" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ, ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ, ΕΝΩ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΑΘΗΣ

lesvos


Καθημερινότητα πλέον αποτελούν οι σκηνές χάους που εξελίσσονται στη Λέσβο η οποία έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών. Η κατάσταση όσο περνά ο χρόνος γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη και η ειρήνη και η ασφάλεια της τοπικής κοινωνίας κρέμεται από μια τρίχα.

Πλέον δεν διστάζουμε να μιλήσουμε για τον κίνδυνο που διατρέχουν οι ζωές και οι περιουσίες των εντόπιων κατοίκων.

Το χάος που εγκατέλειψε πίσω της η παντελώς ανίκανη και συμπλεγματική κυρία Χριστοδουλοπούλου, η οποία έχει το θράσος να θέτει ξανά υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον υπεράνω ελέγχου και όλες οι προσπάθειες της υπηρεσιακής κυβέρνησης, είναι ανεπαρκείς.

Πώς είναι δυνατόν να χειραγωγήσεις και να ελέγξεις 17.000 λαθρομετανάστες, 17.000 εισβολείς από τριτοκοσμικές χώρες, όπου η κουλτούρα και τα ήθη και έθιμα των κοινωνιών από τις οποίες μας κουβαλήθηκαν, προβάλουν ως μόνη διαλεκτική και συμπεριφορά τη βία και την περιφρόνηση προς την ανθρώπινη ζωή. Ας θυμηθούμε ότι εκτός από τις επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών και των ανδρών του Λιμενικού, εκτός από το κλείσιμο των κεντρικών αρτηριών του νησιού, εκτός από τις εφόδους για να καταλάβουν διάφορα επιβατηγά πλοία, τη Δευτέρα έβαλαν φωτιές κατά μήκος του δρόμου, από τον καταυλισμό στον Καρά Τεπέ μέχρι την πόλη, ενώ φωτιά εκδηλώθηκε και στο δασικό αλσύλλιο Τσαμάκια. Πηγές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μιλούν για φωτιές αντιπερισπασμού που ανάβουν οι λαθρομετανάστες κινούμενοι προς το λιμάνι. Αυτοί είναι λοιπόν οι αδύναμοι, κατατρεγμένοι, απελπισμένοι «πρόσφυγες» που ήρθαν στη Χώρα μας για να γλυτώσουν από τον πόλεμο και την καταστροφή, επιδιώκοντας με τη συμπεριφορά τους να δημιουργήσουν έναν νέο πόλεμο;

Αυτοί είναι  οι δυστυχισμένοι, εναντίον των οποίων, σύμφωνα με δηλώσεις του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και όλων των κοινωνικών περιττωμάτων του ιδίου φυράματος, καταφέρεται η «ναζιστική» Χρυσή Αυγή;
Συνειδητοποιούμε λοιπόν ότι μια μόνο σπίθα είναι αρκετή για να δημιουργηθεί μαζική εξέγερση και όλοι αυτοί οι ξενόφερτοι να δημιουργήσουν λουτρό αίματος.

Πάντως οι σπίθες υπάρχουν και συνεχώς προσπαθούν να υποδαυλίσουν μια αντίδραση που θα εξελιχθεί σε γενικευμένη εξέγερση. Και φυσικά όλα αυτά υπό τα όμματα και την αδράνεια της Πολιτείας.

Όπως λοιπόν μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, ομάδα νεαρών με μαύρα ρούχα που δήλωνε ότι είναι υπέρ των προσφύγων μοίραζαν χθες φυλλάδια και ενημερωτικό υλικό για το πώς να κινηθούν οι μετανάστες κατά των αρχών και των πολιτών της Λέσβου. Ναι δεν ακούσατε λάθος δωσίλογα και άθλια εξαμβλώματα και κοινωνικά αποστήματα του ακροαριστερού χώρου μοίραζαν φυλλάδια, στα αραβικά μάλιστα, για να υποκινήσουν εξέγερση και λουτρό αίματος .

Είναι μέλη της ομάδας που αποκαλείται Musaferat και ευθύνεται για την κατάληψη από το 2006 (!!!!!!!!!) του νεοκλασικού κτηρίου «Μπίνειο» που αποτελεί περιουσία της Πανεπιστημιακής κοινότητας. Χρόνια τώρα οι περίοικοι διαμαρτύρονται για τη φασαρία, τη συμπεριφορά και τις διάφορες  «κοινωνικές δραστηριότητες» των «καταληψιών» που σχετίζονται με το «ντουμάνιασμα βοτάνων» και που όλες τις ώρες της νύχτας, που δεν τους αφήνουν να αναπαυθούν. Φυσικά η αδιαφορία των αρμοδίων αρχών είναι χαρακτηριστική και έχει προκαλέσει τη δυσφορία της τοπικής κοινωνίας.

Αυτά λοιπόν τα κοινωνικά παράσιτα, αυτοί οι αίσχιστου είδους δωσίλογοι και εχθροί της ίδιας τους της Φυλής, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την υποκουλτούρα, τα απάνθρωπα ένστικτα και τον πρωτογονισμό των λαθρομεταναστών και να τους εξεγείρουν εναντίον της Πολιτείας και των κατοίκων της Λέσβου, τους οποίους υποδεικνύουν ως εχθρούς τους.

Σε κάποιες άλλες εποχές, αυτοί οι υποκινητές της βίας, των ταραχών και της αιματοχυσίας θα είχαν μια εντελώς διαφορετική και συνοπτική αντιμετώπιση από την Πολιτεία, με τις ευλογίες της κοινωνίας φυσικά.

Και κατόπιν όλων αυτών, οι ιδεολογικοί τους σύντροφοι του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, καθώς και όλων των ακροαριστερών κοινοβουλευτικών και μη συμμοριών, αυτοί που απειλούσαν τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα ότι θα φέρουν 3.000 Αφγανούς, έχουν το θράσος να σχολιάζουν και να καταδικάζουν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την προστασία της Πατρίδας, της Φυλής και του Πολιτισμού μας.

Αλλά ας μην ξεχνάνε ότι Ιστορικά, η μοίρα των προδοτών είναι κοινή και προδιαγεγραμμένη. Όπως ο Ιούδας, ο Εφιάλτης και ο Πήλιος Γούσης, έτσι και αυτοί θα μείνουν στιγματισμένοι με το Αιώνιο Ανάθεμα να τους καταδιώκει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου