" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Κρυώνετε στό Ἀμέρικα; Ἡ ὑπερθέρμανσις φταίει ...


 Στις 13 και 14 Δεκεμβρίου 2009, ο διάσημος φανατικός τσιχαντιστής Αλ Γκορ προέβλεψε ότι ήταν σχεδόν βέβαιο ότι μέσα σε μια περίοδο πέντε έως επτά ετών ο Βόρειος Πόλος ήταν εντελώς χωρίς πάγους.

Ο Γκορ έκανε αυτή την πρόβλεψη στη διάσκεψη για το κλίμα COP15 στην Κοπεγχάγη. Συνέχιζε να επαναλαμβάνει ξανά και ξανά ότι τα μοντέλα υπολογιστών τελευταίας τεχνολογίας είχαν υπολογίσει ότι δεν υπήρχε άλλος πάγος στο Βόρειο Πόλο μέχρι το 2014!!!


Λίγα χρόνια νωρίτερα είχε κάνει το περιβόητο ντοκιμαντέρ του που προκαλεί πανικό:

Το An Inconvenient Truth είναι η κινηματογραφική παρουσίαση με την οποία ο Αλ Γκορ ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο για να εκφράσει τις ανησυχίες του για την κλιματική αλλαγή και την υποβάθμιση των κινδύνων από τους πολιτικούς. Χρησιμοποιεί διεισδυτικές εικόνες των συνεπειών των τυφώνων, των παγετώνων που λιώνουν, των παγετώνων που καταρρέουν στη θάλασσα στο Νότιο Πόλο της Γροιλανδίας και των επιπτώσεων της αποξήρανσης και της ερημοποίησης. Με έναν χάρτη δείχνει ότι περίπου η μισή Ολλανδία θα εξαφανιστεί κάτω από το νερό ως αποτέλεσμα της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Το ότι η κόρη του Al Gore, Karena, παντρεύτηκε τον Andrew Schiff, τον δισέγγονο του Jacob Schiff, είναι καθαρά τυχαίο.

Το Veterans Today γράφει τα εξής για αυτόν τον Jacob Schiff:

Όταν οι ερευνητές μας, που ανιχνεύοντας την πραγματική χρηματοδότηση του Χίτλερ, μπήκαν πίσω από το παραβάν, βρήκαν τα μετρητά των Μπους και Ροκφέλερ και Χάριμαν που χρηματοδότησε τη ναζιστική Γερμανία, βρήκαμε έναν άνθρωπο πάνω από όλους, τον Τζέικομπ Σιφ.

Και έτσι ο κύκλος έκανε ξανά τον κύκλο του και μαζί του η σύνδεση με την περιβόητη Ατζέντα του 2030 και την επερχόμενη παγκόσμια κυβέρνηση, με έδρα την Ιερουσαλήμ.


Και τώρα η πραγματικότητα:

Οι ΗΠΑ βιώνουν μια «ιστορική χειμερινή καταιγίδα», σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Σε δεκάδες βαθμούς κάτω από το μηδέν έπεσαν σε πολλά σημεία θερμοκρασίας την Παρασκευή και το Σάββατο. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα συνοδεύονται και από πολλές χιονοπτώσεις. Το πιο κρύο ήταν η Παρασκευή, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία στην πόλη της Χάβρης, στη βόρεια Μοντάνα. Εκεί μετρήθηκε μια θερμοκρασία -39 βαθμών Κελσίου.

Δεν είναι μόνο οι ΗΠΑ, φυσικά και ο Καναδάς και η Ιαπωνία έχει επίσης πολύ κρύο καιρό και τεράστιες χιονοπτώσεις. Υπάρχουν αναφορές ακόμη και για χιονοθύελλες στη Χαβάη.

Ποσότητες ρεκόρ χιονιού καταγράφονται στην Ιαπωνία αλλά και στη Μόσχα. Η Τασμανία στο νότιο ημισφαίριο κατέγραψε την πιο κρύα ημέρα τα τελευταία 50 χρόνια. Στην αυστραλιανή πολιτεία Βικτώρια αναφέρονται επίσης η χαμηλότερη καλοκαιρινή θερμοκρασία ποτέ.

( ἀπό : korakas-news.gr ) 


Ένα συμπόσιο που χρηματοδοτήθηκε από το International Global Warming Trust ακυρώθηκε σήμερα στο Μίσιγκαν καθώς οι θερμοκρασίες έπεσαν κάτω από τους -50 βαθμούς F. Οι ειδικοί έσπευσαν να διαλύσουν την ιδέα ότι οι χαμηλές θερμοκρασίες σήμαιναν ότι η θεωρία τους για την υπερθέρμανση του πλανήτη ήταν εσφαλμένη. 
 Η Γκρέτα Τούνμπεργκ , έφηβη ακτιβίστρια για το κλίμα, είχε κάνει μια βόλτα με ένα αερόστατο που τροφοδοτείται από τη δική της πύρινη ανάσα για να φτάσει στο συνέδριο για να φωνάξει, «Πώς τολμάς;» σε όλους μόνο για να απομακρυνθεί με υποθερμία..... ΕΔΩ

Εὐχαριστῶ ΕΑΦ


Ἡ Πελασγική

6 σχόλια:

  1. Eπιτρέψτε μας....
    Είναι αυτό τάχα ...παιδικό, ή εφηβικό πρόσωπο;
    https://i.ytimg.com/vi/xVlRompc1yE/maxresdefault.jpg
    Πόσος ΣΚΛΗΡΟΣ ψυχισμός υποκρύπτεται σέ αυτά τά ΣΦΙΓΜΕΝΑ γεμάτα μίσος δόντια;
    https://i.insider.com/5d891f422e22af1e1740e113?width=1136&format=jpeg
    Αλλά, έλα που αυτό τό κορίτσι ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΙ νά τό συμβουλευθούν ....πολιτικοί!
    Νά μάθουν από τό στόμα της, τί;
    Δείτε κατωτέρω ορισμένα πολύ "σοβαρά" πρόσωπα:
    α.https://www.observerbd.com/2020/08/20/observerbd.com_1597946075.jpg
    β.https://s.marketwatch.com/public/resources/images/MW-HS251_thunbe_ZG_20190927161949.jpg
    γ.https://i.ytimg.com/vi/8RGbAMS2gGg/maxresdefault.jpg
    δ.https://static.dw.com/image/50529250_604.jpg
    ε.https://i.dailymail.co.uk/1s/2020/03/04/19/25542878-0-image-a-5_1583351493425.jpg
    ζ.https://i.ytimg.com/vi/ayqYBVJfp_I/sddefault.jpg
    Καί κάτι εξόχως διαφωτιστικό καί συγχρόνως ΛΥΠΗΡΟ.
    Φωτογραφιζόμενη μαζί μέ τήν ίδια της τήν μητέρα, δείτε ΠΑΛΙ σκληρά πρόσωπα, ΑΓΕΛΑΣΤΑ καί των δύο, ούτε γιά ...ξεκάρφωμα του δημοσιογραφικού φακού, μισό μειδίαμα!
    https://i.guim.co.uk/img/media/ff3a643b04e39ee724ca6f70790b65e8e6510955/529_344_3711_2226/master/3711.jpg?width=700&quality=85&auto=format&fit=max&s=a1ea05817961e41274244650a3f56ed2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εἶναι προβληματισμένα ἄτομα. Τούς ἀπασχολεῖ τά μάλα τό καλόν τῆς Ἀνθρωπότητος ὁπότε δέν ἔχουν καιρό,οὔτε δευτερόλεπτο νά ξεφύγουν ἀπό τό σοβαρό,σκεπτικιστικό, προβληματισμένο κόσμο τους ὥστε νά νοιώσουν ἄνεσι,εὐχαρίστησιν,εὐθυμία,ἐλαφρά διάθεσιν.

      ΚΑί τώρα στα σοβαρά : Εἶναι πολύ προβληματικά ἄτομα. Δυστυχῶς.
      Πέραν τῆς διατεταγμένης ὑπηρεσίας πού ἐκτελοῦν,στό ὄνομα τῆς ΝΤΠ,τά ἄτομα εἶναι πολύ ἄρρωστα ψυχικῶς.

      Τί νά λέμε ἀπό ἐκεῖ και μετά ; Δέν ἔχουν μέσα τους οὔτε ἱερό οὔτε ὅσιο. Ἄρα δέν ὑπάρχει τίποτε πού νά μπορῇ νά τά βοηθήσῃ. Ἔρμαια στα χέρια τῆς ἐξουσιαστικῆς ἐλίτ.

      Ὅσο γιά τά «ἐπιφανῆ» πρόσωπα πού τήν συναντοῦν,μία παράστασις στά πλαίσια τοῦ σχεδίου τῶν παγκοσμίων ἐξουσιαστῶν. Καμμία ἀξία. Δέν ὑπάρχουν...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Ἰωάννη Καποδίστρια !

      Διαγραφή
  2. ε τωρα θα το πω,συγγνωμη Πελασγικη μου αλλα....'''και για το ποσες φορες παμε τουαλετα η κλιματικη αλλαγη φταιει''',...α να χαθουνε οι ανισορροποι.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βεβαίως κι᾿ἐπιβαρύνεις τό περιβάλλον ὅσο περισσότερο χρησιμοποιεῖς τουαλέτα. Ἐννοεῖται...
      Ἄμ ἐκεῖνες οἱ φουκαριάρες οἰ ἀγελάδες,πόσο τούς φταῖνε ! Ἤμαρτον ...

      Ἀνισόρροποι μόνον ; Καί λίγα λές !

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητή Σοῦλα !

      Διαγραφή
  3. Τα γεγονοτα ομως τρεχουν ιλιγγιωδως.
    Περαν του παγετου και της ....κλιματικης αλλαγης (γιατι αμα ακουω την λεξη "αλλαγη" με πιανει συγκρυο) στην Αμερικη, εχουμε νεωτερα στην Ελλαδα.
    Η δις Ποπη Τσαπανιδου διοριστηκε λεει ....εκπροσωπος του Συ-Ρι-Ζα με μισθο φυσικα απ' τον κρατικο κορβανα.
    Ητανε στραβο το κλιμα, τοφαγε κι ο γαϊδαρος .....λενε στο χωριο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πακέτο γιά σύγκρυο μέ τήν "ἀλλαγή",ἡ λέξις "Ἀνδρέας". Ὅ,τι χειρότερο !!!

      Ἡ Τσαπανίδου πού ἔλεγε ὅταν τρεφόταν ἀπό τά κρατικά κανάλια, « δέν δέχθηκα ποτέ νά εἶναι ὑποψήφια σέ κάποιο κόμμα διότι ἔτσι ὁ κόσμος θά νομίζῃ πώς μ᾿αὐτά πού τοῦ λέω τόν κατευθύνω κομματικά» ...!

      Σώωωπα καλέ ! Ἐνῷ σάν δέν ἤσουν ὑποψήφια δέν καταλάβαινε ὁ κόσμος κατά ποῦ τόν κατεύθυνες μ᾿αὐτά πού ἔλεγες καί ὑποστήριζες, ἔτσι ;

      Ἔ βρέ οἱ κρατικοδίαιτοι πασοκοδιορισμένοι δούλεμα πού μᾶς κάνουν !!!

      Καί εἶναι τόσοι πολλοί !!!

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή