" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Γεώργιος Τράγκας : Αὐτοί πού ἔδωσαν ἐντολή γιά τήν σκευωρία κατά τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς,τώρα πιέζουν γιά τήν ἀποχριστιανοποίησιν τῆς Ἑλλάδος (ἡχητικό)

Γ. Τράγκας: Αυτοί που έδωσαν εντολή για την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, τώρα πιέζουν για την αποχριστιανοποίηση της Ελλάδος - ΗΧΗΤΙΚΟ

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχώρησε από την ραδιοφωνική του εκπομπή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας αναφορικά με την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.

Αποφεύγοντας να ονοματίσει ποιοι είναι αυτοί που πίεσαν για το πρωτοφανές πολιτικό και δικαστικό πραξικόπημα κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, τόνισε ότι είναι οι ίδιοι που πιέζουν για την αποχριστιανοποίηση της Ελλάδας. Ο νοών νοείτω!

Ο Γιώργος Τράγκας είπε χαρακτηριστικά: «Τι ρόλο παίζει ο κάθε αριστερός Φίλης και τι ρόλο παίζουν όλοι αυτοί οι πρωθυπουργοί που δέχονται οδηγίες και ξέρω και ονόματα. Για τις οδηγίες που δίνουν αυτοί που διαβαίνουν το κατώφλι του Μαξίμου.

Επί Σαμαρά ήξερα ποιος μπαινοβγαίνει και επιδιώκει να δώσει του κόσμου τις οδηγίες στον Αντωνάκη

«Οι ίδιοι που έδωσαν τις οδηγίες για το πότε έπρεπε να γίνουν οι συλλήψεις των μελών της Χρυσής Αυγής, οι ίδιοι αυτοί δίνουν οδηγίες πάντα για τα θέματα τα θρησκευτικά, όχι τώρα, δεκαετίες πίσω!»

Δεν είναι καθόλου τυχαίο λοιπόν πως τα ίδια κυκλώματα που έβαλαν παράνομα την Χρυσή Αυγή στην φυλακή, επιχειρούν τώρα την ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου