" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Τό σατανικό σχέδιο πίσω ἀπό τόν Covid...


 Ο Ζακ Ατάλι στη σκιά όλων των πρώην Προέδρων της Γαλλίας - ο ίδιος λέει ότι δημιούργησε τον Μακρόν - μιλά για τους κώδικες και αποκαλύπτει το σατανικό σχέδιο πίσω από τον Covid.

Πρέπει να αλλάξουμε τον γενετικό κώδικα για να βελτιώσουμε τον άνθρωπο; Σε αυτήν την τρέχουσα κρίση, όλοι οι κωδικοί τίθενται υπό αμφισβήτηση.

Ο άνθρωπος πρέπει να γίνει ένα κατασκεύασμα, ένα αντικείμενο, πρόκειται να πάμε προς την κατεύθυνση της κατασκευής τεχνητών όντων... 

Μεταφράστηκε από GB

(hm.com)

Κωδικοί, κωδικοί, κωδικοί. Ο Ζακ Ατάλι λέει ότι πρέπει να αλλάξουμε τους κωδικούς μας. Κώδικες του κοινωνικού μας ιστού, κώδικες συμπεριφοράς και (χωρίς έκπληξη εδώ), τον γενετικό μας κώδικα.

Μέσα από την παραποίηση του γενετικού μας κώδικα, ο Ζακ ισχυρίζεται ότι μπορούμε να τον αλλάξουμε "για να γίνουμε λίγο πιο υπεύθυνοι, συμπονετικοί, ενσυναισθηματικοί, πιο ήπιοι και ανεκτικοί".

Η «κυριαρχία των κωδικών» είναι αυτό που προσπαθούν, με μια αλλαγή σε όλους τους νόμους και τους κανόνες που μας διέπουν. Αυτό είναι που θα καταστήσει δυνατή τη ζωή για τις μελλοντικές γενιές, σύμφωνα με τον Jacques Attali, με τελικό στόχο την αιώνια ζωή μέσω της τεχνητής κατασκευής.

Αυτό που συνέβη είναι ότι οι κυρίαρχοι της γης έλαβαν απόφαση να αντικαταστήσουν τον Δημιουργό μας με τον εαυτό τους. Ισχυρίζονται ότι μπορούν να αφαιρέσουν τον εγωισμό και την απληστία και να τον αντικαταστήσουν με έναν κώδικα αλτρουισμού και ενσυναίσθησης. Και φυσικά, θα αποφασίσουν ποιοι τομείς είναι χρήσιμοι για τη ζωή και ποιοι είναι δηλητήριο.

 Πόσο πιό διεστραμμένα από αυτά! Θα έπρεπε αυτό που φτιάχτηκε από τον Δημιουργό να λέει : "Δεν με έφτιαξε";

Και αυτό που σχηματίζεται από τόν Θεό να λέει για τον Θεό που το δημιούργησε: «Δεν κατανόησε τί δημιούργησε».

Όταν ακούς τον Ζακ Ατάλι να μιλάει, αυτό ακριβώς λέει.

Ἀπό : henrymakow.com

Γιά Ἀτταλί,διαβάζουμε ἐδῶ,ἐδῶ

Σημ. Τό βίντεο εἶναι στά γαλλικά,ἔχει ὅμως ἐπιλογή γλώσσης. Πᾶμε στίς ρυθμίσεις,ὑποτίτλους,αὐτόματη μετάφραση καί ἐπιλεγουμε ἑλληνικά.


Ἡ Πελασγική 

6 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

    https://katakomviki-ecclesia.blogspot.com/2021/09/blog-post_78.html#comment-form

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δέν βαριέσαι,πάντα ἔτσι θά λειτουργῆ ὁ ἄνθρωπος...

    Μήν ψάχνεις κάτι διαφορετικό...

    Ἡ ἑπομένη ἐπολογή ἡ ἀπομόνωσις...

    Καλησπέρα ἀγαπητή μου Κατακομβική Ἐκκλησία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Zακ Αττάλι και όχι Αταλί έχει έναν αδελφό τον Μπερνάρ. Όταν ευρίσκετο το σοσιαλιστικό κόμμα στην εξουσία ήτο πρόεδρος της Air France, όταν η συνέχεια των γκωλικών, πρόεδρος ο επίσης Εβραίος Ζακόμπ Φρήντμανν.
    Ο Μιτεράν εκυβέρνησε με πολλούς Εβραίους δίπλα του, άλλωστε η σύζυγος του Ντανιέλ Κους ανήκε σ΄αυτήν την κατηγορία. Το 1981 διώρισε υπουργό Δικαιοσύνης τον Εβραίο δικηγόρο Ρόμπερτ Μπίντερ. Το πρώτο του έργον να καταργήσει την θανατική ποινή.
    Προηγουμένως η διορισμένη από τον Ζισκαρ ντ΄Έσταίν υπουργός Κοινωνικων Υπηρεσιών, της αυτής προελεύσεως, Σιμόν Βάιλ είχε πρώτη μέριμνα να επιτρέψει τις αμβλώσεις.

    Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aναγνώστες και αναγνώστριες του άρθρου , η Σιμόν Bέιλ υπήρξε κορυφαία σιωνίστρια , απολύτως λογικό να ήταν πρώτη μέριμνα της η νομιμοποίηση των εκτρώσεων . Bιβλίο με τίτλο : η Aλήθεια για τις εκτρώσεις , των εκδόσεων Oρθοδόξου Kυψέλης , Θεσσαλονίκη .

      Διαγραφή