" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Εἶναι,ὅλα,μέσα στό σχέδιον...

Ἐξ εὐωνύμων ὁ πρώην πρόεδρος τῆς τουρκιᾶς,Ἀμπντουλάχ Γκιούλ,ἐκ δεξιῶν, εἴπαμε, ὁ λαλημένος Ἐρντογάν  καί πίσω (ἀπό τόν Γκιούλ) στό βάθος,ὁ ..ἐγκέφαλος τοῦ πραξικοπήματος τοῦ 2016,Γκιουλέν. Ὅλοι γύρω ἀπό τήν τουρκάλα,μία παρέα πειθηνίων, στρατευμένων ὀργάνων ..Ἡ Τσιλέρ,πού ἔδωσε τό ἔναυσμα γιά τίς γκρίζες ζῶνες στό Αἰγαῖο μας,μέ τήν κρίσιν στά Ἴμια ...Μέρες πού εἶναι,νά ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ.


Ὁ τοῦρκος συγγραφεύς τοῦ βιβλίου «τά παιδιά τοῦ Μωϋσή»,Ergun Poyraz. Στό βιβλίο αὐτό ὁ συγγραφεύς ἀποκαλύπτει πώς ὁ Ἐρνογάν καί ἡ σύζυγός του εἶναι κρυπτο-ἑβραῖοι καί ὑπονομεύουν τόν κοσμικό χαρακτῆρα τῆς τουρκίας. Στίς 5 Αὐγούστου τοῦ 2013,καταδικάστηκε γιά κατασκοπία σέ βάρος τῆς χώρας του,σέ 29 χρόνια καί 4 μῆνες φυλάκισιν.


Turkish Prime Minister Erdogan ( left) at a joint meeting with the CIA in Libya , Al - Qaeda and members of the Israeli Mossad (ἐδῶ) Παρέα καί ὁ Δαυΐδ-ογλού ...
Οἱ Μαϊμονίδες Σεφφαραδιστές Σαμπατιστές (πιστοί τοῦ Σατανᾶ-Ἐωσφόρου) εἶναι κρυπτο- Εβραίοι καί έχουν μακριές και ισχυρές ρίζες στην Τουρκία.  Αυτή η ψεύτικη μουσουλμανική αίρεση καλείται στην Τουρκία με το όνομα Dönmeh. Η αίρεση Dönmeh ανάμιξη Talmudist kabbalah με την ισλαμική θρησκεία μυστηρίου Sufi. Η έννοια "dönmeh" είναι ένα υποτιμητικό συνώνυμο της λέξης "τραβεστί", αλλά και μια λέξη για μια ομάδα ή ένα άτομο που προσπαθεί να δράσει ως κάτι διαφορετικό από ό,τι είναι πραγματικά. Ο ιδρυτής του Shabbateanism, Šabbetai Tsevi, ήταν ένας ταλμουδιστής-καμπαλιστής ραββίνος που γεννήθηκε στην οθωμανική πόλη της Σμύρνης το έτος 1626. "(ἐδῶ)

Moses ben Maimon , κοινώς γνωστός ως Maimonides,ένας σεφαραδίτης,Εβραίος φιλόσοφος που έγινε ένας από τους πιο παραγωγικούς και σημαντικούς μελετητές της Τορά,τον Μεσαίωνα .
...Ο Μαϊμούν θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους μελετητές του εβραϊκού νόμου και όλες οι κοινότητες του ομόσπονδου κράτους του Ισραήλ,της Αραβίας και του Μαγκρέμπ (βορειοδυτική-αφρική)  τόν αναγνωρίζουν ως ραββίνο τους.(ἐδῶ)
Τώρα γιατί τό ἀνάγλυφο τοῦ Μωϋσῆ Μαϊμούν πρέπει νά βρίσκεται στήν βουλή τῶν ΗΠΑ,αὐτοί προφανῶς τό ξέρουν καλλίτερα...Αὐτοί καί οἱ σιῶνες πού τούς ἐξουσιάζουν ἀπολύτως !

Ο Μέχμετ Ταλάτ Πασάς (1872-1921) ήταν ελευθεροτέκτων, ο οποίος συμμετείχε στην τουρκική επανάσταση του 1908. Επικεφαλής μίας ΜΚΟ που ήταν ένα κοινό σχέδιο των σουφι και των Φραγκιστών Σατανιστών.

Ο Μέχμετ Ταλάτ πασάς ήταν επίσης ο μέγας διδάσκαλος της τουρκικής Στοάς της Ανατολής. Είχε πολιτικό αξίωμα ως Μεγάλος Βεζύρης της Τουρκίας κατά τη διάρκεια του 1917-1918, όταν έγινε η ταλμουδο-καβαλιστική επανάσταση στη γειτονική χώρα Ρωσία.

Ὁ Gülen μέ ἀρχι-ῥαββίνο ἀπό τό Ἰσραήλ
Οι Κρυπτοεβραίοι πραξικοπηματίες ανέτρεψαν τον σουλτάνο των Οθωμανών το 1908 και έτσι η Τουρκία έγινε «κοσμική» χώρα. Υπάρχει ένας μεγάλος πληθυσμός crypto jewish στην Τουρκία. Η θρησκεία τους είναι ο σατανισμός της Kabbalah και συνεργάζονται με τους Ελευθεροτέκτονες. Ο Ερντογάν βοήθησε τον «μουσουλμάνο» Fethulah Gülen και το κίνημα του Gülen στην εξουσία. Ο Fethullah Gülen λέγεται ότι έχει επαφές με την εμπορία ηρωίνης και έχει ιδιαίτερα καλές σχέσεις με το Ισραήλ.


Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Fethullah Gülen;
Στις 6 Αυγούστου 2011 ο Economist υποστήριξε ότι η ισχυρότερη επιρροή της θρησκευτικής ζωής στον λαό της Τουρκίας ασκείται από τον Fethullah Gülen. Ο Gülen ζει στις ΗΠΑ και φέρεται να έχει επαφές με τη CIA. Το κίνημα Gulen κατέχει σημαντικό αριθμό εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης, σχολεία ανά τον κόσμο π.χ. στις ΗΠΑ, και άλλους ισχυρούς χειραγωγούς και διαμορφωτές κοινής γνώμης..(ἀπό ἐδῶ)

Ἀμπντουλάχ Γκιούλ :


Η Τουρκία υποδέχθηκε τη βασίλισσα
Ἡ τουρκία διαδραματίζει σπουδαῖο ῥόλο στήν διαμόρφωσιν τῆς Νέας Τάξεως Πραγμάτων



Ο Gül σε ομιλία του στο Chatham House, το βρετανικό think tank,όπου παρασημοφορήθηκε ἀπό τήν βασίλισσα τῆς Ἀγγλίας,Ἐλισάβετ. (Νοέμβριος 2010)

Κατά τη διάρκεια της ομιλία του ο Γκιούλ άφησε να εννοηθεί ότι η εποχή του Ψυχρού Πολέμου πρέπει να αντικατασταθεί από ένα νέο αποτελεσματικό σύστημα.Ο Γκιουλ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης εντός της επόμενης δεκαετίας.Ο Γκιουλ τόνισε ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα είναι πολυπολιτισμική (ἐδῶ)

Ο στρατός της Τουρκίας λέγεται ότι ελέγχεται από τους Κρυπτό- Εβραίους και έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, στενές σχέσεις με το Ισραήλ.



Τό Ἰσραήλ χρησιμοποιεῖ τηλεπικοινωνιακό ἐξοπλισμό πού πουλήθηκε στήν τουρκία γιά νά παρακολοθῆ τούρκους πολίτες
'Israel Uses Wiretapping Equipment It Sold to Turkey on Turkish Citizens'

Τουρκική εφημερίδα : η IDF χρησιμοποίησε εξοπλισμό που πωλήθηκε στην Τουρκία το 2007 για να παρακολουθεί τους Τούρκους πολίτες, συμπεριλαμβανομένων πολιτικών ακτιβιστών, μελών κομμάτων της αντιπολίτευσης και ακαδημαϊκών.
ο αναπληρωτής επικεφαλής του τουρκικού στρατού, Aslan Guner, αγόρασε εξελιγμένο εξοπλισμό τηλε-επικοινωνιών απο το Ισραήλ το 2007 για να βοηθήσει την Τουρκία να πολεμήσει το κουρδικό PKK, το οποίο θεωρείται τρομοκρατική ομάδα από την Τουρκία.


ἕνα διαφημιστικό ἀπόκομμα πού ἀπεικονίζει τόν Ἐρντογάν (πρωθυπουργός τότε,Ἰούνιος 2010)ἔξω ἀπό ἕνα κατάστημα ἀναμνηστικῶν,στήν Γάζα
"Ο εξοπλισμός αγοράστηκε για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, αλλά αν κάποιος ακούσει άλλους ανθρώπους θα πρέπει να εκτεθεί", είπε ο Guner.
Ο τουρκικός στρατός δήλωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για το αν το σύστημα χρησιμοποιήθηκε παράνομα.

Η Μοσάντ αναδιοργανώνει την τουρκική υπηρεσία πληροφοριών


φωτό
Είναι όλα σχετικά με το σχέδιο της NWO -Rothschilds- Greater Israel



Πόσο,λοιπόν,οἱ παραβατικές ἐνέργειες καί δηλώσεις κατά τῆς Ἑλλάδος,ἐκ μέρος τοῦ Ἐρντογάν εἶναι ...τουρκική πολιτική; Ἤ μήπως αὐτό τό «τουρκο-ἰσραηλινό» γίνεται ὅλο καί πιό ...ὀρατό; ...! 

Ἡ Πελασγική

1 σχόλιο:


  1. Στόμα που ευχαριστεί πάντοτε τον Θεόν... (Γέροντας Εφραίμ Φιλοθεϊτης)

    Στόμα που ευχαριστεί πάντοτε τον Θεόν, ου μη στερηθή των ευλογιών του Θεού, και στόμα που γογγύζει και πληγώνει τον μέγαν Ευεργέτην Του, είναι αδύνατον να μη τον παιδεύση ο Θεός.
    Αυτός μας έδωσε το είναι μας. Αυτός μας χορηγεί την ζωήν. Αυτός μας την διατηρεί με την ποικίλην θείαν Του πρόνοιαν. Αυτός, εχθρούς όντας πρότερον, δια του θανάτου του Υιού Αυτού μας κατήλλαξε και μας έκανε υιούς και κληρονόμους της βασιλείας Του! Αυτός μας καθαρίζει και αγιάζει δια μέσου των αγίων Του Μυστηρίων!
    Αυτός μας δίδει την ουράνιον και αγιωτάτην βρώσιν και πόσιν, δηλαδή το Πανάγιόν Του Σώμα και το Τίμιον Αίμα Του! Αυτός άγγελον επέστησε φύλακα εις όλην την ζωήν μας! Αυτός θα παραλάβη και την ψυχήν μας και θα την οδηγήση εις την αιώνιον κληρονομίαν! Αλλά τι ποιώ; Επιλείψει με ο χρόνος διηγούμενον, θα ευρεθώ ματαιοπονών, θέλοντας να μετρήσω την άμμον της θαλάσσης, τας απείρους ευεργεσίας του καλού μας Θεού!
    Κατόπιν λοιπόν τόσων αμετρήτων αγαθών να έχωμεν και γογγυσμών! Ω Θεέ μου, πάριδε την ημών αγνωμοσύνην και διάνοιξον ημών τον νουν, ίνα εννοήσωμεν το τι μας εχάρισεν η πατρική Σου καρδία και αποδώσωμεν μικράν ευχαριστίαν, όπως εύρωμεν συγγνώμην και έλεος.

    Γέροντας Εφραίμ Φιλοθεϊτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή