" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Τί ἔχει κατατρομάξει τούς ἐξουσιαστές ;

Η Χίλαρι Κλίντον τρολάρει τον Τραμπ μετά την ομοσπονδιακή κατηγορία Η Κλίντον διαφημίζει το εμπορευματοποιημένο πλέον, σύνθημα «But Her Emails» μετά την ομοσπονδιακή κατηγορία του Ντόναλντ Τραμπ

.....Το 2015, η Κλίντον ερευνήθηκε για φερόμενη κατοχή απόρρητων πληροφοριών σε ιδιωτικό διακομιστή email στο σπίτι της. Τόσο το FBI όσο και το Υπουργείο Δικαιοσύνης αρνήθηκαν να προχωρήσουν με κατηγορίες, αλλά η έρευνα δημιούργησε σημαντικό πολιτικό κεφάλαιο για τον Τραμπ καθ' όλη τη διστακτική προεδρική εκστρατεία τους το 2016..............

«Αυτό το επαναφέρουμε υπό το φως των πρόσφατων ειδήσεων», έγραψε η Κλίντον στους περισσότερους από 31 εκατομμύρια ακολούθους της στο Twitter. Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ συνέδεσε επίσης το εμπορευματοποιημένο από αυτήν σύνθημα  "But Her Emails" πέρυσι που αφορούσε μια αναφορά των New York Times ότι ο Τραμπ είχε καταστρέψει έγγραφα σε μια τουαλέτα του Λευκού Οίκου.

Το 2018, μια έκθεση του Υπουργείου Δικαιοσύνης που περιγράφει λεπτομερώς την έρευνα σχετικά με τη χρήση ιδιωτικού διακομιστή email από την Κλίντον ανέφερε ότι είχε «81 αλυσίδες email που περιείχαν περίπου 193 μεμονωμένα email που είχαν ταξινομηθεί από εμπιστευτικά έως άκρως απόρρητα».

Εξηγώντας την απόφαση να μην κατηγορηθεί η Κλίντον, το FBI είπε σε έκθεση του 2016 ότι η έρευνα απέδειξε ότι οι ενέργειές της δεν ήταν «σαφώς σκόπιμες» και ότι δεν έδειξε «απιστία» προς τις ΗΠΑ. Επιπλέον, το FBI σημείωσε ότι η Κλίντον –η οποία συμμετείχε στην έρευνα– δεν επέδειξε «καμία προσπάθεια να παρεμποδίσει τη δικαιοσύνη».....( ἀπό : RT)

τό στιγμιότυπο εἶναι μέρος ἀπό τό βίντεο ἐδῶ

Καταλάβατε ; Ἡ κυρά Χίλλαρι τοῦ pizzagate ( κι᾿ἐδῶ),μαζύ μέ τόν Μπίλι, τό φιλαράκι τοῦ Ἐπστάϊν τώρα βγαίνουν καί εἰρωνεύονται τόν Τράμπ. Τόν Τράμπ, πού μέχρι στιγμῆς,φαίνεται ἡττημένος ἀπό τό "βαθύ Κράτος",δυστυχῶς. Γιά νά βλέπουμε κάτι τέτοια :

Καί νά λέμε : φυσιολογικά πράγματα μωρέ...! 

Ἐν τῷ μεταξύ :

 Ο Σνόουντεν σχολιάζει την κατηγορία του Τραμπ

Ο πληροφοριοδότης της NSA χαρακτήρισε τις κατηγορίες εναντίον του πρώην προέδρου των ΗΠΑ «επιλεκτική δίωξη»

  «Πέρα από όλα τα αστεία, δεν είναι λάθος να πούμε ότι το κατηγορητήριο του Ντόναλντ Τραμπ για κακή διαχείριση απόρρητων εγγράφων είναι υπόθεση επιλεκτικής δίωξης», είπε ο Σνόουντεν την Παρασκευή σε ανάρτησή του στο Twitter. 

  Ο Σνόουντεν τίμησε τη δέκατη επέτειο αυτή την εβδομάδα από την έκθεσή του για μαζική κατασκοπεία πολιτών των ΗΠΑ από την κυβέρνησή τους. Είπε ότι ο Τραμπ απέτυχε να διορθώσει το σύστημα που τώρα τον στοιχειώνει.

«Είναι δύσκολο να λυπηθείς έναν άνθρωπο που είχε τέσσερα χρόνια στον Λευκό Οίκο για να μεταρρυθμίσει αυτό το κατεστραμμένο σύστημα και αντ' αυτού το άφησε στη θέση του εις βάρος του αμερικανικού κοινού...» 

  Ορισμένοι παρατηρητές επεσήμαναν ότι ο Τραμπ διώκεται σύμφωνα με τον ίδιο νόμο – τον ​​νόμο περί κατασκοπείαςπου η Ουάσιγκτον έχει εφαρμόσει εναντίον του Σνόουντεν και του συνιδρυτή των WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ. Ως πρόεδρος, ο Τραμπ αρνήθηκε να δώσει χάρη και για τους δύο άνδρες, οι οποίοι κατηγορήθηκαν για εγκλήματα αφού αποκάλυψαν τις αδικοπραγίες της αμερικανικής κυβέρνησης.

«Τότε του είπε ο Ιησούς, βάλε ξανά το σπαθί σου στη θέση του: γιατί όλοι όσοι θα πιάσουν το σπαθί θα χαθούν με το σπαθί», είπε ο Σνόουντεν, χρησιμοποιώντας ένα στίχο της Βίβλου για να επισημάνει την ειρωνεία της τελευταίας νομικής κατάστασης του Τραμπ...

ἀπό : RT 

Κι᾿ ἕνα ἀκόμη θύμα τῆς παγκόσμιας ἐξουσιαστικῆς ἐλίτ  :

Ο πρώην πρωθυπουργός του Πακιστάν Imran Khan, ο οποίος συνελήφθη τον περασμένο μήνα με την κατηγορία της διαφθοράς, ισχυρίστηκε σε μια ευρέως φάσματος συνέντευξη στο Newsweek, που δημοσιεύθηκε το Σάββατο ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες άσκησαν διπλωματική πίεση για να τον απομακρύνουν από το αξίωμα πέρυσι.


Μιλώντας στο αμερικανικό έντυπο, ο Χαν είπε ότι επισκέφτηκε τη Ρωσία την ίδια ημέρα που η Μόσχα ξεκίνησε τη στρατιωτική της επιχείρηση στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022 – και ότι ενώ δεν συμφωνούσε με τα κίνητρα πίσω από την επίθεση, αρνήθηκε τις εκκλήσεις για να καταδικάσει την ενέργεια. ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο μια εμπορική συμφωνία.

Οι ΗΠΑ «ήθελαν από εμάς, μέσω των Ηνωμένων Εθνών, να καταδικάσουμε τη Ρωσία», είπε ο Χαν, ο οποίος εξήγησε ότι η κυβέρνησή του είχε κανονίσει μια συμφωνία για την εισαγωγή «φθηνού πετρελαίου» και σίτου από τη Μόσχα. «Αν τους καταδικάσουμε τώρα, τι γίνεται με τον αντίκτυπο που θα έχει στον πληθυσμό μας;»

..μετά από μια συνάντηση στις αρχές Μαρτίου του 2022 μεταξύ Πακιστανών και Αμερικανών διπλωματών, ενημερώθηκε ότι εάν δεν απομακρυνθεί από την πρωθυπουργία, θα υπάρξουν «συνέπειες».

«Την επόμενη μέρα, παρουσιάστηκαν οι προτάσεις μομφής  στην Εθνοσυνέλευση», είπε ο Χαν. «Και πριν από αυτό, παρατηρούμε ότι η Αμερικανική Πρεσβεία συναντά τους βουλευτές μας, τους υποστηρικτές μας». Πρόσθεσε ότι ήταν «μπερδεμένος» σχετικώς με το γιατί οι ΗΠΑ θα είχαν «αντίρρηση σε μια συμφωνία»...


Δέν τούς νοιάζει καθόλου νά ἐπαναλαμβάνονται μονότονα. Καθόλου ! Τό γιατί τό ἔχομε γράψει πολλές φορές καί δυστυχῶς ἀφορᾷ τόν ἁπλό κόσμο. Τόν πολίτη πού τόν χειραγωγοῦν τόσο εὔκολα καί τόν ὁποῖο χρησιμοποιοῦν ἀναλόγως τῶν σκοπῶν τους. 
Ὑπάρχει ὅμως μία διαφορά : Πιστεύω πώς ἔχει νά κάνῃ μ᾿ὅλο αὐτό πού τελευταίως ἐπαναλαμβάνουν ὡς "πίεση χρόνου" . Καί σίγουρα μέσα σ᾿αὐτό συμπεριλαμβάνεται ὁ ἀφυπνισμένος ἄνθρωπος τοῦ ὁποίου τό ποσοστό ὅλο καί πιό μεγάλο γίνεται

Αὐτό τούς τρομάζει. Καί ὅσο πιό πολύ τρομάζουν οἱ ἐξουσιαστές τόσο πιό "ἄγριοι" γίνονται. Τά περιστατικά πλέον θεωρῶ πώς θά εἶναι ὅλο καί πιό συχνά. Καί μάλιστα δέν θ᾿ἀφοροῦν πιά μόνον τά πρόσωπα ἐξουσίας,ἀλλά θ᾿ἀρχίσουν νά ἀσχολοῦνται, πολύ σοβαρά,μέ τόν ἁπλό πολίτη. Τόν ἀφυπνισμένο πολίτη,πού βλέπει τό Ἔθνος του νά βρίσκεται στό ἔλεος τῶν ψυχοπαθῶν πού νομίζουν πώς θά κυβερνοῦν ἀενάως,πού κυνηγοῦν τήν ἀθανασία πού θέλουν ἕναν ὁλόκληρο πλανήτη γιά σπίτι τους. Αὐτόν τόν πολίτη, τόν πιστό μαχητή ἑνός πολυπολικοῦ κόσμου τρέμει ἡ ἐξουσιαστική έλίτ.  

Ἔτσι, μήπως τώρα εἶναι εὐκαιρία ν᾿ἀρχίσουμε νά τρέχουμε ἐμεῖς γιά νά τούς προλάβουμε ὥστε νά εἴμαστε μερικά βήματα πιό μπροστά ἀπό τόν τελικό σκοπό τους καί νά παγιδεύσουμε ἐμεῖς αὐτούς ἀν τί αὐτοί ἐμᾶς ; Λέω...


Ἡ Πελασγική

2 σχόλια:

  1. Υπουργείο ΛΟΑΤΚΙ στην Προεδρία της Κυβέρνησης Aποκάλυψη για το πόρισμα της Επιτροπής Σισιλιάνου το οποίο δεσμεύεται ότι θα εφαρμόσει η ΝΔ

    http://aktines.blogspot.com/2023/06/blog-post_96.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εἴτε τό ἐφαρμόσει εἴτε ὄχι,ἤδη εἶχαν 3 ὑπουργεῖα ( ἴσως νά ἦσαν καί περισσότερα γιατί ὑπάρχουν καί οἱ κρυφοί...) μέ ΛΟΑΤΚΙ ἐπικεφαλής.
      Τραβηγμένο μοῦ φαίνεται γιά εἰδικό ὑπουργεῖο ὅταν κάτι τέτοιο οὐτέ κἄν στίς ΗΠΑ οὐδέ στόν Καναδᾶ τοῦ Φιντελίτο δέν ἔχει γίνει.
      Καί ξανά λέω : Ἤδη ὑπῆρχαν στήν κυβέρνηση τοῦ Κούλη 3,μπορεῖ καί περισσότεροι, ΛΟΑΤΚΙ.

      Ὁ δέ Γιατρομανωλάκης εἶχε ἀναβαθμιστεῖ στό ὑπουργεῖο τῆς Μενδώνη : υφυπουργού αρμοδίου για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού από Γενικός Γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού
      https://sxolianews.blogspot.com/2021/01/blog-post_4.html

      Συνεπῶς τί ψάχνουμε ἄν εἶναι 4, 5, 6 ἤ 10 ; Σημασία ἔχει πώς ΗΔΗ εἶναι μέσα στήν ἐξουσία ...!

      Καλησπέρα άγαπητε Γρηγόριε !

      Διαγραφή