" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Οἱ «ξεχωριστές» δολοφονίες τῆς CIA : JFK, Pinchot Meyer

(αριστερά, σκηνή δολοφονίας του Meyer απεικονίζεται στο εξώφυλλο. Δολοφονία πολιτών μέρα μεσημέρι, το Κράτος της δημοκρατίας των ΗΠΑ

Ο Tucker Carlson ανακάλυψε πρόσφατα κάτι που είναι γνωστή στο κοινό για σχεδόν 60 χρόνια - η CIA δολοφόνησε τον JFK.

Mary Pinchot Meyer, η γυναίκα που ενέπνευσε τον JFK για να αντισταθεί στη σατανική εξουσία δολοφονήθηκε επίσης βάναυσα από τη CIA

Ο θάνατός της ήταν μέρος ενός συνεχιζόμενου προγράμματος πολιτικών δολοφονιών. 

Στο βιβλίο του, "Mary's Mosaic", ο Peter Janney έχει ενώσει τα κομμάτια του παζλ. Η εικόνα είναι απογοητευτική αλλά η αλήθεια πάντα εμψυχώνει .

Το βιβλίο αποκαλύπτει ότι η δολοφονία του JFK ήταν η μόνη πιο σημαντική από τις εκατοντάδες πολιτικές δολοφονίες των ΗΠΑ.

(αναδημοσίευσις από 19 Δεκεμβρίου 2016)

γράφει ο Henry Makow PhD

Το "Mary's Mosaic"  ένα βιβλίο του Peter Janney είναι προς τιμή της μνήμης της Mary Pinchot Meyer (1920-1964), την έμπιστη σύμβουλο και ερωμένη του JFK

Ο Peter Janney ήταν παιδικός φίλος του δεύτερου γιου της Meyer, Michael, ο οποίος πέθανε όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο τον Δεκέμβριο του 1956. Ο Janney θυμάται πώς η Mary, παρά τη δική της θλίψη, παρηγόρησε αυτόν και τον οδηγό που τον είχε πιάσει υστερία. Στην θύμηση του Janney, η μητέρα του φίλου του αντιπροσώπευε το ιδανικό της γυναικείας ζωής.

Η μητέρα του Janney και η Mary ήταν συμμαθήτριες στο Vassar College. Ο πατέρας του, Wistar Janney και ο σύζυγος της Mary, Cord Meyer, με τον οποίο χώρισε το 1957, ήταν και οι δύο κορυφαίοι αξιωματούχοι της CIA.  

Το βιβλίο είναι μια πράξη μετάνοιας γιατί ενώ ο επικεφαλής της αντικατασκοπείας της CIA Τζέιμς Άνγκλετον (αριστερά στην φωτό) ήταν που διέταξε το χτύπημα (επειδή απείλησε να εκθέσει τη CIA),  ο πατέρας του Τζάννεϋ και ο Κορντ Μάγιερ γνώριζαν και οι δύο την απόφαση.

Παρά την καταγγελία κατά της ανάμειξης της CIA στην εσωτερική πολιτική, το βιβλίο αποκαλύπτει ότι η δολοφονία του JFK ήταν η μόνη πιο σημαντική από τις εκατοντάδες πολιτικές δολοφονίες των ΗΠΑ. Σκεφτείτε ονόματα όπως RFK( Ρόμπερτ Κέννεντυ), MLK ( Μάρτιν Λοῦθερ Κίνγκ), JFK Jr., Vincent Foster και ο γερουσιαστής Paul Wellstone. Ο J. Edgar Hoover μάλλον δολοφονήθηκε.

Δύο προηγούμενοι ερευνητές της δολοφονίας της Mary Meyer, ο Leo Damore και ο John Davis, πέθαναν επίσης κάτω από ύποπτες συνθήκες. Η CIA έχει πολλούς διακριτικούς τρόπους για να κάνει τη δολοφονία να φαίνεται φυσική. Ο Janney αναφέρει τον William Corson, έναν μυστικό της CIA, «Οι δολοφονίες είναι εύκολες, οι αυτοκτονίες πιο δύσκολες».

Μια άλλη πηγή του Janey είναι η Toni Shimon, κόρη του "αστυνομικού επιθεωρητή" Joseph Shimon, σύνδεσμος μεταξύ της CIA, και του FBI, της αστυνομίας της Ουάσινγκτον DC και του Executive Branch του Λευκού Οίκου, από τις δεκαετίες 1940-1980. Της είπε ότι οι πολιτικές δολοφονίες αποτελούν μέρος της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Ουάσιγκτον. Εκτέλεσε μερικές μόνος του.

Ο Janney υποψιάζεται επίσης ότι ο εκδότης της Washington Post Φίλιπ Γκράχαμ δολοφονήθηκε από τη CIA, η οποία στη συνέχεια έλεγχε την Washington Post μέσω της συζύγου του Κάθλιν Γκράχαμ και του Διευθύνοντος Συντάκτη Μπεν Μπράντλι. Αυτό θέτει σε αμφιβολία τον ρόλο της Post στην υπόθεση Watergate. Ο Janney λέει ότι τα 18 λεπτά που έλειπαν από τις κασέτες του Nixon περιελάμβαναν την απειλή του να αποκαλύψει τον ρόλο της CIA στη δολοφονία του JFK.

φωτό
ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η MARY PINCHOT MEYER; 

Η Mary Pinchot Meyer περιγράφεται συχνά απαξιωτικά ως η «ερωμένη» του Kennedy. Μάλιστα, μέχρι το 1963 ήταν μέρος του στενού του κύκλου και ίσως η μεγαλύτερη επιρροή του.

Αμερικανίδα αριστοκράτισσα, ο πατέρας της διετέλεσε κυβερνήτης της Πενσυλβάνια για δύο θητείες. Μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και περιηγήθηκε στους ίδιους κοινωνικούς κύκλους με τον JFK. Μια αγαλματένια ομορφιά, υψηλής νοημοσύνης και δεν είχε χρόνο για τον νεαρό Κέννεντι που ήταν φιλάνθρωπος σαν τον πατέρα του. 

Όταν ενηλικιώθηκε κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, την απασχολούσε η παγκόσμια ειρήνη. Παντρεύτηκε τον Cord Meyer, έναν πρώην πεζοναύτη με καλλιτεχνικό ταμπεραμέντο. Μοιράστηκε τη δέσμευσή του στα Ηνωμένα Έθνη ως ένα βήμα προς τον «παγκόσμιο φεντεραλισμό». Αυτοί οι νέοι ιδεαλιστές δεν καταλάβαιναν την πραγματική ατζέντα πίσω από την παγκόσμια κυβέρνηση.

Ωστόσο, ο Κορντ δεν μπορούσε να βρει δουλειά στον ακαδημαϊκό χώρο και η Μαίρη βρέθηκε σύζυγος ενός ανερχόμενου αστέρα στη CIA. Συναναστρεφόταν με οικογένειες της CIA, αλλά δεν φοβόταν να εκφράσει την αποδοκιμασία της για τα προγράμματα της CIA. Μετά το διαζύγιό της, έγινε ζωγράφος και πειραματίστηκε με το LSD.

Όπως ο Aldous Huxley και ο Timothy Leary, τους οποίους επισκέφτηκε, πίστευε ότι τα ψυχεδελικά ήταν απαραίτητα για να σπάσουν οι άνθρωποι το κέλυφος της κοινωνικοποίησης και να βιώσουν τη θεϊκή συνείδηση. Ξεκίνησε μια ομάδα γυναικών της Ουάσιγκτον αφιερωμένη στο να στρέφεται εναντίον των ισχυρών ανδρών στη ζωή τους για να αποτρέψει τον πόλεμο.

Mary Pinchot Meyer, στο άκρο δεξιά, την ημέρα που η Γερουσία των ΗΠΑ επικύρωσε τη συνθήκη περιορισμένης απαγόρευσης των πυρηνικών δοκιμών του προέδρου (ἀπό ἐδῶ)

Το 1959, η Μάγιερ ξανασυναντήθηκε με τον Κένεντι, η συζυγική ζωή του οποίου ήταν υποκριτική, αμφοτέρων των πλευρών. Η Μαίρη μύησε τον JFK στην κάνναβη και τα LSD. Ο Κένεντι ήταν αποφασισμένος να συνάψει ειρήνη με τη Ρωσία και την Κούβα και να τερματίσει τον πόλεμο του Βιετνάμ. Η Συνθήκη του για την απαγόρευση των πυρηνικών δοκιμών ψηφίστηκε στη Γερουσία. Ο απεσταλμένος του θα συναντούσε τον Κάστρο την ημέρα της δολοφονίας του

Περιττό να πούμε ότι ο LBJ ( Λίντον Μπαίϊνς Τζόνσον, πού ἀνέλαβε τήν Προεδρία τῶν ΗΠΑ, μετά τήν δολοφονά τοῦ Τζών Κέννεντυ) αναίρεσε όλες τις πρωτοβουλίες του JFK. Ως άμεσο αποτέλεσμα, περίπου 1,5 εκατομμύριο Βιετναμέζοι πέθαναν. Περίπου 60.000 αμερικανοί στρατιώτες πέθαναν και 700 δισεκατομμύρια δολάρια (σε σημερινά δολάρια) σπαταλήθηκαν σε  έναν πόλεμο που απαξίωσε, δίχασε και αποθάρρυνε τη χώρα.  

Η Μαίρη γνώριζε τον αγώνα για την εξουσία που είχε κάνει ο JFK με τη CIA και το στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα. Απερίσκεπτα εξέφρασε τις υποψίες της για τον Τζέιμς Άνγκλετον. Είχε αρκετή αξιοπιστία και διασυνδέσεις για να του δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα.

Η δολοφονία της στις 12 Οκτωβρίου 1964, δύο μέρες πριν από τα 44α γενέθλιά της, ενώ περπατούσε σε ένα μονοπάτι ρυμούλκησης καναλιού, ενορχηστρώθηκε από τη CIA τόσο προσεκτικά όσο και η δολοφονία του Προέδρου. Η Μαίρη πάλεψε με τον δράστη της και φώναξε για βοήθεια, αλλά της έκλεισαν το στόμα δύο σφαίρες, στο κεφάλι και την καρδιά. Τέτοια είναι η μοίρα που έχουν οι λάτρεις της αλήθειας και οι καλύτεροί.

Ο Leo Damore κατάφερε πραγματικά να πάρει συνέντευξη από τον δολοφόνο της CIA, συνταξιούχο πλέον, ο οποίος ομολόγησε. Αυτή η τεράστια δημοσιογραφική επιτυχία  μπορεί να του κόστισε τη ζωή ( διαβᾶστε ΕΔΩ γιά τόν Λέο Νταμόρ, ἔναν πολύ σπουδαῖο δημοσιογρἀο/ἐρευνητή καί συγγραφέα ) αλλά είχε μεταδώσει τις πληροφορίες σε έναν συνάδελφό του που τις έδωσε στον Janney.

THE ILLUMINATI

Το βιβλίο 550 σελίδων του Janney είναι μια 25χρονη δουλειά αγάπης, σχολαστικά ερευνημένης και μετρημένης. Συχνά ο συγγραφέας είναι αρκετά λυρικός, δίνοντάς του μια μυθιστορηματική ποιότητα σελίδας.

Ωστόσο, ο Janney δεν καταλαβαίνει ότι η CIA λογοδοτεί τελικά στο μασονικό εβραϊκό καρτέλ των κεντρικών τραπεζών. Αναφέρεται σε μια «αόρατη κυβέρνηση», αλλά αυτή είναι η παγκόσμια κυβέρνηση των Illuminati. Λέει ότι ο Τζέιμς Άνγκλετον ήταν τυφλοπόντικας, αλλά ποιανού ο τυφλοπόντικας; Η  Μοσάντ τον ήλεγχε  για τους τραπεζίτες των Ιλλουμινάτι. Δεν επρόκειτο να αφήσουν έναν ιδεαλιστή Πρόεδρο να εμποδίσει την ατζέντα τους που εξαρτάται από τον συνεχή πόλεμο και το διαρκώς αυξανόμενο χρέος.

Η συνενοχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης στη συγκάλυψη του JFK κατέστησε δυνατή την επόμενη οργή της CIA-Mossad, 9-11. Καθιστά πιθανές νέες ψευδείς σημαίες σχεδόν κάθε μήνα, όπως οι πυροβολισμοί στο Σάντι Χουκ και η βομβιστική ενέργεια στον Μαραθώνιο της Βοστώνης . Για να πετύχεις σήμερα, πρέπει να συνεργαστείς με τις σατανικές δυνάμεις που καταστρέφουν την Αμερική ή τουλάχιστον να μην τις αμφισβητήσεις. Ωστόσο, αμφιβάλλω αν τελικά η διεφθαρμένη άρχουσα τάξη θα απολαύσει τα λάφυρα της προδοσίας.

Ωστόσο, μπορεί να βρούμε ελπίδα στο θαρραλέο επίτευγμα του Peter Janney. Το "Mary's Mosaic" είναι μια παθιασμένη υπεράσπιση της ελευθερίας που βασίζεται στη γνώση της αλήθειας: ¨Ο λαμπερός φάρος της Αμερικής - μια υπόσχεση που δεν έμοιαζε με καμία άλλη για την ανθρωπότητα - είχε σβήσει...[λόγω] άγνοιας...Θα έκανα ό,τι γινόταν πήρε, πληρώσει όποιο τίμημα απαιτήθηκε, για να επιτρέψει σε αυτή την ιστορία αυτό το μικρό αλλά ουσιαστικό κομμάτι της ιστορίας --- να δει το φως της δημοσιότητας.» (391)

Ανεξάρτητα από το πόσο καταθλιπτική, η Αλήθεια πάντα εμψυχώνει, όπως και άνθρωποι σαν την Janney που ρισκάρουν τη ζωή τους για να την πουν.

Ἀπό : henrymakow.com 


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου