" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Ὁ Ποῦτιν ἑτοιμάζεται νά τελειώνῃ μέ τήν ὑπόθεσιν Οὐκρανία...


Οι Ρώσοι στρατηγοί που σχεδίασαν την εισβολή στην Ουκρανία πιθανότατα είπαν στον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ότι η επιχείρηση θα ήταν σχετικά ανώδυνη και πολύ εύκολη. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπήρχαν πολλά θύματα και ότι οι ρωσικές δυνάμεις θα έφταναν γρήγορα τους στόχους τους.

Δέκα μήνες αργότερα, έχει γίνει προφανές πόσο λάθος έκαναν αυτοί οι στρατηγοί.

Όχι μόνο η Ρωσία απέτυχε να επιτύχει τους περισσότερους στόχους, αλλά οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν αποδειχθεί πολύ πιο σκληρές από ό,τι αναμενόταν και, με μια εισροή δυτικών όπλων - κυρίως από τις Ηνωμένες Πολιτείες - οι ρωσικές δυνάμεις ανατρέπονται και έχουν απωθηθεί από τις περιοχές που κατέλαβαν αρχικά .

Αλλά οι στρατιωτικές ατυχίες της Μόσχας μπορεί να αλλάξουν και σύντομα: Καθώς ο χειμώνας μπαίνει και το έδαφος στην Ουκρανία γίνεται σκληρό και παγωμένο, φαίνεται ότι ο Πούτιν προετοιμάζει τον στρατό του για μια μεγάλη επίθεση που σύμφωνα με πληροφορίες θα περιλαμβάνει δύο από τα νεότερα μέλη του ΝΑΤΟ. Φινλανδία και Σουηδία.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε σήμερα τη Ρωσία να αυξήσει την πυρηνική της πολεμική ετοιμότητα, να ενισχύσει τον αριθμό των στρατευμάτων της, να προετοιμαστεί για τη χρήση υπερηχητικών πυραύλων Zircon και να στείλει νέες στρατιωτικές μονάδες στα σύνορα με τη Φινλανδία ( ἀπό ἐδῶ

Η βρετανική  Daily Mail ανέφερε :

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κλιμάκωσε δραματικά τον πόλεμο στην Ουκρανία και πάλι αυξάνοντας την πυρηνική του ετοιμότητα μάχης και ενισχύοντας τα στρατεύματά του κατά 350.000 για να αλλάξει την κατάσταση προς μια αποτυχημένη εκστρατεία, εγείροντας φόβους για παγκόσμια σύρραξη.

Προειδοποίησε ότι το Κρεμλίνο θα επενδύσει ό,τι είναι απαραίτητο για να αυξήσει το πυρηνικό του οπλοστάσιο και υποσχέθηκε ότι οι πολυδιαφημισμένοι υπερηχητικοί πύραυλοι κρουζ Zircon θα είναι διαθέσιμοι στις δυνάμεις του εντός εβδομάδων.

Νέες στρατιωτικές μονάδες θα δημιουργηθούν στα δυτικά σύνορα της Ρωσίας για να τρομοκρατήσουν και να επιπλήξουν τη Φινλανδία και τη Σουηδία που επιδιώκουν να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ ενόψει της επιθετικότητας του Κρεμλίνου.

Η μεγάλη συσσώρευση δυνάμεων σημαίνει ότι ο πόλεμος θα κλιμακωθεί ... κι᾿ επίσης μια επίσκεψη στις Ηνωμένες Πολιτείες του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelenskyy να ζητήσει περισσότερα όπλα. Το φάντασμα μιας πυρηνικής σύγκρουσης έχει επίσης αυξηθεί δραματικά, δεδομένου ότι οι πύραυλοι Zircon είναι ικανοί για διηπειρωτικά ταξίδια και μπορούν να εκτοξευθούν και με πυρηνικές κεφαλές. Α, και καμία πυραυλική άμυνα σε αμερικανικά ή δυτικά οπλοστάσια δεν μπορεί να τους σταματήσει.


Το γεγονός είναι ότι εάν ο Πούτιν χρησιμοποιήσει ένα πυρηνικό στην Ευρώπη, αυτό θα σύρει το ΝΑΤΟ στον πόλεμο
, και για άλλη μια φορά, η σύγκρουση στην ήπειρο θα μαινόταν, δίνοντας στην Κίνα την ευκαιρία που χρειάζεται να προχωρήσει στην Ταϊβάν και, πιθανώς, στην Ιαπωνία.

«Στην ομιλία του προς τους αρχηγούς άμυνας στη Μόσχα» αυτή την εβδομάδα, ανέφερε η Daily Mail , «Ο Πούτιν έκανε μια σειρά από σπάνιες και ειλικρινείς παραδοχές σχετικά με την αποτυχημένη εισβολή του, παραδεχόμενος ότι υπήρχαν «προβλήματα» με την κινητοποίησή του και αναγνωρίζοντας την ασαφή «κριτική» του της πολεμικής στρατηγικής. Αλλά για να αντιστρέψει την περίσταση, ο πρόεδρος θα ξοδέψει «ό,τι χρειαστεί» για τον στρατό, «να βελτιώσει την πολεμική ετοιμότητα της πυρηνικής μας τριάδας» και θα αυξήσει τον αριθμό των στρατευμάτων του από 1,15 εκατομμύρια σε 1,5 εκατομμύρια».

Ο Πούτιν είπε επίσης ότι οι στρατιωτικές του δυνάμεις θα πρέπει να αντλήσουν πολλά μαθήματα από την εμπειρία στην Ουκρανία προκειμένου να εκσυγχρονίσουν τη δύναμη που προχωρά. Ωστόσο, στο μεταξύ, είπε ότι θα δώσει ιδιαίτερη προσοχή στη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των πυρηνικών δυνάμεων επειδή, είπε, είναι «η κύρια εγγύηση της κυριαρχίας της Ρωσίας».

Ο επί μακρόν υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου, ο οποίος, ειλικρινά, θα έπρεπε να επωμιστεί τη μερίδα του λέοντος για την κακή απόδοση των ρωσικών στρατευμάτων, είπε ότι το επιπλέον ανθρώπινο δυναμικό θα χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία νέων στρατιωτικών μονάδων στη δυτική Ρωσία, απέναντι από το ΝΑΤΟ και την Ουκρανία. Ανέφερε επίσης ότι η ρωσική ανώτατη διοίκηση προετοιμάζεται για την επόμενη φάση του 10μηνου πολέμου στην Ουκρανία.

«Δεν έχουμε περιορισμούς χρηματοδότησης. Η χώρα και η κυβέρνηση παρέχουν ό,τι ζητά ο στρατός», είπε ο Πούτιν, ακόμη και εν μέσω αναφορών ότι οι Ρώσοι στρατιώτες είναι ανεπαρκώς εξοπλισμένοι και στερούνται βασικών προμηθειών και, συχνά, πυρομαχικών.

Παρά αυτές τις αναφορές, η απειλή χρήσης πυρηνικών όπλων είναι πιθανό να κρατά τους διοικητές του ΝΑΤΟ ξύπνιους τη νύχτα . Ίσως είναι καιρός να αφήσουμε την Ουκρανία να πάρει τον δρόμο της.

ἀπό :  naturalnews.com

Ἐάν ἤθελε ὁ Ποῦτιν θά εἶχε τελειώσει μέ τήν Οὐκρανία ἀπό πολύ νωρίς. Ὅμως,μέ τό μυαλο στούς ἀμάχους καί μέ τό ὅσο γίνεται λιγώτερο κακό,ἕνας πόλεμος σαφῶς καί δέν ἔχει τήν κατάληξιν πού ἐπιθυμεῖ ὁ ἐπιτιθέμενος. Ἐν προκειμένῳ ὁ Ποῦτιν ὅσο θά πηγαίνει μέ τό «σεῖς καί τό σᾶς», οἱ τῆς ἀπό ἐδῶ πλευρᾶς δέν θά τοῦ χαρίζονται. 

Τώρα βεβαίως θά ἐρωτήσῃ κάποιος,καί τά πυρηνικά εἶναι λύσις ; Ὄχι,ἀσφαλῶς καί σέ καμμία περίπτωσι δέν εἶναι. Ἀλλά ἀπό τήν ἄλλη γιά ἐλᾶτε στήν θέσι τῆς Ῥωσσίας ἡ ὁποία μετά τήν διάλυσιν τῆς Σοβιετικῆς Ἑνώσεως βλέπει τίς γύρω ἀπό αὐτήν χῶρες νά συντάσσονται μέ τήν Δύσιν,νά ἐντάσσονται στό ΝΑΤΟ καί νά γίνεται ὅλο καί πιό μεγάλος ὁ κίνδυνος μιάς πιέσεως,ἑνός ἐκβιασμοῦ  πρός αὐτήν, παραδόσεώς της στίς ἐπιταγές τῆς ΝΤΠ ἤ σέ διαφορετική περίπτωσιν τῆς καταστροφῆς της διά τοῦ πολέμου. 

Γι᾿αὐτό λέμε καί ξαναλέμε πώς αὐτή ἡ μάχη εἶναι τόσο σημαντική ὅσο σημαντική εἶναι καί ἡ σωτηρία τῆς Ἁνθρωπότητος ἀπό τά νύχια τῆς αἱμοβόρας ἐξουσιαστικῆς ἐλίτ. Εἶναι μία μάχη της Πολιτιστικῆς Παραδόσεως ( πού βεβαίως ἐμπεριέχει καί τήν Χριστιανική Πίστιν ἀφοῦ σ᾿αὐτήν βασίστηκε καί ἀναπτύχθηκε ) ἀπέναντι στήν νέα πραγματικότητα πού ἑτοιμάζουν γιά τήν ἀνθρωπότητα : τόν Μετανθρωπισμό.
Δέ νομίζω νά ἔχῃ κανείς ἀμφιβολία μέ τό ποίου τό μέρος πρέπει νά συμπαραταχθῇ ὁ Ἄνθρωπος...

Γιά τόν λόγο αὐτό τά πράγματα ἔχουν φτάσει στά ὄρια... 


Ἡ Πελασγική

5 σχόλια:

  1. Η λυση του προβληματος "Ουκρανια" αλλα και ΟΛΩΝ των υπολοιπων προβληματων που προεκυψαν μετα την τρομοκρατια της 11ης Σεπ 2001, ειναι πολυ απλη.
    Μια βομβα ή και δυο στην τρομοκρατικη φωλια που πολλοι την ονομαζουν "κρατος του ισραηλ".
    Συλληψη και απομωνωση ΟΛΩΝ των ραδιουργων ισρααλητων που ζουν, παρασιτουν και συνομωτουν σε καθε Εθνος εναντιον της Ανθρωπωτητας και ΜΟΝΟΝ ετσι θα ....σχολασει ο γαμος.

    Ολα τ' αλλα ειναι απλα....αμπελοφιλοσοφιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὅπως ἔγραψα καί ἀνωτέρῳ στό θέμα,τά πράγματα ἔχουν φτάσει στά ὄρια, συνεπῶς ὅ,τι ἀκούγεται,γράφεται ἤ καί ἐκτιμᾶται,εἶναι στό ὄριο γιά νά ξεφύγῃ καί μετά...

      Σίγουρα συμφωνῶ πώς οἱ «περιούσιοι» ταλανίζουν τήν ἀνθρωπότητα παλαιόθεν,καί σίγουρα πρέπει νά γίνῃ κάτι γιά ν᾿ἀντιληφθοῦνν κάποια στιγμή καί αὐτοί πώς πρέπει ν᾿ἀλλάξουν γραμμή. Βεβαίως ποτέ, μά ποτέ δέν ἤμουν τῶν ἄκρων,οὔτε καί τώρα φυσικά. Καί πάντα πίστευα καί τό ἴδιο ἀκόμη πιστεύω,πώς εἶναι δυνατόν νά ἀλλάξῃ κανείς,ἔστω καί τήν ὕστατη στιγμή,νά καταλάβῃ, ν᾿ἀναγνωρίσῃ τά λάθη του καί νά ζητήσῃ συγγνώμη.

      Εἴθε λοιπόν !

      Πάντως στήν περίπτωσιν τῆς Ῥωσσίας ἔχουν πέσει πάνω της ΑΠΑΝΤΕΣ ! Καί εἶναι πολύ ἄδικο. Ἐδῶ πιστεύω πώς ὁ Θεός,σύντομα, θά βάλλῃ τό χέρι Του ...

      Χρόνια Πολλά ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  2. Αργησε 9 χρονια ο κοντος, πιστεψε βλεπεις τις υποσχεσεις της σαπιας δυσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τήν Νούλαντ καί τόν Πάϊατ...
      Χμμ...

      Πῶς νά τούς πιστέψῃ κανείς ; !!!

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. Ἄ καί μήν τόν χαρακτηρίζεις. Σέ παρακαλῶ.

      Διαγραφή