" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Ποῦτιν χάλασέ τους τά σχέδια.


Η κυβέρνηση του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν απειλεί για μια πιθανή πυρηνική επίθεση έναν σημαντικό σύμμαχο του ΝΑΤΟ και ειλικρινά, είναι κάτι που ολόκληρη η συμμαχία πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη 

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η ρωσική κρατική τηλεόραση μαγνητοσκοπούσε ένα πλήρωμα να φορτώνει έναν διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο τέρας, Yars ,με πυρηνική κεφαλή, σε ένα δεύτερο σιλό ενώ απειλούσε να καταστρέψει το Λονδίνο, σύμφωνα με τη βρετανική  Daily Mail .

«Τα πλάνα που κυκλοφόρησαν από τα κρατικά μέσα δείχνουν τον πύραυλο Yars, ο οποίος μπορεί να εκτοξευθεί και με πυρηνική κεφαλή και με εμβέλεια που μπορεί να πιάνει όλη την Ευρώπη και την ηπειρωτική χώρα των ΗΠΑ, να φορτώνεται στο έδαφος στη βάση Kozelsky, 160 μίλια νότια της Μόσχας», ανέφερε η έκθεση.


«Έρχεται μόλις μια μέρα αφότου περισσότερα πλάνα έδειξαν έναν άλλο πύραυλο να φτάνει στην ίδια βάση και καθώς ένας απόστρατος Ρώσος στρατηγός είπε ότι η Ρωσία θα πρέπει να δώσει προτεραιότητα στο πλήγμα του Λονδίνου έναντι της Ουάσιγκτον», προσθέτει η έκθεση.

Οποιαδήποτε εκτόξευση πυρηνικού πυραύλου από τη Ρωσία εναντίον μέλους του ΝΑΤΟ θα πυροδοτήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο , χωρίς αμφιβολία, και πιθανότατα θα προκαλέσει μια καταστροφική πυρηνική απάντηση. 

«Δεν χρειάζεται να [χτυπήσετε] πρώτα την Ουάσιγκτον – είναι πολύ μακριά», είπε ο υποστράτηγος Andrey Gurulev στην κρατική τηλεόραση. «Το Λονδίνο είναι δίπλα…. Το Λονδίνο είναι η κύρια εστία κάθε αηδίας».

Στην έκθεση σημειώθηκε περαιτέρω:

Τέτοιες απειλές επανήλθαν τις τελευταίες εβδομάδες αφού το Πεκίνο του είπε να σταματήσει, αλλά σιγά-σιγά οικοδομούνται ξανά ενόψει της ετήσιας Ημέρας Στρατηγικών Πυραυλικών Δυνάμεων της Ρωσίας το Σάββατο.

Ο Πούτιν είναι θυμωμένος που Ρώσοι στρατιώτες και αεροπόροι πεθαίνουν κατά χιλιάδες στην Ουκρανία, σε μεγάλο βαθμό εξ αιτίας της εισροής δυτικών όπλων, κυρίως από τις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Κάποιες πρόσφατες εκτιμήσεις ανεβάζουν τον αριθμό των νεκρών του ρωσικού στρατού σε περισσότερους από 90.000 στρατιώτες. Ο Πούτιν συγκέντρωσε πάνω από 140.000 πριν από την εισβολή του στον δυτικό γείτονά του τον Φεβρουάριο του 2022.

...................

Τον περασμένο μήνα, ο Πούτιν διέταξε πυραυλικές επιθέσεις σε υποδομές της Ουκρανίας. Σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής και άλλες ζωτικής σημασίας υπηρεσίες έχουν στοχοποιηθεί....

«Η τελευταία φορά που η Ρωσία έδειξε τους πυραύλους Yars ήταν τον Οκτώβριο όταν ο Πούτιν επέβλεψε τις ετήσιες πυρηνικές ασκήσεις Grom. Υποβρύχια, βομβαρδιστικά με πυρηνική ικανότητα και οι δυνάμεις πυρηνικών πυραύλων της Ρωσίας συμμετείχαν όλες σε αυτές τις ασκήσεις – υπό την επιτήρηση του Πούτιν στο πυρηνικό κέντρο διοίκησης του», ανέφερε η  Daily Mail .

 «Ο συνταγματάρχης Igor Korotchenko, αρχισυντάκτης του περιοδικού National Defense της Ρωσίας, είπε στη συνέχεια ότι οι ασκήσεις ήταν μια πρόβα για την καταστροφή του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ».

Μετά τη δημοσιοποίηση του πιο πρόσφατου πλάνου που δείχνει έναν Yars να φορτώνεται σε ένα σιλό, ο Gurulev είπε ότι οι ΗΠΑ και η υπόλοιπη Δύση ήταν αποφασισμένοι να δουν την Ουκρανία να επιτίθεται σε στόχους σε ρωσικό έδαφος.

«Γιατί λοιπόν ντρεπόμαστε να πούμε ότι πρέπει να χτυπήσουμε το Λονδίνο;» είπε στην κρατική τηλεόραση. «Δεν λέω ότι πρέπει να γκρεμίσουμε τους πάντες. Πρέπει να καταστρέψουμε κρίσιμες εγκαταστάσεις – κέντρα ελέγχου, στρατιωτικές βάσεις και αεροδρόμια».

Και πρόσθεσε: «Είμαι βέβαιος ότι πρέπει να έχουμε έναν κατάλογο στο Γενικό Επιτελείο και να ενημερώνεται συνεχώς… Είναι πυρηνικά ; Εάν δεν είναι πυρηνικά, πρέπει να υπολογίσετε πόσα πυραυλοφόρα, πλοία, αεροσκάφη, δορυφορικά συστήματα… και [drones] μεγάλης εμβέλειας χρειάζονται. Και ένα χτύπημα στο Λονδίνο, όσο παράξενο κι αν ακούγεται, θα ήταν η πρώτη και τελευταία προειδοποίηση προς τους [πραγματικούς λήπτες αποφάσεων – Ουάσιγκτον]», είπε.

( ἀπό : newstargetcom


ὑποστράτηγος Andrey Gurulev «Το Λονδίνο είναι δίπλα…. Το Λονδίνο είναι η κύρια εστία κάθε αηδίας»

Ἄμ δίκαιο ἔχεις ἀλλά ἔτσι θά τούς κάνουμε τό χατήρι νά μπῂ σ᾿ἐφαρμογή τό μεγάλο σχέδιο «ἐρήμωσις τοῦ πλανήτου», ἀγαπητέ ὑποστράτηγε. Τό θέμα εἶναι πώς ὅ,τι θέλουν ἐκεῖνοι δέν τό θέλουμε ἐμεῖς καί αυτό εἶναι πού πολεμοῦμε. 


Ο Πάπας αποκάλεσε τη σύγκρουση στην Ουκρανία «παγκόσμιο πόλεμο» 

Η σύγκρουση στην Ουκρανία πιθανότατα θα παραταθεί επειδή είναι ένας «παγκόσμιος πόλεμος» με πάρα πολλά συμφέροντα που εμπλέκονται σε αυτόν, προειδοποίησε ο Πάπας Φραγκίσκος. 
Η Ρωσία έχει πει ότι ο «πόλεμος με αντιπροσώπους» έχει ουσιαστικά διεξαχθεί εναντίον της στη γειτονική χώρα από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. "

Δεν βλέπω τέλος [στις μάχες στην Ουκρανία] στο εγγύς μέλλον γιατί πρόκειται για παγκόσμιο πόλεμο. Ας μην το ξεχνάμε αυτό", είπε ο ποντίφικας σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα ABC την Κυριακή... ( ἀπό : henry makowcom

Ἔ τί λέτε,ἐσεῖς ἐκεῖ στήν Ῥωσσία ; Νομίζω πώς εἶναι καταφανές πού τό πάει ἡ παγκόσμια ἐξουσιαστική ἐλίτ. Γιά μεγάλο,πολύ μεγάλο ξεπάστρεμα λέμε. Ἔ λοιπόν στο χέρι τῆς Ῥωσσίας εἶναι νά μήν τούς κάνῃ τήν χάρι. Νά μήν εἶναι αὐτή πού θά τούς δώσῃ τό ἔναυσμα νά ἐπιτύχουν αυτό πού διακαῶς ἐπιθυμοῦν καί μάλιστα τόσο πολύ βιάζονται. 


Ἡ Πελασγική 

4 σχόλια:

  1. Καλησπέρα, τρία πράγματα είναι σίγουρο πως,άμα γίνουν,θα γίνουν,το πρώτο είναι πως δεν θα υπάρξει προειδοποίηση,το δεύτερο πως θα "δούμε"πολλές χώρες οι οποίες δεν παραδέχονται ότι έχουν πυρηνικά,να χτυπούν άλλες και φυσικά με απάντηση και τρίτο πως δεν θα ζήσουμε για πολύ για να χαρούμε την ισοπέδωση,πρώτα της Αγγλίας, Αυστραλίας κτλ,και των Βαλτικων χωρών,των χρήσιμων ηλιθίων δηλαδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο δίκαιο ἔχεις !

      Γι᾿αὐτό εὐελπιστῶ στόν Ποῦτιν ( καί ἐπεί δή εἶναι Χριστιανός Ὀρθόδοξος) νά μήν τούς κάνῃ τό χατήρι.
      Τούς σιχαμένους πού τά ἔχουν ὅλα σχεδιασμένα μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας.

      Μωρέ ὅλα ἀνἀποδα νά τούς ἔρθουν. Ὅλα !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Bill- Kill !

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Ἔτσι !

      Ποῦτιν χάλασέ τους τά σχέδια !!!

      Σ᾿εὐχαριστοῦμε πολύ !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Bill- Kill !

      Διαγραφή