" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Μήν τολμήσετε !


Το μυστικό σχέδιο για 4500 πρόσφυγες στην Πελοπόννησο

Σχεδιασμός για Αργολίδα, Αρκαδία, Λακωνία με άκρα μυστικότητα.

...μέρος ενός γενικότερου μυστικού σχεδιασμού που για την Πελοπόννησο προβλέπει την φιλοξενία 4.500 προσφύγων και μεταναστών.

Οι περισσότεροι από αυτούς σχεδιάζεται να οδηγηθούν στο ΚΕΕΜ Σπάρτης και στο Γύθειο. Σε δεύτερο πλάνο βρίσκονται το στρατόπεδο πεζικού στην Τρίπολη, καθώς επίσης και το πεδίο βολής στα Πυργιώτικα Ναυπλίου.
...μικρός αριθμός σχεδιάζεται να φιλοξενηθεί σε κλειστό ξενοδοχείο στα Ιρια, το οποίο μελετάται μήπως ενοικιαστεί σε ΜΚΟ.
...στον ίδιο σχεδιασμό περιλαμβάνονται τρία δημοτικά σχολεία στην Αργολίδα για υποδοχή μεταναστών, ένα δημόσιο κτίριο που είναι εγκαταλειμμένο, καθώς και ένα επίσης εγκαταλειμμένο εργοστάσιο. Όλα αυτά σε περιοχή κοντά στο Άργος.


Ἔ, λοιπόν,ἕνα ἔχω νά πῶ : Μήν τολμήσετε νά μολύνετε τά χώματα τῆς Ἀργολίδος ! Τά ἱερά χώματα τῆς Λακωνικῆς ! Τά πανίερα χώματα τῆς Ἀρκαδίας ! 

Μήν τολμήσετε ! 


Ἄν τε νά σέ ᾿δῶ Δημήτριε Καμπόσε,τί θά κάνῃς τώρα. Μέ τά συλλαλητήρια καί τήν Μακεδονία ἀπέδειξες πώς εἶσαι πραγματικός πατριώτης πού δέν καταλαβαίνει ἀπό ἐξουσίες ὅταν πρόκειται γιά τήν διαφύλαξιν τῶν ὅσιων καί ἱερῶν τοῦ Ἔθνους μας. Ὁ ἴδιος κίνδυνος καί χειρώτερος ἐλοχεύει μέ τίς ἀφίξεις ὅλων αὐτῶν τῶν ἀφροασιανῶν ὅντων στίς τοπικές κοινωνίες μας. 

Εἶναι στό χέρι σου καί στήν δικαιοδοσία τοῦ Δήμου,ἀγαπητέ Δήμαρχε. Μήν ἐπιτρέψῃς νά συμβῇ κάτι τέτοιο. Ποτέ ! 


Ἡ Πελασγική 

18 σχόλια:

  1. Πελασγική ,μην κουράζεσαι έτσι και τολμούν και πεδίο ανοιχτό έχουν βρει και ελεεινους και ελεεινές να κάνουν τις φιλιππινεζες έχουν βρει και ηλίθιους να τους νοικιάζουν χωράφια ,σπίτια ,κτίρια έχουν βρει.Το κακό φορτώνει συνέχεια.Τωρα η πάσα είναι σε εμας ,τι θα κάνουμε .Ήδη, με το μπουκαρισαν δείχνουν τις ορέξεις τους , σκέψου όταν κατσικωθουν εδώ.....γνωρίζεις ήδη ,τις συμμορίες που ληστεύουν στην Κάνιγγος ,είχαμε τους κατσαπλιαδες και τους έχουμε ακόμα ,προστέθηκαν και Γεωργιανοί ,Ρουμάνοι ,έχουμε τώρα και Ασία ,φουλ γεμάτοι είμαστε και συνεχίζουν να μπαίνουν ανεξέλεγκτα από όπου βρίσκουν και γουστάρουν.Εχεις καμμιά ιδέα Αριστομαχε ;ναι και έχω αρχίσει και την υλοποιω ,ήδη,την ίδια ιδέα ειχαν και άλλοι.Το κράτος καταλύθηκε ,το υπάρχον σύστημα είναι για να μας κοροϊδευη ,να μας κοιμιζη ,να εισπράττει φόρους επί φόρων και να υπάκουη σε ξένα μισελληνικα κέντρα ,πασίγνωστα πια.Τι σόι κράτος είναι αυτό ,που δεν προστατεύη τα σύνορα και τους πολίτες του....βαθειά μισελληνικα.Οποιος ηλίθιος το υπερασπίζεται ,ανεξάρτητα των κατοχικών κυβερνήσεων που ανεβοκατεβαίνουν ,είναι το ολιγωτερο ένα σκατό του κερατά.Δεν αναφέρομαι στα σώματα ασφαλείας και στρατό.Αναφερομαι στους μαχαμουνηδες που τους ακολουθούν πιστά ,για να γλύψουν πετσες και κόκκαλα.Ιδεες ;έχω.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Ἀριστόμαχε.

      Δέν ξέρω...οἱ ἰδέες ὅμως πού μοῦ ἔρχονται εἶναι πολύ ...ἄγριες...

      Μᾶς ἔχουν φέρῃ σέ ἀκραῖα σημεῖα...Αὐτό ἐπιθυμοῦν,αὐτό διακαῶς θέλουν !

      Εἶναι ἄρα γε,στό χέρι μας; Τώρα πιά ὅλα εἶναι πολύ ἀμφίβολα...

      Καλό ἀπόγευμα ἀγαπητέ Ἀριστόμαχε !

      Διαγραφή
  2. Τι επιδιώξαμε εμείς Πελασγική ;τις σπουδές μας ,τα γλέντια μας ,την εργασία μας ,τις διακοπές μας ,έναν αγώνα να αγοράσουμε το κεραμίδι ,να βάλουμε το κεφάλι μας από κάτω ,βρε αδελφέ.Δωσαμε πίστη ,ξανά και ξανά και τα εγελασθημεν και επροδοθημεν.Αυτο που επιθυμούν είναι να κοιμωμαστε ,έτσι και πέσει η σπίθα στην μπαρουταποθήκη....δεν τα βγάζουν πέρα μαζί μας Πελασγική ,δεν έχουν την στόφα .Μόνο για βαρβαρότητες ,ζημιές και αντάρες είναι πλασμένοι.Η κατάσταση θα γυρίση μπούμερανγκ σε όλους και σε ψευδο κυβερνήτες και σε αλλοφυλους εισβολείς.Εμας ,η μενθεφεταμινη μας είναι Η ΨΥΧΉ ΜΑΣ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.Κοντευουμε για τον πάτο και εκεί θα ανάψη η σπίθα και εκεί θα γινη κι ο κάκος χαμός.Το μίγμα το έβαλε η νέα τάξη , αλλά εδώ μέσα έχει κάτι μπουρλοτιερηδες...μμμμ...μουρλια !και θα πάνε στον βυθό της ιστορίας ,τρις χειρωτερα από την ναυαρχίδα του Καρά Αλή.Θα τους δώσουμε αυτό που επιθυμούν τότε !χεχεχε !ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα τους δώσουμε αυτό που επιθυμούν.

    Ναί,Ἀριστόμαχε,τό σίγουρο εἶναι πώς θά λάβουν τά δέοντα.Τό θέμα εἶναι πότε καί σέ ποιό σημεῖον κατάντιας θά ἔχομεν φθάσῃ...

    Καλησπέρα ἀγαπητέ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα ,στο σημείο του πατου ,δεν έχουμε φθάσει ακόμα ,εκεί ,που θα ακουσης κραυγές ,τσιριδες ,εκεί που θα δης αλλοφροσύνη εκεί που θα δης τον πανικό και την παράνοια μαζί.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσα χρόνια ἀκούω γι᾿αὐτόν τόν πάτο τοῦ βαρελιοῦ πού δέν λέει νά φανῇ !

      Ἀγαπητέ Ἀριστόμαχε,ἀκόμη πέφτουμεεεεε !

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα ,δεν έχουμε φθάσει ακόμα ,άλλα κοντευουμε.Που να δης οι Κύπριοι τι πάτο έχουν !με παλούκια όρθια.Στον πάτο θα γινη ο κάκος χαμός .Ασεβείς ,υβριστές ,μιαροι ,ανοσιοι,ανιεροι,μαύροι στην ψυχή ,μαύροι στην σκέψη , αλαζόνες ,εγωιστές ,όλοι οι χαμηλών δονήσεων...δεν θα εξέλθουν .ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  5. Ούτε μετανάστες είναι, ούτε πρόσφυγες. Λαθρομετανάστες είναι και πρέπει επί τέλους να εφαρμοστεί το σύνταγμα: Έξω από την Ελλάδα όλοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρα πολύ σωστά !

      Λοιπόν,ἐάν γράψῃς στήν ἀναζήτησιν τοῦ Google,τήν λέξιν λαθρό,τό πρῶτο πού βγαίνει μετά τό βικιλεξικό,εἶναι «λαθρό είναι το μάτι σου,μωρό μου» καί μάλιστα ἐπαναλαμβανόμενον !

      Μιλᾶμε,δέν γλυτώνεις ἀπό πουθενά,λέμε ! Ὁ «πανόπτης ὀφθαλμός» βρίσκεται ΠΑΝΤΟΥ !

      Καλησπέρα Δωδεκανησία !

      Διαγραφή
    2. Ἄ,ναί,τῆς Ἀκρίτα ἔτσι;

      Αὐτῆς τῆς γνωστῆς,ξέρεις...Μέ κάτι συντάξεις,μέ τήν μάνα πού ἐλέῳ μπασοκ τά μάτσωνε,μέ,μέ,μέ...

      Ἄϊ νά μοῦ χαθεῖτε γελοῖα ὑποκείμεν !

      Διαγραφή
  6. Πήγα και εγώ να δω ,εκεί που λέτε.Τις φανουρόπιτες παρακαλώ ,χαχαχα !όχι ότι δεν την έμαθα τι κουμάσι νεοταξιτικο ειναι.Αυτες είναι οι πατσαβουρες της ντόπιας χάζαρο μαφίας ,είναι της κλάσεως ντιβάνο κασέλας τσανακογλυφτεν.Βρε βλάκα άκριτα ,ονομάζεται λαθραίος γιατί λαθραία έχει εισβάλλει στην πατρίδα μας ,όχι στην δικιά σου πατρίδα.Τι μαλακίες τσαμπουνας για να βγαλης κάνα τάληρο !ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι,συντομεύσις της... ζαβεγκλω ,αααχαχα !ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στην Πελοπόννησο ,θα πάθουν αυτό που έπαθαν οι Οθωμανοί.Δεν φεύγεις έτσι από εκεί....Τα ζαγαρια αυτά θα μαζευτούν στα πεδινά...ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ἔτσι ! Οἱ Πελασγοί ξέρουν...

    Καλησπέρα ἀγαπητέ Ἀριστόμαχε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή