" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Τράμπ στήν Χίτλερι : « Θά σέ πάω στήν φυλακή »


Κλίντον : Με κυνηγάει ο Πούτιν
 Αποτέλεσμα εικόνας για Τραμπ Κλίντον ντιμπέιτ

Δυο αποσπάσματα από το δεύτερο ντιμπέιτ.  

1)Τραμπ: « Θα έπρεπε να ζητήσεις συγγνώμη για τα 33.000 e-mails που διέγραψες και τα εξαφάνισες και για τα δύο κουτιά με e-mails και άλλα πράγματα που βγηκαν από το γραφείο σου και τώρα λείπουν. Αν κερδίσω, θα ζητήσω από τον Γενικό Εισαγγελέα που θα διορίσω να αναθέσει σε ένα ειδικό εισαγγελέα να ερευνήσει την υπόθεση σας. Δεν έχουν υπάρξει ποτέ άλλοτε τόσα πολλά ψέματα, και τόση μεροληψία. Θα έχουμε ένα ειδικό εισαγγελέα. Όπου πάω οι άνθρωποι μου μιλούν και είναι έξω φρενών. Τα στελέχη του FBI είναι έξω φρενών. Δεν υπήρξε ποτέ κάτι σαν αυτό με τα e-mail σας. Δεν είναι δυνατό μόλις σας επιδόθηκε η δικαστική κλήτευση να διαγράφετε 33.000 e-mails Θα πάρετε βάλουμε έναν ειδικό εισαγγελέα και θα τα εξετάσουμε όλα αυτά. Ξέρεις κάτι, έχουν καταστραφεί ζωές ανθρώπων που έκαναν το 1/5 απ ότι έκανες εσύ. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι ».

-COOPER: κ. Κλίντον, θα απαντήσετε;

CLINTON:.... «Ό, τι είπε είναι απολύτως ψευδή…... Είναι πολύ καλό θα έλεγα ότι κάποιος με την ιδιοσυγκρασία του Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι υπεύθυνος για το νόμο στη χώρα μας»

Τραμπ: « Επειδή θα ήσουν στη φυλακή»

"Ας είμαστε ξεκάθαροι, ένας υποψήφιος για την προεδρία μόλις υποσχέθηκε να βάλει στη φυλακή τον αντίπαλό του εάν νικήσει. Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα», έγραψε στους New York Times, ο εβραίος νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν.

2) ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ

Η Χίτλερι έβγαλε τον μακαρθισμό από την κατάψυξη τα ξημερώματα και ισχυρίστηκε ότι η ρωσική κυβέρνηση προσπαθεί να επηρεάσει τις αμερικανικές εκλογές.

« Κρεμλίνο, σημαίνει Πούτιν. Και η ρωσική κυβέρνηση, κατευθύνει τις επιθέσεις. Γίνονται χακαρίσματα σε αμερικανικούς λογαριασμούς για να επηρεάσουν τις εκλογές μας. Και τα WikiLeaks είναι μέρος της επιχείρησης.Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν ήταν ποτέ σε μια κατάσταση όπου μια «αντίπαλη» ξένη δύναμη εργαζόταν για να επηρεάσει τις εκλογές στις ΗΠΑ».

ΥΓ. Η δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από το CNN που ψηφίζει δαγκωτό Χίτλερι είχε δυο ενδιαφέροντα στοιχεία.
Ο Τραμπ υποστηρίχθηκε από 34% ενώ στο πρώτο είχε μόνο 27% σύμφωνα με το CNN .Δηλαδή +7%.
 Η έρευνα κατέδειξε ότι το 39% των θεατών δήλωσαν ότι η Κλίντον ήταν καλύτερη από ό, τι περίμεναν, ενώ το 63% απάντησε ότι ο Τραμπ ξεπέρασε τις προσδοκίες τους.

Δελτίο τῶν 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου