" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Ῥῶσοι ἐπιστήμονες δοκιμάζουν τρία ἐμβόλια


Τρία πρωτότυπα εμβολίου για καταπολέμηση του κορονοϊού κατασκευάζουν Ρώσοι επιστήμονες.



Σε καλό δρόμο για την κατασκευή εμβολίου κατά του κορονοϊού, φαίνεται πως βρίσκονται Ρώσοι επιστήμονες που εκτιμάται ότι θα έχουν τρία πρωτότυπα εμβολίων προς δοκιμή.

Μάλιστα, τα πρώτα αποτελέσματα των δοκιμών αναμένονται τον Ιούνιο.

Οι Ρώσοι επιστήμονες έχουν αρχίσει να δοκιμάζουν τα πρωτότυπα των εμβολίων κατά του νέου κορονοϊού σε ζώα σε εργαστήριο στη Σιβηρία, σύμφωνα με την Ρωσική ρυθμιστική αρχή για την υγεία των καταναλωτών.

Οι επιστήμονες στο κρατικό ιολογικό και βιοτεχνολογικό κέντρο Βέκτος στην πόλη Νοβοσιμπίρισκ έχουν αναπτύξει πρωτότυπα εμβολίων που βασίζονται σε έξι διαφορετικές τεχνολογικές πλατφόρμες και ξεκίνησαν τις δοκιμές τη Δευτέρα προκειμένου να αξιολογήσουν πόσο αποτελεσματικά είναι και σε ποιες δόσεις θα μπορούσαν να χορηγηθούν.


Russia Begins Testing Potential Coronavirus Vaccine
Η ομάδα των ερευνητών αναμένει ότι θα είναι δυνατή η έναρξη κυκλοφορίας εμβολίου τους τελευταίους τρεις μήνες του 2020, σύμφωνα με τον ίδιο οργανισμό.

Να σημειωθεί πως στη Ρωσία σήμερα καταγράφηκαν 54 νέα κρούσματα στη Ρωσία με τον συνολικό αριθμό να αγγίζει τους 253.

sputniknews

Τρέχουν ὅλα τά ἰολογικά,βιοτεχνολογικά ἐργαστήρια τῶν κρατικῶν καί μή φαρμακευτικῶν ἑταιρειῶν νά βροῦν τό ἐμβόλιο.Ἀγῶνας δρόμου,κυριολεκτικῶς,γιά τήν προστασία τῆς δημοσίας ὑγείας  ἤ τό ...χρῆμα ; 

Ἔ,ἐν τάξει,δέν εἶναι μόνον τό χρῆμα εἶναι καί κάτι παρά πάνω πού συγκαταλέγεται στά ...ψιλά γράμματα...


Ἡ Πελασγική

2 σχόλια:

  1. αμα μας λενε για εμβολια και οι Ρωσσοι να φανε σκατα τοτε,μηπως και αυτοι νομιζεται ειναι καλυτεροι εχουν παρελθον κακο ως σοβιετικοι οπως και οι χιτλερικοι της Γερμανιας,εχουν φαει κοσμο και κοσμακη και μαλιστα οταν ηταν το καθηκι ο Σταλιν η σοβιετια ηταν χειροτερη απο την γερμανια του Αδολφου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἔμ βλέπεις τά φάρμακα δέν κάνουν τήν δουλειά ὅπως ἐπιθυμοῦν οἱ ...ἐξουσιαστές.Ἐμβόλια θέλουν κατ᾿εὐθεῖαν στό αἷμα...
    Ναί καί οἱ Ῥῶσοι...

    Καλησπέρα ἀγαπητέ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή