" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Βιολόγος τοῦ πανεπιστημίου Μασσαχουσέτης ἀποκαλύπτει : Ὁ κορονοϊός εἶναι μία ἀπό τίς μεγαλύτερες ἀπάτες τῆς ἱστορίας-Χειραγωγοῦν τήν παγκόσμια οἰκονομία,καταστέλλουν τίς διαφωνίες καί προωθοῦν τό «ἐπιτρεπόμενο φάρμακο»!


Βιολόγος τοῦ πανεπιστημίου Μασσαχουσέτης ἀποκαλύπτει : Ὁ κορονοϊός εἶναι μία ἀπό τίς μεγαλύτερες ἀπάτες τῆς ἱστορίας-Χειραγωγοῦν τήν παγκόσμια οἰκονομία,καταστέλλουν τίς διαφωνίες καί προωθοῦν τό «ἐπιτρεπόμενο φάρμακο»! 


Dr. Shiva Ayyadurai
Στις 11 Μαρτίου ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) κήρυξε τον COVID-19 παγκόσμια επιδημία (πανδημία).
Ο ιός, ο οποίος προέρχεται από την Whuan στην Κίνα, αφαίρεσε πάνω από 4.000 ζωές με 100.000 μολυσμένα κρούσματα που αναφέρθηκαν παγκοσμίως.
Ωστόσο, ορισμένοι πιστεύουν ότι ο πανικός για τον κορονοϊό είναι υπερβολικός και θα μπορούσε να προκαλέσει περισσότερες ζημιές στους πολίτες και να επιβαρύνει τα ήδη εύθραυστα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης. Εν τω μεταξύ,υπάρχουν σήμερα τουλάχιστον 30 υπάρχοντα και πειραματικά φάρμακα που παρουσιάζουν πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα στη θεραπεία των ασθενών με COVID-19 . Αυτά τα φάρμακα χρησιμοποιούνται στα νοσοκομεία στις Ηνωμένες Πολιτείες

Ο Dr. Shiva Ayyadurai, (ινδικής καταγωγής) αμερικανός επιστήμονας του MIT με 4 PHD (διδακτορικά) και ερευνητής για το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα, είναι ένας από τους πιο σεβαστούς ειδικούς που πιστεύουν ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το "Deep State" κάνουν στον κόσμο ζημιά υπερβάλλοντας για την επίδραση του ιού. Είπε ότι ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να τρομάζουμε τους ανθρώπους και να αρχίσουμε να μιλάμε για την ανοσολογική υγεία.

Ο Dr. Shiva δεν είναι μόνος. Ο καθηγητής Jihad Bishara, κορυφαίος ισραηλινός ιολόγος και εμπειρογνώμονας για τις λοιμώδεις νόσους, χτυπά τον «περιττό και υπερβολικό πανικό» για τον κορονοϊό και προτρέπει τους ηγέτες του κόσμου να ηρεμήσουν το κοινό. Ο καθηγητής Jihad Bishara είναι διευθυντής της μονάδας μολυσματικών ασθενειών στο Ιατρικό Κέντρο Rabin, στο νοσοκομείο Beilinson στο Petah Tikva του Ισραήλ.


Jihad Bishara
Σε δήλωσή του την Κυριακή, παρότρυνε τους ηγέτες του κόσμου να ηρεμήσουν τους πολίτες τους για την πανδημία του κορονοϊού. Είπε ότι οι άνθρωποι «μαστιγώνονται» με περιττό πανικό.

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτός ο ιός θα τους επιτεθεί σε όλους και τότε όλοι θα πεθάνουν», λέει ο καθηγητής Jihad Bishara. 'Καθόλου. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι από αυτούς που μολύνθηκαν δεν θα το γνωρίζουν καν "
( Israeli virologist urges world leaders to calm public, slams ‘unnecessary panic’)

Ο διασπειρόμενος φόβος και ο πανικός έφθασαν σε τέτοιο βαθμό που ακόμα και ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Tesla και SpaceX, Elon Musk, ασχολήθηκε με το θέμα στο Twitter.Ο Musk είπε: "ο κίνδυνος του φόβου καί πανικού υπερβαίνει κατά πολύ ακόμη και τον κίνδυνο του ίδιου του  κορονοϊού. Αν υπερδιαθέσουμε τους ιατρικούς πόρους στον κορονοϊό,αυτό θα αποβεί εις βάρος θεραπειών άλλων ασθενειών ... "

Αυτοί οι δύο εμπειρογνώμονες έχουν δίκιο. Τον Οκτώβριο του 2009, ο H1N1 σκότωσε 1.000 ανθρώπους στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων περίπου 100 παιδιών, πριν ο Πρόεδρος Ομπάμα κηρύξει αργότερα εθνική έκτακτη ανάγκη για τον ιό. Εκείνη την εποχή, η υστερία των μέσων ενημέρωσης δεν ήταν τόσο υψηλή όσο είναι σήμερα. Νωρίτερα σήμερα, δημοσιεύσαμε επίσης μια ιστορία που χρησιμοποιεί δεδομένα από το CDC και τον WHO, που αναφέρει μια διαφορετική ιστορία από αυτό που έχουν πει τα ΜΜΕ.

Στο βίντεο παρακάτω, ο Dr. Shiva εξηγεί λεπτομερώς πώς λειτουργεί ο κορονοϊός και γιατί είναι καιρός να μιλήσουμε για την Ανοσοποιητική Υγεία καθώς ο κόσμος αγωνίζεται με τον κορονοϊό.Επίσης, σε απάντηση σε ένα tweet από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump, ο Dr. Shiva δήλωσε: «Ως έχων διδακτορικό δίπλωμα στο MIT στη Βιολογική Μηχανική που μελετάω και κάνω σχεδόν κάθε μέρα έρευνα στο ανοσοποιητικό σύστημα, ο φόβος του # coronavirus, που προκαλείται από το Βαθύ Κράτος θα καταχωρηθεί στην ιστορία ως μια από τις μεγαλύτερες απάτες για να χειραγωγήσουν τις οικονομίες, να καταστείλουν τη διαφωνία, και να προωθήσουν το επιτρεπόμενο φάρμακο!»Όπως αναμενόταν, το tweet του προκάλεσε αντιπαράθεση με μερικούς λέγοντας ότι ο COVID-19 έχει υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας από την εποχική γρίπη και επίσης επισημαίνει την καθημερινή αύξηση του αριθμού των περιπτώσεων μόλυνσης. Άλλοι συμφώνησαν.

Ο Dr. Shiva αποφοίτησε από το MIT το 1986 με πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Επιστήμης Υπολογιστών. Μετά την πώληση της εταιρείας του, πήγε στο MIT Media Lab και πήρε μεταπτυχιακό τίτλο στο animation, με επίκεντρο τον τρόπο οπτικής παρουσίασης των επιστημονικών δεδομένων.

Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη mechanical engineering από το MIT. Το 2004, ο Ayyadurai επέστρεψε στο MIT για να εργαστεί σε Ph.D. στη βιολογία συστημάτων, ένα σχετικά νέο πεδίο που ενσωματώνει τη βιολογία, τη μηχανική και την επιστήμη των υπολογιστών.

Ἀπό : Ε Δ Ω  καί ἐδῶ.

Ἡ ἰστοσελίδα τοῦ Dr. Shiva, Ε Δ Ω,ὅπου μπορεῖτε νά παρακολουθήσετε καί πολλά βίντεο-πληροφορίες, σχετικῶς μέ τόν ἰό. Ὅπως τό :

 Επιλογή σου. Το μέλλον σας: Καραντίνα, ναρκωτικά &εμβόλια ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ; Ὅπου ἐξηγεῖ πώς μποροῦμε νά δυναμώσουμε τό ἀνοσοποιητικό μας σύστημα μέ βιταμίνες  Α, C, D καί ἄλλα θρεπτικά συστατικά

Σημείωσις :Εὐχαριστοῦμε τόν ἀγαπητό μας ἀναγνώστη,πού μᾶς πληροφόρησε σχετικῶς μέ τό ἀνωτέρῳ τό θέμα,σέ σχόλιόν του ἐδῶ.


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου