" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Αὐτή ἡ ἀριστερή "ξεφτίλα" καί ὑποκρισία εἶναι τό κέρδος ἀπό τήν Πρώτη Ἀριστερή Κυβέρνηση.





tsipras new
Ο Τσίπρας αυτήν τη στιγμή "καίει" το βασικό "εργαλείο" τού παρακράτους, το οποίο είναι η Αριστερά των κρατικοδίαιτων χαφιέδων "ηρώων" τής κοινωνικής δράσης.

Με την παρουσία του στην εξουσία "ξεχαρβαλώνει" το σύνολο του μεταπολεμικού σχεδιασμού ...Ενός έξυπνου σχεδιασμού, τον οποίο επέβαλαν στην Ελλάδα κάποτε οι ιμπεριαλιστές, προκειμένου να την ελέγχουν απόλυτα ...Έναν σχεδιασμό, ο οποίος σήμερα δείχνει να αγγίζει τα "όριά" του. Η Ελλάδα αργά αλλά σταθερά φεύγει από την ελεγχόμενη πορεία και "πλέει" πλέον σε αχαρτογράφητα "ύδατα". Το σύνολο των λύσεων που έχει στη "φαρέτρα" του το σύστημα εξουσίας, προκειμένου να την ελέγχει, έχει αρχίσει να μην έχει καμία χρηστική αξία.

Η εξουσία στα χέρια τής Αριστεράς ήταν θέμα χρόνου ν' "αποκαλύψει" την παθογένεια του ελληνικού συστήματος. Η δήθεν Αριστερά των "αγώνων" και της κοινωνικής "ευαισθησίας" με τους κρατικοδίαιτους "στρατούς" των "επαναστατών" και των "διανοουμένων" έπρεπε να "ξεβρακωθεί" ...Να αποκαλυφθεί η σχέση της με τη Δεξιά και με τα αφεντικά τής Πρεσβείας ...Να αποκαλυφθεί το "θέατρο" των πορειών γύρω από την Αμερικανική Πρεσβεία ...Να αποκαλυφθεί το κόμπλεξ τού σταλινικού Τσίπρα να ψελλίσει κάποια κουτσοαμερικανικά μπροστά στον διεφθαρμένο σεξομανή Κλίντον ...Να αποκαλυφθεί η "αγωνία" τής Αλέκας, η οποία έκανε δήλωση "υποταγής", στέλνοντας την κόρη της στο Αμερικανικό Κολέγιο.
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρασ κλιντον γιαννα 
Τι απ' όλα θα βλέπαμε σήμερα, αν ο Τσίπρας παρέμενε στην αντιπολίτευση; Ακόμα θα παρίστανε τον "επαναστάτη". Εδώ παριστάνει τον "επαναστάτη", κατεβαίνοντας από το Λίαρ Τζετ και με έναν Πλανήτη να γελάει μαζί του με τη φανταστική "αντίστασή" του, θα "μασούσε" να το κάνει όταν δεν θα υπήρχαν οι σημερινές εις βάρος του αποδείξεις; Εδώ παριστάνει τον "κομμουνιστή" όταν υπογράφει ο ΙΔΙΟΣ αυτοπροσώπως παραχωρήσεις λιμανιών και αεροδρομίων, θα "μασούσε" να το κάνει όταν θα υπέγραφαν άλλοι; 
Προστατεύει τη Siemens, τον Στουρνάρα, τον Γεωργίου και έκανε "γαργάρα" τα υποβρύχια, και ακόμα παριστάνει το "άγγελο" κατά της διαφθοράς. Μέσα σε μία νύχτα παραχώρησε τον ΟΣΕ, έδωσε τα "ρέστα" από τον ΟΤΕ και άρχισε το "ξεκοκάλισμα" της ΔΕΗ. Έδωσε άδεια καζίνο για το Ελληνικό και θα βγει "τζάμπα" η επένδυση στους "επενδυτές". Έδωσε οικοδομικές άδειες στη χερσόνησο του Αστέρα Βουλιαγμένης και θα βγει κι εκείνη "τζάμπα" στους "επενδυτές" ...Μιλάμε για "Αριστερά", όχι πλάκα. Αν τα έκανε όλα αυτά κάποιος δεξιός, θα είχαμε "Κιούγκια" από τους "ήρωές" της.

 Όλα αυτά, όπως αντιλαμβανόμαστε, δεν θα τα "βλέπαμε" ποτέ, αν δεν αναλάμβανε την εξουσία η Αριστερά. Σε μια τέτοια περίπτωση θα είχαμε τους αριστερούς Κατρούγκαλους και Τσακαλώτους να εισπράττουν την "υπεραξία" της "αντίστασής" τους, ζώντας πολυτελώς ακόμα και στην εποχή τής φτώχειας και των Μνημονίων. Θα τους βλέπαμε να "κράζουν" συντονισμένα και απολύτως στοχευμένα στην "εξέδρα", στερώντας το δικαίωμα σε νέες πολιτικές δυνάμεις να εμφανιστούν και ν' ανατρέψουν το δεξιό παρακράτος. 
 ΟΜΠΑΜΑ ΤΣΙΠΡΑΣ
Το σύστημα θα έκανε τη δουλειά του με τους Μητσοτάκηδες, τους Βενιζέλους και τις Φώφες και ο Τσίπρας θα εξακολουθούσε να παριστάνει τον "επαναστάτη". Ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει τίποτε ...Spineless, όπως θα έλεγαν τα αφεντικά του στη γλώσσα που πρόσφατα ανακάλυψε ...Κάνει τα χειρότερα και κάνει το κορόιδο ...Τον φτύνουν και κάνει "έξυπνη" πρόγνωση για πιθανή βροχόπτωση. 
Οι άνθρωποι είναι καραγκιόζηδες. Σηκώνουν γροθιές κι αρνούνται να φορέσουν γραβάτες σε μια κοινωνία, η οποία τους βλέπει μπροστά της να κατεβάζουν "παντελόνια" μπροστά σε κάθε ξένο αφεντικό. Τους βλέπει να πέφτουν στα "τέσσερα", για να εξασφαλίσουν λίγες επιπλέον ημέρες εξουσίας. Πού είναι η "Αριστερά" σήμερα; Πού είναι τα πολυδιαφημισμένα "αγωνιστικά" της στελέχη. Πού είναι οι "ήρωες" των Πολυτεχνείων και των τεκέδων;

..."Ξέρεις ποιος είναι αυτός ρε;", φώναξε ένας αριστερός σε έναν νεαρό αστυνομικό, ο οποίος έσπρωξε έναν μεθύστακα κάπου στα Εξάρχεια ..."Ο Παπαχρήστος είναι ρε, η "φωνή" τού Πολυτεχνείου". Πού είναι αυτός τώρα; Πού είναι μια καταγγελτική "φωνή" τής Αριστεράς, την οποία τώρα - περισσότερο από ποτέ - έχει ανάγκη μια κοινωνία προδομένη από την Κυβέρνηση της Αριστεράς; ...Πουθενά ...Άλλος ένας κρατικοδίαιτος αριστερός, ο οποίος "τρώει" τη "λεία" του κρυμμένος στην "τρύπα" του και δεν μιλάει. Πώς να μιλήσει; Να ήταν ο Μητσοτάκης ή ο Καραμανλής στην εξουσία, να βγει και να πει τα "ωραία" του ...Να βγει και να πει τα "τζάμπα" αριστερά του ...Να πει τα "όμορφά" του για το κεφάλαιο, τους φονιάδες των λαών τους ιμπεριαλιστές και τις υπεραξίες που εισπράττουν τα κακά αφεντικά ...Αυτά που του έμαθαν στο κομματικό "σχολείο". Τώρα τι να πει; Να κατηγορήσει τους αριστερούς; ...Τους "ρομαντικούς" και προπάντων "ανιδιοτελείς" αριστερούς σαν τον Φλαμπουράρη, τον Σταθάκη και τον Βρούτση; Να κατηγορήσει τη "συναγωνίστριά" του Δαμανάκη, η οποία ήταν εκείνη που ξεκίνησε το "δούλεμα" με το Grexit πριν καν το φανταστεί ο ίδιος ο Σόιμπλε;

Αποτέλεσμα εικόνας για χαρουλα syrizaΑυτή η αριστερή "ξεφτίλα" και υποκρισία είναι το κέρδος από την Πρώτη Αριστερή Κυβέρνηση. Αυτό είναι το κέρδος από τη λήψη τής εξουσίας από την Αριστερά. 
Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι ο Τσίπρας - έστω και άθελά του - "γράφει" ιστορία. Οι τζάμπα μάγκες τής Αριστεράς κρύφτηκαν στα "λαγούμια" τους. ..Εξαφανίστηκαν ...Εξαφανίστηκαν οι αριστεροί πανεπιστημιακοί, οι "διανοούμενοι", οι συγγραφείς, οι καλλιτέχνες, οι οποίοι στις δεκαετίες τής Μεταπολίτευσης έζησαν πλούσια, πουλώντας επαναστατικά "μπακίρια" ...Όμως, εξαφανίστηκαν όχι από ντροπή, αλλά από αλληλοεκβιασμούς. Πριν τολμήσει κάποιος να ανοίξει το στόμα του, κάποιος "σύντροφος" από δίπλα του θα του την "πέσει", θυμίζοντάς του τα δικά του...

Τέτοια "ομερτά" ούτε η σικελική Μαφία δεν έχει πετύχει. Όλοι οι αριστεροί επαγγελματίες τιμητές των πάντων "μούγκα στη στρούγκα". Ο φόβος φυλάει τα έρμα, για να καταλάβουν και οι αδαείς ποιο "υπουργείο" διατηρεί ο Υπουργός Φλαμπουράρης. Τους "φτύνουν" και αυτοί βαστάνε "ομπρέλες". Τους βρίζουν στις εκδηλώσεις τού "Πολυτεχνείου" και αυτοί κρατάνε σοβαρό ύφος μόνον και μόνον για να μην χαλάσουν οι φωτογραφίες για τις εφημερίδες και τα δελτία ειδήσεων. Με συνοδεία τύπου Αλ Καπόνε κυκλοφορά πλέον ο "δημοφιλής" Τσίπρας στην Αθήνα, και ...στήνει "παραστάσεις" λαϊκής "λατρείας".
Αποτέλεσμα εικόνας για kontra konistantopoyloy 
Ό,τι δεν ευθυγραμμίζεται με τη γραμμή τού "πολίτμπιρο" του "συντρόφου" Τσίπρα, εξοντώνεται με μεθόδους KGB. Με συνοπτικές διαδικασίες την "έφαγαν" την Κωνσταντοπούλου ...Την Κωνσταντοπούλου και όχι καμία "τυχαία" ...Την κόρη τού Κωνσταντόπουλου και ενός εκ των "πατέρων" του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ. Οι δικοί της "σύντροφοι" την έβγαλαν "τρελή".
 Ομοϊδεάτες της "κατασκεύαζαν" όλες τις "γραφικότητες", οι οποίες την εξέθεταν στον κόσμο ...Ιστορίες με οργισμένους γκαραζιέρηδες σε βουλκανιζατέρ τής εθνικής οδού. Έπιασαν "τόπο" τα χαφιεδοφροντιστήρια στα σταλινικά "θρανία" τής προπαγάνδας. "Μήνυμα" σε όσους "γκρίνιαζαν" έστειλαν οι μαφιόζοι τής Αριστεράς με την Κωνσταντοπούλου....
πηγή 
ἀναδημοσίευσις ἀπό :perimajestic 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου