" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2015

Θέλουν τήν ἐξόντωση τῶν Ἑλλήνων: Μέχρι τίς 18 Αὐγούστου θά ψηφιστεῖ τό Μνημόνιο Σύριζα – Δεῖτε τήν λίστα μέ τά μέτρα!

Θέλουν την εξόντωση των Ελλήνων: Μέχρι τις 18 Αυγούστου θα ψηφιστεί το Μνημόνιο Σύριζα – Δείτε τη λίστα με τα μέτρα!

Σε λίγες μέρες, όπως αναφέρουν τα καθεστωτικά μέσα, οι διεθνείς τοκογλύφοι θα παραδώσουν στους συριζαίους το προσχέδιο του νέου αριστερού (αλλά αμερικανοκομμουνιστικού, αφού θα είναι γραμμένο στα αγγλικά) μνημονίου. 

Όπως όλα δείχνουν η κυβέρνηση προσανατολίζεται σε μία «κεραυνοβόλα» ψήφισή του πριν τελειώσει ο Αύγουστος, ώστε να μην λάβει την πρέπουσα δημοσιότητα το όλο ζήτημα.
Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έχουν ήδη τεθεί όλων των ειδών τα ζητήματα και όπως λένε κυβερνητικοί κύκλοι, ο στόχος της ψήφισης του νέου μνημονίου μέχρι τις 18 Αυγούστου είναι απολύτως εφικτός, γεγονός που σημαίνει ότι θα αμβλυνθούν οι όποιες διαφορές άρον – άρον, προκειμένου το μνημόνιο να υπογραφεί πριν τελειώσουν τα «μπάνια του Λαού».

Ουσιαστικά το νέο μνημόνιο του Σύριζα θα περιλαμβάνει ότι μέχρι τώρα φοβόταν να περάσει η νουδούλα συν άλλα τόσα μέτρα. Ήδη, θυμίζουμε, έχουν ψηφιστεί δύο πακέτα προαπαιτούμενων μέτρων και αναμένεται το προσεχές διάστημα να ψηφιστεί και το τρίτο πακέτο, που θα περιλαμβάνει και την χαριστική βολή στην αγροτική παραγωγή της χώρας.
Από κει και πέρα το νέο μνημόνιο θα περιλαμβάνει συνεχή νέα πακέτα μέτρων σε εύρος τριετίας, τα οποία θα πρέπει να οδηγήσουν σε μία δημοσιονομική προσαρμογή της τάξεως του 5% περίπου. Βέβαια αυτό το ποσοστό είναι η αρχική εκτίμηση και είναι σίγουρο πως στην πορεία θα προκύπτουν και νέες αποκλίσεις, δηλαδή νέα επιπλέον μέτρα.
Αυτά που θα ψηφιστούν άμεσα είναι τα εξής:
 1. Αλλαγές στο νόμο για τις 100 δόσεις, προκειμένου να αποκλειστούν αρκετοί από τους δικαιούχους.
 2. Κατάργηση του υψηλού συντελεστή της έκτακτης εισφοράς 8% στα ετήσια εισοδήματα άνω των 500.000 ευρώ και παράλληλη αύξηση των συντελεστών για τα χαμηλότερα εισοδήματα.
 3. Ισοδύναμα μέτρα που θα αντισταθμίσουν ή θα ακυρώσουν τις αποφάσεις δικαστηρίων που δικαιώνουν κοινωνικές ομάδες που επλήγησαν από τα μνημόνια.
 4. Αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης και ουσιαστική κατάργηση όλων των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων
 5. Μείωση της δαπάνης για τα επιδόματα πετρελαίου θέρμανσης
 6. Κατάργηση των φοροαπαλλαγών για τους αγρότες, αρχίζοντας από τη μείωση της επιδότησης στο αγροτικό ντίζελ κατά 50%, αλλά και από την κατάργηση του αφορολογήτου των 12.000 ευρώ.
 7. Την μείωση κατά 200 εκατ. ευρώ στις στρατιωτικές δαπάνες από το 2016, με περικοπές από τις δαπάνες προσωπικού και από τα εξοπλιστικά προγράμματα.
 8. Μείωση του ακατάσχετου ορίου των 1.500 ευρώ για τους οφειλέτες στο Δημόσιο, στα ασφαλιστικά ταμεία και στις τράπεζες.
 9. Άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων (φούρνοι, ταξί, φαρμακεία, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές και έπεται συνέχεια…)
 10. Την ολοκλήρωση μέχρι τον Οκτώβριο της πώλησης τουλάχιστον του 51% των μετοχών του ΟΛΠ και ΟΛΘ, όπως και την πώληση της ΤΡΕΝΟΣΕ. Παράλληλα, απαιτείται να κλείσει η διαπραγμάτευση με τη Fraport για την παραχώρηση 10 μεγάλων αεροδρομίων της χώρας.
Ήδη συμφωνηθέντα, αλλά που πρόκειται να ψηφιστούν αργότερα για… πολιτικούς λόγους:
 1. Κατάργηση ΕΚΑΣ
 2. Ομαδικές απολύσεις
 3. Πώληση των «κόκκινων δανείων» σε ξένες εισπρακτικές εταιρείες, μέσω δημιουργίας μίας “bad bank”.
 4. Δημιουργία Ταμείου Ξεπουλήματος, το οποίο θα φροντίσει να πουλήσει έναντι πινακίου φακής τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας.
 5. Νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων με ορίζοντα την… Βουλγαρία
Στόχος των διεθνών τοκογλύφων είναι η πλήρη αποσάθρωση της Ελληνικής Οικονομίας και η φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού, ώστε να εμφανιστούν αργότερα ως «σωτήρες» οι «επενδυτές» που θα αγοράσουν τα πάντα για «ένα κομμάτι ψωμί» και θα δίνουν μισθούς πείνας στους «ιθαγενείς». 

Χρυσῆ Αὐγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου