" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Ἄχρωμη,ἄγευστη,ἄοσμη ἀλλά...


...ἀλλά ὁ μπαμπᾶς της ( Νικόλαος Σακελλαρόπουλος) ἦταν ἀντιπρόεδρος τοῦ Ἀρείου Πάγου.

Μάλιστα...

Ὁ μπαμπᾶς της ἦταν καί μέλος τοῦ Εἰδικοῦ Δικαστηρίου στήν δίκη τοῦ Ἀνδρέα Παπανδρέου γιά τήν ὑπόθεσιν Κοσκωτᾶ !

Λέω κι᾿ἐγώ,πῶς ...;

Το 1982 διορίσθηκε Εισηγήτρια στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Το 1988 προήχθη στον βαθμό του Παρέδρου και τοποθετήθηκε στο Γ΄ Τμήμα. Το 2000 προήχθη στον βαθμό του Συμβούλου και τοποθετήθηκε στο Ε’ Τμήμα.

Διετέλεσε Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του ΣτΕ (1993-1995 και 2000-2001), Γενική Γραμματέας (1985-1986) και Αντιπρόεδρος (2006-2008). Υπήρξε μέλος της Κεντρικής Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής (1993-1995)...

...Διετέλεσε Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβούλιο του Υπουργείου Εξωτερικών (2013-2015)

Στις 23 Οκτωβρίου 2015 προήχθη στον βαθμό του Αντιπροέδρου και τοποθετήθηκε στο Γ´ Τμήμα, ως αναπληρώτρια Πρόεδρος. Από τον Μάρτιο του 2015 έως το 2019 ήταν Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του επιστημονικού σωματείου «Ελληνική Εταιρεία Δικαίου του Περιβάλλοντος».

Στις 17 Οκτωβρίου 2018, με πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου, προήχθη στον βαθμό του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, όντας η πρώτη γυναίκα στο αξίωμα αυτό...(ἐδῶ)

Ἡ πρώτη γυναῖκα στό ἀξίωμα αὐτό by syriza !

Καί τί εἶπε ὁ τσυριζα μετά τήν ἀνακοίνωσιν τοῦ ὀνόματος; 

"Σε αντίθεση με την κυβέρνηση και τον κ. Μητσοτάκη που λειτούργησε εξαρχής με όρους επικοινωνιακής διαχείρισης και ευτέλισε το θεσμό του ΠτΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή αντιμετώπισε το ζήτημα της εκλογής του ΠτΔ με όρους σοβαρότητας και θεσμικής υπευθυνότητας. Αυτό θα πράξουμε και τώρα, σε αντίθεση με τον κ. Μητσοτάκη που ανακοίνωσε σήμερα την επιλογή του για αντιπερισπασμό στο φιάσκο με το Λιβυκό και το μεταναστευτικό".
Δῆλα δή,καμμία σοβαρότης ἀπό πλευρᾶς Μητσοτάκη γιά τήν ἐπιλαχοῦσα; Αὐτή θά εἶναι ἡ αἰτιολόγησις τῶν συριζαίων γιά ἀρνητική ψῆφο; 


Βρέ,μπάς καί εἶναι παγίδα καί τό πᾶνε γιά κάποιον/α ἄλλον/η ; 

Συμπερασματικῶς : 

Ἄχρωμη,ἄγευστη,ἄοσμη ...

...είχε όμως και πλούσια συνδικαλιστική δράση

Καί εὐαισθητοῦλα γιά τό Περιβάλλον ἡ γεροντο-γκρέτα...

Χά,χά,χά ! ! ! 

Ὁ ἀγῶνας τώρα δικαιώνεται  !  !  !  

Δικαιώνεται; Εἴδομεν...


Ἡ Πελασγική

4 σχόλια:

  1. Τι περίμενες; Μια κλίκα είναι τα καημένα τα παιδιά. Η φεμινίστρια Σακελλαροπούλου είναι αυτή που έβγαλε αθώα περιστέρα τον Παπακωνσταντίνου του ΠΑΣΟΚ επί Γιωργάκη. Είναι αυτή που απέρριψε όλες τις προσφυγές κατά της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών! Mε την Σακελλαροπούλου θα πέσει και το άβατο στο Άγιον Όρος. Τα πάντα θα ξεπουλήσουν....Μην ξεχνάς ότι η κυρία αυτή διαφώνησε με την κατάργηση του νόμου Ραγκούση για τις Ιθαγένειες στους αλλοδαπούς. Ένα νόμος που σήμερα εφαρμόζεται από όλους Ήταν καιρός τελικά να αναγνωριστεί η συμβολή της Δικαιοσύνης στη νομιμοποίηση της αφαίμαξης και φτωχοποίησης τεράστιου τμήματος του ελληνικού πληθυσμού μέσω των μνημονίων.

    Σχετικά με τις εκτρώσεις. Πάντα θα γίνονται ακόμα και αν απαγορευτούν. Είναι η ζωή έτσι. Ο Καραμανλής ο Γ΄κατέβασε τις αφίσες γιατί θέλουν να του δώσουν ένσημα επαναστατικότητας στο αδελφάτο των Αθηνών.

    Το πρόβλημα είναι οι λάθρο. Αυτοί θα μας γυρίσουν 500 χρόνια πίσω.

    Νέοι καιροί νέες μόδες! Οι φεμινίστριες σέρνουν το χορό, αλλά δεν είναι μόνες. Ακολουθούν και οι αριστεριστές! Στη δεκαετία του 1970, οι φεμινίστριες έκαιγαν τα σουτιέν...στην ελλάδα θα σταματήσουν να μακιγιάρονται και στην Αμερική περιμένουν την επιστροφή της Χίλαρι......Τη Γυναίκα που θα χαίρεται το κορμί, την ηδονή και τη ζωή της και θα γεννά μοναχά αν το θέλει, όποτε θέλει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὡραῖο σχόλιο !
      Ἕγινε ἀνάρτησις,ἤδη !

      https://sxolianews.blogspot.com/2020/01/blog-post_16.html

      Σ᾿εὐχαριστῶ ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  2. Ἄχρωμη,ἄγευστη,ἄοσμη ἀλλά... βρωμαει στοϊλα και Ροτσιλντιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα ἀγαπητέ !

    Εἶναι πρῶτες προτεραιότητες οἱ τῶν ...στοῶν ...

    Ὅλων τῶν στοῶν...

    Εὐχαριστῶ ἀγαπητέ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή