" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Στήν τελική εὐθεία τοῦ ἀφανισμοῦ μας...


Καί ἀφοῦ ἔλαβαν τό μήνυμα ξεκίνησαν πρῶτοι οἱ πιό ...προβλέψιμοι : 


Ξεκίνησαν σιγά-σιγά,διά τοῦ Συμβούλου τοῦ Κούλη : 



Θάνος Ντόκος, ἀκαδημαϊκός καί ἀναπληρωτής σύμβουλος ἐθνικῆς ἀσφαλείας τῆς κυβερνήσεως Μητσοτάκη : « Ἀκόμη καί ἰδέες περί συνεκμετάλλευσης (kazan-kazan) μποροῦν νά συζητηθοῦν»

Λέει,ὁ Σύμβουλος,γιά τήν Ἐθνική Ἀσφάλεια ,τοῦ Κούλη πού : 

 έχει διατελέσει διευθυντής Ερευνών και γενικός διευθυντής στο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) την περίοδο 1999-2019. 

ΕΛΙΑΜΕΠ ἔ ; 
ΕΔΩ,ΕΔΩ,ΕΔΩ

Πρίν τό ΕΛΙΑΜΕΠ; Μᾶς προέκυψε μαζύ μέ τόν Σημίτη


Από το Μάρτιο 1996 έως τον Οκτώβριο 1998 εργάστηκε ως Επιστημονικός Υπεύθυνος της Διεύθυνσης Στρατηγικών Μελετών, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στο διάστημα 1998-99 ως Σύμβουλος σε θέματα ΝΑΤΟ στο Υπουργείο Εξωτερικών.(ἐδῶ)

Βρέ κάτι πόστα πού πιάνει ὁ Ντόκος ! Ὁ Σύμβουλος τοῦ Σημίτη,πού πῆγε στό ΕΛΙΑΜΕΠ καί μετά ἔγινε καί πάλι Σύμβουλος,τοῦ Κούλη,πλέον...

Προχθές μᾶς ἦρθαν οἱ Κύπριοι,πιστοί στόν «χορό» τῆς ...συνεκμεταλλεύσεως. Τό κομμουνιστικό ΑΚΕΛ πρωταγωνιστής,φυσικά...


ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! Γ.Γ. ΑΚΕΛ: ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ

Συνέντευξη στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN TÜRK, λοιπόν, έδωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού

«Εξ όσων γνωρίζουμε δεν θέλουμε να αποκλείσουμε την Τουρκία. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο α αποκλεισμός είναι μια αρνητική εξέλιξη επειδή θα δημιουργήσει ένταση μεταξύ των χωρών της περιοχής και θα είναι μια διαρκής πηγή αστάθειας και ανασφάλειας. Για εμάς είναι ζωτικής σημασίας να συμπεριλάβουμε την Τουρκία στις συζητήσεις για το φυσικό αέριο μαζί με τις άλλες χώρες της περιοχής. Ωστόσο, για να δημιουργήσουμε τις συνθήκες διαλόγου για συμπερίληψη της Τουρκίας, είναι σημαντικό πρώτα να λύσουμε πρώτα το Κυπριακό και να ομαλοποιήσουμε τις σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας και Τουρκίας-Ισραήλ…».

Καί σήμερα ὁ Κούλης : 

Έκκληση Κ.Μητσοτάκη προς Αγκυρα για συνεκμετάλλευση Αιγαίου: «Ελάτε «να τα βρούμε» σε υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ»



Καί κῦττα νά δῇς πῶς καταλήγουμε ἐκεῖ πού ἀρχίσαμε.Στά ἀμερικανάκια ντέ ! Στίς ΗΠΑ τοῦ ...ἀγαπημένου τῶν ἑβραίων,Τράμπ. Στούς παγκόσμιους οἰκονομικούς κολοσσούς,τούς πρεσβευτές τοῦ πολυπολιτισμοῦ καί κοσμοπολιτισμοῦ ...


Ξαφνικά ξεπουλά και φεύγει από την Ελλάδα ο τουρκικός όμιλος Dogus 

Τις προηγούμενες ημέρες το αμερικανικό fund CVC Capital Partners απέκτησε από την τουρκική Dogus, τις μαρίνες Φλοίσβου, Ζέας, Γουβιών στην Κέρκυρα και Λευκάδας, ενώ το προηγούμενο διάστημα είχαν προηγηθεί εξαγορές στον τομέα υγείας, καθώς η CVC απέκτησε συμμετοχή στα νοσοκομεία Υγεία, Metropolitan, Ιασώ General, Μητέρα και Λητώ. Πληροφορίες της αγοράς, λένε ότι το γαϊτανάκι εξαγορών από τους Αμερικάνους θα συνεχιστεί και σε άλλους ανερχόμενους τομείς της οικονομίας.


Ο αμερικανικός τραπεζικός γίγαντας, Citicorp , ίδρυσε επενδυτικό σκέλος το 1968 για να επικεντρωθεί στις επενδύσεις επιχειρηματικών κεφαλαίων . Στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και στις αρχές της δεκαετίας του 1980, η Citicorp Venture Capital, τότε υπό την ηγεσία του προέδρου William T. Comfort , εξακολούθησε να επενδύει σε επιχειρήσεις πρώιμου σταδίου, αλλά επεκτάθηκε και στην αναδυόμενη επιχειρηματική δραστηριότητα εξαγοράς . Η CVC Capital Partners ιδρύθηκε το 1981 ως το ευρωπαϊκό βραχίονα της Capital Venture Capital της Citicorp.


Η CVC Capital Partners,με έδρα το Λουξεμβούργο, είναι μια κορυφαία εταιρία ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων με εγγυημένες δεσμεύσεις ύψους περίπου 111 δισ. Δολαρίων ΗΠΑ από τότε που ξεκίνησε η ανάληψη ευρωπαϊκών και ασιατικών κεφαλαίων ιδιωτικών κεφαλαίων, πιστώσεων και ανάπτυξης. Συνολικά, ο όμιλος CVC διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία ύψους 70 δισ. Δολαρίων ΗΠΑ. Από το 1981, η CVC έχει ολοκληρώσει πάνω από 300 επενδύσεις σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών και χωρών. Η CVC ιδρύθηκε το 1981 και σήμερα απασχολεί πάνω από 400 εργαζόμενους σε όλο το δίκτυο 24 γραφείων σε όλη την Ευρώπη , την Ασία και την Αμερική (ἐδῶ) 


Ο István Szőke, Διευθύνων Σύμβουλος της CVC Capital Partners, δήλωσε: "Ως η πρώτη μας επένδυση στον κλάδο, έχουμε προσελκύσει τον D-Marin, δεδομένου ότι είναι ένας γεωγραφικά διαφοροποιημένος φορέας εκμετάλλευσης καλών επενδύσεων premium μαρίνων στη Μεσόγειο και τα ΗΑΕ. Το παγκόσμιο δίκτυο και η εμπειρία της CVC σε αναπτυσσόμενες εταιρείες παγκοσμίως, σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε την κορυφαία παγκόσμια εταιρεία εκμετάλλευσης πριμοδότησης μαρίνας μέσω της οργανικής ανάπτυξης και των εξαγορών. "


Ο Burak Baykan, Διευθύνων Σύμβουλος της D-Marin, δήλωσε: 
"Είμαι περήφανος για την επιτυχία που επιτέλεσε μέχρι σήμερα ο D-Marin. Εργαζόμενοι με τον όμιλο Doğuş έχουμε δημιουργήσει ένα στέρεο θεμέλιο, στο οποίο θα σχεδιάσουμε τώρα μια παγκόσμια ομάδα "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εξασφαλίσουμε την υποστήριξη της CVC, ενός κορυφαίου παγκόσμιου επενδυτή, για να επεκτείνουμε τη D-Marin διεθνώς και να μεταφέρουμε την εταιρεία στο επόμενο επίπεδο".
(ἐδῶ)

Τό πρόσωπο τῆς συγχρόνου Ἑλλάδος  ! Πῶς λοιπόν νά μήν νοιώθουμε «ὑπερήφανοι», ὡς Ἕλληνες,μέ τέτοιους πολιτικούς πού πασχίζουν γιά τό ...καλό τῆς χώρας μας ; Ξεχειλίζουμε «ὑπερηφάνεια» ! ! !


ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ,ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ  Τ Ι Π Ο Τ Α  ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ...ΕΛΛΑΔΑ ! ! ! 


Ἡ Πελασγική

1 σχόλιο:

  1. πισω εχει η αχλαδα την ουρα...και τι ουρα σαν μια ουτσα ναααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή