" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Θέλουν τήν θεραπεία τοῦ ἰοῦ ἤ ...ὄχι; Ἰδού τό μέγα ἐρώτημα !




Οι ιατρικές αρχές στην Κίνα δήλωσαν ότι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται στην Ιαπωνία για τη θεραπεία νέων στελεχών της γρίπης φαίνεται να είναι αποτελεσματικό σε ασθενείς με κορωναϊό , σύμφωνα με ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης την Τετάρτη.

Ο Zhang Xinmin, υπάλληλος του υπουργείου Επιστήμης και Τεχνολογίας της Κίνας, δήλωσε ότι το favipiravir (γνωστό ὡς Avigan)  που αναπτύχθηκε από θυγατρική της Fujifilm, είχε παραγάγει ενθαρρυντικά αποτελέσματα σε κλινικές δοκιμές σε Wuhan και Shenzhen που περιελάμβαναν 340 ασθενείς.

"Έχει υψηλό βαθμό ασφάλειας και είναι σαφώς αποτελεσματικό στη θεραπεία", δήλωσε ο Zhang Xinmin.


Οι ασθενείς που έλαβαν το φάρμακο στο Shenzhen έγιναν αρνητικοί για τον ιό μετά από ένα διάστημα τεσσάρων ημερών,κατά μέσον όρο,όπου ήταν θετικοί,σε σύγκριση με έναν μέσο όρο 11 ημερών για όσους δεν είχαν υποβληθεί σε θεραπεία με το φάρμακο, δήλωσε ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός NHK.

Επιπλέον, οι ακτίνες Χ επιβεβαίωσαν βελτιώσεις στην κατάσταση των πνευμόνων σε περίπου 91% των ασθενών που έλαβαν θεραπεία με favipiravir, σε σύγκριση με το 62% ή εκείνους χωρίς το φάρμακο.
...
Διαβᾶστε ὁλόκληρο τό ἄρθρο :

Ιαπωνικό φάρμακο γρίπης «σαφώς αποτελεσματικό» στη θεραπεία του κοροναϊού, λέει η Κίνα,

ἀπό τήν ἀγγλική  ἐφημερίδα The Guardian.

Στό ἴδιο ἄρθρο ἀποδεικνύεται ἀπολύτως (The same limitations had been identified in studies involving coronavirus patients using a combination of the HIV antiretrovirals lopinavir and ritonavir, the source added)  αὐτό πού ἀναφέρει ὁ Σπῦρος Χατζάρας,στό  :

Η Επιχείρηση κατατρομοκράτησης της αγέλης 

Επειδή με τα «Avigan» και «Plaquenil» κατέρρευσε παταγωδώς το ψέμα των εκμισθωμένων , (αλλά εφευρετικών) επιστημονικών Νάνων της ΠΟΥ και των Λοιμωξιολόγων ότι δεν υπάρχουν φάρμακα για τον κορωνοϊό, οι ρουφιανοπαπαγάλοι , έκαναν είδηση μια ασήμαντη δοκιμή με φάρμακα για το Ειτζ με τίτλο «Απέτυχε στην πρώτη κλινική δοκιμή μια θεραπεία δύο αντιικών φαρμάκων».
 Πηγή η ναυαρχίδα του Ψεύδους οι «Τάιμς της Νέας Υόρκης». Η ουσία είναι η φράση «προς το παρόν δεν υπάρχει ούτε εμβόλιο, ούτε αποδεδειγμένη φαρμακευτική θεραπεία για το νέο κορονοϊό». 

Πρόκειται για επιστημονική και δημοσιογραφική απάτη. Οι Έλληνες ρουφιανοπαπαγάλοι πήραν γραμμή να γράψουν ότι «Οι Έλληνες ειδικοί, παρακολουθώντας στενά τις διεθνείς επιστημονικές εξελίξεις και μελετώντας προσεκτικά την σχετική βιβλιογραφία, αξιολογούν ξεχωριστά κάθε νοσηλευόμενο ασθενή πριν από την χορήγηση οποιουδήποτε φαρμάκου», για να δώσουν άλλοθι στους ντόπιους επιστημονικούς Νάνους που ακολουθούν τις εντολές όχι του Ιπποκράτη αλλά των «ΝΥ Τάιμς ».

Ὅσο γιά τό φάρμακο Plaquenil, διαβάζουμε σχετικῶς :

Ένας διάσημος καθηγητής έρευνας στη Γαλλία έχει αναφέρει επιτυχημένα αποτελέσματα από μια νέα θεραπεία για το Covid-19, με πρόωρες δοκιμές που υποδηλώνουν ότι μπορεί να εμποδίσει τον ιό να μεταδοθεί σε μόλις έξι ημέρες.


Ο καθηγητής Didier Raoult από το νοσοκομείο στο Ινστιτούτο Νοσοκομειακής Κλινικής (IHU) Méditerranée Infection στη Μασσαλία,δημοσίευσε ένα βίντεο που εξηγεί τις δοκιμές τη Δευτέρα 16 Μαρτίου.

Ο καθηγητής Raoult είναι ειδικός στα μολυσματικά νοσήματα και επικεφαλής της λοίμωξης από το IHU Méditerranée, ο οποίος έχει αναλάβει - και συμβουλεύει - τη γαλλική κυβέρνηση για να ερευνήσει πιθανές θεραπείες του Covid-19.

Είπε ότι οι πρώτοι ασθενείς με Covid-19 που είχαν υποβληθεί σε θεραπεία με το φάρμακο  Plaquenil (χλωροκίνη) είχαν δει μια ταχεία και αποτελεσματική επιτάχυνση της θεραπευτικής τους διαδικασίας και μια απότομη μείωση του χρόνου που παρέμειναν μεταδοτικές.

Διαβᾶστε ὁλόκληρο τό ἄρθρο Ε Δ Ω.

Καί τό βίντεο ἀπό τήν ἐπίσημη σελίδα τοῦ  Ἰνστιτούτου Νοσοκομειακῆς Κλινικῆς (IHUMéditerranée Infection, Ε Δ Ω  :



Τό θέμα εἶναι : 
Θέλουν τήν θεραπεία τοῦ ἰοῦ ἤ ...ὄχι; Ἰδού τό μέγα ἐρώτημα !  
Εἴδομεν,λοιπόν,ἐν καιρῷ ...


Ἡ Πελασγική

6 σχόλια:

  1. Τελικά, αυτοί που ΚΑΤΑΣΚΕΎΑΣΑΝ τον ΙΌ, στο διπλανό δοχείο, είχαν και το ΑΝΤΊΔΟΤΟ έτοιμο.. Περιμένουν λοιπόν το λογαριασμό των νεκρών εκεί που θέλουν, των οικονομιών εκεί που θέλουν επίσης, και μετά θα αρχίσουν το νταραβερακι της υποτιθέμενης σωτηρίας των κρατών, με τα φτωχότερα (όπως η ΕΛΛΆΔΑ) να τραβάνε το κουπί με οικονομική εξαθλίωση χειρότερη από την κρίση του 2009 που θα μοιάζει με όνειρο μπροστά σε αυτήν που μάλλον έρχεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΥΣ
    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ
    ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ΡΟΜΠΟΤ
    ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΛΥΚΟΙ
    ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ
    ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΧΑΛΚΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΝΟΣ ΤΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΠΕΣΑΝ
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΜΜΜ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΦΙΑΛΤΗ
    ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΚΟΥΛΗ
    ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ;;;; ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
    ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΚΟΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΕΣΕΝΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
    ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΙΑ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑΠΑΤΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ
    ΜΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΤΕ ΤΗ ΛΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΙΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΑ
    ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΟΥΜΕ
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΑΝ
    ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΕΠΙΔΕΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο φίλε αυτό είναι ανάρτηση
      Χρόνια τα λέω στους αφελείς ελληνογεννημενους
      Μόνον που Έλληνες δεν είναι
      Δεν ντρέπονται ως απόγονοι των Μέγιστων Προγόνων να αγονται απ' την σιωνα την μασσωνα
      Σόι μπενι ζελον είναι και χρυσού
      αποκλείεται να Έλληνας
      Κι όμως το αγελαδινό τον ψήφισε
      Φτου σας ψηφοφόροι κοιμησηδες
      Στο ισραηλ δεν ψηφίζουν ουδεναν Έλληνα βρε κορόιδα!
      Ούτε 3χουν Ελκηνοθρησκεια κορόιδα!

      Διαγραφή
  3. ΖΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.... ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΝΕΟΕΠΟΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ...ΝΑΙ , ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ...ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ... ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΡΥΦΘΟΥΝΕ.... ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΟΪΟ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ... ΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
    ( https://www.facebook.com/photo.php?fbid=761684594239619&set=a.112196515855100&type=3&theater)

    Νομίζω πώς εἶναι ὅ,τι καλλίτερο ἔχω διαβάσῃ !

    Δύναμιν καί Πίστιν,ἀγαπητοί μου,ὁ Θεός δέν θά μᾶς ἀφήσῃ μόνους καί ἔρμαιους στά βρωμερά χέρια τους,ἀρκεῖ νά εἴμεθα κοντά Του καί ἐμεῖς. Μέ τήν βοήθειά Του θά κερδίσουμε κι᾿αὐτόν τόν ...πόλεμο !

    Καλησπέρα ἀγαπητοί μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι όμορφα που αισθάνθηκα ψάλλονταες τη Υπερμάχω.. Σπουδαία παρότρυνση που γαληνεύει την ψυχή! Το πρώτο παιδί με κορωναϊό νοσηλεύεται στο Παίδων και είναι... Αφγανάκι. Καιρός να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής οι λαθραίοι στις χώρες τους που δεν έχουν πόλεμο και δεν είναι πρόσφυγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τῇ ὑπερμάχῳ στρατηγῷ τὰ νικητήρια, ὡς λυτρωθεῖσα τῶν δεινῶν, εὐχαριστήρια, ἀναγράφω σοι ἡ Πόλις σου, Θεοτόκε· ἀλλ’ ὡς ἔχουσα τὸ κράτος ἀπροσμάχητον, ἐκ παντοίων με κινδύνων ἐλευθέρωσον ἵνα κράζω σοι· Χαῖρε, Νύμφη ἀνύμφευτε.

    Καλημέρα ἀγαπητή Δωδεκανησία !

    Σήμερα Γ΄Χαιρετισμοί. Βάζουμε στό you tube καί παρακολουθοῦμε τήν λειτουργία καί ψάλλουμε Τῇ Ὑπερμάχῳ γιά νά αἰσθανθοῦμε ὅμορφα καί κυρίως γιά νά χαιρετίσουμε τήν Θεοτόκον πού ΠΑΝΤΑ μᾶς σκέπει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή