" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Νά δοῦμε ποιός θά γελάσῃ τελευταῖος...


Νά ἀσχοληθῶ μέ ἕνα συμβάν στό ἐπισήμως πλέον,νεοταξίτικο Ναύπλιον; Ναί,θά ἀσχοληθῶ διότι τό θέμα χρίζει ἀμέσου Εἰσαγγελικῆς ἐπεμβάσεως :

Σάλος στο Ναύπλιο για το «πάρτι βλασφημίας» την παραμονή των Χριστουγέννων

Ἐννοεῖται,πώς τήν ἀφίσα ΔΕΝ θά τήν βάλω,γιά ἕναν καί μόνον λόγον :ἐπεί δή δέν θἐλω,σέ καμμία τῶν περιπτώσεων, νά ἀναπαράξω τήν βρωμιά τῶν ἐλεεινῶν καί νοσηρῶν ὑπάρξεων πού τήν κατασκεύασαν καί τήν ἀνήρτησαν δημοσίως ! ! !

Θά σᾶς πῶ μόνον πώς πρόκειται γιά τό κ&λόμπαρο «σκαντχόχοιρος» στήν ὁδόν Ἀθανασίου Σιώκου 3,ὁ καθείς ἀντιλαμβάνεται γιατί ἐπέλεξαν τήν ὀνομασία τοῦ συμπαθοῦς ζώου...

Καί θά παραθέσω κάποια σχόλια ἀναγνωστῶν,ἀπό τίς ἀναρτήσεις τοῦ θέματος.

Ἐπίσης,γιά νά γνωρίζετε καί ποιοί εἶναι,πᾶρτε καί τίς φάτσες τους ἀπό τήν δική τους σελίδα σέ μέσον κοινωνικῆς δικτυώσεως :


ἐδῶ
Καί τά.. φοβερά ποτά τους ! ! ! 



Τό συμπαθές ζωάκι πού τό κατήντησαν ΑΝΤΙΠΑΘΕΣ,οἱ νοσηρές τους ὑπάρξεις...


Σχόλια ἀπό ἐδῶ :

Σατανιστες
ερωτιαρηδες του εντερου. Κλασσικοι πια, ψηφοφοροι του τσυριζα. Να τους βαλουμε σε ενα περιφραγμενο οικοπεδο με μερικους μουσταφαδες για να το διασκεδασουν.

Υποκρισια
Αν ειχαν βαλει τον μωαμεθ με μακιγιαζ οι πακιστανοι θα διοργανωναν πορειες, θα του εκαιγαν το μαγαζι και ο ιδιοκτητης θα ειχε συλληφθεί για ρατσισμό.. Αλλα οκ, το να κοροιδευεις το χριστο σε μια χωρα χριστιανική ειναι κομπλε..τον αλαχ μονο μην τολμησεις να πιασεις στο στόμα σου..

Χλαγκαχλουγκας

Μαγκια,κλ#νια και κουλτουρα...δεν τολμανε οι κοτες να κανουν το ιδιο με το ισλαμ,πρωτα θα τους κοψουν τα κεφαλια οι μουσουλμανοι και μετα θα τους ......!

nocomment

Δεν υπάρχει κανενός είδους αμαρτία στην γνήσια βλακεία, παρά μόνο γνήσια βλακεία...

τυπικα διπλα σταντταρ

το να διοργανωνονται μπαρμπεκιου εξω απο hotspot ειναι ρατσιστικη συμπεριφορα που θα επρεπε να τιμωρειται ποινικα, ομως τα παρτυ κρεατοφαγιας κατα την περιοδο της νηστειας, και βλασφημιας κατα την περιοδο των χριστουγεννων ειναι ελευθερια εκφρασης!

Dr. P. Outsas

Αντε κάνε κάνα μπάνιο άπλυτε που θα μας κάνεις και μαθήματα. Πήγαινε να βλασφημήσεις έξω από κάνα ισλαμικό τέμενος και δεν θα μείνει κομματάκι σου πουθενά άπλυτε

Dds

Δεν υπάρχουν πλέον θρησκόληπτοι ...( Ο τελευταίος ίσως Πάτερ Κλεομένης είναι φυλακή και γενικά τον θεωρούν γραφικό ) ... Από την άλλη αρχίζουμε και γεμίζουμε με ιδεολογικούς φανατικούς ακτιβιστές του αθεϊσμού ... Δηλαδή στο άλλο άκρο της ηλιθιότητας. ... Και φυσικά ο Χριστιανισμός που επιβίωνει εδώ και 2 χιλιετίες σχεδόν, που γνώρισε απίστευτους διωγμούς και πολέμους θρησκειών, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από ένα τσούρμο α-θεοπαλαβους που ζούνε μόνο για να ασχολούνται οι άλλοι μαζί τους..

Ἐπίσης σχόλια ἀπό ΕΔΩ

6971760609 ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΜΠΑΡ ΣΚΑΤΖΟΧΟΙΡΟΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ

Νοτης
Καλα ο εισαγγελεας τι κανει????? που ειναι αυτη η ρημαδα δικαιοσυνη εαν εβριζαν καποιον αλλο ο …..εισαγγελεας κατευθειαν θα ειχε προβει σε συλληψεις και κλεισιμο του…… μπουρδελου. Απο τοτε που ανελαβαν την εξουσια αυτοι οι Αθεοι πολιτικοι συμμοριτες του Συριζα αυτο το τρισαθλιο …παιχνιδη για την Θρησκεια μας γινεται,μουσουλμανοποιητε ολη η χωρα σιγα,σιγα,και εμεις χαμπαρι γιοκ,η «Εκκλησιατα» με τον Ιερωνυμο καμια αντιδραση ιδια σκατα γινεται και με το Μητσοτακεϊκο στο ιδιο βαγονι και αυτοι,αυτος ο ηλιθιος ο χαζοχαρουμενος ο ……….Κουλης μας με την φορα που εχει παρει δεν αποκλεται να κανει και HOT SPOT στην Ακροπολη για να εχουν θεα ολη την Αθηνα,για αυτο που γινεται στο Ναυπλιο απο μια μεριδα τσογλανια σιγα,σιγα θα εξαπλωθει σ ολη την χωρα,παντοτε με την ανοχη της …..Κυβερνησης των…….σφουγγοκωλαριων,της δικαιοσυνης,αλλα και της ανυπαρκτης εκκλησιας !!!!!! Ντροπη σας για το χαλι της καποτε ωραιας Πατριδας μας


geo26|12|2019 στις 16:21
….Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ, ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΩΡΑ.
ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΜΕΤΡΑΓΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ, ΔΙΧΩΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ…
ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΘΝΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ [ΠΙΣΤΕΥΩ] ΤΟΥΣ.

Pelo
Αθλια αντιχριστα αποβρασματα ξεκουμπισθητε απο την χωρα, αν δεν σας αρεσει η Ορθοδοξια!!!!!! Που ειναι ο εισαγγελεας να επεμβει για βλασφημια των Θειων!!!!!!!!! Ολη αυτη η σηψη εμφανισθηκε και θεριεψε με την διακυβερνηση των Αθεων κατσαπλιαδων!!!!!!!!!!!

πετρος
αισχος!!!!! λουκετο στο μαγαζι, ξυλο στους υπευθυνους, και φυλακη

φατε τους
https://www.facebook.com/skantzo/
μπαρ σκαντοζοιρος. φωλια απο λουγκρες

Αααχ
Ας μαζευτούν οι κατοικοι κι ας κανουν μήνυση στους ιδιοκτήτες για ρατσιστική συμπεριφορά και πράξη μίσους. Ας ξυπνήσουμε επιτελους και ας χρησιμοποιήσουμε τους δικους τους νομους εναντιον τους.

ΗΛΙΑΣ Α.

Θρασύδειλοι. Αν έχετε τα @ρχίδια βγάλτε αφίσα και τον Μωάμεθ βαμμένο και με σκουλαρίκια και τότε θα σας παραδεχτώ. Αλλά τότε θα δείτε πως είναι τα πραγματικά πάρτι όταν οι μουσουλμάνοι θα κλωτσάνε τα κομμένα κεφάλια σας στην πίστα. Τότε να δείτε «κλασική εορταστική εξευτελιστική παρτάρα». Γελοίοι.


Ἀγαπητοί μου ἀναγνῶστες,προσωπικῶς ἔχω ἔρθῃ σ᾿ἐπαφή μέ φῖλο δικηγόρο καί περιμένω ἀπάντησιν γιά τό πῶς πρέπει νά κινηθοῦμε. Μποροῦμε νά μαζευτοῦμε ἀρκετά ἄτομα καί νά γίνῃ ὁμαδική μήνυσις.Ἀναμένω...

Ἐπεί δή ὅλα ἔχουν τά ὅριά τους ! ! ! 


Υ.Γ. Προφανῶς καί δέν πάει τό κενό κεφάλι τους,πώς μπορεῖ καί ἡ ἀπό ἐδῶ πλευρά νά βγάλῃ κάποιους ...ἐκδικητές...Δέν πάει...Μά καί οὔτε θυμᾶται...;

Τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία του Charlie Hebdo



Ἡ Πελασγική

17 σχόλια:

  1. Μπράβο αγαπητή Πελασγική που δεν βάζεις την επίμαχη φωτό. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐννοεῖται πώς δέν θά τήν ἔβαζα μέ ΤΙΠΟΤΑ !

      Τι νά πῶ ὅμως,άκόμη καί αὐτός ὁ δικηγόρος,πού περίμενα κάτι ἐκ μέρους του,ξέρεις τί ἀπάντησε; Ἔλα μωρέ,σιγά μήν τούς δώσουμε καί προβολή !

      Τί νά κάνῃς ἀπό ἐκεῖ καί πέρα; Ἄν μᾶς περίσευαν χρήματα,φυσικά,θά ξέραμε τί νά κάνουμε,ἀλλά τό σύστημα ξέρει...

      Ἔτσι πού λές Κώστα.Κανένας δέν θέλει νά πολεμήσῃ,μόνον νά λένε τίς μεγάλες κουβέντες καί νά τό παίζουν πατριῶτες,ἀπό τόν καναπέ,μέ ἐξυπνάδες στό φ/β !

      Στό λέω ἀκόμη μία φορά :εἴμαστε πολύ μά πολύ ἐλάχιστοι,δυστυχῶς... !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Κώστα!

      Διαγραφή
  2. ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ . Ο ΥΠΟΝΟΜΟΣ ΑΡΧΕΙ. Ο ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ἡ κοινωνίες,ἀγαπητή μου Σοφία,εἶναι ἴδιες.Ὁ κόσμος τό ἴδιο,ἀφοῦ αὐτός φτιάχνει τίς κοινωνίες.Αὐτό πού ἔχει ἀλλάξῃ εἶναι πώς πλέον δέν κρατοῦν κανένα,μά ἀπολύτως κανένα πρόσχημα !

    Καί ἔτσι ὅντως :ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    Καλησπέρα ἀγαπητή μου Σοφία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπον αν αποφασισετε να προχωρησετε σε μηνυση προτιθεμαι να συνδραμω οικονομικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀγαπητέ μου σ᾿εὐχαριστῶ πάρα πολύ ! Πρός τό παρόν εἴμαστε μόνον δύο βαλάντια (τ᾿ἀδέλφια μου καί ἐγώ μέ τόν σύζυγό μου),πού προτιθέμεθα νά τό προχωρήσουμε.Ὅμως,ἕνας γνωστός μου δικηγόρος ἔκανε πίσω.Ἔχω ἔναν ἀκόμη πού γνωρίζω,θά ἐπικοινωνήσω μαζύ του νά δῶ τίς προθέσεις του...

      Θά ἐνημερώσω σχετικῶς μέ τό θέμα ἀπό ἐδῶ ἕως τήν Δευτέρα.

      Καλησπέρα καί σ᾿εὐχαριστῶ πολύ !

      Διαγραφή
  5. Τα 'παιδια' αυτα χωρις επιγνωση, χωρις παιδεια, ερμαια και κυμβαλα αλαλλαζοντα της νεοταξικης πανουκλας αντιγραφουν ηρωες που τους φυτεψαν στο τρικυμισμενο θυμικο τους, υποδυονται ιδεοληπτικους ρολους(Τσε Γκεβαρα, Αρης Βελουχιωτης, Παολα κλπ) και δεν αντιλαμβανονται καθολου που βρισκονται.Αν εμεις ολοι ζουμε σε ενα MATRIX αυτοι ζουνε σαυτο στην νιοστη.Ευθυνονται οι οικογενειες πρωτιστως, η κατεστημενη παιδεια(ποια παιδεια) και βεβαια η νεοταξικη προπαγανδα αυτη που εχοντας δισεκατομμυρια μπορει να κανει το ασπρο μαυρο.Ειναι αστειο να διερωτηθουμε γιατι ο εισαγγελεας δεν επεμβαινει στην μετωπικη και χυδαια διαρρηξη των ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ.Αλλη μια αποδειξη οτι τα υποτιθεμενα εγκληματα μισους του δικου τους ΝΟΜΟΥ διωκωνται ΜΟΝΟΣΗΜΑΝΤΑ και εξω εντελως απο καθε αρχη αναλογικης και καθολικης αντιμετωπισης. Δεν επεμβαινει εδω η δικαιοσυνη, δεν επεμβαινει ουτε στις απολυτα υβριστικες αφισες των ΑΝΤΙΦΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχῶς,ἀγαπητέ Θαλῆ,ἔχεις ἀπόλυτο δίκαιο σ᾿ὅσα ἀναφέρεις.Δυστυχῶς.

      Καί πολύ φοβοῦμαι πώς καί ἡ προσπάθεια πού θέλουμε νά κάνουμε,νομικῶς,μᾶλλον θά πέσῃ στό κενό !

      Τί καιρούς βιώνουμε ! ! !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Θαλῆ !

      Διαγραφή
  6. Η Αργολίδα, έχει μπη για τα καλά στο στόχαστρο τού σιωνισμού, τής νέας εποχής και των σατανιστών. Δεν είναι τυχαίο. Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Το Άργος, είναι η αρχαιοτέρα πόλις των Ελλήνων. Έτσι μάς λέει ο Ηρόδοτος.
    Μυκήνες, Επίδαυρος...
    Έχει μαζευτή η... «Σάρα και η Μάρα» των... γαλαζοαίματων εκεί, τα τελευταία χρόνια. Το «σύνθημα», το έστειλε ο Μιττεράν, όταν στα τελευταία του, επεσκέφθη τις αρχαιότητες τής περιοχής...

    Όσο για τα τσογλάνια τού κ@λόμπαρου, ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ «ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΛΑΤΕΣ» (τεκτονικές και άλλες). Πρέπει να πήραν ΚΑΙ πολλάαα λεφτά τα κ@λόπαιδα αυτά, για την ύβριν που διέπραξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Διηνέκη !

      Ὅποιος εἶναι ἀπό ἐδῶ,κυρίως ἀπό τό Ναύπλιον (ἐδῶ γίνονται τά χείριστα),γνωρίζει πολύ καλῶς πώς τό πρᾶγμα δέν εἶναι καινούργιο.Ἴσα-ἴσα εἶναι παλαιότατον...Πολύ παλαιότατον...

      Καί σαφῶς δέν εἶναι τυχαῖον πού ἐπελέγη ὡς πρώτη πρωτεύουσα τοῦ (ὄποιου τέλος πάντων ἦταν,τότε) νέο-ἑλλαδικοῦ κράτους...Διόλου τυχαῖον...

      Ὅσο γιά τά ὑποκείμενα αὐτά,τό διατυμπανίζουν τό ποιοί εἶναι (queer) γιά νά μήν ποῦν ὁμοφυλόφιλοι καί βεβαίως τό ποιοί ἐκπροσωποῦν καί γιά ποιόν λόγον,αὐτές τίς κατηγορίες δέν χρειάζεται καί πολύ σκέψιν...

      Βεβαίως στό μήνυμά τους,ὅπου καί αὐτο-προσδιορίζονται,ὑπάρχει καί ἡ ὑπόνοια τοῦ νά τό χρησιμοποιοῦν ὡς ...προστασία (βλέπε Ζάκ...) σέ περίπτωσιν πού βρεθοῦν σέ ...ἀκραῖες καταστάσεις...

      Σ᾿εὐχαριστῶ Διηνέκη !

      Διαγραφή
    2. Ἄ ,ὅσον ἀφορᾷ τό Ἄργος,μιά καί τό ἀνέφερες,τό ὁποῖον ὅντως εἶναι ἡ ἀρχαιότερη πόλη,ἡ πρώτη πόλις στήν Εὐρώπη ἴσως καί στόν Κόσμο ὅλον,νά ξέρῃς πώς δέν ἔχει ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχέσιν μέ τό Ναύπλιον.Πέραν τοῦ ὅτι ἐδῶ καί 10 χρόνια ἔχει Ἕλληνα Δήμαρχο,ὄχι ἀστεῖα,ἀλλά κυρίως οἱ κάτοικοί του εἶναι ἀκριβῶς τό ἀντίθετο ἀπ᾿ὅτι αὐτοί τοῦ Ναυπλίου.Καί τό ἴδιο ἰσχύει καί γιά τά χωριά τοῦ Ἄργους.

      Οἱ Ναυπλιεῖς,εἰδικῶς τά τελευταῖα 30 χρόνια,ἔχουν διαβρωθῇ παντελῶς,ἀπό τό χρῆμα ! Λᾶβε δέ ὑπ᾿ὅψι σου πώς ἔχει μπόλικους,μά μπόλικους ἑβραίους...

      Διαγραφή
    3. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΡΓΟΛΙΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ.
      Χαίρομαι που οι κάτοικοι τού Άργους και των γύρω χωριών ΔΕΝ έχουν καμμία σχέση με τους διεφθαρμένους Ναυπλιώτες.

      Ο στόχος πάντως, Πελασγική, να ξέρης, είναι το Άργος, οι Μυκήνες, η Επίδαυρος.
      Βάση των μελλοντικών επιθέσεων, προς ολόκληρη την Αργολίδα, είναι το Ναύπλιο.

      Στα παραλιακά θέρετρα τής περιοχής, έχει μαζευτή η... Μπίλντερμπεργκ. Ολόκληρος ο Βασιλικός Οίκος τής Ολλανδίας έχει χτίση εξοχικές βίλλες στα μέρη σας. Τυχαίο; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. Μέχρι κι ο Κοκός μένει εκεί κοντά σας. Κι άλλοι, πολλοί. Περίεργοι...

      Διαγραφή
    4. Ἔτσι ἀκριβῶς εἶναι Διηνέκη,ἀλλά λίγο δύσκολον νά τό ἐπιτύχουν (γιά νά μήν πῶ ἀδύνατον) διότι οἱ,ὅντως μέ βαθύτατες ῥίζες κάτοικοι τοῦ Ἄργους καί τῶν γύρω χωριῶν,μέχρι τήν Ἀρκαδία μέ τήν ὁποία ἔχουν ἄμεσον συγγένεια,ἔχουν πολύ ἀγύριστο κεφάλι ! Πολύ λέμε ! Ἤ ὅπως συνηθίζεται νἀ λέγεται «στόν κόσμο τους» κυριολεκτικῶς καί ἀπολύτως ἀποδεκτό γιά ἐμένα !

      Κατά τά ἄλλα,δυστυχῶς ἔχεις δίκαιο : Φιδοφωλιέεες !

      Διαγραφή
  7. Αγαπητή Πελασγική,

    διέρρευσε στο twitter η πληροφορία ότι το μπαρ αυτό είναι "gay friendly"!

    Όσο για το Άργος.. να σάς πω ακριβώς ποιο είναι το παγκόσμιο ρεκόρ του: Είναι η πρώτη στον κόσμο πόλις, καταγεγραμμένη ως η παλαιότερη η οποία είναι ενεργός=κατοικημένη αδιαλείπτως. Δηλ. ποτέ δεν ερημώθηκε, έγινε πόλη φάντασμα ή ξανακτίστηκε και ξανακατοικήθηκε κλπ. Η πληροφορία προέρχεται από φίλο μου αρχαιολόγο και αρχιτέκτονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί διέρευσε,ἀγαπητέ Κώστα,ἐδῶ μόνοι τους τό διατυμπανίζουν «queer» τό χαρακτηρίζουν! Καί βεβαίως ἐάν δέν εἶσαι δέν βάζεις τήν ...ταμπέλα...

      Οἱ πληροφορίες γιά τό Ἄργος ὁλόσωστες ! Ὑπάρχει ἔνα βιβλίο,ὅπου ἀποδεικνύει ὁ συγγραφεύς,ὅτι τό Ἄργος εἶναι «ἡ ἀρχαιοτέρα πόλις τῆς Εὐρώπης».Τοῦ Σταύρου Δωρικοῦ ἀπό τίς ἐκδόσεις «Νέα Θέσις».

      Γιά τήν συνεχῆ κατοίκησίν του,πού εἶναι ἀληθές,ἀλλά καί κακό μαζύ,ἀφοῦ ἔτσι ἔχει θαφτῇ ὅλη ἡ παναρχαία πόλις καί πλέον εἶναι ἀδύνατον νά ἔρθῃ τό μεγαλεῖον της στήν ἐπιφάνεια.Βλέπεις,Κώστα καί ἐδῶ ἡ ἀνοησία καί ἡ κουτοπονηριά ταυτοχρόνως,τοῦ ἐλλαδίτη,ἔχει κάνῃ ἕνα ἀκόμη κακό στήν βαθιά ἱστορική μας ὕπαρξιν. (Ὅποιος ἔσκαβε γιά θεμελίωσιν οἰκίας,κτηρίου,μόλις ἀνεκάλυπτε καί τό παραμικρό κομμάτι κεραμικοῦ,ἔπεφταν τά λαδώματα γιά νά ἔρθουν τά κουκουλώματα...Δέν τούς παρεξηγῶ,χωριάτες ἦταν,ἀδαής ἄλλοι δέν ἔκαναν ὅπως θά ἔπρεπε τήν δουλειά τους...)

      Καησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. Ἄργος Κλυτόν,Φορωνέως ἄστυ καί Πελασγοῦ παλαίχθονος γενέτειρα. - Προϊστορία τῆς Κοιτίδος τοῦ Πανανθρωπίνου Ἑλληνικοῦ Πολιτισμοῦ.

      Ὁ τῖτλος τοῦ προαναφερομένου βιβλίου.

      Διαγραφή
  8. «... τὸ δὲ Ἄργος τοῦτον τὸν χρόνον προεῖχε ἅπασι τῶν ἐν τῇ νῦν Ἑλλάδι καλεομένῃ χώρῃ».

    Το Άργος εκείνα τα χρόνια σε όλα ξεχώριζε ανάμεσα στις πόλεις της χώρας που τώρα ονομάζεται Ελλάδα.
    ΗΡΟΔΟΤΟΥ, ΒΙΒΛΙΟ Α: ΚΛΕΙΩ [1.1.2]

    Περισσότερα, http://www.greek-language.gr/digitalResources/ancient_greek/library/browse.html?text_id=30

    ΑπάντησηΔιαγραφή