" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Τό θολό τοπίο τοῦ «κορωναϊοῦ»,καθάρισε...


ΤΟ ΘΟΛΟ ΤΟΠΙΟ ΤΟΥ “KΟΡΩΝΟΪΟΥ” KΑΘΑΡΙΣΕ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΣΚΟΝΤΑΨΕΙ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.



ΠΛΗΡΗΣ  ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ  ΑΤΟΜΙΚΩΝ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΡΤΑ                 

  Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

 Ελληνίδες και Έλληνες Ορθόδοξοι πατριώτες.
Ξεκαθάρισε πλήρως το τοπίο με την εμφάνιση του Κορωνοϊού και αποδεικνύεται πως η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει σε ΕΥΘΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ  το  σύστημα του αντίχριστου, σε μία προσπάθεια να επιβάλει διά του τρόμου, την παγκόσμια δικτατορία.

Το ότι υπήρχε σκοπιμότητα και σχέδιο με το κορωνοϊό, φάνηκε από τις πρώτες ημέρες της εμφανίσεώς του στην Κίνα,  όταν σε μία πόλη 20.000.000  που πέθαιναν από διάφορες αναπνευστικές λοιμώξεις  170-180 άνθρωποι την ημέρα,  χαρακτήρισαν τον κορωνοϊό  «επιδημία» με τους δύο πρώτους θανάτους και άρχισαν να φωτογραφίζονται με στολές και μάσκες.Ήταν φανερό ότι ξεκίναγαν μία  προσπάθεια διασποράς τρόμου.


Εδώ τώρα στην Ελλάδα με 350  επίσημα κρούσματα και χιλιάδες  ανεπίσημα,  που θα τον περάσουν με δέκατα και δεν θα τον καταλάβουν  και με τα πρώτα τρία  θύματα,  έβαλαν  ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ όλη την Ελληνική κοινωνία,  (εκτός από τους αλλοδαπούς και τους ανθέλληνες διαδηλωτές που γι’ αυτούς δεν ισχύουν τα μέτρα),  ενώ με τα χιλιάδες κρούσματα του HIV του Η1Ν1, αλλά και άλλων ιών που είχαμε όλη την χειμερινή περίοδο  και τους 100  και πλέον θανάτους ανθρώπων,  όλο αυτό ήταν σαν να μην έγινε. 
          ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
Και αυτό αποδείχθηκε ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΝΦΙΒΟΛΙΑΣ  από πολλά και διαφορετικά γεγονότα τα οποία θα επισημάνουμε και θα σχολιάσουμε.

Το πρώτο γεγονός είναι,  ότι πολλοί Έλληνες εχθές Κυριακή, αντί να υπακούσουν στην προπαγάνδα του «καθόμαστε στο σπίτι» και να κάτσουν μέσα,  βγήκαν βόλτα με τα αυτοκίνητά τους και πήραν τα όρη και τα βουνά και αποφάσισαν να κάνουν βόλτες στην εξοχή, στην ύπαιθρο και την θάλασσα.

Αυτή όμως η αντίδραση, έδειξε «ΑΝΥΠΑΚΟΗ»  και χάλασε την  «σούπα»  του αντίχριστου. Διότι πλέον μιλάμε για ευθεία επίθεση του αντίχριστου.

Διότι είναι φανερό πως  ο τρόμος που σπέρνουν,  σε συνδυασμό με την προπαγάνδα  «κάτσε σπίτι, κάτσε σπίτι, μένουμε σπίτι» με τους γνωστούς παπαγάλους  Παπαδόπουλο και Ρουβά, που το 2015 μας έλεγαν «ψηφίστε «ΝΑΙ» για να σωθείτε», θέλουν να  περιορίσουν εντελώς την ατομική ελευθερία.  Και αυτό δεν σηκώνει ... «ΑΝΥΠΑΚΟΗ». Καταλάβατε;

Και ενώ η βόλτα στην εξοχή, στο βουνό και την θάλασσα  ήταν η καλύτερη επιλογή,  επειδή  όμως αυτό έδειξε «ΑΝΥΠΑΚΟΗ» στο σύστημα, τρελάθηκαν  οι «παπαγάλοι» στα κανάλια και άρχισαν να κατηγορούν τους .... «ανεύθυνους» Έλληνες.

ΕΤΣΙ ΕΠΕΣΕ Η ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ  ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ,  διότι δεν τους ενδιαφέρει η ασφάλεια του πολίτη, αλλά η ΤΥΦΛΗ ΥΠΑΚΟΗ

Διότι το να είσαι στο βουνό, στην εξοχή και στην θάλασσα, είναι χιλιάδες φορές  πιο ΑΣΦΑΛΕΣ από τα είσαι μέσα σε οποιοδήποτε Μέσο Μαζικής Μεταφοράς  η μέσα σε Τράπεζα.  Και ενώ όλα τα ΜΜΜ κυκλοφορούν κανονικά,   τους πείραξε η βόλτα στο Βουνό και την Θάλασσα. 
          ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΟΛΟ ΤΟΥΣ. 

Η ΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΟΛΑ και τράπεζες και εφορίες και όλους τους κλειστούς χώρους ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, διαφορετικά είναι ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ  να σε πειράζει η βόλτα στο βουνό.
Εντάξει παπαγάλοι;;;

ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΠΙΚ ΝΙΚ  Έλληνες, για να τρελαθούν οι αντίχριστοι και οι παπαγάλοι που δεν θα «μένουμε σπίτι».

Το δεύτερο  γεγονός τώρα που βρωμάει και αυτό αντίχριστο, είναι ότι αποσύρουν από την αγορά τα μετρητά και οι συναλλαγές θα γίνονται μόνο με κάρτα.  Λες και τα χρήματα τα τρώγαμε μέχρι τώρα  καταλάβατε;  Εδώ το έτοιμο φαγητό άφησαν ελεύθερο που είναι ο υπ΄αριθμόν ένα κίνδυνος  σε καταστάσεις επιδημίας.  Και δεν κινδυνεύεις από το ίδιο το φαγητό αν είναι μαγειρεμένο, αλλά από σαλάτες ψωμάκια και γενικά από τους εργαζόμενους στην εστίαση.  Και σιγά μην έχουν αναγκάσει όλους τους εργαζόμενους  των καταστημάτων μαζικής εστίασης με ντελίβερι να κάνουν εξετάσεις για τον κορωνοϊό.  Και ο κάθε ντελιβεράς έρχεται σε κοντινή επαφή με πάρα πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους και μετά γυρίζει στο ίδιο μαγαζί.  Από φίλους  που γνωρίζουν τον Τουριστικό κλάδο και την μαζική εστίαση,  μου είπαν  πως δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να παραγγείλουν  απ΄έξω  φαγητό υπό συνθήκες επιδημίας. 
Εκεί στο Υπουργείο που αποφάσισαν  πως δεν υπάρχει κίνδυνος, τρελοί είναι ή εντελώς άσχετοι;
Διότι αυτό υπάρχει και ως  ερώτηση-απάντηση από τον Ιατρικό Σύλλογο Κύπρου.
«Μπορεί κανείς να κολλήσει τον ιό από τρόφιμα που έχουν παρασκευαστεί από μολυσμένο άνθρωπο»;
Κάποιος που έχει προσβληθεί από τον νέο κορωνοϊό θα μπορούσε δυνητικά να τον μεταβιβάσει σε κάποιον άλλο μέσω του φαγητού που παρασκευάζει, εφόσον δεν είχε ακολουθήσει αυστηρά τους κανόνες υγιεινής.

Και ποιος ελέγχει αν υπάρχουν εν δυνάμει κρούσματα σε εργαζομένους στην εστίαση και αν τηρούνται αυστηρά οι κανόνες υγιεινής σε  συνθήκες πανικού, διότι έτσι λειτουργεί το ντελίβερι  στην μαζική εστίαση στην Ελλάδα.
Δηλαδή από την μία ΜΕΙΝΕ ΣΠΙΤΙ αλλά από την άλλη μπορεί να σε κολλήσει το φαγητό που θα παραγγείλεις;
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ  ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ  ΟΛΟΙ  ΌΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .... «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ»,  «ΜΠΑΖΕΙ»  ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ;;;

Λοιπόν ούτε τρελάθηκαν ούτε άσχετοι είναι στα Υπουργεία.  Απλά η επικινδυνότητα του ιού, δεν είναι αυτή που προσπαθούν να παρουσιάσουν και αυτοί το ξέρουν.   Διότι σε περιπτώσεις πολύ επικίνδυνης επιδημίας, το πρώτο που απαγορεύεις είναι το έτοιμο φαγητό μαζικής εστίασης και το πρώτο που ελέγχεις υγειονομικά.  Διότι ένας μολυσμένος υπάλληλος, μπορεί να κολλήσει εκατοντάδες διαφορετικούς ανθρώπους.  Δεν είναι τυχαίο ότι οι υπάλληλοι της μαζικής εστίασης είναι υποχρεωμένοι να έχουν ειδική ιατρική βεβαίωση για να εργαστούν σε τέτοιους χώρους. Ούτε τυχαίο ότι αυτοί οι χώροι λέγονται «ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ»Οπότε αν ήταν τόσο επικίνδυνος ο ιός όσο τον παρουσιάζουν, τα πρώτα που θα έπρεπε να κλείσουν είναι οι χώροι μαζικής εστίασης και οι πρώτοι που έπρεπε να ελέγχονται  με εξετάσεις, είναι οι εργαζόμενοι  στην ΜΑΖΙΚΗ  ΕΣΤΙΑΣΗ.

Αλλά όπως είπα η επικινδυνότητα του ιού δεν είναι αυτή που προσπαθούν να παρουσιάσουν. Και μην μου πείτε για την Ιταλία, διότι εκεί κάνει κουμάντο το ΒΑΤΙΚΑΝΟ και ο ΠΑΠΑΣ, όπως και στην Ισπανία που έχει μεγάλη επιρροή το Βατικανό.  Διότι εγώ θα ρώταγα, γιατί πουθενά στον κόσμο δεν συνέβη τίποτα ασύνηθες αλλά μόνο στην Ιταλία του Πάπα;;;   Σε τόσο άθλιες συνθήκες υγιεινής ζούν οι Ιταλοί; Και επίσης μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση του Ιατρικού συλλόγου της Ιταλίας που να επιβεβαιώνει τον αριθμό των θυμάτων στην Ιταλία. Μόνο ότι λένε οι παπαγάλοι των καναλιών. Καμία ανακοίνωση από ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΟΡΕΑ.
Εγώ αυτά τα παρακολουθώ και προσέχω να δω ποιός το λέει αυτό που λέει.  Και δεν βλέπω επίσημο φορέα.

Ας πούμε λοιπόν τι συμβαίνει με αυτόν τον ιό, από βιβλιογραφία του ΙΑΤΡΙΚΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΚΥΠΡΟΥ.

Αυτός ο ιός είναι κάτι αντίστοιχο του HIV και του Η1Ν1 που πέρασε η χώρα από τον Σεπτέμβρη και μέχρι σήμερα,  με την ίδια περίπου συμπτωματολογία της γρίπης και την ίδια περίπου θνησιμότητα, που είναι στο 0,3-0,4%.
Ο συγκεκριμένος νέος κορωνοϊός μπορεί σε αυτήν ακριβώς την μορφή να μην έχει ξαναεμφανιστεί γι’ αυτό και τον αναφέρουν ως «νέο κορωνοϊό»  2019-nCoV, αλλά  είναι μέλος της ίδιας  οικογένειας με τους προηγούμενους κορωνοϊούς SARS και MERS που παρουσιάστηκαν και κυκλοφορούν από το 2003  και φαίνεται να έχουν  παρόμοια χαρακτηριστικά.  
Αυτά αναφέρει ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ  ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ γιατί εδώ στην Ελλάδα τα ΜΜΕ σπέρνουν μόνο τρόμο, και έχουν φιμώσει τους Έλληνες γιατρούς.

          Και ο «νέος κορωνοϊός»  φαίνεται να έχει την ίδια συμπεριφορά με τους προηγούμενους  και προκαλεί από ήπια συμπτώματα γρίπης που οι υγιείς άνθρωποι τα περνάνε και στο πόδι,  μέχρι βαριά ιογενή πνευμονία, σε ασθενείς με χρόνιες παθήσεις (υπέρταση, καρδιακά νοσήματα, διαβήτη και ηπατικές ή αναπνευστικές ασθένειες)  που φαίνεται να είναι πιο ευάλωτοι στις σοβαρές λοιμώξεις και αυτοί μπορεί να οδηγηθούν σε θάνατο.
 Τα ίδια όμως ακριβώς ισχύουν και για τον HIV και τον Η1Ν1 που οδήγησαν πάνω από 100 ανθρώπους στον θάνατο τον χειμώνα.
          Σημειωτέον ότι από το 2003 που πρωτοεμφανίστηκε ο κορωνοϊός SARS μέχρι σήμερα, οι κορωνοϊοί είναι υπεύθυνοι για το 15% των θανάτων παγκοσμίως από λοιμώξεις του αναπνευστικού.  Και ο νέος κορωνοϊός είναι ίδιος σε χαρακτηριστικά με τον SARS του 2003. Έτσι γράφει ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΤΗΣ  ΚΥΠΡΟΥ.

Σε καμία περίπτωση λοιπόν δεν αντιμετωπίζει η παγκόσμια ιατρική κοινότητα,  κάτι άγνωστο που δεν ξέρει πως συμπεριφέρεται. Και τίποτα δεν δικαιολογεί αυτήν την παγκόσμια τρέλα.  Και το 2003  πάλι από την Κίνα ξεκίνησε ο SARS  και το 2012 στην Μέση Ανατολή ο MERS με τα ίδια περίπου χαρακτηριστικά και συμπτώματα.

Και ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού, τον περνάει και θα τον περάσει τον 2019-nCoV και δεν θα τον καταλάβει καν.  Διότι θα νοιώσει έναν ελαφρό πονοκέφαλο θα κάνει και μερικά δέκατα που δεν θα τα καταλάβει και με ένα ντεπόν θα έχει περάσει τον κορωνοϊό.  


Και με αυτόν τον νέο Κορωνοϊό  cov19  που είναι σχεδόν ίδιος με τους προηγούμενους SARS και MERS αποφάσισαν να φέρουν τον κόσμο ΑΝΑΠΟΔΑ,  για να καταργήσουν τις ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ, να καταργήσουν τα μετρητά, και να κλείσουν και τις Ορθόδοξες Εκκλησίες.  Αλλά την μαζική εστίαση που είναι το πιο επικίνδυνο σε περίπτωση επικίνδυνης πανδημίας, αυτήν την άφησαν ελεύθερη.
Αυτό ακριβώς δείχνει την μεγάλη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ. 


Το ΤΡΊΤΟ  γεγονός που εδώ δείχνει ΚΑΘΑΡΑ αντίχριστο και «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» του αγίου ΙΩΑΝΝΟΥ,  είναι η προσπάθεια της απαγόρευσης του Εκκλησιασμού της Θείας Λειτουργίας και κατ’ επέκταση της Θείας Κοινωνίας.
Η επίθεση κατά της Ορθοδόξου Εκκλησίας ξεκίνησε από τον Ελπιδοφόρο Αμερικής που απαγόρευσε τον ασπασμό των ιερών Εικόνων και του Σταυρού.  Την σκυτάλη στην Ελλάδα πήρε ο Μεσογαίας Νικόλαος που κατάργησε  Θείες Λειτουργίες, Χαιρετισμούς και ακολουθίες και αφού είδαν ότι υπάρχουν αντιδράσεις από τους Ορθόδοξους  και πως οι Χριστιανοί δεν πτοήθηκαν από τα μέτρα και πήγαν στην Εκκλησία εχθές  Κυριακή και  πολλοί Κοινώνησαν, ο Πρωθυπουργός και υπηρέτης των αντίχριστων δυνάμεων στην Ελλάδα, ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ να πάρει ΜΕΤΡΑ η ΕΚΚΛΗΣΙΑ κατά του «Κορωνοϊού».
ΜΕΤΑΦΕΡΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.

Αυτό που εννοεί  φυσικά είναι να παρθούν  ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ  και κατά της Ορθοδόξου Εκκλησίας. 
 Διότι μέχρι τώρα  η Εκκλησία, η Θεία Λειτουργία, η Θεία Κοινωνία  και η Λειτανία ιερών εικόνων, ιερών Λειψάνων και σκηνώματος Αγίων,  ήταν αυτά που εξουδετέρωσαν στο παρελθόν  μεγάλες αληθινές επιδημίες πανούκλας,  χολέρας, και φυματίωσης όταν χτύπησαν την Ελλάδα με ποσοστά θνησιμότητας 30 και 35%
ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ  ΘΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ Η ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ  ΘΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ. 

ΘΑ περιμένουμε να δούμε πόσοι ακόμα εκτός από τον Μεσογαίας, είναι υπηρέτες του αντίχριστου.
Εγώ πάντως εχθές  άναψα ένα κερί στον Χριστό και τον παρακάλεσα να ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ. Ανάψτε και εσείς ένα  γι’ αυτό,  στην πρώτη Εκκλησία που θα βρείτε μπροστά σας και αφήστε τον ΧΡΙΣΤΟ να πάρει «σκούπα» και να ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ.

Έχουμε λοιπόν ΦΑΝΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ του αντίχριστου ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, διότι τους πείραξε η έξοδος των Ελλήνων στο βουνό και στην  Θάλασσα, αλλά τα ΜΜΜ τις εφορίες και τις τράπεζες τα έχουν εν λειτουργία.  Διότι προφανώς στα μυαλά των αντίχριστων, οι κλειστοί χώροι στα λεωφορεία και τις τράπεζες, είναι πιο ασφαλή από το Βουνό και την θάλασσα.
           ΟΥΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ.

Έχουμε επίσης ΦΑΝΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ του αντίχριστου με κατάργηση των μετρητών και την υποχρεωτική χρήση κάρτας.  Και αυτό για την «ασφάλειά» μας,  αλλά το πιο επικίνδυνο απ’ όλα σε περίοδο επιδημίας, που είναι η μαζική εστίαση, αυτό το έχει ελεύθερο χωρίς έλεγχο και χωρίς περιορισμό.  «Λογική»  αντίχριστου βλέπετε.
ΟΥΑΙ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ.

Και τέλος έχουμε ΦΑΝΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ στην Ορθόδοξη Εκκλησία, αλλά  αυτό δεν μπορεί να γίνει, αν δεν ΠΡΟΔΩΣΕΙ  την Εκκλησία και τον Λαό  η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ της Εκκλησίας της Ελλάδος, που θα συνεδριάσει σήμερα.  Αν είναι Ορθόδοξοι Επίσκοποι γνωρίζουν τι έχει πράξει η Ορθόδοξη Εκκλησία σε παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν.  Αν πάλι είναι υπάλληλοι του αντίχριστου και υποκρίνονται τους Χριστιανούς Ποιμένες, 
ΟΥΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ. 

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΜΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ  ncov19 και καταλάβαμε όλοι τον λόγο της παγκόσμιας αναστάτωσης.
Διότι παρόμοιοι  κορωνοϊοί sars το 2003 και mers το 2012 πέρασαν απαρατήρητοι στον κόσμο  και με έναν παρόμοιο τώρα άλλαξαν τα πάντα στον κόσμο και διέλυσαν την παγκόσμια οικονομία.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για ένα ΤΡΙΠΛΟ ΣΧΕΔΙΟ του αντίχριστου κατά της ανθρωπότητας, που στρέφεται.

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ και
ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΧΡΗΜΑΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΟΥΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com


Ἡ Πελασγική

14 σχόλια:

  1. υπαρχουν δυο ιωσεις ο της Κινας και ο της Ιταλιας,ειναι ασχετοι μεταξυ τους,στην Ιταλια την εκαναν για τιμωρια διοτι -διαβαστε εδω https://ergdhmerg.wordpress.com/ - οποτε αν ειναι ετσι τοτε εχουμε να κανουμε με προεορτια πολεμικων συγκρουσεων στο εγγυς μελλον σε παγκοσμιο επιπεδο,
    ασχετα με τα σχεδια των νεοταξιτων για καθυποταξη του φρονηματος των λαων κλπ κλπ,δεν παραβλεπεται το γεγονος πως υπαρχουν συμφεροντα ζωτικης σημασιας σε ισχυρα κρατη τα οποια χωρις τον λαο τους δεν θα ηταν κρατη,αρα οταν καποια ορια ξεπεραστουν φευγουμε απο βιολογικους και οικονομικους και αλλους υβριδικους πολεμους και βαζουμε το δακτυλο στην σκανδαλη και οποιος τραβηξει πρωτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τό ὅτι εὑρισκόμεθα πρό «μεγάλων καταστάσεων»,αὐτό εἶναι πλέον βέβαιον!

      Ὁ κλῆρος ἔπεσε στίς γενιές μας,νά τά ζήσουμε,μᾶλλον ΟΛΑ ! ! !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  2. Μόρφου Νεόφυτος: ''Συνεχίζουμε απρόσκοπτα τις ακολουθίες και τις Θείες Λειτουργίες''

    Και ο Λεμεσού θα συνεχίσει κανονικά τις Ακολουθίες και τις Θείες Λειτουργίες


    > ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΟΡΦΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ

    Προς τους, Αιδεσιμωτάτους Εφημερίους, τους ευλαβεστάτους εκκλησιαστικούς Επιτρόπους και Ιεροψάλτες της Θεοσώστου Μητροπολιτικής περιφερείας Μόρφου
    Τέκνα εν Κυρίω αγαπητά,
    Πατροπαραδότως, σε δύσκολες στιγμές, περιστάσεις και ασθένειες, οι πιστοί της Εκκλησίας καταφεύγουν στις θείες Λειτουργίες, όπου, κατά τον ψαλμωδό, «Σώμα Χριστού μεταλαμβάνουσι, πηγής αθανάτου γεύονται».
    Άρα δεν μπορούμε εμείς οι ίδιοι, με αφορμή την παρούσα πανδημία του κορωνοϊού, να ενοχοποιήσουμε το Σώμα και το Αίμα του Χριστού ως πηγή θανάτου, άπαγε της βλασφημίας!


    Και, περαιτέρω, οι ιεροί χώροι των ναών, παρεκκλησίων και εξωκκλησίων μας, οι ιερές εικόνες, τα άγια λείψανα και ο Τίμιος Σταυρός, που συν Θεώ θα προσκυνήσουμε την επόμενη Κυριακή προς ενίσχυσή μας, είναι πηγές αγιασμού και θείας ενέργειας, που αποδιώκουν κάθε μολυσμό ψυχής και σώματος.
    Την ερχόμενη Κυριακή, τί Σταυροπροσκύνηση θα τελέσουμε χωρίς προσκύνηση του Σταυρού;
    Σας παρακαλούμε, λοιπόν, πατρικά και με νηφαλιότητα, όπως οι εις τα όρια της Μητροπόλεως Μόρφου ευρισκόμενοι συνεχίσουμε απρόσκοπτα το εκκλησιαστικό πρόγραμμα Ακολουθιών και θείων Λειτουργιών της Μητέρας μας Εκκλησίας, και εμείς οι ταπεινοί και ολίγοι θα βαστάσουμε «το βάρος και τον καύσωνα της ημέρας», και για πιστούς και για ολιγοπίστους.
    Ο ίδιος ο Κύριός μας, μας το είπε: «Όπου εισί δύο ή τρείς συνηγμένοι εις το εμόν όνομα, εκεί ειμί εν μέσω αυτών».
    Όπου Χριστός, εκεί ζωή, καθότι αυτός είναι ο νικητής του θανάτου, της αμαρτίας και του διαβόλου.
    Σας παρακαλώ, να έχετε την ευχήν μου, νά εύχεσθε ως εξής:
    «Χριστέ μου, δος μου την υπομονήν και την πίστιν των αγίων».
    «Αύτη η πίστις, την οικουμένην εστήριξεν».
    Και, «όπου βούλεται Θεός, νικάται φύσεως τάξις».
    Μετά πολλών ευχών και της εν Χριστώ αγάπης,
    Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
    + Ο ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί,ἀγαπητέ μου ἔτσι : «ὅπου εἰσί δύο ἤ τρεῖς συνηγμένοι εἰς τό ἐμόν ὄνομα, ἐκεῖ εἰμι ἐν μέσῳ αὐτῶν»

      Δι᾿αὐτό καί ἡ Πατρίς μας εἶναι Θεοσκέπαστος !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  3. ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ…ΣΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 10 = Π Ρ Ο Σ Ε Υ Χ Η!

    ΤΗ ΥΠΕΡΜΑΧΩ ΣΤΡΑΤΗΓΩ ΤΑ ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ
    ΩΣ ΛΥΤΡΩΘΕΙΣΑ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
    ΑΝΑΓΡΑΦΩ ΣΟΙ Η ΠΟΛΙΣ ΣΟΥ ΘΕΟΤΟΚΕ.
    ΑΛΛ’ΩΣ ΕΧΟΥΣΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΡΟΣΜΑΧΗΤΟΝ
    ΕΚ ΠΑΝΤΟΙΩΝ ΝΕ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΝ
    ΙΝΑ ΚΡΑΖΩ ΣΟΙ ΧΑΙΡΕ ΝΥΜΦΗ ΑΝΥΜΦΕΥΤΕ!

    ΣΩΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΝ ΣΟΥ.
    ΝΙΚΑΣ ΤΟΙΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣΙ ΚΑΤΑ
    ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΔΩΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΝ
    ΦΥΛΑΤΤΟΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΟΥ
    ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ!

    ΤΑΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΙΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΩΤΕΡ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ!

    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ
    ΘΑΝΑΤΩ ΘΑΝΑΤΟΝ ΠΑΤΗΣΑΣ
    ΚΑΙ ΤΟΙΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΜΝΗΜΑΣΙΝ
    ΖΩΗΝ ΧΑΡΙΣΑΜΕΜΕΝΟΣ!

    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀγαπητέ μου,σ᾿εὐχαριστοῦμε γιά τήν ὁρθοτάτη προτροπή !

      Τήν Καλησπέρα μας καί
      Καλήν Ἀνάστασιν !

      Διαγραφή
  4. Μερικες παρατηρησεις και ενστασεις επι της υποτιθεμενης πανδημιας............ 1)Κατι ξερει η Βρετανια (το προεξαρχον δια του CITY κρατος-εθνος της ΝΤΠ) και φαινεται οτι δεν ανησυχει ιδιαιτερα. Ιδιως αν κρινουμε απο τα συγκεκριμενα μετρα που λαμβανει και οχι απο την προπαγανδα τις ανακοινωσεις και τα λογια του αερα. Απο κοντα και οι ΗΠΑ και ο υπολοιπος Αγγλοσαξονικος κοσμος. Ο φερων οργανισμος της ΝΤΠ. ...............2)Μεχρι στιγμης με τα δεδομενα που ξερουμε μεσες ακρες προκυπτει οτι προκειται απλα για μια μορφη επιθετικης γριπης που ειναι τοσο θανατηφορα οσο περιπου ηταν και οι προηγουμενες που ξεκινησαν τι συμπτωση!! ολες απο την ΚΙΝΑ............ 3)Ο ιος αυτος ειναι πιθανοτατα το αποτελεσμα ενος ηπιου κατα τα φαινομενα βιολογικου οπλου που εξαπολυθηκε για να ελεγξει ευκολωτερα τον παγκοσμιο πληθυσμο δημιουργωντας πανικο, υστερια και ανεξελεγκτο φοβο.Αν ειναι οπλο(που ειναι) τοτε σιγουρα υπαρχει και εμβολιο. Εξαπολυθηκε δοκιμαστικα στην ΚΙΝΑ οπως και οι προηγουμενες επιδημιες διοτι αν κατι ξεφυγει η ΚΙΝΑ παρολο το μεγεθος της μπορει να το τιθασσευσει καλυτερα λογω και της στυγνης Κομμουνιστικης δικτατοριας αλλα και της ευπειθιας αυτου του λαου............ 4)Ο ιος αυτος ενω πρωτοεμφανιστηκε στην ΚΙΝΑ ξεκαθαρα διαφαινεται οτι στοχευει την δυση και ιδιως την ΕΕ. Ισως διοτι η παγκοσμια χρηματοπιστωτικη ΕΛΙΤ μαλλον μετακομισε στην ΣΙΝΑ-ΚΙΝΑ. Ισως διοτι η ΕΕ ειναι σε συνεχη πολιτικη διαμορφωση και διαπαλη μεταξυ των νεοταξικων ηγεσιων απο την μια μερια και των τοσο προηγμενων πολιτισμικα λαων απο την αλλη.Ειναι μια διαπαλη ομως που αρχιζει να γερνει προς τον εθνοκεντρισμο,στην αλληλεγγυη, στην προστασια των εξωτερικων συνορων και στην αναδειξη νεων ηγεσιων(Ορμπαν, Σαλβινι,Τσεχοι, Πολωνοι, Μαρι Λεπεν, Κουρτς κλπ). Αλλοι λιγο και αλλοι πολυ. Ανησυχει η ΝΤΠ κυριως μηπως οι Ευρωπαικοι λαοι αντιδρασουν και συνασπιστουν πολιτικα-αμυντικα εξω απο το ΝΑΤΟ και τους WASP και διεκδικησουν την δικη τους πολιτικη και πολιτισμικη ατζεντα. Και τοτε ΝΤΠ τελος!!!!!!!!Ισως γιαυτο να χτυπηθηκε περισσοτερο η Ιταλια λογω των εθνοκεντρικων πολιτικων που ανεπτυξαν οι Ιταλοι δια του Σαλβινι......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστές σκέψεις,ἀγαπητέ Θαλῆ. Μέ πολλές ἀλήθειες μέσα...

      Ἄς σκεφτοῦμε,λίγο παρά πάνω,ὅλοι μας.
      Δίκαιο ἔχεις.

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ Θαλῆ !

      Διαγραφή
  5. http://fytrogerm.blogspot.com/2012/11/blog-post_10.html?zx=e878422a462b72d

    για δειτε εδω λιγακι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί,ἐνδιαφέρον...

      Θά τό διαβάσω,ἐκτενῶς αὔριον.

      Εὐχαριστῶ ἀγαπητέ,καλό ξημέρωμα !

      Διαγραφή
  6. Καλή Ανάσταση αδέλφια. Η Υπέρμαχος Στρατηγός να μας σκεπάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλήν Ἀνάστασιν,ἀγαπητέ!

      Ναί,εἴμεθα ὑπό τήν Σκέπης Της !

      Καλό ξημέρωμα !

      Διαγραφή
  7. Η Ιταλία στοχοποιήθηκε "γερά" διότι όπως γράφεται από λιγοστούς ιστολόγους, τό πραγματικά ΤΕΡΑΣΤΙΟ εξωτερικό της χρέος που αθροίζεται σέ ...τρισεκατομμύρια ευρώ, άν τυχόν γιά διάφορους λόγους "ΣΚΑΣΕΙ", θά τινάξει αυτομάτως τήν Παγκόσμια οικονομία!
    Και οι (αφωτογράφητοι) κυρίαρχοι τό γνωρίζουν και το φοβούνται πολύ....
    Όσο γιά τήν Εκκλησία της Ελλάδος(;) φρόντισε απόψε τήν νύκτα, όχι απλώς νά μας απογοητεύσει γιά ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ φορά, αλλά "μούτζωσε" α σ υ γ χ ώ ρ η τ α τά πάντα!
    Δέν λογάριασε ΟΥΤΕ Τόν Κύριο, ΟΥΤΕ Τήν Θεοτόκο,ΟΥΤΕ τήν Ιστορία της, ΟΥΤΕ τό ποίμνιο....
    Οι φαιδρότατες δικαιολογίες περί μιμητισμού - στό λουκετάρισμα ναών - ρωμαιοκαθολικών χωρών, ή του Πατριαρχείου (...) ή της Εκκλησία της Κρήτης, είναι ΟΛΕΣ γιά κλάματα!
    ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΕΙΝΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καί πιστεύω,πώς τό χείριστο ὅλων εἶναι ἡ περίπτωσις νά μήν γίνῃ ἡ τελετή Ἀφῆς τοῦ Ἁγίου Φωτός στόν Πανάγιο Τάφον,στήν Ἱερουσαλήμ !
      Ἄρα,οὔτε Ἀνάστασιν θά κάνουμε;Εἶναι δυνατόν;

      Δέν γνωρίζω,ἱστορικῶς,νά ἔχῃ συμβῇ κάτι ἀνάλογον...

      Εὐχαριστῶ πολύ ἀγαπητέ Ἰωάννη Καποδίστρια !

      Διαγραφή