" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Ὁ ἰουδαῖος τραπεζίτης πού ...προέβλεπε,πρό 10ετίας,πώς οἱ «πανδημίες» θά φέρουν τήν Παγκόσμια διακυβέρνησιν !


Jacques Attali
Ο 77χρονος Ζακ Αταλί, είναι Εβραίος, σοσιαληστής, και τραπεζίτης. Σύμβουλος του προέδρου Μιτεράν και του Σαρκοζύ και πρώτος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας. Ο Ζακ Αταλί ήταν ο μέντορας του Μακρόν που τον γνώρισε όταν ήταν ακόμα ένας νεαρός τραπεζίτης των Ρότσιλντ, και δήλωσε στην ιταλική «Λα Ρεπούμπλικα», «εγώ τον παρουσίασα πρώτη φορά στον Φρανσουά Ολάντ για να εργαστεί στο Ελιζέ».

Αυτός ο κοσμοπολίτης και άπατρις Τραπεζίτης , η φωνή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης , στις 3 Μαΐου 2009, στο περιοδικό «L᾿Express», με το πρόσχημα του αλτρουισμού, προέβλεπε ότι οι «πανδημίες» που ανακοίνωσε από τη δεκαετία του 2000 η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας), θα έθεταν θέσει σε κίνηση μια διαδικασία που θα οδηγούσε σε μια «πραγματική παγκόσμια κυβέρνηση».

Ζάκ Ἀτταλί,03 Μαΐου 2009 
«Η Ιστορία μας διδάσκει ότι η ανθρωπότητα εξελίσσεται μόνο όταν φοβάται: Τότε αρχικά δημιουργεί αμυντικούς μηχανισμούς, μερικές φορές απαράδεκτους όπως ολοκληρωτισμοί αλλά αποτελεσματικούς , απορρίπτοντας αν είναι απαραίτητο όλες τις προηγούμενες ηθικές αρχές.

Στη συνέχεια, μετά την λήξη της κρίσης, μετατρέπει αυτούς τους μηχανισμούς ώστε να γίνουν συμβατοί με την ατομική ελευθερία και να τους εντάξει σε μια δημοκρατική πολιτική υγείας».

Για τον Aταλί, «Η πανδημία με την γρίπη Η1Ν1 που προκάλεσε 18.500 θανάτους παγκοσμίως θα μπορούσε να προκαλέσει έναν από αυτούς τους εποικοδομητικούς φόβους», γιατί θα δημιουργήσει «καλύτερα από οποιονδήποτε ανθρωπιστικό ή οικολογικό λόγο, την συνειδητοποίηση της ανάγκης για αλτρουισμό».
»Και, ακόμη και αν, όπως ελπίζουμε προφανώς, αυτή η κρίση δεν θα είναι πολύ σοβαρή, δεν πρέπει να ξεχνάμε, όπως και για την οικονομική κρίση, να διδασκόμαστε, έτσι ώστε πριν από την επόμενη – αναπόφευκτη – να εφαρμόζουμε μηχανισμούς πρόληψης και ελέγχου, καθώς και μεθόδους υλικοτεχνικής υποστήριξης για τη δίκαιη κατανομή φαρμάκων και εμβολίων

»Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να δημιουργήσουμε μια παγκόσμια αστυνομική δύναμη, ένα παγκόσμιο αποθετήριο και ως εκ τούτου ένα παγκόσμιο φορολογικό σύστημα. Θα φτάσουμε τότε, πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι μόνο για οικονομικούς λόγους, να θέσουμε τα θεμέλια μιας πραγματικής παγκόσμιας κυβέρνησης».

»Αλλωστε από το νοσοκομείο άρχισε η Γαλλία, κατά τον 17ο αιώνα, για να αποκτά πραγματικό κράτος», κατέληγε στις 3 Μαίου του 2009 ο Αταλί.

Τό σκίτσο ἀπό ἐδῶ 
Το 2015, ο συνιδρυτής της «Μάικροσοφτ» Μπιλ Γκέιτς, είχε ανακοινώσει πως μία ενδεχόμενη επιδημία κορωνοϊoύ μπορεί να στοιχίσει στην παγκόσμια οικονομία μέχρι και τρία τρισ. αλλά και να αφήσει πίσω της ακόμη και δέκα εκατομμύρια νεκρούς.
Ο Μπιλ Γκέιτς ,  προτείνει τώρα σφράγισμα στο χέρι με δική του χρηματοδότηση για όσους εμβολιαστούν.

Τι «σύμπτωση»!!!!

 Όλα όσα έλεγαν αυτοί οι «ακραίοι» οι «οπισθοδρομικοί» και οι «θρησκόληπτοι» για το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ να γίνονται. Ένα προς ένα!!!!!Στις 10 Νοεμβρίου 2015, ο Πάκης απένειμε το Παράσημο του Ανώτερου Ταξιάρχη του Τάγματος της Τιμής, στον Ζακ Αταλί και τόνισε την συμβολή του «στην καθιέρωση του κράτους δικαίου και την ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών εντός και εκτός Ευρώπης», και επισήμανε ότι « στις δύσκολες ώρες ήταν ο άνθρωπος, ο οποίος εργάστηκε για την Ελλάδα, όχι μόνο γιατί αγαπά την Ελλάδα, αλλά γιατί πίστευε και πιστεύει ότι ούτε η Ελλάδα μπορεί να μείνει εκτός Ευρώπης, αλλά ούτε η Ευρώπη μπορεί να είναι αυτό που πρέπει να είναι χωρίς την Ελλάδα». Ο Πάκης εξήγησε ότι, με την κίνησή της αυτή, η Στοά, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Αταλί «έναν πραγματικό Ευρωπαίο».

(Δελτίο τῶν 11)

Ἡ οἰκογένεια τοῦ ἑβραίου Ἰακώβου Ἀτταλί,βρισκόταν στήν κατεχομένη ἀπό τούς Γάλλους Ἀλγερία.Θυμᾶστε,εἴχαμε γράψῃ γιά ἐκείνους τούς ἑβραίους Ε Δ Ω. Ἀρωματοπώλης στό Ἀλγέρι,ὁ πατήρ τοῦ Ἰακώβου...

...Το 2007, ο Αταλί διορίστηκε από τον Νικολά Σαρκοζί επικεφαλής διακομματικής επιτροπής για την φιλελευθεροποίηση της γαλλικής οικονομίας. Η γνωστή και ως «Επιτροπή Αταλί» πρότεινε δέσμη οικονομικών και κοινωνικών μεταρρυθμίσεων που θα «απελευθερώσουν την ανάπτυξη». Και μετά ήρθε η κρίση, που έφερε αρχικά τις μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες και στη συνέχεια την περιφέρεια της Ευρωζώνης ένα βήμα πριν από την ολοκληρωτική κατάρρευση. ( Ε Δ Ω )

Τό ἐπίθετο τοῦ συγκεκριμένου,μέ δύο -ττ,σᾶς θυμίζει κάτι; Κάποια σχέσιν μέ τόν Ἄτταλον Α΄,ἴσως; Τόν Ἄτταλο πού σέ συνεργασία μέ τούς Ῥωμαίους νίκησε τόν Μακεδόνα Φίλιππο τόν Ε΄ ; Τόν Ἄτταλο, πού πολέμησε τούς Σελευκίδες καί συνδέθηκε στενότερα μέ τούς Πτολεμαίους,ξέρετε τοῦ οἴκου τῆς Κλεοπάτρας...

Ὁ ἱστορικός Πολύβιος,λέει,πώς ἐκείνη τήν ἐποχή ( τοῦ Φιλίππου Ε΄καί Ἀττάλου Α΄) οι υποθέσεις των Ελλήνων, των Ρωμαίων και των Καρχηδονίων αναμείχθηκαν για πρώτη φορά.

Τό ποιοί βγῆκαν κερδισμένοι,ξέρετε...

Αν και οι εχθροπραξίες ανάμεσα στο Φίλιππο και τις πόλεις-κράτη της νοτίου Ελλάδας έπαυσαν για λίγο, τα μάτια όλων ήταν στραμμένα στη Δύση, όπου η Ρώμη συγκρουόταν για δεύτερη φορά με τις φιλοδοξίες της Καρχηδόνας για επικράτηση στη Μεσόγειο. Τις εξελίξεις άρχισαν σύντομα να παρακολουθούν και οι μικρασιατικοί λαοί, οι οποίοι άρχισαν να αποστέλλουν πρεσβείες στην ιταλική χερσόνησο, συμμαχώντας είτε με το ένα στρατόπεδο είτε με το άλλο, εγκαταλείποντας τους Πτολεμαίους και τους Σελευκίδες. Από την πλευρά τους οι Ρωμαίοι είχαν θορυβηθεί με την ολοένα και αυξανόμενη επιρροή του Φιλίππου, ο οποίος απειλούσε να επιτεθεί στις κτίσεις τους όσο ήταν ευάλωτοι...

...Όντας πιστός σύμμαχος της Ρώμης,ο Άτταλος Α΄, διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο κατά τους δύο πρώτους Μακεδονικούς Πολέμους, κατά του βασιλιά της Μακεδονίας, Φιλίππου Ε΄. Διεξήγαγε πολυάριθμες ναυτικές επιχειρήσεις, πλήττοντας τα μακεδονικά συμφέροντα στο Αιγαίο Πέλαγος, κερδίζοντας τιμές, συλλέγοντας λάφυρα και κερδίζοντας για την Πέργαμο τα νησιά της Αίγινας και της Άνδρου, κατά τον πρώτο και δεύτερο πόλεμο αντίστοιχα.(ἐδῶ,περισσότερα γιά τόν Ἄτταλο Α΄,τόν Σωτῆρα...)

Δέν εἶναι τυχαῖον πού αὐτός ὁ Ἄτταλος,ἐπονομάσθηκε «Σωτήρ» ! Ἀλήθεια,ποιούς ἀκριβῶς ...ἔσωσε ; 

Τά ὑπόλοιπα ἐπαφίενται σ᾿ἐσᾶς...Ἐδῶ πού τά λέμε,κουράστηκα νά τά κάνω ...λιανά...

Τό σημαντικόν εἶναι πώς ...κάπως ἀλλιῶς μᾶς ἔχουν διδάξῃ τήν Ἱστορία μας...


Ἡ Πελασγική

8 σχόλια:

 1. σιγα μην το προβλεψε ο μπουρδας,αφου αυτα τα μαγειρευουν χρονια τωρα και ολα αυτα τα παρασιτα σαν τον τραπεζιτη τα ξερουν ολα και αυτα που εγιναν,και αυτα που γινονται,και αυτα που εχουν σκοπο να κανουν.
  Και ετσι πως τραβανε το σχοινι το μονο που δεν θα προβλεψουν ειναι απο πια μερια θα τους εθει η σφαιρα που θα τους στειλει στην κολαση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τυποι σαν τον λεγαμενο προωθουν και διαδιδουν ιδεες, αποψεις αλλα και προτροπες δρασης καθετα ευθεως αντιθετες σε καθε κοινωνικο-πολιτικο επιτευμα του πολιτισμου, καθετα ευθεως σε καθε συνταγμα, σε καθε κοκκινη γραμμη, σε καθε μακραιωνη ηθικη κατακτηση του ανθρωπου και σε καθε δοκιμη και ανθρωπινη προσδοκια ενος ευοιωνου και ελπιδοφορου μελλοντος.Ειναι τελειως διαφορετικο να φιλοσοφει καποιος για τα ανθρωπινα εστω και με καποια ελευθεριοτητα και εντελως διαφορετικο οταν αναλωνεται σε εμμεσες αλλα και αμεσες προτροπες δρασης που καταληγουν σχεδον ολες στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΥΡΑΝΝΙΑ.Και ιδιως οταν αυτος ασκει η ασκησε εξουσια οπως ο εν λογω που ηταν καποτε το alter ego της Γαλλικης Προεδριας. Κατι τετοιο ειναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ. Ειναι κατα μετωπο διαρρηξη ολων των Συνταγματικων Νομικων Αρχων αλλα και παρα πολλων νομων ακομα και του δικου τους αντιρατσιστικου εκτρωματος. Διοτι ακομα και με την δικη τους αποκρουστικη λογικη ολες αυτες οι προτροπες και οι "αποψεις" που λεγονται συνηθως με καλοκαγαθο χαμογελο τι αλλο ειναι παρα μισαλοδοξα κηρυγματα με το αλλοθι δηθεν της φιλοσοφικης ενατενισης.Τα περισσοτερα κρατη στερουνται ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.Για λογους που ολοι καταλαβαινουμε!!! Αν υπηρχαν και αν λειτουργουσαν αυτοι οι θεσμοι τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα για τον λεγαμενο. Στην ουσια μας λεει πως οι δικοι του θα μας αλυσσοδεσουν και εμεις του δινουμε βραβειο!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μην ξεχνάμε και τον άλλο "πράσινο" ("επίτιμο" της WWF) γνωστό γεροξεκούτη "γκαφατζή" πρίγκιπα Φίλιππο : «Σε περίπτωση μετενσάρκωσής μου, θα ήθελα να επιστρέψω σαν θανατηφόρος ιός, για να συνεισφέρω κάτι για την επίλυση του υπερπληθυσμού…»

  Αντώνης Γερμανία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ἀγαπητοί μου,γιά ὅλους αὐτούς,θά ἔρθῃ ἡ ὥρα τους. Κανείς,μά κανείς δέν μένει ἀτιμώρητος. ΚΑΝΕΙΣ,λέμε !

   Καλησπέρα ἀγαπητοί μου !

   Διαγραφή
 4. Ἐγώ ξέρω νά λέω,πώς ἡ Ἱστορία,ἀπό καταβολῆς κοινωνιῶν,εἶναι πολύ βρώμικη καί πάντα εἰς βάρος τῶν πολλῶν,δυστυχῶς.

  Αὐτοί παίζουν τά παιχνίδια τους,ὅπως τούς ἐξυπηρετοῦν,σ᾿ὅποια μεριά κι᾿ἄν βρίσκονται,ἀκόμη καί σ᾿αὐτή τήν ὁποία μπορεῖ νά πιστεύουμε ὡς «δική» μας,καί ὅταν τό συμφέρον τους «στοχεύει τό κακό μας» εἶναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ! Δέν ὑπολογίζουν τίποτα,διότι θεωροῦν ἑαυτούς «ἰδιαιτέρους» καί «περιουσίους».

  Ξαναλέω : Ὅπου κι᾿ἄν βρίσκονται...

  Καλησπέρα ἀγαπητοί μου !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τακιμια και με τους δικούς μας...
  ......

  Αγγελική Αχαρναί

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. το Αταλί πρέπει να είναι από το 'Αφτάλης' που είναι παραφθορά από το εβραϊκό Νεφθαλείμ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ἀπό τό «πρέπει» (πού φανερώνει ἐπιθυμία) μέχρι τό «εἶναι» ὑπάρχει πολύ μεγάλη ἀπόστασις ! Πρόσεξε τά δύο -ττ. Τήν σύγκρισιν πού σᾶς ἔδωσα μέ τόν Ἄτταλον,δέν τό ἔκανα τυχαίως...

   Τί θέλω νά πῶ : Μπορεῖ νά μᾶς πειράζει,ἐνοχλεῖ,δυσαρεστεῖ ἤ ὅ,τι ἄλλο,ἀλλά ἡ οὐσία,ἀγαπητέ μου,εἶναι πώς τήν κάστα τῶν ἐξουσιαστῶν δέν τούς ἐνδιαφέρει ῥάτσα,ἔθνος,φυλή παρά μόνον τά δικά τους συμφέροντα πού θά τούς παρέχουν,ὅσο τό δυνατόν,μεγαλύτερο μερίδιο στό κομμάτι τῆς ἐξουσίας.Αὐτό εἶναι τό κύριο μέλημά τους.

   Νομίζεις πώς τυχαίως οἱ ἑβραῖοι ΠΑΝΤΟΤΕ ὑπῆρξαν διάσπαρτοι σ᾿ὅλο τόν κόσμο;Σοβαρῶς,ὑπάρχει κάποιος πού πιστεύει κάτι τέτοιο;
   Δέν ὑπῆρξαν οὐδέποτε τυχαίως ἤ λόγῳ συγκυριῶν διάσπαρτοι.ΠΟΤΕ !

   Τό ὅτι δημιούργησαν κράτος τό ἔκαναν γιά νά μαντρώσουν τούς ἑβραίους τῶν κατωτέρων φυλῶν.Νά τούς μαντρώσουν,νά τούς χρησιμοποιήσουν (καί νά τούς χρησιμοποιοῦν) ἀλλά καί γιά ἕναν ἀκόμη σπουδαῖο,γι᾿αὐτούς,λόγον :Γιά νά τούς κάνουν ἀκόμη πιό πιστούς πρός τόν Σιωνισμό πού τούς ὑποσχόταν πάντα τήν ἐπιστροφή στήν γῆ τῆς ἐπαγγελίας...
   Ἔτσι θά τούς ἔχουν πάντα ὑπό τόν ἔλεγχό τους καί γιά δικό τους,βεβαίως,ὤφελος !

   Ὁ Σιωνιστής,δυστυχῶς,δέν εἶναι κατ᾿ἀνάγκη καταγώμενος ἀπό τήν ἑβραϊκή φυλή.Ξαναλέω :Δυστυχῶς...

   Ὅταν τό καταλάβουμε αὐτό πιθανῶς καί νά κατανοήσουμε τήν Ἱστορία ὅπως πρέπει καί ὄχι ὅπως μᾶς ἔχουν διδάξῃ νά τήν πιστεύουμε...

   Καλησπέρα ἀγαπητέ !

   Διαγραφή