" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Βραζιλία - Ἡ Δημοκρατία κρέμεται ἀπό μία κλωστή

Τουλάχιστον 100 ηλεκτρονικές κάλπες δεν περιείχαν ούτε μία ψήφο υπέρ του Μπολσονάρο. 5 εκατομμύρια ψήφοι απορρίφθηκαν. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο Λούλα φέρεται να κέρδισε το 50,9% των ψήφων και ο Μπολσονάρο το 49,1%.

Οι περισσότεροι από 3 εκατομμύρια Βραζιλιάνοι που φορούν το κίτρινο και το πράσινο, τα χρώματα της εθνικής σημαίας, απαιτούν από τις ένοπλες δυνάμεις να επέμβουν για να εμποδίσουν τους κομμουνιστές να πάρουν την εξουσία.

Η συγκάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης πυροδοτεί ακόμη περισσότερη οργή και απογοήτευση στον βραζιλιάνικο λαό.

από τον Μάρκο, 

henrymakow.com

Γραφείο San Paolo

Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. 

Φαίνεται ότι ο καρκίνος στον λαιμό του Λούλα επέστρεψε και έχει πάει δύο φορές στο νοσοκομείο αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να έχει πεθάνει μέχρι τώρα.

Ο Μπολσονάρο είναι τελείως ήσυχος εδώ και ένα μήνα. Κάποιοι λένε ότι σχεδιάζουν την (νόμιμη, συνταγματική) στρατιωτική επέμβαση. Άλλοι λένε ότι έχει απλώς κατάθλιψη. Έχει επίσης μια άσχημη, νεκρωτική πληγή στο πόδι του.

Θα μάθουμε σίγουρα στις 12, ημέρα που θα επισημοποιήσουν τον νικητή των εκλογών. 

Εν τω μεταξύ, το αριστερό, παγκοσμιοποιημένο, διεφθαρμένο Ανώτατο Δικαστήριο έχει πάει ο Στάλιν και στην πράξη κυβερνά τη χώρα ενάντια στο σύνταγμα. Έχουν λογοκρίνει δέκα βουλευτές, οι οποίοι έχουν δικαίωμα για απόλυτη ελευθερία του λόγου κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα.

Επίσης, ακυρώνουν τις καταδίκες πολλών διεφθαρμένων που καταδικάστηκαν στην έρευνα του Car Wash. Είναι απολύτως σουρεαλιστικό. Απλώς δημιουργούν νόμους από το τίποτα, ακυρώνουν κάθε απόφαση του Μπολσονάρο και αποφασίζουν ακόμη και μικρές λεπτομέρειες στη ζωή της χώρας, πάντα προς όφελος των εγκληματιών, ακόμη και των εμπόρων ναρκωτικών.

Προσωπικά δεν νομίζω ότι ο στρατός θα κάνει κάτι. Εδώ είναι η άποψή μου:

Ο Λούλα προσεγγίστηκε από τους εκπροσώπους της παγκοσμιοποιητικής ελίτ στη Βραζιλία, το Ανώτατο Δικαστήριο, τον πρώην πρόεδρο Μισέλ Τέμερ, μασσώνους κ.λπ., ενώ ήταν στη φυλακή, και υποσχέθηκαν παντοτινή απαλλαγή γι' αυτόν και τους γιους του, αν προσκαλούσε τον άνθρωπό τους Τζέραλντο Άλκμιν να γίνει Αντιπρόεδρος, αποχωρώντας αργότερα μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής νοθείας που απομακρύνει τον αντι-νεοταξίτη Μπολσονάρο με ό,τι αντιπροσωπεύει σέ θέματα πατριωτισμού, κυριαρχίας και τις αναφορές του στον Θεό.

Γιατί  τον Λούλα; Γιατί παρόλο που είναι γνωστός εγκληματίας, παλιά ήταν δημοφιλής κάτι που θα έκανε την απάτη πιο πειστική. Η αριστερά στην πραγματικότητα δεν έχει κανέναν άλλο

Ο Geraldo Alckmin, ο αριστερός, είναι ένα παράσιτο που ήταν κυβερνήτης της πολιτείας του Σάο Πάολο, μέλος του  ψευδο-αντιπολιτευόμενου κόμματος PSDB (σοσιαλδημοκράτης) που συνήθιζε να αποκαλεί τον Λούλα εγκληματία και το Εργατικό Κόμμα του συμμορία κλεφτών.

Είναι επίσης κορυφαίο μέλος των Opus Dei και πιθανώς μασσώνος. Όχι ένας αδαής όπως ο Λούλα, είναι ο τέλειος άνθρωπος για να παραδώσει τη Βραζιλία στη Μεγάλη Επαναφορά πλήρως υποταγμένη, κατεστραμμένη.  Ένας υποδεέστερος εταίρος. Αντίο Amazon!

Δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος για τον Λούλα να καλέσει αυτόν τον άνθρωπο που θα του έφερνε μηδενικούς ψήφους και που τώρα ανήκει σε ένα μικρό σκοτεινό κόμμα μετά την αποχώρησή του από το PSDB. Πολιτικά είναι ένα τίποτα

Η μόνη αμφιβολία είναι για το πόσο καιρό θα δώσουν στο κόμμα του Λούλα για να καταστρέψει τη Βραζιλία πριν φέρουν τον Άλκμιν ως «σωτήρα». Η στρατηγική του να βάλεις μια βρώμικη κατσίκα στο δωμάτιο. Οτιδήποτε άλλο μυρίζει καλύτερα!  Η μοίρα της Βραζιλίας είναι να γίνει μια φτωχή εκδοχή του Καναδά του Τρυντό.

Ὁλόκληρο τό θέμα στό : henrymakow.com

Ἡ πρόβα τζενεράλε τῆς καλπονοθείας,ἔγινε στίς ἐκλογές τοῦ ᾿20 στίς ΗΠΑ καί τίς μετέπειτα ἐξελίξεις τούς ἀναλόγους νόμους περί ἐγχώριας τρομοκρατίας . Ὅταν πετυχαίνει ἐκεῖ ὁπουδήποτε ἀλλοῦ εἶναι ...παιχνιδάκι...! 


Ἡ Πελασγική

16 σχόλια:

  1. Βρε πια Βραζιλια;
    Εδω βρισκομαστε στο κατωφλι μιας Πανευρωπαϊκης και Παναμερικανικης Χρυσαυγιαδας.
    Συνεληφθη λεει εγκληματικη οργανωση με δικαστες, πριγκηπες, βουλευταδες και λοιπους συνομωτες (νεοναζι φυσικα) στην ...."γερμανια" με προεκτασεις και δακτυλο Τραμπ και Πουτιν.
    Ρε σε τι εποχες ζουμε και δεν τοχουμε παρει χαμπαρι κι ο κρυφαΚουλης εχει κολλησει να μας κοτσαρει καθε τοσο τον Ταγιπ, για μπαμπουλα.
    Για Ελλαδα δεν ακουσα αν ερθουν να σκαψουν σε κανα μοναστηρι να βρουνν οπλα της εγκληματικης γιατι ακουσα οτι τον Σαμαρα τον εβαλαν σε ιδρυμα ή κατι τετοιο.

    Ειπαμε αμα μπορεις να βαφτιζεις το χοιρινο ψαρι, εισαι βασιλιας σου λεω.
    Αυτους σε λιγο δεν θα τους πιστευει κανεις ακομα κι αν εχουν αναγλυφη συμβολαιογραφικη σφραγιδα στην γλωσσα τους.

    ΥΓ
    Ακουσα οτι προχθες καποια ΚΣανθια δημοσιογραφα τα βαλε με τον Πλευρη τον υπουργο ντε στο γυαλι για το μπολι.....και την αλλη μερα την διωξανε απ το λαφουζοκαναλο.
    Καλα της κανανε την δημοσιογραφας, ετσι για να το χωνεψει για καλα ΤΙ ΕΣΤΙ δημοκρατια.

    Ζητω οι Γιουφτοι ρεεεεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἔ ὄχι,δέν θά μοῦ ἀποσπάσουν την προσοχή ἀπό ἕνα τόσο σοβαρό θέμα ὅπως ὅλο αὐτό πού συμβαίνει στήν Βραζιλία ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ !
      Ξέρουν οἱ ἐξουσιαστές νά τό δουλεύουν τό πρᾶγμα. Σοῦ λέει,ἡ Βραζιλία εἶναι πολύ μακριά,ρῖξε ἕνα πραξικόπημα ἐπί Εὑρώπης ( αὐτή καί οἱ λαοί της εἶναι τό φόβητρο ) καί θά τά κανονίσουμε,παρασκηνιακῶς πλέον,τό θέμα Βραζιλία. Ὄχι πού ζητᾷ ὁ λαός ἐπέμβασιν στρατοῦ !!! Θρᾶσος πιά κι᾿αὐτοί,λένε οἱ τῆς ...ἐλίτ...

      Κατάλαβες ΕΑΦ γιατί ἀσχολοῦμαι μέ τήν Βραζιλία ;

      ΚΑλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. Η αλήθεια είναι πως έχει όντως παιχτεί κάτι στην Γερμανία. Αυτούς που έπιασαν όμως είναι το προκάλυμμα του πραγματικού γεγονότος. Παρά το ότι η Γερμανία δεν είναι (όπως και η Ελλάδα) κυρίαρχο κράτος, καθότι διάσπαρτη και με αμερικανικές βάσεις από τη δεκαετία του '80, εντούτοις αμέσως μετά και την καταστροφή των αγωγών στην Αρκτική θάλασσα από την Καμπάλ, εντάθηκαν οι ανεπίσημες επαφές του Σολτς με τον Σι Τζιπίνγκ και τον Πούτιν. Η Γερμανία οδεύει προς την σφαίρα επιρροής με τη Ρωσία και την διάλυση της ΕΕ.

      Διαγραφή
    3. Μην ξεχνάμε και αυτό που έγινε πριν από 1 μήνα περίπου, που ο Σολτς, ενώ είχε συμφωνήσει με τον Άγγλο και τον Γάλλο να συναντηθούν με τον Σι στο Πεκίνο, σηκώθηκε και πήγε στη ζούλα μόνος του, και κανείς δεν ξέρει τί ακριβώς συζητήθηκε.

      Διαγραφή
    4. Κώστα οἱ Σίνες ἐνδιαφέρονται μόνον γιά τόν ἑαυτό τους. Ὅ,τι κάνουν,μέ ὅποιον ἔρχονται σέ συμμαχίες ἤ συνάπτουν τίς ὅποιες σχέσεις ὁ σκοπός τους εἶναι μόνον ἕνας : νά ὡφεληθοῦν οἱ ἴδιοι μέ βλέψεις πρός μία παγκόσμια κατάκτησιν. Δέν τούς νοιάζει πῶς,μέ ποιούς καί ποιόν τρόπον,ὅλα τά κάνουν μά ΟΛΑ λέμε,ἀρκεῖ νά πραγματοποιηθοῦν τά μελλοντικά τους σχέδια. Εἶναι ἐ π ι κ ί ν δ υ ν ο ι ὅσο δέν φαντάζεσαι.

      Ὅσο γιά τόν γερμαναρά αὐτός καί ἡ χώρα του,εἶναι ἡ ἀπόλυτη μαριονέτα τῆς ΝΤΠ. Ἡ ἀπόλυτη ! Ὅπως βεβαίως ἦταν πάντα ( ἀπό Καρλομάγνο καί μέχρι σήμερα. ) Ἡ ῥόλος της αὐτός.
      Δέν τά ἔχουμε γράψει ἐπανειλημμένως ; Ἄγγλοι, Γάλλοι, Γερμανοί καί στήν κορυφή ὁ Ἰωσήφ : https://sxolianews.blogspot.com/2017/11/blog-post_8.html

      Συνεπῶς μή κυττᾶς τί φαίνεται ἀλλά τί κρύβεται σ᾿αὐτό πού φαίνεται ...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Κώστα !

      Διαγραφή
    5. Εξακολουθώ να πιστεύω πως γίνονται κι άλλα πράγματα. Και μπορεί να συμβαίνει και το αντίστροφο. Αυτά που φαίνονται και μάς οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι καμπαλονεοταξίτες είναι πιο δυνατοί και ελέγχουν πλήρως το παιγνίδι, αυτό θέλουν αυτοί να νομίζουμε. Συμφωνώ πως έχουν δική τους ατζέντα και θα την πέσουν στο τέλος στη Ρωσία από πίσω, δεν πιστεύω όμως ότι θα γίνει αυτό με έναν Σι στην προεδρία. Ο άνθρωπος έχει δώσει πολλά δείγματα ότι αν και βρέθηκε σε αυτή τη θέση, ΔΕΝ συμπλέει με το βαθύ κράτος της Κίνας, το ΚΚΚ, ούτε με την συνεργασία αυτού του φιδοκαθεστώτος με την δυτική καμπάλ.

      Διαγραφή
    6. Μπορεῖ καί νά ἀποδειχθῇς ἐν τέλει σωστός,σχετικῶς μέ τόν Σί. Δέν ἐπιμένω γιά πρόσωπα μεμονωμένα...
      Εὔχομαι μόνον νά πᾶνε καλά τά πράγματα με τούς Ῥώσσους καί τόν Ποῦτιν.
      Κι᾿ἐπίσης θέλω νά ᾿δῶ καί πάλι τόν Τράμπ πρόεδρο ΗΠΑ !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Κώστα!

      Διαγραφή
    7. Ἄ, καί τόν Μπολσονάρο νά δικαιώνεται.

      Διαγραφή
  2. Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι στην ουκρανια οι νεοναζι ειναι χρησιμοι ενω στη γερμανια οχι. Παντως εαν ημουν δικαστης θα τους καταδικαζα να πανε εθελοντες στην ουκρανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεῖ καί νά τούς στείλουν. Τί μοῦ θύμισες ! Τόν κ. Λαγό πού ζήτησε νά πάῃ ἐθελοντής νά πολεμήσῃ στό πλευρό τῶν Οὐκρανῶν...

      Κῦττα χρησιμότητα οἱ ...νεοποχίτες νεοναζί...!!!

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. Διότι στην Γερμανία παίξανε τον ρόλο που έπρεπε επί β Παγκοσμίου πολέμου

      Διαγραφή
    3. "ναζί-στιφάδο" ένα πράγμα... χαχαχα

      Διαγραφή
    4. Προς τον/την ανωνυμο φιλο/η της 8ης Δεκεμβρίου 2022 και ωραν 2:57 μ.μ.

      Σωστη και λογικη η σκεψη σου, αν και μεταξυ μας χρειαζεται λιγη προσοχη τι ακουμε, βλεπουμε και υϊοθετουμε, γιατι ξερουμε καλα οτι οποιοι εχουν τον παπα και την κολυμπηθρα δικα τους, βαφτιζουν οποιον γουσταρουν επικινδυνο, τρομοκρατη, ναζι, φασιστα κλπ, ενω τους δικους τους βρωμιαρηδες τους ονομαζουν απλα.... αντιεξουσιαστες που "πεφτει" στ' αυτι και πιο μαλακά.
      Αυτους δηλ. που η αστυνομικοι τους "προσαγουν" την νυχτα και το πρωϊ τους πανε με ταξι σπιτι τους αφου πρωτα τους ταϊσουν κρουασαν και καπουτσινο.
      Τελος παντων αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.

      Εκεινο ομως που ηθελα να πω, μιας και ανεφερες την Ουκρανια, ειναι οτι ο κρυφαΚουλης μας εχει ζαλισει τον ερωτα με τις ξανθιες ντουντουκες του, για τον Ταγιπ που θα ....φαει λαδι και θαρθει βραδυ και τον Φλωρο που πρωτα θα "καψει, θα σκοτωσει, θα θαψει και μετα θα κανει ερωτησεις"
      (Παλιο και κλεμμενο απ τους αμερικανους μπατσους, αυτο.first shoot and then ask questions)

      Κι αναρωτιεμαι εγω ο αφελης.
      Μα καλα τα ανατολικα συνορα της Ελλαδος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ωστε αν προσβληθουν απο οποιονδηποτε εχθρο η "ενωμενη" Ευρωπη θα απαντησει βαζοντας καθε κατεργαρη στον παγκο του;
      Χωρια το ΝΑΤΟ πια που ειναι ...βραχος ειρηνης και ασφαλειας σ' ολο το κοσμο.
      Γιατι δεν μπορει ΟΛΗ η Ευρωπη να βοηθαει ενα ΜΗ μελος/χωρα και μαλιστα ΜΗ δημοκρατικη (ο οβριος εχει διωξει, φυλακισει, κλεισει οτιδηποτε εχει ιχνος δημοκρατιας στην Ουκρανια) κι απ την αλλη εμεις οι ελληνες να τρεμουμε μπας και ερθει νυχτα ο Ταγιπ.

      Ρωταω ρε παιδι μου.

      Διαγραφή
  3. Και καλα κανεις που ανεβασες αναρτηση με την Βραζιλια........

    Αλλα στην ψωροΚωσταινα και γενικοτερα στην αλλοδαπην, αμα δεν το πουν τα βρωμοκαναλα και οι Τζου-Γιορκ Ταϊμς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΙΣ.
    Τουλαχιστον πρεπει να "εβγαλες στον αφρο" απ το προηγουμενο σχολιο μου, το χιουμορ μου με το οποιο αγγιξα ταυτοχρονα τρια ή και περισσοτερα θεματα που ΠΡΕΠΕΙ να απασχολουν σοβαρα, ολον τον ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ.
    Φυσικα και η Βραζιλια....

    Ομως, η "υποθεση" αυτη με την "γερμανια" μυριζει πολυ Χρυση Αυγη και εχει προεκτασεις και απ τις δυο μεριες του Ατλαντικου.
    Να μου το θυμηθειτε.

    Καλησπερα

    ΥΓ 1
    Θα συμφωνησω μερικως* με τον φιλτατο Κωστα-Τ για την "γερμανια" και θα παω ενα βημα παρα-περα.
    Η Γερμανια κατεστραφει ολοσχερως το 1945. Σημερα αυτο που λεει ο κοσμος "γερμανια" δεν ειναι τιποτε αλλο παρα ενα παραμαγαζο των εβραιων οι οποιοι ΑΚΟΜΑ την διαφεντευουν και την απομυζουν πολυπλευρως, λογω ....ολοκαυτοτετοιου και με τις πλατες των γιανκηδων φυσικα..
    Και βαζω στοιχημα, οτι ΑΥΤΟΙ βρισκονται πισω απ τις "συλληψεις", γιατι οσο πλησιαζει ο καιρος για τις αμερικανικες εκλογες με Τραμπ στο κεφαλι, τρεμουν ολο και πιο πολυ.
    Φοβουνται ενα διδυμο Τραμπ-Πουτιν οτι θα τους κανει να τρεχουν και να μην φτανουν.
    Αυτοι οι "ανθρωποι" εχουν διαπραξει φρικαλεα εγκληματα κατα της Ανθρωποτητας μεσα απ τους αιωνες και πρεπει καποια μερα να λογοδοτησουν.

    * "Κυριαρχο" κρατος η Ελλας ; Χμμμμ!

    ΥΓ 2
    Καπου πηρε το ματι μου, οτι ο "Ιος" και "ερευνητης-διδακτορας" Τασος Κωστοπουλος, τσιμπησε καποιο 1.5 μυριο απ τους ευρω-εβραιους . Ναι, αυτος ο φασιστοφαγος του Τεγοπουλου.
    Οποτε η "καλη" δουλεια πληρωνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως θα έπρεπε να το διατυπώσω καλύτερα αυτό που ήθελα να πω:
      "..η Γερμανία δεν είναι (όπως δεν είναι και η Ελλάδα) κυρίαρχο κράτος..."

      Διαγραφή
  4. Ο Μπολσονάρου ιταλικής και γερμανικής καταγωγής, ως προτεστάντης μάλλον με πατέρα Γερμανό. Μεταπολεμικώς η Βραζιλία υποχρέωσε τον μεγάλο αριθμό Γερμανών αποίκων να αλλάξουν τα επώνυμα με Πορτογαλικά.
    Το περίεργο με την Βραζιλία είναι το 1/3 του πληθυσμού διαμαρτυρόμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή