" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Σκουλήκια,γρύλοι,κατσαρίδες στό πιάτο τοῦ Μητσοτάκη, ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ !

 

H Κυβέρνηση Μητσοτάκη εκτελεί την Ατζέντα της Νέας Ταξης..Φτιάχνουν ένα κόσμο διαφορετικό, μειωμένο σε πληθυσμό με έλεγχο ακόμη και στο είδος τροφής.. Παρουσιάζουν ότι δηθεν υπάρχει πρόβλημα με το κλίμα και ότι τα ζωα αποβάλουν μεθάνιο που προκαλεί πρόβλημα..

Eτσι χρηματοδοτούν προγράμματα για να αλλάξει την τροφή του ο Έλληνας και να αρχίσει να τρώει έντομα και σκουλήκια..


Ξεκίνησε να τα πασάρει από την ελεγχόμενη Τηλεόραση και με χρηματοδότηση του προγράμματος HelEntoFood από το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας και τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας..

Η Φιλοσοφία που βάζει την Ιδεοληψία πάνω από την πραγματικότητα. Ετσι προσπαθεί να κανει θύματα αυτής της Ιδεοληπτικής παρουσίασης από την Τηλεόραση αρχικά.


Παρουσιάζονται ως ΣΩΤΗΡΕΣ που θα σώσουν τον πλανήτη ενώ στην πραγματικότητα θέλουν να κατσικωθούν πάνω μας για να υποτάξουν πλήρως σε ότι παρανοϊκό εφαρμόζουν βάσει της ατζέντας τους.

Η Αυστραλία ξήλωσε το Υπουργείο Κλιματικής αλλαγής και τις πράσινες Επιτροπές..Κατάλαβαν τι παίζει.

Στην Ελλάδα περνούν αυτήν την ατζέντα για να αλλάξουν την Μεσογειακή διατροφή μας και να την αντικαταστήσουν με σκουλήκια, αράχνες και άλλα έντομα.

Μετά την παρουσίαση της ομάδας στο Αριστοτέλειο της Θεσσαλονίκης που μας έδειξε τα «γευστικά» μπισκότα από σκουλήκια αρχίζουν και φτιάχνονται ΦΑΡΜΕΣ που παρουσιάζουν τα σκουλήκια ως την τροφή του Μέλλοντος..

Στην τελευταία έκθεση ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ είχαν και περίπτερο …Δείτε πως η ΕΤ 3 παρουσίασε το θέμα με την Φάρμα στην Έδεσσα και το Video από τη έκθεση στη Θεσσαλονίκη…


Σύμφωνα με την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής το συγκεκριμένο είδος σκουληκιού είναι φαγώσιμο ενώ αναμένεται να δώσει πράσινο ΦΩΣ σε ακόμη 11 έντομα!!!

Ο τελικός στόχος είναι να μας ταΐζουν τεχνητό κρέας ,τεχνητό ψάρι, σκουλήκια κι᾿έντομα  ..Τι θα έχουν μέσα τα τεχνητά αυτά «φαγώσιμα» νομίζω φαντάζεστε..

Eτοιμάζονται όλες οι Μαριονέτες - Κυβερνήσεις να το επιβάλλουν ως Υποχρεωτικό !! Γι αυτό κτυπάνε την Κτηνοτροφία με αυξήσεις στις Ζωοτροφές μέχρι που θα την απαγορεύσουν με πρόσχημα την Κλιματική αλλαγή..Χρειάζεται αντίσταση για να επανέλθει η Κανονικότητα .Δεν δεχόμαστε τις εντολές που εκτελεί ο ΚΟΥΛΗΣ ..

Δεν δεχόμαστε τη ΖΩΗ που επιλέγουν τα Παρανοϊκά Ναζίδια για εμας..Την ΖΩΗ μας την επιλέγουμε εμεις και η Ζωή αυτή θα επανέλθει όταν ο Λαός θα σας κυνηγήσει με τις πέτρες.

Ἀπό : amazonios.net

Εὐχαριστοῦμε τήν Ἀγγελική -Ἀχαρναί (ἐδῶ)

Σημ. Οἱ φωτό καί οἱ παραπομπές,δικές μας.

Διαβάζουμε κάποια ἀπό τά σχετικά θέματά μας  : 
Ἡ Πελασγική

10 σχόλια:

  1. πελασγικη μου μαλλον θυμηθηκαν την καταγωγη τους και γι αυτο επιστρεφουν στην τροφη τους...στα δεντρα κατοικουσαν πριν τους κανουμε εμεις ανθρωπους και ετρωγαν εντομα και σκουληκια..αει σιχτιρ σιχαματα...το κουλο το δικο μας τα ιδια σκατα ειναι με δαυτους,οποτε ας τα φαει αυτος και το βρωμοσογο του....να εισαι καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άκουσα για αλευροσκώληκες.
    Είναι νόστιμοι;
    Πάντως στην Ταϊλάνδη στον δρόμο πωλούν κατσαρίδες σουβλάκι. Το αυτό σε Κίνα, Κορέα κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νά πᾶς νά ἐρωτήσῃς τίς κυρίες τοῦ Ἀριστοτελείου.

      Καί ὄχι μόνον στίς χῶρες αὐτές, Στίς περισσότερες ἀσιατικές.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. Μην σας ξεγελάει ο όρος "αλευροσκόλικας".
      ΑΥΤΌ το πράμα (αλευροσκόλυκας)
      προέρχεται από ΣΚΑΘΆΡΙ...

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή
  3. Ολα τα κανουν. Αρκει να εχουν ΟΦΕΛΗ, ΚΑΡΙΕΡΑ, ΒΟNUS,ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ, AΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ ΚΑΙ ΞΑΠΛΕΣ!!! Δεν ορρωδουν πουθενα. Τι ζητα η ΝΤΠ απ αυτους??? 1)ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΑΙ ΕΥΓΕΥΣΤΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ??? ΝΑΙ!!! Θα το κανουν!?? 2)ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΑΣΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΒΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ LOATKI, τον γαμο των ομο και την υιοθεσια παιδιων απ αυτους??? ΝΑΙ ! Θα το κανουν!!! 3)ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΨΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΝΑΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ σκοτωνοντας την πατριδα και εξοβελιζοντας τους Ελληνες?? ΝΑΙ!!! Θα το κανουν!!!! Να πεθανει η πατρις για να ζησουμε εμεις! δεν λεει η ΑΝΤΙΦΑ?? 4)ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΡΡΙΓΓΕΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ??? ΝΑΙ !! Θα το κανουν και οχι μονο.Στο διαολο το Συνταγμα!!Να πεθανουν οι ΨΕΚ!! 5)ΝΑ ΜΑΣΤΟΡΕΨΟΥΝ ΩΣ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ" ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΦΕΙΔΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ οι υπερτραπεζιτες που τους χειραγωγουν. ΝΑΙ!! Θα κανουν τα παντα. Απο την κλιματικη αλλαγη μεχρι τις εκπομπες του διοξειδιου του ανθρακα και βαλε θα διαστρεψουν την αληθεια μεχρι εκει που δεν παει!! Η παραπανω απαριθμηση μπορει να φτασει πολυ ψηλα! Ως τις Αλπεις και στο DAVOS συγκεκριμμενα. Πιστευω να αντιλαμβανεται ο καθενας τι ποιοτητα και τι ηθος κομιζουν αυτοι οι ουκ ολιγοι ΔΥΣΤΥΧΩΣ εγκαθετοι και μειοδοτες.Για μενα ειναι ανθρωποι ασπαλακες, ανθρωποι στο τελευταιο σκαλι της συνειδησης. Το χειροτερο για εμας τους υπολοιπους ειναι οτι η ΝΤΠ τους εξοπλιζει με ολα τα απαραιτητα εφοδια(ανετη χρηματοδοτηση,καθηγητηλικια, διδακτορικα, θεσεις και τιτλους κυρους, κλπ).
    Για να διευκολυνονται βεβαιως στο "εργο" τους κατα του ελευθερου πολιτη και κατα της ερμης πατριδας. ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ. Χαρτινες τιγρεις ειναι, ανθρωπινα ολογραμματα που δεν εχουν καμμια πραγματικη ισχυ.Αχυρανθρωποι και μαριονετες εκ κατασκευης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. « ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ. Χαρτινες τιγρεις ειναι, ανθρωπινα ολογραμματα που δεν εχουν καμμια πραγματικη ισχυ.Αχυρανθρωποι και μαριονετες εκ κατασκευης.»

      Σ᾿ἕνα μεγάλο ποσοστό εἶσαι σωστός. Βεβαίως ὑπάρχει καί τό μέρος πού ἀποδεικνύει πώς ἡ καλλιέργεια τοῦ φόβου εἶναι τό μεγάλο τους ὅπλο. Καί δυστυχῶς τά καταφέρνουν. Πόσοι ἐμβολιάστηκαν ; Οκ...
      Τά ἔχουν καταφέρει σέ μεγάλο βαθμό.

      Καί μετά τί ; .............

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Θαλῆ,ὁ ἄνθρωπος ἔχει πολύ δρόμο μπροστά του ,μέχρι ν᾿ἀντιληφθῇ αὐτό ἀκριβῶς ποῦ ἔγραψες. Πολύ δρόμο..

      Διαγραφή
  4. Έγγραφα στην εταιρεία Veggie Meat του Bill Gates : επιβλαβή βακτήρια, μούχλα και μόλυνση στα προϊόντα της.

    https://www.aetos-apokalypsis.com/2022/11/veggie-meat-bill-gates.html

    ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΛΙ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ???????????

    https://www.sklavenitis.gr/katepsygmena/katepsygmena-anapliromata-kreatos/katepsygmena-anapliromata-kreatos/beyond-meat-burgers-futika-226gr-246474/

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαλλον οι φτωχοι θα τα φαμε, η ελιτ θα τρωει αλλα εκλεκτα εδεσματα, με την ακριβεια και την ελλειψη που θα υπαρχει δεν θα εχουμε αλλη επιλογη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα οἱ διαμένοντες στά ἄστεα θά ἔχουν σοβαρό πρόβλημα. Ὅμως εἶμαι βεβαία,ὅπως εἶναι ἀποδεδειγμένο καί ἱστορικῶς ( καί γιά ὅλους τούς λαούς τῆς Εὐρώπης,νά ξέρῃς) ὅτι αὐτό δέν πρὄκειται νά τό κάνουν ποτέ ! Τά σκουλίκια,τίς κατσαρίδες καί ὅ,τι ἄλλο ἄν ἦταν θά τά εἶχαν φάει σ᾿ἐποχές πού πέρασαν μεγάλες πεῖνες ! Οὔτε τώρα θά τό κάνουν,θά ᾿δῆς...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή