" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Μιλᾶμε γιά μεγάααλο "δούλεμα" !!!

 Η κλιματική λατρεία-ψύχωση θέλει να ρυθμίζονται οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κάθε ανθρώπου – όχι άλλη αναπνοή… για το καλό του πλανήτη

Ο Hans Joachim Schellnhuber, κορυφαίος Γερμανός επιστήμονας από το Ινστιτούτο Πότσνταμ για την Έρευνα Κλιματικών Επιπτώσεων (PIK), πιστεύει ότι για να σωθεί ο πλανήτης από την «κλιματική αλλαγή», πρέπει να περιοριστούν οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) κάθε ανθρώπου και να ρυθμίζεται από την κυβέρνηση.

Ονομάζοντας την ιδέα «πλανητικό προστατευτικό κιγκλίδωμα», ο Schellnhuber υποστηρίζει ότι κάθε άτομο πρέπει να έχει ένα όριο εκπομπών CO2 τριών τόνων ετησίως που εφαρμόζεται στην καθημερινή του ζωή. Όσοι υπερβαίνουν αυτό το ποσό θα πρέπει να υποχρεωθούν να πληρώσουν πρόστιμο, λέει.

Δεδομένου ότι κάθε αναπνοή που παίρνει ένα άτομο έχει ως αποτέλεσμα την εκπνοή του CO2 με αντάλλαγμα το οξυγόνο, η αναπνοή θα πρέπει επίσης να ρυθμιστεί. Εκείνοι που επιθυμούν να παραμείνουν κάτω από το όριο των τριών τόνων μπορεί να χρειαστεί να πάρουν λιγότερες αναπνοές, με αποτέλεσμα πιθανότατα πολύ λιγότερη άσκηση και σωματική καταπόνηση για να διατηρήσουν τον καρδιακό ρυθμό χαμηλά.

από ἐδῶ

Μόνο οι πλούσιοι, με βάση την ιδέα του Schellnhuber, θα μπορούσαν να ζουν κανονικά. Οι φτωχοί θα έπρεπε πραγματικά να περικόψουν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της αναπνοής, για να μην τους επιβληθεί πρόστιμο.

(Σχετικά: Σύμφωνα με το NBC News και άλλα παγκοσμιοποιητικά μέσα ενημέρωσης, το CO2 είναι ένας «ρύπος» που πρέπει να εξαλειφθεί προκειμένου να σωθεί ο πλανήτης από την «παγκόσμια υπερθέρμανση».)

Η Alibaba αναπτύσσει «ατομικό ανιχνευτή αποτυπώματος άνθρακα» για την παρακολούθηση των εκπομπών CO2 των ανθρώπων

Η Alibaba που εδρεύει στην Κίνα, όπως μας λένε, εργάζεται επί του παρόντος σε έναν «ατομικό ανιχνευτή αποτυπώματος άνθρακα» για να παρακολουθεί τις εκπομπές CO2 του μέσου ανθρώπου. Εάν διατεθεί στο εμπόριο, αυτό είναι το πώς το σχέδιο της Schellnhuber θα μπορούσε να υλοποιηθεί στο εγγύς μέλλον.

Ένα πρωτότυπο αυτής της συσκευής παρουσιάστηκε πέρυσι στο Νταβός της Ελβετίας, στην ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) 2022, που φιλοξενήθηκε από τον παγκοσμιοποιητή Klaus Schwab. Ο Πρόεδρος του Ομίλου Alibaba, J. Michael Evans, ανακοίνωσε ότι η Κίνα βρίσκεται σε καλό δρόμο για να κάνει αυτό το tracker παγκόσμια πραγματικότητα.

«Αναπτύσσουμε μέσω της τεχνολογίας τη δυνατότητα των καταναλωτών να μετρούν το δικό τους αποτύπωμα άνθρακα… πού ταξιδεύουν, πώς ταξιδεύουν, τι τρώνε, τι καταναλώνουν ....», είπε ο πρώην τραπεζίτης της Goldman Sachs.

Ο στόχος, συμπέρανε ο Έβανς, είναι να «παρακινηθούν» οι μέσοι άνθρωποι να «κάνουν το σωστό, ακόμα κι αν τους δόθηκε η ευκαιρία να κάνουν το λάθος».

Προκειμένου να «έχετε ένα περιβάλλον που αξίζει να ζείτε», σύμφωνα με τον Schellnhuber, οι εκπομπές CO2 πρέπει να διατηρούνται στο ελάχιστο - εκτός εάν έχετε τα μετρητά για να αγοράσετε πρόσβαση σε καλύτερη ποιότητα ζωής.

«Κάθε άτομο λαμβάνει τρεις τόνους CO2 ετησίως, αλλά αν χρειάζεστε περισσότερο, πρέπει απλώς να το αγοράσετε», φέρεται να είπε αυτός ο φανατικός οπαδός του κλίματος.

ἀπό ἐδῶ

Επί του παρόντος, ο μέσος Γερμανός εκπέμπει πολύ περισσότερους από τρεις τόνους CO2 ετησίως. Ένας κανονικός άνθρωπος εκπέμπει περίπου 10 τόνους CO2 ετησίως, ενώ ορισμένοι εκατομμυριούχοι και δισεκατομμυριούχοι εκπέμπουν πάνω από 100 τόνους CO2 ετησίως.

Λίγοι εκλεκτοί από τους πολύ πλούσιους, σύμφωνα με στοιχεία από το Εργαστήριο Ανισότητας του Παρισιού, εκπέμπουν περισσότερους από 2.000 τόνους CO2 ετησίως. Αυτοί οι άνθρωποι θα μπορούσαν εύκολα να πληρώσουν τα απαραίτητα πρόστιμα για να συνεχίσουν να πετούν τριγύρω με τα ιδιωτικά τους τζετ και να τροφοδοτούν τα πολλά πολυτελή κτήματα τους που διασκορπίζονται στο παγκόσμιο χώρο.

Μόνο οι φτωχοί θα υποφέρουν από την οραματιζόμενη δυστοπία του Schellnhuber, που είναι αυτό που λέγαμε από παλιά για την απάτη της κλιματικής αλλαγής. Είναι ένα παράδειγμα στο οποίο οι πλούσιοι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, ενώ οι φτωχοί είναι φυλακισμένοι σε μια αθλιότητα χωρίς CO2.

Εν τω μεταξύ, οι παγκοσμιοποιητές που παρευρίσκονται στη φετινή συγκέντρωση του WEF ζουν με πολυτέλεια, ενώ ο υπόλοιπος κόσμος συντρίβεται από τον ακρωτηριαστικό πληθωρισμό, ο οποίος είναι ακόμη μια αρνητική επίδραση του παγκοσμιοποιητικού ελέγχου στην προσφορά χρήματος.

Ἀπό : naturalnews.com



Ἡ Πελασγική

9 σχόλια:

  1. Ειπαμε Ευαγγελία, ψυχολογικές επιχειρήσεις.
    Εκπαιδεύουν τα γκογίμ και παράλληλα τεστάρουν σε ποιο level ηλιθιότητας και αποκτήνωσης βρίσκονται ( = υπάρχει λόγος )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἔμ ἀφοῦ τούς δίνουμε τό δικαίωμα πώς δικαίως κατέχουμε τόν χαρακτηρισμό ! Βρίσκουν καί τά κάνουν.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
  2. Είχα ένα σπίτι κοντά στη θάλασσα σε ύψος από την μσθ ( μέση στάθμη θαλάσσης) 3 μέτρα.
    Πριν τριάντα περίπου χρόνια, είχαν φαγωθεί ότι η στάθμη της θάλασσας θα ανέβει 25-30 μέτρα... Όλοι οι επιστήμονες. Το σπίτι ακόμα εκεί που ήταν είναι, το ίδιο και η θάλασσα...
    "ὅριον ἔθου, ὃ οὐ παρελεύσονται, οὐδὲ ἐπιστρέψουσιν καλύψαι τὴν γῆν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψαλ. 103,9 ὅριον ἔθου, ὃ οὐ παρελεύσονται, οὐδέ ἐπιστρέψουσι καλύψαι τήν γῆν.

      Εθεσες όριον ανάμεσα εις την θάλασσαν και την ξηράν, το οποίον τα ύδατα της θαλάσσης δεν θα υπερβούν, ούτε θα επιστρέψουν πλέον να κατακλύσουν την γην.

      Ἐκτός κι᾿ἔχουμε κάποιο " πάρτυ" πυρηνικῶν. Τότε.....

      Τὀτε οὔτε αὐτό τό πρᾶγμα-μδοῦλα τῆς ἐλίτ,ἡ Γκρέτα, θά ὑπάρχῃ γιά νά λαμβάνῃ μέρος σέ σκηνοθετημένες συλλήψεις,οὔτε Ἄλ -Γκόρ νά λέει "βράζουν οἱ ὠκεανοί" καί βεβαίως οὔτε ὁ Κέρρυ πού βλέπει τούς ἐξωγήϊνους νά τόν ἐπικαλοῦνται ὡς "σωτῆρα" τοῦ Πλανήτου !!!

      Ἴσως μείνει τελευταῖος πρός ἀναχώρησιν ὁ Τσουκαλᾶς γιά νά πῆ τό "Ἄντε γειά " !!!

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  3. Και methane-pass για αυτούς που τρώνε συχνά φασολάδα... χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήν τό γελᾶς καθόλου !

      Τί μᾶς φέρνουν οἱ ...κατσαρίδες !!!

      Ἕνα "φσσσσστ" καί τελειώσαμε μία καί καλή μέ ᾿δαύτες !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Κώστα !

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα,εγώ πιστεύω,πως, για να σωθεί ο πλανήτης,πρέπει σε κάτι τέτοιους τοιούτους,να τους κόβουμε τον λαιμό και να τους ρίχνουμε στην θάλασσα για να μπορούν να ζήσουν και τα ψαράκια!Πριν από χρόνια είχα παρακολουθήσει μια συνέντευξη του ψυχιάτρου Κ.Γριβα,όπου διατύπωνε μια "απορία"του σχετικά με το ποιος είναι και ποιος θεωρείται έξυπνος.Αναρωτιοταν γιατί κάποιος που είναι καθηγητής πανεπιστημίου θεωρείται εξυπνότερος από κάποιον που ζει στην Αφρική και μπορεί να ξεχωρίσει 4000 διαφορετικά είδη φυτών και πουλιών,μάλλον όπως αποδεικνύεται σήμερα πήγαν στον βρόντο όλες οι σπουδές και τα πανεπιστήμια για κάποιους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀλήθεια,γιατί σχεδόν πάντα συμφωνῶ μαζύ σου ;

      Μία ἀκόμη φορά...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Bill- Kill !

      Διαγραφή
    2. Xαχαχα ο BILL-KILL είναι KILL χωρίς περιστροφές. Ωραίος!

      Διαγραφή