" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Ὅλο καί πιό κοντά σ᾿ἕναν πυρηνικό ὄλεθρον ; !!!

 


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακάλυψε με τον δύσκολο τρόπο ότι οι στρατιωτικές επιχειρήσεις έχουν μεγάλο κόστος. Ο πόλεμος ουσιαστικά έχει περιέλθει σε αδιέξοδο τώρα, με τη Ρωσία να χάνει ακόμη και έδαφος που είχαν καταφέρει να κερδίσουν τα στρατεύματά της κατά τις πρώτες φάσεις του πολέμου μετά από σφοδρές ουκρανικές αντεπιθέσεις χρησιμοποιώντας όπλα που προμηθεύτηκαν από τη Δύση, κυρίως από τις ΗΠΑ

Αλλά ο Πούτιν δεν ρισκάρει ότι η χώρα του θα μπορούσε να υποστεί εισβολή, αν και κανείς από το ΝΑΤΟ ή την Ουκρανία δεν έχει σχέδια στο ρωσικό έδαφος, με εξαίρεση την απέλαση των ρωσικών δυνάμεων από την Κριμαία, την οποία ο Πούτιν προσάρτησε το 2014.

Σύμφωνα με μια νέα έκθεση, διέταξε την κατασκευή και την ανάπτυξη μιας παρτίδας πυρηνικά οπλισμένων μη επανδρωμένων αεροσκαφών Poseidon υψηλής ταχύτητας που είναι ουσιαστικά αυτόνομα μίνι υποβρύχια ικανά να παράγουν τεράστια παλιρροϊκά κύματα κατά την έκρηξη — αρκετά για να πνίξουν ολόκληρη την ακτογραμμή με θαλασσινό νερό γεμάτο ακτινοβολία.

Όπως αναφέρει η βρετανική  Daily Mail :

Το όπλο, το οποίο είναι ικανό να προκαλέσει τσουνάμι ύψους 1.640 ποδιών, φέρεται να έχει απεριόριστη εμβέλεια, αν και οι λεπτομέρειες του μοναδικού υποβρύχιου συστήματος πρόωσής του με ταχύτητα 125 μίλια/ώρα είναι ένα πολύ προσεκτικά φυλαγμένο ρωσικό μυστικό. Η εξέλιξη ήρθε καθώς ένας πιστός του Βλαντιμίρ Πούτιν κάλεσε την κρατική τηλεόραση να «εξαφανιστεί από προσώπου γης» η Βρετανία καθώς ετοιμάζεται να προμηθεύσει την Ουκρανία με άρματα μάχης Challenger 2.

Ο απόστρατος στρατηγός Andrey Gurulev ισχυρίστηκε στο Rossiya 1 ότι η ανάπτυξη βρετανικών και γερμανικών τανκς «για να μας σκοτώσουν» ισοδυναμεί με υπέρβαση μιας κόκκινης γραμμής. Κατηγόρησε την Αγγλία ότι «γίνεται αναιδής» και προειδοποίησε ότι η χώρα θα μπορούσε να εξαλειφθεί από τον χάρτη χωρίς να καταφύγει σε πυρηνικά όπλα…

«Πρέπει να θυμόμαστε το  Λονδίνο  για να μην προσπαθήσουν να μας κλέψουν τη νίκη. Αν δεν υπήρχε, θα υπάρξει νίκη», σημείωσε με απειλητικό τόνο.

Νωρίτερα, το Natural News ανέφερε για το ρωσικό υποβρύχιο που επρόκειτο να μετέφερε πυρηνικά drones Poseidon 

Το Belgorod, το σύγχρονο σκάφος «Doomsday» που παρήγγειλε το Ρωσικό Ναυτικό, είναι τελικά στην πατρίδα περισσότερο από τρία χρόνια μετά το τέλος της ναυπήγησης, σημείωσε η έκθεση τον Ιούλιο .

Το υποβρύχιο Belgorod έχει σχεδιαστεί για να φέρει το σούπερ όπλο της Μόσχας - τα πυρηνικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη που ονομάζονται Poseidon - τα οποία η Ρωσία ισχυρίζεται ότι είναι ικανά να προκαλέσουν πυρηνικά τσουνάμι. ( ἐδῶ)

«Είναι μια τροποποιημένη έκδοση του υποβρυχίου κατευθυνόμενου πυραύλου Κρουζ κατηγορίας Oscar II που κατασκευάστηκε κατά την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης. Η κατασκευή του Belgorod ολοκληρώθηκε το 2019, με το πλοίο να βγαίνει από το ναυπηγείο αργότερα εκείνο το έτος», προστίθεται στην έκθεση. «Μετά από θαλάσσιες δοκιμές υπό τη μυστική Κύρια Διεύθυνση Υποθαλάσσιας Έρευνας, το υποβρύχιο μεταφέρθηκε στο αρχηγείο του Βόρειου Στόλου του Ρωσικού Ναυτικού στις 8 Ιουλίου».

Κατασκευασμένο από τη Sevmash στο λιμάνι του Severodvinsk, το υποβρύχιο κατασκευάστηκε στο πλαίσιο του Project 09852 και ονομάστηκε επίσημα K-329 Belgorod. Το σκάφος είναι το μακρύτερο στον κόσμο και ζυγίζει περίπου 30.000 τόνους. Σχεδιάστηκε για να χωράει έξι  πυρηνικές τορπίλες Poseidon , καθεμία από τις οποίες είναι οπλισμένη με κεφαλή έως και 100 μεγατόνων και έχει απεριόριστη εμβέλεια.

Τον Απρίλιο του 2021, αναφέραμε ότι το υποβρύχιο επρόκειτο να αναπτυχθεί κάπου στον Ειρηνικό Ωκεανό , πράγμα που σημαίνει ότι τα drones του θα ήταν περισσότερο απειλή για τη Δυτική Ακτή παρά για την πρωτεύουσα, την Ουάσιγκτον DC

Αυτό που είναι ξεκάθαρο τώρα, ωστόσο, είναι ότι παρά το πού αναπτύσσονται αυτά τα όπλα αυτήν τη στιγμή, εάν ο Πούτιν συνεχίσει να χάνει έδαφος και στρατεύματα στην Ουκρανία εξ αιτίας των δυτικών όπλων, κάτι που φαίνεται πιθανό, η επιθυμία του να χρησιμοποιήσει αυτά τα υπερόπλα για να τιμωρήσει την Δύση θα αυξηθεί. .

( ἀπό ἐδῶ

Ναί,ὅλο καί πιό ἄγρια γίνονται τά πράγματα. Κι᾿ὅσο σκέφτομαι αὐτό τό πρᾶγμα πού λέγεται Ζελένσκυ,τήν μαριονέτα τῆς παγκόσμιας ἐξουσιαστικῆς ἐλίτ,νά ἐφοδιάζεται μέ ὅλα τά ὄπλα σχεδόν ἀπό κάθε χώρα τῆς Εὐρὠπης,ἀπό τίς ΗΠΑ καί ὅπου ἀλλοῦ ἔχουν τήν δυνατότητα νά προωθήσουν μαζικά ὁπλικά συστἠματα,δέν μπορῶ νά δεχθῶ τό θεατρικό αὐτό σκηνικό πού ἔχει στηθεῖ. Εἶναι τόσο καταφανές πώς μέσῳ αὐτοῦ ἔχουν ἐπιτύχει νά μπῆ σ᾿ἐφαρμογή ἡ ἐπισιτιστική κρίσις, ἡ ἐνεργειακή κρίσις καί σέ συνδυασμό μέ ὅ,τι ἄλλο βρωμερό σχέδιο ἔχουν καταστρώσει,νά φτάσουν στό κατ᾿αὐτοὐς ποθούμενο : τήν μείωσιν τοῦ πληθυσμοῦ τοῦ πλανήτου. 

Τί εἶναι αὐτό νά μήν θέλουν ν᾿ἀφήσουν τόν κόσμο στήν ἡσυχία του ! Λές καί λίγα μᾶς ἔχουν κάνει,οἱ σιχαμένοι,τόσα χρόνια ! Ἔρχεται τώρα ὁ ψηλοτακουνάκιας νά μᾶς τό παίξει καί ...ἥρωας ! 

Ἀπό τήν μία σκέφτομαι πώς ὅλοι αὐτοί οἱ τρίβολοι μαζεμένοι πού ἐξυπηρετοῦν τά σχέδια τῆς χαζαρίας /καμπαλαρίας πρέπει νά τελειώσουν μία καί καλή. Κι᾿ἀπό τήν ἄλλη σκέφτομαι τόν πλανήτη,τήν φύσιν,τά πλάσματα πού δέν φταῖνε καί ἀναρωτιέμαι γιατί πρέπει νά φτάσῃ σέ ἀκραῖες καταστάσεις ὅλο αὐτό ; Ἀλλά καί νά τούς βλέπῃς νά κυνηγοῦν τόσο πολύ ὅλο αὐτό πού λέγεται Χριστιανικός Πολιτισμός,δέν ἀντέχεται ! 

Τί πρέπει νά γίνῃ ; 

Ἔλα ντέ...


Ἡ Πελασγική 

4 σχόλια:

  1. https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/klimakosi-xoris-telos-stin-oukrania-50-xores-stelnoun-opla-kai-oi-rosoi-anevazoun-tis-enoples-dynameis-tous-sto-15-ekat-prosopiko/

    Ολα δειχνουν οτι το πράγμα θα παει στο τέρμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί,δυστυχῶς! Ἡ καμπαλαρία εἶναι ἀποφασισμένη νά τό πάῃ πολύ ἄκρη. Πιό ακρη δέν ὑπάρχει.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
  2. https://katakomviki-ecclesia.blogspot.com/2023/01/blog-post_70.html

    Αυριο ειναι η μέρα μας
    ΥΣ
    Χαιρετισμούς απο την Ρωσία, εκει οποιος πιστεύει, ΠΙΣΤΕΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέ τό καλό ἡ μεγάλη αὐριανή ἑορτή τῶν Ἁγίων Θεοφανίων !

      Πραγματικῶς,αὐτό μέ τά παγωμένα νερά καί τούς 30,40 ὑπό τό μηδέν,τί νά πῶ ! Θαῦμα !

      Κι᾿ἀπ᾿ὅ,τι θυμᾶμαι δέν εἶναι λίγες οἱ φορές πού ἔχει βουτήξει καί ὁ Ποῦτιν. Ἀξιοθαύμαστος.

      Ἔχεις δίκιο :ὅποιος πιστεύει,πιστεύει !

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή