" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Ποιός ἄλλος πέρα ἀπό ἕναν ...Ῥαγκούση ;


Να ανοίξει η συζήτηση στην ελληνική Εκκλησία για την θέση της γυναίκας στους κόλπους της με την χειροτονία γυναικών και άρση του αποκλεισμού τους από την μυστηριακή ιεροσύνη


«Βικτωρία Σαραγκούση μέ τό πλοῖο "ΠΑΤΡΙΣ"  ἀπό τόν Πειραιᾶ ταξείδεψε στό Ἀμέρικα. Ὅταν ἀποβιβάστηκε στό νησάκι Ellis, στίς 8 Σεπτεμβρίου 1920,στό πιστοποιητικό πού δήλωσε κατεγράφησαν τά ἐξῆς : Victoria Saragousi, Ἐθνικότητα :  English Hebrew. Μέ δηλωμένη τελευταία διαμονή τήν Κallipoli Greece.
Ἡ θεία τοῦ Γιάννη Ραγκούση, τοῦ πρώην ὑπουργοῦ ΠΑΣΟΚ ὁ ὁποῖος εἶναι ἑξάδελφος μέ τήν Ἄννα Ῥαγκούση -Νταλάρα πού δούλευε στήν μουσική ἑταιρεία τοῦ Μίνωος Μάτσα...βουλευτής ἐκλεγμένη τό 2009,μέ τό ΠΑΣΟΚ καί Ὑφυπουργός Ἐργασίας καί Κοινωνικῆς Ἀσφάλισης. ἡ ὁποία ἔχει ἀδελφή τήν Πέπη Ῥαγκούση  δημοσιογρἀφο τῶν "Νέων". Γιά τήν Ἄννα ἤ Hannah, διαβάζουμε πώς : Έχει έντονη δραστηριότητα στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) και σε άλλες ΜΚΟ. Κι᾿ὁ νοών νοείτω...Ῥαγκούσηδες εἶναι αὐτοί ...



Ο Ραγκούσης είναι ένα πρόσωπο "μυστήριο" στην ελληνική πολιτική σκηνή. Ένα πρόσωπο, το οποίο εξακολουθεί και παραμένει σχετικά άγνωστο, αν αναλογιστεί κάποιος την άκρως θεαματική "τροχιά" που ήδη έχει διανύσει στο πολιτικό μας στερέωμα. Ένας πραγματικά "πετυχημένος" άνθρωπος, που κανένας δεν γνωρίζει πώς ακριβώς και για ποιον ακριβώς λόγο "πέτυχε". Ένας πραγματικά "προβεβλημένος" άνθρωπος, που κανένας δεν γνωρίζει για τι ακριβώς "προβλήθηκε". Ένας "αλεξιπτωτιστής" της δημόσιας ζωής.
...
εμφανίζεται και πάλι ο ίδιος Υπεράνθρωπος Ραγκούσης να θέλει να "ρυθμίσει" και την ίδια τη δημοκρατική λειτουργία. Αυτός είναι υποτίθεται ο εμπνευστής του νέου εκλογικού νόμου ρωμαϊκής φιλοσοφίας. Γιατί; Γιατί ο "καίσαρας" θ' αποφασίζει για την επιλογή των βουλευτών και ο κομματικός "όχλος" απλά θα υπερψηφίζει τις αποφάσεις του "φωτισμένου" τιμονιέρη. Ο ίδιος άνθρωπος, που έδωσε δικαίωμα "βοής" σε Πακιστανούς μετανάστες, θα μετατρέψει σε "βόες" και τους υπόλοιπους πολίτες. Αντί να "ελληνοποιήσει" τους Πακιστανούς θα "πακιστανοποιήσει" τους Έλληνες.
...
Κάποιος, ο οποίος ήταν γεννημένος τον Δεκέμβρη του 1965 —και μάλιστα "αριστούχος"— μπήκε στο Πανεπιστήμιο το 1984. Το Οικονομικό είναι μια σχολή τετραετούς φοίτησης. Άρα; Άρα, ένας φοιτητής, ο οποίος μπήκε σ' αυτό το 1984, το 1988 θα έπρεπε να ορκίζεται. Πόσο μάλλον ένας "αριστούχος". Ο Ραγκούσης όμως, πάνω στη "φούρια" του να μας δείξει τα "προσόντα" του, μας αποκαλύπτει ότι μέχρι το 1992 ήταν γραμματέας της ΠΑΣΠ ΑΕΙ και άρα φοιτητής. Αυτό είναι ένα νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ. Οκταετής "αριστούχος" μόνον ο Ραγκούσης έχει υπάρξει.
...
Αυτός, ο οποίος επί χρόνια ασχολούνταν μόνον με τα συνδικαλιστικά, αποφάσισε να επιστρέψει στην "επιστήμη" του. Αποτέλεσμα αυτής της επιστροφής ήταν το μεταπτυχιακό του —πάντα με βάση το επίσημο βιογραφικό του—. Το μεταπτυχιακό του στο Σάσσεξ της Αγγλίας.
...
Ειδικά για τον έμπειρο στα "παραπανεπιστημιακά" κυκλώματα Ραγκούση, ο οποίος εκείνη την εποχή εμφανιζόταν ως "σύμβουλος" του Έλληνα Επιτρόπου, μπορεί να μην χρειάστηκε καν να πάει και μέχρι εκεί. Σε τέτοιες περιπτώσεις σου το στέλνουν ταχυδρομικώς. Σ' αυτά οι Βρετανοί είναι άψογοι "επαγγελματίες" και αλληλέγγυοι συνάδελφοι. Εξυπηρετούν καθηγητές φίλους, οι οποίοι εξυπηρετήθηκαν από φοιτητοσυνδικαλιστές Ραγκούσηδες. Πού να τρέχεις τώρα μέχρι το Σάσσεξ. Πού να μαθαίνεις τώρα αγγλικά...Ένα "copy-paste" έτσι κι αλλιώς είναι η εργασία σου. Είναι προφανές ότι για τα "μάτια" του κόσμου το θέλεις αυτό το μεταπτυχιακό. Για να βάλεις ακόμα μια σειρά στο βιογραφικό σου. Για να δώσεις "άλλοθι" στο κομματικό σου μέσον να σε σπρώξει, χωρίς να κατηγορηθεί για παράνομες πράξεις.
...
Το ΠΑΣΟΚ παίρνει έναν ανεπάγγελτο, άσχετο, άεργο και άνεργο πρώην αιώνιο φοιτητή και τον διορίζει —σύμφωνα με το βιογραφικό του ιδίου— "Γενικό Διευθυντή του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας" (ΚΕΘΙ). Τον διορίζει μάλιστα σαν τον απόλυτο ειδικό, εφόσον τον διορίζει από την αρχή της ίδρυσης αυτού του κέντρου. Το "χεράκι" του παριανού από την κομματική "τσέπη" μπαίνει για πρώτη φορά στην κρατική "τσέπη".
...
Το "πράσινο" κομματόσκυλο —προφανώς με τα προσόντα του και άρα με την αξία του— έγινε σφουγκοκωλάριος του "πράσινου" Παπουτσή. Αυτό ακριβώς πρέπει να είναι η θέση του "ειδικού συμβούλου". Σφουγκοκωλάριος. Ακόμα σημάδια πρέπει να έχει ο κώλος του Παπουτσή από τις "συμβουλές" του Ραγκούση. Δεν βλέπουμε να μπορούσε να κάνει τίποτε άλλο ο Ραγκούσης. Ένα ανεπάγγελτο κομματόσκυλο με κάποια "σάλια" ενασχόλησης σε θέματα ισότητας τι "συμβουλές" μπορούσε να παράσχει σε έναν Επίτροπο με αντικείμενο την Ενέργεια;
...
Αυτό γινόταν από το 1995 έως το 1999. Για μια τετραετία ο άεργος και ο ανεπάγγελτος είχε βρει την άκρη, για να ζει με το κρατικό χρήμα. Τι έγινε όμως και το 1999 αποφάσισε να μπει στα βαθιά νερά της ιδιωτικής οικονομίας; Πώς ένα παράσιτο του κομματικού "σωλήνα" αποφάσισε να εγκαταλείψει το σίγουρο και εύκολο βόλεμα του κρατικού "θερμοκηπίου" για ένα αβέβαιο μεροκάματο στον άγριο ιδιωτικό τομέα; Αυτό το μυστήριο δεν το αποκαλύπτει το βιογραφικό του Ραγκούση. Δυστυχώς όμως γι' αυτόν το αποκαλύπτει το βιογραφικό του Παπουτσή. Το 1999 ο Παπουτσής απλά δεν μπορούσε να συνεχίζει να τον "ταΐζει". Ο Παπουτσής το 1999 εγκατέλειψε τη θέση του Επιτρόπου, για να συμμετάσχει στις εκλογές του 2000. Άρα ο Ραγκούσης δεν "βούτηξε" μόνος του στα βαθιά νερά της ιδιωτικής οικονομίας, αλλά "έπεσε" σ' αυτά, επειδή έφυγε από τα πόδια του η "εξέδρα" στην οποία πατούσε.
...
Εκείνη την εποχή ήταν, που η Goody’s δοκίμαζε τη διεθνή της καριέρα και είναι προφανές ότι είχε ανάγκη τον Επίτροπο και βέβαια τον σύμβουλό του. Το 1997 ήταν που μια ευρωπαϊκή επιχείρηση, όπως η Goody’s, αναζητούσε "πλάτες", για να μπει στις εκτός Ε.Ε. αγορές της Κύπρου, της Βουλγαρίας, αλλά και της Πορτογαλίας. Μάλλον με πληρωμή σε "είδος" πήρε ο Φτωχοραγκούσης το Franchising των Goody’s. Το τελευταίο λάφυρο από την "εξέδρα" Παπουτσή.
...
Για εμάς ο Ραγκούσης είναι στην κυριολεξία ο απόλυτος ορισμός του ΤΙΠΟΤΕ. Του ΤΙΠΟΤΕ, το οποίο δημιούργησε και τάισε πλουσιοπάροχα η απόλυτα κομματισμένη μεταπολίτευση...Το "αριστούχος" τον εξευτελίζει. Το "Γενικός Διευθυντής" τον καθιστά ανεπαρκή. Το "σπάνιο" μεταπτυχιακό τον απαξιώνει. Το "Ειδικός Σύμβουλος" τον αποκαλύπτει. Τα ποσοστά των εκλογικών νικών του τον μειώνουν.
...

 Ένα τέτοιο DNA δεν πρέπει να χάνεται και ο Ραγκουσοκομματόσκυλος ανέλαβε υπεύθυνα να το διαιωνίσει. Τρία παιδιά έκανε. Γιατί να μην κάνει; Δεν είναι κοινός Έλληνας να φτύνει "αίμα" για να τα μεγαλώσει. Το κόλπο της εύκολης επιβίωσης το γνωρίζει. Θα τα γράψει από τώρα στα "παιδικά" της ΠΑΣΠ και αυτή θ' αναλάβει να τα κάνει "αριστούχους" και να τα ταΐζει μέχρι τα βαθιά γεράματα. Μπορεί να τα κάνει και υπουργούς, όπως τον πατερούλη τους.

Για εμάς ο Ραγκούσης είναι ένα κοινό ΤΙΠΟΤΕ, που, προκειμένου να "διακριθεί", θα μπορούσε να κάνει οτιδήποτε. Ένας κοινός καιροσκόπος, ο οποίος ανέλαβε να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα, τα οποία μπορούσαν να τον εξυπηρετήσουν. Ένα διαβρωμένο μέχρι το μεδούλι κομματόσκυλο. Ένα αμετανόητο κομματόσκυλο ακόμα και στις εποχές που καταρρέουν τα κόμματα. Ένα κομματόσκυλο, το οποίο "εμπιστεύεται" απόλυτα το κόμμα του, χωρίς να υποπτεύεται καν ότι αυτό εξυπηρετεί αποκλειστικά το παρακράτος του Κολεγίου Αθηνών και τα αφεντικά της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ...


Ἀπό τό θέμα : Υπερυπουργέ Ραγκούση… “πιάσε” δυο μπιφτέκια και μια πατάτες!!!

O «Καλλικράτης» αλλάζει και τον εκλογικό νόμο


Ο Σα-ραγκούσης, ομολόγησε ότι δίνουν πολιτικά δικαιώματα, σε « εκείνους που νομιμοποιήθηκαν τα τελευταία είκοσι χρόνια με τελευταία διαδικασία αυτή του 2005-2007, όταν νομιμοποιήθηκαν 150.000 οικονομικοί μετανάστες, όσοι δηλαδή είχαν έρθει στην Ελλάδα έως την 1/1/2005».

Επομένως οι «νέοι ψηφοφόροι» είναι 950.000 «μουσουλμάνοι.(800.000 του Σκανδαλίδη και 150.000 του Παυλόπουλου). Από αυτούς οι 600.000 είναι Αλβανοί και 200.000 Πακιστανοί.


Ο Σα-ραγκούσης για μια ακόμα φορά μίλησε για « νόμιμους μετανάστες», ενώ πρόκειται για παράνομους που «νομιμοποιήθηκαν» με χαρτιά που στην πλειοψηφία τους είναι πλαστά.


Τάζουν θέσεις στους 600.000 λαθρομετανάστες ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ!!! 

Δεκάδες χιλιάδες απ’ αυτούς που θα ψηφίσουν στις δημοτικές – περιφερειακές της 14ης Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, διαθέτουν πλαστά έγγραφα διαμονής, τα οποία αποτελούν πιστά αντίγραφα των 21.000 κενών δικαιολογητικών τύπου Α που έχουν κλαπεί την τελευταία πενταετία από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και απροσδιόριστο αριθμό βεβαιώσεις τύπου Β’ που ισχύουν μόνο για ένα μήνα.

Τα συγκεκριμένα «μαϊμού» δικαιολογητικά δεν μπορούν να εντοπισθούν σε αστυνομικό έλεγχο, ούτε ακόμη και από τα αστυνομικά τμήματα γιατί βασίζονται σε γνήσιες «φόρμες» ενώ έχουν σφραγισθεί με καθ’ όλα (φαινομενικά) νόμιμες -κλεμμένες κι αυτές- σφραγίδες των δήμων και των περιφερειών.

Αντιθέτως, ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, έρχεται να επιβεβαιώσει την προσπάθεια του ΠαΣοΚ για αλλοίωση της ετυμηγορίας του ελληνικού λαού . Στις επικείμενες τοπικές εκλογές δίνονται με διαδικασίες – εξπρές το δικαίωμα ψήφου στους υπηκόους τρίτων χωρών, όπως προβλέπει ο νόμος 3838/2010.
Η μοναδική προϋπόθεση είναι να δύναται να αποδείξουν ότι τα τελευταία πέντε χρόνια μένουν νόμιμα στην Ελλάδα.


Το Σχέδιο Καλλικράτης θα είναι η απόλυτη καταστροφή της χώρας. Ακόμα και από ένστικτο να λειτουργεί κάποιος, μπορεί να το καταλάβει. Δεν χρειάζεται καν γνώσεις. Αρκεί να δει ποιοι είναι οι "ένθερμοι" υποστηρικτές του και αυτόματα θα καταλάβει. Όταν ο πιο "θερμός" υποστηρικτής τής "έμπνευσης" του Γιωργάκη είναι η Ντόρα, αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει και αυτό το κάτι είναι πάντα εθνικά επικίνδυνο, όταν πρωταγωνιστούν αυτοί οι δύο. Κοντά σ' αυτούς και όλη η γνωστή νεοταξική "συμμορία" των υπεράνω και "ευαίσθητων". Όλοι όσοι ήταν υπέρ του Σχεδίου Ανάν. Όλοι όσοι "αγωνιούν" για τα δικαιώματα των "Τούρκων" της Θράκης. Όλοι όσοι "ευαισθητοποιούνται" για την καταπίεση των "Μακεδόνων". Όλοι όσοι "βιάζονται" να δώσουν ψήφο στους λαθρομετανάστες.
Γιατί το Σχέδιο Καλλικράτης είναι άκρως επικίνδυνο για την εθνική μας επιβίωση; Γιατί θα δημιουργήσει διασπαστικές τάσεις μέσα στον εθνικό κορμό. Θα ενεργοποιήσει "φυγόκεντρες" τάσεις, οι οποίες στα όριά τους θα απειλούν με διάλυση το ίδιο το κράτος. Θα δημιουργήσει συνθήκες "κληρονομιάς" και δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα να βάλει κάποιους τους "κληρονόμους" να σκοτωθούν μεταξύ τους. Αυτό ακριβώς είναι το Σχέδιο Καλλικράτης. Γι' αυτόν τον λόγο συνδυάζεται απόλυτα με την αποτίμηση της αξίας του δημοσίου κεφαλαίου και την παροχή δικαιώματος ψήφου στους μετανάστες. Αποτιμά για πρώτη φορά τη δημόσια περιουσία, για να τη μοιράσει στους "κληρονόμους" και ταυτόχρονα συμπεριλαμβάνει αυθαίρετα και νέους δικαιούχους. Ο "κληροδότης" φαίνεται ότι εκτός από τα "παιδιά" του αποκαθιστά επί ίσοις όροις και τους έγχρωμους "κηπουρούς" τού οίκου του.
...
Όλη η "βρομιά" της κάθε τοπικής κοινωνίας κατόρθωσε και μπήκε στην τοπική αυτοδιοίκηση. Το απόλυτο "κατακάθι", το οποίο δεν ασχολήθηκε με το ανώτερο επίπεδο πολιτικής, είτε γιατί στερούνταν τυπικών προσόντων είτε γιατί δεν έβλεπε τόσο "κοντά" τη δυνατότητα να κάνει "αρπαχτές". Η ευκαιρία όλων αυτών των απατεώνων και των καιροσκόπων ήταν η τοπική αυτοδιοίκηση και δεν την άφησαν να πάει χαμένη. Με τον καιρό αυτή η βρομιά έχει επιβληθεί ολοκληρωτικά σε όλους τους χώρους της τοπικής αυτοδιοίκησης. Με εκβιασμούς, απειλές, βολέματα και "ασυλίες", οι τοπικές κοινωνίες έχουν αποκτήσει τις "ηγεσίες" τους. Μιλάμε για έναν πραγματικό υπόκοσμο, ο οποίος έχει επιβληθεί, χρησιμοποιώντας όλα τα γνωστά μέσα που συνήθως χρησιμοποιεί ο υπόκοσμος
...
Οι σημερινοί απόλυτα διεφθαρμένοι παράγοντες των δήμων και των κοινοτήτων θα είναι οι ίδιοι που θα συνθέσουν και την "επόμενη" ημέρα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Γι' αυτόν τον λόγο είναι πολλαπλά χρήσιμοι. Είναι απόλυτα βρόμικοι και άρα εκβιάσιμοι. Οι ισχυροί θα ελέγχουν τη "στελέχωση" των περιφερειακών "κυβερνήσεων", εφόσον θα χρησιμοποιούν ανθρώπους εκβιάσιμους και άρα ελεγχόμενους. Ανθρώπους έμπειρους και με γνώση των ειδικών κοινωνικών και οικονομικών συνθηκών, που επικρατούν σε κάθε περιοχή. Ανθρώπους, που μπορεί να είναι εκβιάσιμοι, αλλά είναι και οι ίδιοι χρήσιμοι ως εκβιαστές άλλων. Ανθρώπους, που έχουν "χτίσει" τη διαπλοκή τους και τα τοπικά ΜΜΕ στις περιοχές τις οποίες λυμαίνονται. Ανθρώπους, που έχουν δημιουργήσει πραγματικούς παρακρατικούς "στρατούς" μέσα από δημοτικές αστυνομίες, δημοτικές επιχειρήσεις κλπ.. Ανθρώπους, που θα "αναγνωρίσουν" σαν "ηγέτες" όποιους θα τους προτείνουν τα εξωθεσμικά κέντρα, που δρομολογούν τις εξελίξεις.
"Ηγέτες", τους οποίους αυτά τα ύποπτα κέντρα τους γνωρίζουν από τώρα και τους έχουν προετοιμάσει ανάλογα.
...
Αν πάνε οι ξένοι στην επαρχία —σαν νέοι ιδιοκτήτες του δημοσίου κεφαλαίου— να το τεμαχίσουν και να το πουλήσουν σε επίσης ξένους "επενδυτές", θα χυθεί αίμα. Κανένα "χαρτί" της Αθήνας δεν σου επιτρέπει να πας στον Γράμμο και να μοιράσεις οικόπεδα σε Γερμανούς "επενδυτές", για να χτίσουν σαλέ. Με τις κλωτσιές θα φύγουν όλοι οι "επενδυτές". Οι τοπικές κοινωνίες "πονάνε" αυτό το κεφάλαιο, που το έχουν ποτίσει με το αίμα τους και είναι βέβαιο ότι δεν θα δεχθούν "πλημμύρα" ξένων αρπακτικών εποίκων.
Για να επιτύχουν οι δανειστές μας τους στόχους τους, απαιτούν τη συνενοχή των τοπικών κοινωνιών. Γι' αυτόν τον λόγο χρειάζονται τους κακοποιούς της επαρχίας. Το "χαρτί" της κυβέρνησης της Αθήνας θα γίνει "χαρτί" της "κυβέρνησης" της περιφέρειας και μετά τα πράγματα αλλάζουν. Οι τοπικοί κακοποιοί θα τους φέρουν στην επαρχία σαν "επενδυτές".
...
Να υπάρχουν στην επαρχία ξένοι με δικαιώματα. Δικαιώματα, τα οποία ξεκινάνε από την ψήφο και καταλήγουν στην ιδιοκτησία. Η ανοχή των επαρχιωτών σε ξένους ιδιοκτήτες με δικαιώματα θ' ανοίξει τις "πόρτες" και για τους υπόλοιπους ξένους, οι οποίοι θα "αναπτύξουν" το πρώην δημόσιο κεφάλαιο. Θα ανοίξει τις πόρτες στους εποίκους, οι οποίοι θα μονιμοποιήσουν την κατάκτηση της χώρας. Γι' αυτόν τον λόγο τούς είναι χρήσιμοι οι μετανάστες στο επίπεδο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μια ακραία και ανθελληνική επιλογή ενός μελλοντικού "Κρητικάρχη" μπορεί να μην βρίσκει την υποστήριξη των Κρητικών, αλλά μπορεί να σκορπίσει κύματα ενθουσιασμού στους "Νεοκρητικούς" ψηφοφόρους του, αλβανικής, πακιστανικής, βρετανικής ή γερμανικής καταγωγής.
...

Θέμα χρόνου είναι οι ξένοι με τα δικαιώματα να φέρουν νέους ξένους και να μετατρέψουν τους Έλληνες σε μειονότητα μέσα στην ίδια τους την πατρίδα. Συμφέρει τους ξένους να φέρνουν ξένους, γιατί με τον τρόπο αυτόν γίνεται πιο ασφαλής η παραμονή τους σε έναν ξένο τόπο. Συμφέρει και τους προδότες να έρθουν νέοι ξένοι, γιατί εξασφαλίζουν συνενόχους έτοιμους να θυσιαστούν, για να τους προστατεύσουν. Συμφέρει και τους ξένους "επενδυτές", γιατί εξασφαλίζουν την προστασία των ιδιοκτησιών τους από τους τοπικούς "Ινδιάνους", οι οποίοι θα έχουν τη φαεινή ιδέα ν' αντιδράσουν.

ὁλόκληρο τό θέμα :"Σχέδιο Καλλικράτης"... η υπέρτατη προδοσία

Καί βεβαίως ὅπως ὅλοι οἱ μεγάλοι ...ὁραματιστές,βλέποντας πλέον ἀπό ποιά μεριά πρέπει νά συνεχίσῃ τό «μεγαλειῶδες ἔργον του»,ἔβαλε πλώρη πρός τσυριζα :


Τα θλιβερά ανθρωπάκια που γελοιοποίησε ο Αλιέκσι Τσιπρέσκου βάζοντάς τα να τον γλείφουν για μια καρέκλα

Κι᾿ἔτσι ὡς τομεάρχης τῆς προστασίας τοῦ πολίτη,τοῦ τσυριζα,ἔρχεται σήμερα,μέ πρόφασιν τό μεγάλο προοδευτικό ἄλμα τοῦ Κούλη πού ἔφερε γιά πρώτη φορά στό ἀνώτατο πολιτειακό ἀξίωμα μία γυνή,νά προχωρήσῃ ἀκόμη πιό ...προοδευτικά,προτείνων :


Να ανοίξει η συζήτηση στην ελληνική Εκκλησία για την θέσ
η της γυναίκας στους κόλπους της με την ....χειροτονία γυναικών και άρση του αποκλεισμού τους από την μυστηριακή ιεροσύνη

Ἐκπλήσσεσθε; Ένας πρώην ...μπιφτεκοταβερνιάρης τό προτείνει!


Θά δανειστῶ κάποιο ἀπόσπασμα τοῦ Μητροπολίτου Πειραιῶς Σεραφείμ,σχετικόν μέ τήν χειροτονία τῶν γυναικῶν,ἀπό ἐπιστολή του πρός τήν Ἱερά Σύνοδον τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος,ἐξ ἀφορμῆς τῆς ἀποφάσεως τῆς Ἀγγλικανικῆς [πού σημαινει καί Προτεσταντική...]ἐκκλησίας,ὑπέρ τῆς χειροτονίας τῶν γυναικῶν στούς κόλπους της (Ἀπόφασις Ὑόρκης Μεγάλης Βρεττανίας, Ἰούλιος 2014).

«Μή τολμήση γυνή τις, εἰσελθεῖν ἐν Ἁγίῳ Βήματι, ὅπου μόνη εἰσῆλθε, ἡ Ἁγία ἐν ταῖς γυναιξίν, εἰς τά τῶν Ἁγίων Ἅγια, οὗ μόνος ὁ Ἀρχιερεύς εἰσήρχετο, τοῦ ἐνιαυτοῦ ἅπαξ»

«Χαῖρε, μόνη ἡ ἀξία ἐν τῷ Βήματι εἰσελθεῖν˙ χαῖρε, σοί γάρ μόνῃ ἔξεστιν ἐν τῷ Ἱερῷ οἰκεῖν»

Καί συμπεραίνων ὁ Μητροπολίτης :

Ἀλλά καί σήμερα ἡ προώθηση γυναικών στήν ἱερωσύνη δέν εἶναι ἄσχετη μέ τή διάδοση νεογνωστικῶν καί νεοπαγανιστικῶν ἀντιλήψεων, πού χαρακτηρίζουν τό γενικότερο πνεῦμα τῆς ἐποχή μας.

Διαβᾶστε ὁλόκληρο τό θέμα :

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ προς τη Σύνοδο σχετικά με την απόφαση χειροτονία γυναικών στην Αγγλικανική Κοινωνία

Νά ὑποθέσομεν ὅτι ἡ πρόβλεψις,ἄμα τῇ ἀναλήψῃ τῆς προεδρείας τῆς δημοκρατίας τους ἀπό τήν νεοεποχίτισσα Σακελλαροπούλου,περί καταργήσεως τοῦ Ἄβατου τοῦ Ἁγίου Ὄρους,εἶναι πολύ κοντά;

Μία κλῖκα εἶναι...
Τί νά πῶ,πέσαμε σέ ἐποχές πού μᾶλλον θά τά δοῦμε καί θά τά ζήσουμε ...ὅλα !


Ἡ Πελασγική

11 σχόλια:

  1. ΤΙ ΜΑΘΑΊΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟΥ!Η ΚΥΡΙΑ

    ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΖΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ.ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΙΦΤΕΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΣΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΤΥΠΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ.ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΟΥ ΣΑΚΑΤΕΨΕ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ.ΤΗΝ ΡΩΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΟΒΡΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΗΛΙΚΟ;ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ: Ο "ΑΝΗΛΙΚΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΊ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ.Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΜΕΙ .
    ΔΙΑΝΟΜΗ ΝΕΑΡΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΑΦΓΑΝΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ "ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟΝ" ΝΕΑΡΩΝ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΡΡΈΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΘΛΙΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ.ΟΤΙ ΒΡΩΜΙΖΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΟΠΟΙΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΑΔΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕ ΝΕΑΡΟΥΣ.

    Ο ΔΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΧΤΙ " ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ " ΕΝ ΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΥΣΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ;ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ "ΑΝΤΡΩΝ" ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.

    ΔΙΑΤΤΩΝ ΑΣΤΗΡ Ο ΣΑΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΣΑΡΑΓΚΟΥΣΗ/ΝΤΑΛΑΡΑ;

    ΟΧΙ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΟΙΡΑΖΕ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ ΧΟΤ ΝΤΟΓΚΣ ΣΕ ΒΙΛΛΕΣ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

    ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΡΡΙΕΡΑ.
    ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΣΕΝΟΚΟΙΤΙΑ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΕΦΑΡΔΙΤΙΚΟΥ, ΦΛΟΓΕΡΟΥ ΟΣΟ ΕΝΑ ΦΛΑΜΕΝΚΟ.

    ΟΛΕ!!!!!

    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΞΑΝΘΟΣ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ.ΔΙΟΤΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΚΑΡΩΣΕ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟ.ΒΡΕ ΓΥΝΑΙΚΑ;ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;ΤΌ'ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥ;ΝΑΖΙΣΤΑΡΑ.ΑΡΑ Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΙΧΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΙΝΤΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΟΧΗ.Η ΣΤΑΖΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καί μετά ἀναρωτούμεθα γιατί ὁ Σα...ραγκούσης ἔφερε τόν λαθρονόμο ! Γιατί τήν ὥρα πού ζητᾶ ἀπό τήν πολιτεία τήν γυναικεία χειροτονία τά Δωδεκάνησα ἔχουν πάρῃ φωτιά...Ὄχι ἀπό φυσικά αἴτια,ἀπό τήν φωτιά πού ἀνάβει ὁ Ραγκούσης καί ὁ κάθε Ραγκούσης μέ νόμους πού τήν κατάλληλη στιγμή μπαίνουν εἰς ...ἐφαρμογήν ...

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  2. ΑνΝΑΜΕΙΚΤΟΝ DNA ΙΣΠΑΝΟΣΕΦΑΡΔΙΤΙΚΟΝ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΧΑΖΑΡΙΚΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΝ ΤΕΡΑΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ ΒΛΑΧΟΥ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ.Ο ΔΕ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΤΗ����ΚΥΡΙΑ ΡΊΤΑ!

    ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΕ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀγαπητή Ῥίτα,Καλησπέρα !

      Ὁ χειρώτερος συνδυασμός ; Ἤ μήπως ὁ χειρώτερος εἶναι ὁ Ἀσκεναζιμ/Χάζαρικός;

      Ὅποιος καί νά εἶναι τό ἴδιο σχέδιον ἐξυπηρετοῦν καί ΠΑΝΤΑ εἰς βάρος τοῦ Ἑλληνισμοῦ...

      Καλησπέρα ἀγαπητή κυρία Ῥίτα πού σᾶς εὐχαριστῶ τά μάλα !

      Διαγραφή
    2. Την καλησπέρα μου κυρία Ισκαντερ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Βρῆκες τό προφίλ μου στό φ/β ; Χά,χά,χά ! Πονηρέ Ἀριστόμαχε...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Ἀριστόμαχε !

      Διαγραφή
  3. γκουσης γκουσης σαραγκουσης μηπως ειναι πηλιος γουσης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μά Σα...Ῥαγκούσης χωρίς τήν δόσιν ἀπό Πήλιο Γούση τί στό καλό «κρυπτό» θά ἦταν; !

      Ἐπιτυχής ῥίμα !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
  4. Ο ραγκούσης ήταν είναι και θα είναι ένα τούβλο. Δεν υπάρχει τίποτα το μυστήριο σ'αυτόν. Απο γνωστό μου ο οποίος τυγχάνει να γνωρίζει τη μητέρα του μου είχε αναφέρει στο πως μπήκε στην πολιτική σκηνή. Η μάνα του χιλιοέγλειψε τον σημίτη για να τον πάρει "βοηθό" του στο γραφείο του να.....του φέρνει νεράκι όταν διψάει. Έτσι προκόβεις και γίνεσαι πολιτικός στη σήμερον ημέραν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μά ναί,ἔτσι ἀκριβῶς ! Ἄλλως τε τό θέμα τοῦ Π. Τραϊανοῦ,ἀπό ὅπου ἔχω καί τ᾿ἀποσπάσματα γιά δαῦτον αὐτό ἀκριβῶς λέει :

      «Για εμάς ο Ραγκούσης είναι ένα κοινό ΤΙΠΟΤΕ, που, προκειμένου να "διακριθεί", θα μπορούσε να κάνει οτιδήποτε. Ένας κοινός καιροσκόπος, ο οποίος ανέλαβε να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα, τα οποία μπορούσαν να τον εξυπηρετήσουν. Ένα διαβρωμένο μέχρι το μεδούλι κομματόσκυλο. Ένα αμετανόητο κομματόσκυλο ακόμα και στις εποχές που καταρρέουν τα κόμματα. Ένα κομματόσκυλο, το οποίο "εμπιστεύεται" απόλυτα το κόμμα του, χωρίς να υποπτεύεται καν ότι αυτό εξυπηρετεί αποκλειστικά το παρακράτος του Κολεγίου Αθηνών και τα αφεντικά της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ...»

      Υπερυπουργέ Ραγκούση… “πιάσε” δυο μπιφτέκια και μια πατάτες!!!
      http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_06.html

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα.ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 4 ΦΕΒΡΟΥΡΙΟΥ 1843 ,ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή