" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Μιλᾷ,ἡ κληρονομιά του...

(φωτό)
Ὁ Κωνσταντῖνος Καραμανλῆς Γ΄,πόσο διαφορετικός μποροῦσε νά εἶναι ἀπό τόν πατριάρχη τῆς φάρας του, τοῦ « ἡ Κῦπρος πέφτει μακράν», τοῦ «ἀνήκομεν εἰς τήν Δῦσιν» καί  τοῦ «ἡ Ἑλλάς εἶναι ἕνα ἀπέραντο φρενοκομεῖον» ;

Στη χώρα που σβήνει δημογραφικώς, ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Αχιλλέως Καραμανλής, διέταξε να κατέβουν οι αφίσες κατά των αμβλώσεων, στο Μετρό !!!


Ἀλλοῦ εἶναι οἱ προτεραιότητες τοῦ Κωστάκη :

(φωτό)
«Είναι πρόθεση της κυβέρνησης και του υπουργού Υποδομών Κώστα Καραμανλή να προχωρήσουμε άμεσα όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να λυθούν τα διαδικαστικά ζητήματα που απομένουν για να ξεκινήσει η κατασκευή του. Το Μουσείο Ολοκαυτώματος της Ελλάδος θα αποτελέσει για την πόλη της Θεσσαλονίκης ένα νέο σημαντικό τοπόσημο που θα προσελκύσει εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο»
ΕΔΩ 

Καί στά ...σοβαρά καθήκοντά του,στό ἵδρυμα...

(φωτό)
« είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Καραμανλής».(ἐδῶ)

(φωτό)
Κατάλαβες,ὁ Κωστάκης Καραμανλῆς; 


(φωτό)



Ἡ Πελασγική

1 σχόλιο:

  1. Γαλαζιος Συριζα κανονικα!!! Συνεχιζουν και οι γαλαζιοι το απαραμιλο διακονημα 'THEIR MASTER'S VOICE' !!!!Η αφισα τον πειραξε τον υπουργο οταν η ΑΝΤΙFA, ο Ρουβικωνας, η εξτρεμιστικη ανθελληνικη αριστερα εχουν επικαλυψει καθε τοιχο!!! καθε σταση καθε συρμο!!!!! Εξετασεις δινουν στον πανεποπτη οφθαλμο του CITY ειναι σιγουρο!!! Επιπροσθετα η ενεργεια του υπουργου ειναι ΕΡΓΩ διωξη της ελευθεριας της εκφρασης και γνωμης και συνιστα ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Διαφαινεται επισης οτι ο κ. υπουργος με το βαρυ επιθετο που θα μπορουσε καπως να αντιδρασει, λειτουργει ΚΑΙ αυτος ως ενας ευκαιριακος γραφειοκρατης της μεταπολιτευσης οχι μονο σαυτο αλλα και σε αλλα θεματα!! οπου ελεγχεται ως ερμαιος και υποχειριος των Βορειοευρωπαικων βιομηχανικων χωρων!!!! Οχι θα αφηνε τα παλια αυτοκινητα του φτωχου λαου με τα φυσιολογικα τελη κυκλοφοριας!!! Σχεδον φαινεται ξεκαθαρα για ποιους δουλευει και ποιες ειναι οι προτεραιοτητες του!!!! Επι τροχαδην:1)Αν ηθελε ο κ. υπουργος περισσοτερα καινουργια αυτ/τα θα επρεπε να ασχοληθει με τους απαραδεκτους φορους εισαγωγης τους. Οταν εχουμε διαχρονικα μια απο τις υψηλοτερες φορολογιεςστην Ευρωπη.Δεν το κανει ομως γιατι ταυτοχρονα θα επρεπε να ψαξει να βρει ποιες μισθοδοσιες του προσφιλους του κομματικου ακροατηριου (διορισμενους η συνταξιουχους) θα οφειλε να περικοψει.Φτου κακα!!! Πιο ευκολο και καλυτερα κομματικα ειναι γιαυτον να φορτωσει το κοστος στα τελη κυκλοφοριας και οχι μονο!! Ας ειναι καλα τα τελικα υποζυγια, οι παραγωγικοι Ελληνες(οσοι εμειναν). 2)Αναριθμητοι τροποι υπαρχουν να μειωθουν οι ρυποι, η μολυνση και ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ Η ΣΚΟΥΠΙΔΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ στη χωρα απο το να εισαγουμε καινουργια αυτ/τα και να παιρνουμε τα ευσημα απο τα κρατη πατρωνες ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!! Ομως οι 'καριερες' φαινεται οτι χτιζονται διαφορετικα!!! 3)Εχουμε λεει γερασμενο στολο ενω η Ευρωπη που τα παραγει εχει νεο!!! Πολυ πρωτοτυπη σκεψη!!! Και εμεις εχουμε υπεροχη ηλιοφανεια αλλα ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ κανενα Βορειοευρωπαιο ναρθει το καλοκαιρι για να βελτιωσει την σωματικη και ψυχικη του υγεια!!! Ειναι επιχειρημα της ιδιας ταξεως με το δικο τους της κλιματικης αλλαγης!!! 4)Αντι για παραδειγμα να ασχοληθει γιατι η χωρα δεν εχει παραγωγη τροχοφορων ενω θα μπορουσε να εχει (παλαιοτερα Μαλκοτσης, ΝAMCO, STAΓΙΕΡ, και-και-και....). Η αντι να ασχοληθει με την ΑΣΥΔΟΤΗ και μη ολοκληρωμενη ΟΔΟΠΟΙΙΑ και την διαχειριση των αναπηρων δομων διοικησης και ελεγχου του χωρου ευθυνης του ιδου!!!!!! η πρωτοτυπια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή