" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Τό σενάριο ἑνός ἀναποφεύκτου πολέμου




Ο Ρώσος εδώ και τώρα ψάχνει την αφορμή να καταλάβει τα Στενά και να κόψει τους αγωγούς της Δύσης προς την Ευρώπη.

Μετά την Συρία η Ελλάδα και η Τουρκία είναι περιζήτητες προς διάλυση;

Τελικά ο ενεργειακός αγωγός που θέλουν να έρχεται από το Ριζοσπαστικό ισλαμικό Κατάρ για να ζεστάνουν την κρύα προτεσταντική και καθολική Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη δίχως να εξαρτώνται πλέον αυτές από την Ορθόδοξη Ρωσία… φαίνεται εκτός από ενέργεια προαποφασίστηκε να μεταφέρει ανθρώπινο αίμα φυσικά πόνο προσφυγιά και δάκρυα.

Σκέτη «κατάρα» αυτός ο καταριανός αγωγός.

Ήταν η βασική αιτία για να διαλύσει, καταστρέψει και αιματοκυλίσει την Συρία επειδή η ίδια αρνήθηκε να διαπεράσει την επικράτεια της.
Τότε που ξεκινούσε το κακό από την Συρία δεν μπορούσαμε να συνδέσουμε τα διάφορα τεκταινόμενα γεγονότα εκείνης της εποχής γιατί τα θεωρούσαμε άσχετα το ένα από το άλλο.

Λίγο χρόνο πριν ξεκινήσει το κακό από την Συρία ξεκινούσε ο οικονομικός Αρμαγγεδώνας με τα μνημόνια στην Ελλάδα.
Ήταν και αυτά φαίνεται μέσα στον ευρύτερο σχεδιασμό της διέλευσης αυτού του αγωγού προς την Ευρώπη για αυτό κάηκε και το σχέδιο του αγωγού Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη αφού πρώτα κάηκε η Αθήνα με τα Δεκεμβριανά.
Εκείνη την εποχή ανέτειλε το άστρο της νεοθωμανικής υστερίας του κ. Ερντογάν με τη γνωστή κόντρα του με τον εξόριστο καθοδηγητή του στις ΗΠΑ Γκιουλέν και άρχισαν οι Κούρδοι να ζεσταίνουν τα όπλα τους. Τότε διαταράχθηκαν και οι σχέσεις του Ισραήλ με την Τουρκία.
Οι ΗΠΑ και η ΕΕ γνωρίζοντας την πλεονεξία του Ερντογάν τον άφησαν «να κάνει παιχνίδι» στην Συρία μέσα στο δικό τους παιχνίδι, ώστε μια ώρα γρηγορότερα να καθαρίσει ο δρόμος του αγωγού του Κατάρ στην Συρία.

Όμως ταυτόχρονα έτρεχαν και τρέχουν σε εφαρμογή και άλλα σχέδια που σχετίζονται με την υπόλοιπη διαδρομή αυτού του αγωγού.
Σήμερα η επικαιρότητα μιλάει για την δημιουργία Κουρδικού κράτους που θα γίνει ο κατ εξοχήν ενεργειακός κόμβος- στρόφιγγα αυτού του αγωγού στην Μέση Ανατολή.
Επίσης η επικαιρότητα μιλάει για διάλυση και τεμαχισμό της νεοθωμανικής Τουρκίας με την δημιουργία κρατικών οντοτήτων μέσα σε αυτήν..
Αλλά το πιο επικίνδυνο για εμάς είναι ότι κάποιοι ομιλούν για ανθρώπινες ζώνες ασφάλειας στο Αιγαίο λόγω του προσφυγικού ( βλ. κάθοδο του ΝΑΤΟ) .

Υπάρχουν όμως και μηνύματα με ιδιαίτερο προβληματισμό . Ο Οικουμενικός Πατριάρχης αναφέρεται κατά την συνάντηση του με τον Πάπα στην Λέσβο για Αιγαίο Θάλασσα Ειρήνης και ο Αρχιεπίσκοπος της Ελλάδος την επόμενη μέρα μετά την συνάντηση της Λέσβου σε επίσκεψη ακριτικής μητρόπολης – Νέων Χωρών στην Θράκη δίνει το μήνυμα «ας προσέξουμε την Θράκη».
Βαριά μηνύματα για να τα χωρέσει το μυαλό.

Και αν αύριο μεθαύριο αποκαλυφτεί ότι η Ειδομένη πιθανόν να γίνει το ενεργειακό σταυροδρόμι – κόμβος διακλάδωσης πολλών αγωγών που θα τρέχουν προς Κεντρική Ευρώπη – Ιταλία και φυσικά θα σχετίζονται και με το αγωγό Μαμούθ του Κατάρ… τι θα λέγαμε;;;
Πιθανώς να σκεφτόμασταν ότι πριν φτάσει ο αγωγός του Κατάρ έφτασαν εκεί μουσουλμάνοι –πρόσφυγες- λαθρομετανάστες και κανείς άλλος δεν ξέρει και αλληλέγγυοι της Δύσης.
Δηλ μουσουλμάνοι και Δυτικοί που προσπαθούν να ανοίξουν «τον αγωγό της προσφυγικής ροής» προς την Ευρώπη.

Τελικά ο αγωγός αυτός ξεκίνησε στην μεν Συρία να μεταφέρει αίμα, στην δε Τουρκία τάσεις διάλυσης και σύγκρουσης με την Ρωσία, στο Αιγαίο μάλιστα θανάτους- πνιγμούς με πόνο και φυσικά στην κάθε Ελληνική κυβέρνηση οικονομικά αδιέξοδα και εκβιασμούς μαζί με μία πρωτόγνωρη τουρκική επιθετικότητα.
Αυτά είναι που βλέπουμε σήμερα.

Όμως όλα είναι έτοιμα για τα επόμενα . Η γεωπολιτική κοπριά στρώθηκε και οι κοσμοκράτορες του αιώνος του απατεώνος προσμένουν την υλοποίηση καθ ολοκληρία του σχεδίου τους.
«ο αγωγός του Κατάρ πρέπει απαραιτήτως να περνά από ασφαλή για τα συμφέροντα της Δύσης κράτη»
Άρα χρειάζεται σύσταση νέων κρατικών οντοτήτων.

Μέσα σε αυτόν τον σχεδιασμό παίζουν ευρύτερα οικονομικά- πολιτικά και γεωστρατηγικά συμφέροντα .
Βρισκόμαστε στην ώρα μηδέν.

Μία σύγκρουση Ελλάδος – Τουρκίας βολεύει αφάνταστα αφ ενός μεν στην περαιτέρω αποδυνάμωση της Ελλάδος με την δημιουργία φυγόκεντρων τάσεων βλ. Θράκη και στην επικείμενη διάλυση της Τουρκίας λόγω της ραγδαίας τότε επιδείνωσης των σχέσεων της με την Ρωσία.
Όταν έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ότι «οι Ρώσοι θα κατέβουν στα Στενά , όχι για να βοηθήσουν εμάς , αυτοί έχουν τα δικά τους συμφέροντα…» στην ουσία ο ΑΓΙΟΣ κυριολεκτούσε διότι τα συμφέροντα του Ρώσου είναι να μην περάσει ο αγωγός μαμούθ του Κατάρ και οι άλλοι αζέρικοι αγωγοί από τα Στενά προς την Ευρώπη.
Και συνέχιζε ο ΑΓΙΟΣ  «αλλά οι Ρώσοι δίχως να το θέλουν θα βοηθάν εμάς»

Πως θα μας βοηθήσουν έτσι οι Ρώσοι σε αυτήν την ιστορική χρονική συγκυρία ;
Με το κατέβασμα τους στα Στενά θα αποτρέψουν την επικείμενη και μεθοδευμένη από πολλά σκοτεινά κέντρα διάλυση της Ελληνικής Μακεδονικής- Θρακικής και νησιώτικης στο Βόρειο Αιγαίο Γης.
Το σχέδιο του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ έρχεται, τα σχέδια των αντίχριστων δυνάμεων τα βλέπουμε . Σε εμάς απομένει η καρδιακή Προσευχή και μάλιστα αργήσαμε να την κάνουμε σύμφωνα με την γνωστή ρήση του μακαριστού επισκόπου Σιατίστης Αντωνίου Κόμπου (1920- 2005) .
«Όταν αρχίσει το κακό από τη Συρία, να αρχίσετε να προσεύχεστε… Εκεί, από τη Συρία, θα ξεκινήσει»!
Ο αγωγός του Κατάρ ξεκίνησε και ήδη μεταφέρει αίμα , πολέμους, καταστροφές ,ανθρώπινο πόνο και ισλαμικό εκπολιτισμό στην Ευρώπη .

Είναι σίγουρο ότι μέσα από αυτά έρχεται και η ΑΝΑΣΤΑΣΗ της Ελλάδος και της μαρτυρικής Κύπρου.

Κ Α Λ Η  Α Ν Α Σ Τ Α Σ Η
22 Απριλίου 2016

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ



Χρόνια τό δουλεύουν τό σχέδιον. Βᾶλτε τώρα μέσα σ᾿αὐτό καί τό πρόβλημα τοῦ κοροναϊοῦ καί μέ ὅ,τι φέρει ὡς ἀποτέλεσμα,ἀνά τήν ὑφήλιον καί τό πάζλ ἔχει ὁλοκληρωθῇ ! 

Ἔ,τό ποιοί βγαίνουν κερδισμένοι ἀπό παρόμοιες καταστάσεις δέν εἶναι καί πολύ δύσκολο νά τό καταλάβῃ κανείς. Ὅμως θά θέσω ἔναν προβληματισμό : Εἶναι σίγουροι πώς τό σχέδιόν τους θά ἔχῃ τήν κατάληξῃ πού ἐπιθυμοῦν; Εἶναι; Χμμ...

Καί ποιός θά μποροῦσε νά εἶναι ὁ ἀπρόβλεπτος παράγων πού δέν ἔχουν ὑπολογίσῃ; Νά τολμήσω νά πῶ ὅτι μία ἀπάντησις ἔχει σχέσι μέ τήν Συρία καί τά σχέδια πού ἑτοίμαζαν ἐκεῖ τά ὁποῖα δέν τούς βγῆκαν ὅπως τά ἤθελαν; Νά σᾶς θέσω κι᾿ἕναν ἀκόμη προβληματισμό : Γιατί στήν Συρία τούς ἦρθαν «τοῦμπα» τά σχέδια; Τί σημαίνει Συρία ; Ποία ἡ σχέσις της μέ τόν Ἑλληνισμό,σχέσις χιλιετηρίδων; Καί γιατί οἱ Κρόνιοι ἤθελαν «ντέ καί καλά» νά ἔχουν ἐκεῖ τήν περιοχή τους,τήν «γῆ τῆς ἐπαγγελίας» τους; 

Μένει νά δοῦμε,γιά ἀκόμη μία φορά,τά σχέδιά τους νά καταστρέφονται ἀπό τούς «προ-αἰωνίους τους ἐχθρούς»,τούς Ἕλληνες. Πάντα ἔτσι δέν γινόταν,ἄλλως τε ; Πάντα οἱ Ἕλληνες ἔβγαζαν,κυριολεκτικῶς,τό φίδι ἀπό τήν τρῦπα του ( Ε Δ Ω ) ...






Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου