καταλήγεις με ένα άτομο όπως ο Sullivan να σκηνοθετεί ένα έργο που φέρνει τις Ηνωμένες Πολιτείες σε εξἀντληση.

RT :


Οι ΗΠΑ πιστεύουν ότι η από καιρό σχεδιασμένη αντεπίθεση της Ουκρανίας εναντίον των ρωσικών στρατευμάτων θα επιτρέψει στο Κίεβο να ανακτήσει το χαμένο έδαφος, δήλωσε την Κυριακή ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Τζέικ Σάλλιβαν.

Μιλώντας στον Fareed Zakaria του CNN, ο Sullivan ήταν πεπεισμένος ότι η Ουκρανία θα ανακαταλάμβανε « σημαντικά στρατηγικά εδάφη ».

«Ακριβώς πόσο, σε ποια σημεία, θα εξαρτάται από τις εξελίξεις στο πεδίο της μάχης καθώς οι Ουκρανοί ξεκινούν αυτήν την αντεπίθεση», είπε ο αξιωματούχος.

«Αλλά πιστεύουμε ότι οι Ουκρανοί θα έχουν επιτυχία σε αυτή την αντεπίθεση».

Ο Σάλλιβαν πρόσθεσε ότι το αποτέλεσμα της επιχείρησης θα έχει «μεγάλο αντίκτυπο» στις μελλοντικές διαπραγματεύσεις.

.......

Υποθέτω ότι αυτοί οι άνθρωποι που συνεχίζουν να μιλούν για «ωχ η Ρωσία πρέπει να επεκταθεί περισσότερο εδαφικά » πιστεύουν ότι η Ουκρανία έχει κάποια άπειρη ικανότητα αναπαραγωγής. Στην πραγματικότητα, σχεδόν ο μισός πληθυσμός της χώρας έχει εκκενωθεί ή έχει πεθάνει. Από πού θα συνεχίσουν να έρχονται αυτοί οι στρατιώτες; Η Ρωσία μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει μια πλήρη κινητοποίηση και να βαδίσει εκατομμύρια άνδρες στην Ουκρανία. Αλλά δεν θα χρειαστεί ποτέ, γιατί έχουν αρκετούς κατάδικους και Τσετσένους για να σκοτώσουν και τον τελευταίο άνθρωπο στην Ουκρανία, αν συνεχίσουν να στέλνουν αυτά τα κύματα.

Οι άνθρωποι που συνεχίζουν να λένε ότι η Ουκρανία κερδίζει ή μπορεί να κερδίσει είναι σαν καθυστερημένα παιδιά....

Διαβᾶστε ὁλόκληρο τό θέμα, μέ ὅλη τήν μπόχα τῶν "ὑψηλά ἱσταμένων", πού δέν μπορῶ νά συμπεριλάβω στό θέμα, ἀπό ντροπή καί ἀηδία ... ἐδῶ

Ὅσο πιό ψηλά στήν ἐξουσία τόσο μεγαλύτερη ἡ μπόχα...! Καί ὅπως ἔγραψε ὁ ἀναγνωστης/σχολιαστής μας, Ahoy πού μᾶς ἔδωσε τό θέμα  : 

«  ...μπορειτε να καταλαβετε τωρα τι ειδους πολεμο διεξαγει η Ρωσσια στην Ουκρανια...» 


Ἡ Πελασγική

2 σχόλια:

  1. Μετα απο εναν συνεχη οχετο ψευδους και αισχρης προπαγανδας μισους και αιματοχυσιας απο τους απανταχου απογονους των Χριστοκτονων και λοιπους χριστιανοφοβικους εβραιοφιλους εναντιον του Πουτιν και της Ρωσσιας, η Ρωσσια και ο Πουτιν τους απαντησαν με.......

    "Την Γεννηση ενος Διεθνους Ρωσσοφιλου Κινηματος (MIR)".

    https://www.unz.com/pescobar/russia-bashing-blowback-the-birth-of-the-international-russophile-movement-mir/

    Καλησπερα

    ΥΓ
    Προεδρε Πουτιν συμπεριλαβε και την ταπεινη μου υπαρξη στο νεογεννητο Ρωσσοφιλο κινημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εὐχαριστῶ πολύ ἀγαπητέ !

      Στό « Διεθνές Ρωσσοφιλικό Κίνημα », ὅλοι πλήν Ἑλλάδος . Καμμία ἔκπληξις ...
      https://sxolianews.blogspot.com/2023/06/blog-post_9.html

      Ἐγώ τό ξέρω πώς εἴμαστε πολλοί πού ἀγαποῦμε τήν Ῥωσσία,τό θέμα εἶναι τό πρόσωπο πού παρουσιάζουμε διεθνῶς,ὅπως καί ἡ ΑΠΟΥΣΙΑ μας ἀπό τό συγκεκριμένο ἱδρυτικό συνέδριο τοῦ Διεθνοῦς Ῥωσσοφιλικοῦ Κινήματος.

      Ἄρα ;

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή