" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ... «ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ» (ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ) ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕ Ο ΑΡΧΙ- ΣΚΕΥΩΡΟΣ ΡΕΤΖΕΠ ΤΑΓΙΠ ΕΡΤΝΟΓΑΝ, ΕΝΑΝΤΙΑ... ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΗ ΤΟΝ ΦΕΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ (ΚΙ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ, ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ) !!!



Το ολονύκτιο... show, εδώ.

Ποιος είναι ο Φετουλάχ Γκιουλέν; Διαβάστε πιο κάτω (όχι για τίποτε άλλο, αλλά για να μην πιάνεστε κορόιδα):

Ο γνωστός χρηματοδότης μουσουλμανικών παραστρατιωτικών ομάδων στη Βοσνία, αλλά και του UCK, ο Γκιουλέν, δημιουργεί μία νέα βόμβα στην ελληνική Θράκη. Ακατανόητη η «ανοχή» των ελληνικών κυβερνήσεων απέναντι σε έναν «καθαρό» εθνικό κίνδυνο. Είναι ο ισχυρότερος εχθρός του Ταγίπ Ερντογάν. Είναι ο άνθρωπος που ανέδειξε και στήριξε τον Ερντογάν. Είναι ο άνθρωπος που μετά από μία δεκαετή πορεία οικονομικής και κοινωνικής εκτόξευσης της Τουρκίας οδηγεί τη χώρα στον διχασμό, αξιοποιώντας τα σκάνδαλα των υπουργών και της οικογένειας του Ερντογάν. Από το σπίτι του στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, ο «πατερούλης» του παντουρκισμού, ιμάμης Φετουλάχ Γκιουλέν, επιχειρεί συστηματικά την τελευταία δεκαετία κι ένα ακόμη «μπάσιμο».

 Πρόκειται για το μυστικό σχέδιο πολιτικής άλωσης της Θράκης, μέσω των περίφημων θρησκευτικών φροντιστηρίων των «Νουρτζού», που έχουν κατακλύσει τον μουσουλμανικό κόσμο και ως πέμπτη φάλαγγα επιδιώκουν να...

Η συνέχεια εδώ

====================




Σοβαρός...
«πραξικοπηματίας» αυτός στη φωτογραφία, ε;

Στην αντεπίθεση ο Σουλτάνος. «Κλικ» εδώ. Εννοείται...


Διαβάστε επίσης εδώ κι εδώ.

«Παιχτούρα» ο Ερντογάν;
Να δούμε για πόσον καιρό ακόμη...

Διηνέκης


Προσωρινό συμπέρασμα: Ο ψυχοπαθής, «τά 'χει» - ακόμη - «400»...

Οι «σοβαροί πραξικοπηματίες» που λέγαμε...

Τεράστιο γεωπολιτικό παίγνιο βρίσκεται σε εξέλιξη  στην Τουρκία. Ο Ρ. Τ. Ερντογάν αναφέρεται ευθέως σε ανάμιξη των ΗΠΑ και του ιμάμη Φ. Γκιουλέν ενώ πηγές από τη Μόσχα αναφέρουν πως δεν ήταν και τόσο...πραξικόπημα. Πριν από λίγο έγινε διαρροή από το περιβάλλον του Ρ. Τ. Ερντογάν ότι ΝΑΤΟϊκοί Τούρκοι στρατιωτικοί που βρίσκονται στα σπλάχνα της τουρκικής Αεροπορίας κατέρριψαν το ρωσικό βομβαρδιστικό Su-24 για να αποδυναμώσουν την τουρκική κυβέρνηση.
O Ρ. Τ. Ερντογάν προχωράει σε εκκαθαρίσεις "ΝΑΤΟϊκών" στρατιωτικών...

Η συνέχεια εδώ

Ἐσχάτη Γραμμή Ἀνασχέσεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου