" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Σκοπεύουν μέσῳ τῆς πείνας,τήν ἀπόλυτο ὑποταγή !

Μάικ Άνταμς -

Η καταστροφή της προσφοράς τροφίμων είναι το ΣΧΕΔΙΟ: 

Η Αυστραλία πετάει φρέσκα αβοκάντο ενώ το βρεφικό γάλα αποστέλ

λεται στα σύνορα των ΗΠΑ καθώς τα μωρά της Αμερικής πεινούν

Χιλιάδες λίβρες φρέσκου αβοκάντο πετάχτηκαν σε χώρους υγειονομικής ταφής καθώς η Αυστραλία επιταχύνει την παγκόσμια καταστροφή τροφίμων... ( ἐδῶ

Αυτό στο πλαίσιο της απαγόρευσης των Αυστραλών από την καλλιέργεια τροφίμων. ( ἐδῶ κι᾿ἐδῶ

18 εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων έχουν καεί τους τελευταίους μήνες και οι άνθρωποι δεν μπορούν παρά να αναρωτηθούν τι συμβαίνει στη γη... ( ἐδῶ)

Επεξήγηση των ελλείψεων τροφίμων στις ΗΠΑ - Ελάφια, ψάρια, χοίροι υποβλήθηκαν σε ευθανασία, καλλιέργειες που δεν πραγματοποιήθηκαν... ( ἐδῶ)

Το νέο σύστημα ελέγχου τροφίμων είναι τώρα σε λειτουργία και δεν θα σταματήσουν σε τίποτα για να τον αυξήσουν.

 Ο απώτερος στόχος είναι να παρακολουθείται και να εντοπιστεί κάθε άνθρωπος, κάθε κομμάτι τροφής, πόρος και προϊόν σε αυτόν τον πλανήτη μέσω blockchain... ( ἐδῶ)

Οι παράνομοι μετανάστες παίρνουν «παλέτες» βρεφικού γάλακτος εν μέσω έλλειψης Γυναίκα μέλος του Κογκρέσου: Ένα άλλο παράδειγμα της «τελευταίας ατζέντας της Αμερικής» του Μπάιντεν... ( ἐδῶ)

Οι ελλείψεις

τροφίμων αποτελούν μια αυξανόμενη ανησυχία παγκοσμίως και έχουν επιδεινωθεί από μια σειρά από πυρκαγιές, αεροπορικά δυστυχήματα και εκρήξεις σε σχεδόν δύο δωδεκάδες εγκαταστάσεις επεξεργασίας τροφίμων σε ολόκληρο τον Καναδά και τις ΗΠΑ. Και πέρα ​​από τις μονάδες επεξεργασίας τροφίμων της Βόρειας Αμερικής, έχουν καταστραφεί δεκάδες άλλες εγκαταστάσεις επεξεργασίας τροφίμων από πυρκαγιές και εκρήξεις τα τελευταία δύο χρόνια.... ( ἐδῶ)

Το αφεντικό της Tesco λέει ότι βλέπει την επισιτιστική φτώχεια για πρώτη φορά σε μια γενιά.

--- Ο Neil McCoy Ward προβλέπει ότι προσπαθούν να ξεκινήσουν μια άλλη μεγάλη ύφεση με την αύξηση των επιτοκίων. Ο πληθωρισμός δεν ήταν πραγματικά πρόβλημα, αλλά μια απλή αύξηση κατά μισή μονάδα στα επιτόκια έχει αφαιρέσει τον αέρα από τα οικονομικά ελαστικά.

Σαν να μην έφταναν η πείνα, ο άδικος πόλεμος και το vax poison ( εμβόλιο δηλητήριο )... ( ἐδῶ


Ἀπό : henrymakowcom


Ἡ Πελασγική

10 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !
    ΛΟΓΩ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΧΡΟΝΟΥ ,ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ,ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ,ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ .
    ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ,ΟΤΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ .
    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ .
    ΡΕ ΜΑΖΑ ! ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ;
    Η ΘΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΠΕΤΑΛΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ;
    ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ .ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ,
    ΤΖΟΝ ΦΙΤΖΕΡΑΛΝΤ ΚΕΝΝΕΝΤΥ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από μεγάλη πολιτική οἰκογένεια καί ὁ JFK,ἔ ;

      Ἀπέτυχαν;

      Θά προσθέσω κάτι ἀκόμη πού κάνουν κατά κόρον. Ἴσως τό ἔχετε παρατηρήσει κι᾿ἐσεῖς. Ἐδῶ καί μία 5ετία καί κάτι,κόβουν τά δένδρα ἀπό δημοτικούς χώρους. Λεωφόρους,πάρκα μέχει καί στό στρατόπεδο ἐδῶ δέν ἔχουν ἀφήσει τίποτα. Ἑρήμωση καί ἄσφαλτος !

      Ποῦ εἶναι οἱ εὐαισθητούληδες οἰκολόγοι ; Ποῦ εἶναι οἱ εὐαισθησίες τῶν ἐξουσιαστῶν γιά τό κλῖμα ;

      Γιά σκεφθεῖτε...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Ἀριστόμαχε !

      Διαγραφή
    2. Ἀγαπητή Πελασγική, καλησπέρα! Ἀς δοῦμε τήν περίπτωση τῆς Σρἰ-- Λάνκα. Ἡ χώρα αὐτή εἶναι τό πρῶτο θῦμα τῆς ἐπισιτιστικῆς κρίσης καί τῆς πράσινης "ἀνάπτυξης ". Εἶναι βέβαιο ὅτι θά ἀκολουθήσει ντόμινο.

      Υ.Γ. Ἡ Σρι-Λάνκα ἀνακαλύφθηκε ἀπό τούς προγόνους μας. Δέν θυμᾶμαι αὐτή τή στιγμή τό ἀρχαῖο της ὄνομα.

      Διαγραφή
    3. Ἀγαπητή μου Θεοδώρα,μιά καί ἔκανες ἀναφορά περί Σρί Λάνκας καί Ἑλλήνων,θά σοῦ προτείνω νά διαβάσῃς σχετικῶς περί Κεϋλάνης ( Σρί-Λάνκα) καί τῆς ἑλληνικῆς παρουσίας σέ Ἰνδία καί τήν γύρω περιοχή ( καί νησιωτική),ἐδῶ :
      ( Λαοί τῆς Ἀνατολῆς, ἐγκυκλοπαιδικό λεξικό Ἠλίου )
      https://iopas.files.wordpress.com/2013/05/helios_peoples_of_the_east.pdf
      Καί ἐδῶ ὅπου μέσῳ τῶν Διονυσιακῶν τοῦ Νόννου,οἱ πληροφορίες εἶναι πάρα πολλές καί σημαντικότατες : https://www.diadrastika.com/2015/06/nonnos-dionysiaka-paraxaia-extrateia-ellinon.html

      Καλησπέρα ἀγαπητή !

      Διαγραφή
  2. From HEIL GAP
    Παρακολουθήστε: Χάος στην Ιερουσαλήμ καθώς η ισραηλινή αστυνομία επιτίθεται στην κηδεία της δολοφονημένης δημοσιογράφου του Al Jazeera.
    Στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ ξέσπασε χάος και βία την Παρασκευή, καθώς χιλιάδες Παλαιστίνιοι κατέβηκαν στη χριστιανική συνοικία για να αποτίνουν το τελευταίο φόρο τιμής στη δολοφονημένη δημοσιογράφο του Al Jazeera , Shireen Abu Akleh. «Η ισραηλινή αστυνομία την Παρασκευή επιτέθηκε σε ένα πλήθος πενθούντων στην κηδεία της δημοσιογράφου του Al Jazeera, Shireen Abu Akleh, χτυπώντας διαδηλωτές με ρόπαλα και αναγκάζοντας τους παλαίμαχους να ρίξουν για λίγο το φέρετρο », περιγράφει το Associated Press .
    https://apnews-com.translate.goog/article/shireen-abu-akleh-journalist-funeral-west-bank-bb71e2ec64dd034066bc6df4a9aa2fb3?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=sc
    Το δίκτυο του Al Jazeera που εδρεύει στο Κατάρ κατηγόρησε τις ισραηλινές δυνάμεις ότι την πυροβόλησαν στο πρόσωπο όταν πριν από δύο ημέρες ενώ κάλυπτε μια επιδρομή στη Δυτική Όχθη και φορούσε τζάκετ και κράνος τύπου press flak. Στην δήλωση του το Al Jazeera ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για σκόπιμη «δολοφονία».
    Φρικτές σκηνές καθώς οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας ξυλοκοπούν την νεκρώσιμη ακολουθία της δολοφονημένης δημοσιογράφου Shireen Abu Akleh και το πλήθος χάνει στιγμιαία τον έλεγχο της κάσας της pic.twitter.com/DEJF5Ty9tZ
    https://twitter.com/Rushdibbc/status/1525114366403743744

    — Emir Nader (@EmirNader) 13 Μαΐου 2022

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι θρηνητές της 51χρονης Παλαιστινιο-Αμερικανίδας Χριστιανής είχαν ντύσει το φέρετρο της με μια παλαιστινιακή σημαία και αυτό φέρεται να έκανε την ενισχυμένη ισραηλινή παρουσία ασφαλείας να μην επιτρέψει να περάσει η νεκρώσιμη ακολουθία της.
    «Η νεκρώσιμη πομπή ξεκίνησε στο νοσοκομείο στην ανατολική Ιερουσαλήμ, με τον τελευταίο φόρο τιμής στη συνέχεια σε μια εκκλησία στην Παλιά Πόλη πριν το σώμα της ενταφιαστεί μαζί με τους γονείς της σε ένα κοντινό νεκροταφείο», αναφέρει το CBS News .
    https://www-cbsnews-com.translate.goog/news/shireen-abu-akleh-al-jazeera-journalist-funeral-jerusalem-clashes-israel/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=sc
    «Αλλά η βία ξεκίνησε μόλις το φέρετρο της Abu Akleh μεταφέρθηκε από τις πύλες του νοσοκομείου, όπου είχαν συγκεντρωθεί οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας».
    Το ρεπορτάζ συνεχίζει, «Το βίντεο τους έδειξε να πηδούν προς την νεκρώσιμη πομπή προτού αρπάξουν και σηκώσουν ορισμένους από τους πενθούντες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που κουβαλούσαν το φέρετρο ». Πράγματι, το βίντεο δείχνει μια βάναυση επίθεση με ρόπαλα και κλωτσιές, που στοχεύει ακόμη και τους παλαίμαχους...
    Το πιο κοντινό βίντεο της #ισραηλινής αστυνομίας να καταπνίγει τη νεκρώσιμη ακολουθία της Shireen Abu Aqleh καθώς το φέρετρο έφευγε από το γαλλικό νοσοκομείο προς το νεκροταφείο pic.twitter.com/TaOsvCUUCd
    https://twitter.com/Rushdibbc/status/1525114366403743744
    — Rushdi Abualouf (@Rushdibbc) 13 Μαΐου 2022
    Η ισραηλινή αστυνομία ισχυρίστηκε σε ανακοίνωσή της ότι «αναγκάστηκε να ενεργήσει» μετά από ρίψη πετρών, καθώς η πομπή άρχισε να βγαίνει από το νοσοκομείο.
    Μια θέα από το πλήθος καθώς η νεκρώσιμη πομπή έμπαινε στην περιτειχισμένη παλιά πόλη...
    هذه القدس .. وهذا شعبنا pic.twitter.com/09FNHYf915
    — Hamza Aqrabawi (@Hamza_aqrabawi) 13 Μαΐου 2022
    Οι σκηνές έγιναν viral, προκαλώντας ακόμη και σπάνια διαμαρτυρία κατά της δράσης της ισραηλινής αστυνομίας από ορισμένους εξέχοντες ηγέτες του Κογκρέσου των ΗΠΑ.
    "Είναι απαίσιο να το βλέπεις. Ταξιδεύω στο Κονέκτικατ σήμερα, αλλά έχω την ομάδα μου που εργάζεται να λάβει απαντήσεις για το τι συνέβη εδώ", είπε ο Δημοκρατικός γερουσιαστής Κρις Μέρφι σε ένα tweet .
    "Ο ισραηλινός στρατός ρωτά τους ανθρώπους αν είναι χριστιανοί ή μουσουλμάνοι. Εάν είσαι μουσουλμάνος δεν σου επέτρεπαν να μπεις". - @ajimran

    Οι σκηνές βίας ήταν πιθανό να προσθέσουν το αίσθημα θλίψης και οργής σε όλο τον αραβικό κόσμο που ακολούθησε τον θάνατο της Abu Akleh, η οποία σύμφωνα με μάρτυρες σκοτώθηκε από ισραηλινά στρατεύματα την Τετάρτη κατά τη διάρκεια επιδρομής στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη. Έδειξαν επίσης τις βαθιές ευαισθησίες για την ανατολική Ιερουσαλήμ -
    HEIL GAP (or mind the GAP)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχῶς αὐτά συμβαίνουν σέ «ἐμπόλεμες» περιοχές. Ἀπό κάθε πλευρά ὑπάρχουν εὐθύνες.Σήμερα οἱ Ἰσραηλινοί,ἐχθές ἡ ἐπίθεσις τῶν Παλαιστινίων στό Ἐλάντ. Τί νά κάνουμε αὐτά ἔχει ἡ διαμάχη λαῶν...
      Δέν θά ἔπρεπε ἀλλά συμβαίνουν.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. 3 νεκροί, 3 βαριά τραυματίες σε τρομοκρατική επίθεση με τσεκούρι στο Ελάντ στο τέλος της Ημέρας της Ανεξαρτησίας
      19 ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ. Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ
      https://www.timesofisrael.com/3-killed-several-injured-in-suspected-terror-attack-in-elad/

      Διαγραφή
  4. Με το 43% του βρεφικού γάλακτος να είναι εκτός αποθέματος σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ λόγω διαταραχών στον εφοδιασμό από το μεγαλύτερο εργοστάσιο της χώρας, οι εικόνες με άδεια ράφια και απελπισμένες μητέρες έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μόνο που αυτό δεν είναι αποτέλεσμα της ειδικής επιχείρησης των Ρώσων στην Ουκρανία αλλά οφείλεται στο κλείσιμο του εργοστασίου βρεφικού γάλακτος της Abbott Laboratories ( η Abbott Laboratories πουλάει ιατρικές συσκευές, διαγνωστικά, επώνυμα γενόσημα φάρμακα και διατροφικά προϊόντα.) στο Sturgis του Μίσιγκαν το οποίο έκλεισε από τον FDA πριν από σχεδόν τρεις μήνες, αφού έλαβε τέσσερις αναφορές για βρέφη που νοσηλεύτηκαν με βακτηριακές λοιμώξεις μετά την κατανάλωση της φόρμουλας γάλακτος από την Abbott Laboratories ( - δύο από τα οποία πέθαναν ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέτοιες εἰδήσεις θά τίς διαβάζουμε ὅλο καί συχνότερα.Καί ὅλο καί χειρότερες...

      Νομίζω πώς ἡ τελευταία φωτό στό ἀνωτέρῳ θέμα εἶναι ἐνδεικτικότατη τῶν προθέσεων καί τῶν ἀπότερων σχεδίων τῶν παγκοσμιοποιητῶν.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή