" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015

Δραματικές ἐξελίξεις: Εἰσβολή λαθρομεταναστῶν στό Ἀστυνομικό Τμῆμα τῆς Κῶ - Τραυματισμοί ἀστυνομικῶν! ΒΙΝΤΕΟ

Δραματικές εξελίξεις: Εισβολή λαθρομεταναστών στο Αστυνομικό Τμήμα της Κω - Τραυματισμοί αστυνομικών! ΒΙΝΤΕΟ

Η κατάσταση στην Κω έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Πριν λίγη ώρα ορδές λαθρομεταναστών εισέβαλαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κω και τραυμάτισαν αστυνομικούς, που μετά την δίωξη του συναδέλφου τους φοβούνται ακόμα και να αμυνθούν όταν κινδυνεύει η ζωή τους. Το ξεφτιλισμένο "κράτος" των συριζαίων έχει βυθίσει στο χάος ολόκληρο το Ανατολικό Αιγαίο και οι Έλληνες πολίτες ζουν πλέον υπό ένα καθεστώς άμεσης κατοχής και τρομοκρατίας.


Με μία απεγνωσμένη έκκληση προς κάθε αρμόδιο φορέα, ο Δήμαρχος Κω προσπαθεί να διασώσει ό,τι ε΄χει απομείνει όρθιο στο νησί του: Ο Δήμαρχος Κω κ. Κυρίτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση: ”Είναι η τελευταία προειδοποίηση που απευθύνω στην Πολιτεία. Στην Κω έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 7.000 παράνομοι μετανάστες, η διαχείριση του προβλήματος είναι πλέον αδύνατη. Προειδοποιώ ότι ο κίνδυνος να χυθεί αίμα και να οδηγηθούμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις είναι υπαρκτός.


Η κυβέρνηση οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της: -Να μετακινηθούν άμεσα, με δρομολόγηση πλοίου αλλά και με τη συνδρομή ακόμα και του Πολεμικού Ναυτικού, οι 7.000 παράνομοι μετανάστες από την Κω. -Να έρθουν άμεσα στην Κω , ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας για να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενα επεισόδια αλλά και ακραίες καταστάσεις. -Να τελειώσει ο μύθος με τη διαδικασία ταυτοποίησης.


Στην Κω με 7.000 παράνομους μετανάστες και 600-800 να φτάνουν καθημερινά, δεν μπορεί να γίνει ταυτοποίηση. Ας το πάρουν απόφαση επιτέλους. -Να υπάρξει φρούρηση των θαλάσσιων συνόρων μας, πόσους παράνομους μετανάστες μπορεί να αντέξει η Κως; Πόσους μπορεί να αντέξει η Ελλάδα; Ο Δήμος Κω έκανε μια προσπάθεια , προσπαθώντας να μεταφέρει στο γήπεδο τη δομή ταυτοποίησης. Προσπάθησε να υποκαταστήσει το Κράτος που είναι απών από την αντιμετώπιση του προβλήματος. Αποδείχθηκε όμως ότι το πρόβλημα δεν είναι πλέον διαχειρίσιμο. Ο κ.Πρωθυπουργός, οφείλει να δώσει λύση εντός της ημέρας.

Μήπως και ο Δήμαρχος Κω είναι ρατσιστής; μήπως είναι και αυτός Χρυσαυγίτης; Φυσικά καμία αντίδραση δεν υπήρξε από το γελοίο ανδρείκελο που παριστάνει τον Πρωθυπουργό στην δραματική έκκληση από την Κω.

Ο dear Alexis αυτή την στιγμή κάνει... επικύψεις στην τρόικα και αδυνατεί να ασχοληθεί με τα τραγικά προβλήματα του ελληνικού λαού.Πόσο σωστά τά γράφει ὁ Γεώργιος Δημητρακόπουλος

ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ!

 
Κάποιοι από αυτούς είναι οι ακριβοπληρωμένες πόρνες των μεγαλοεκδοτών-επιχειρηματιών, άλλοι είναι απλώς ένας συρφετός γελοίων που περιμένει να γλείψει κάποιο κόκκαλο από το… ψητό, όλοι μαζί αποτελούν έναν ιδιότυπο ανθελληνικό στρατό που ανακαλύπτει μονίμως δικαιώματα για όσους εισβάλλουν σωρηδόν στην χώρα και ορίζουν κατά το δοκούν τις δικές μας υποχρεώσεις μας απέναντί τους.

Ωρύονται πάλι στα βοθροκάναλα και τις φυλλάδες τους για το νέο περιστατικό ρατσιστικής βίας στην Κω. Τολμούν οι άσχετοι αυτοί τύποι να εκφράσουν άποψη για το πώς επιβάλλεται η τάξη σε στιγμές κρίσης, κατά τις οποίες η ελάχιστη αφορμή μπορεί να πυροδοτήσει ακόμα και εξέγερση. Υποδεικνύουν στους αστυνομικούς την δουλειά τους και αισθάνονται ντροπή για το συμβάν. Αν είναι τόσο εύθικτοι ας αφήσουν τον κλιματισμό του γραφείου τους και ας σπεύσουν να αναλάβουν αυτοί την περαίωση της διαδικασίας ταυτοποίησης των χιλιάδων αυτών παρανόμων, εν δυνάμει (και ίσως εν ενεργεία) εγκληματιών. Σίγουρα ο πληθυντικός και το πρωτόκολλο ευγενείας θα συγκινήσουν αυτούς που δεν διστάζουν να συμπλέκονται μεταξύ τους, ακόμα και οι ομοεθνείς.

Από κοντά τοπική αυτοδιοίκηση και συνδικαλιστικοί φορείς των σωμάτων ασφαλείας, χαρακτηρίζουν το περιστατικό καταδικαστέο. Ας γίνουν επιτέλους άνδρες λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους. Η αστυνομία πρέπει να αφεθεί να κάνει την δουλειά της χρησιμοποιώντας τακτικές και μέσα που ενδείκνυνται σε κάθε περίπτωση. Ήδη έχουν υποχρεώσει το σύνολο των υπηρετούντων του σώματος στα νησιά να συνδράμει στην ουσία στον εποικισμό της χώρας αφαιρώντας κάθε δυνατότητα καταστολής και αποδίδοντας τους ρόλο εξυπηρετικό των εισβολέων και μόνο.

Η Ελληνική Αστυνομία, μακριά από μικροπολιτικά συμφέροντα, να αφεθεί να διαχειριστεί την κατάσταση, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Στρατό. Δεχόμαστε επίθεση και μοναδικό μας καθήκον είναι αυτό έναντι του αίματος και της ιστορίας μας. Μόνη υποχρέωσή μας είναι η προστασία της πατρίδας μας. Τίποτα απολύτως δεν οφείλουμε σε όλους αυτούς που διασώζουμε καθημερινά και το μόνο που έχουν να πουν είναι κατηγορίες για την χώρα, τις υποδομές και τους ανθρώπους της.

Ως εθνικιστές είμαστε, πρώτα και πάνω από όλα, φυλετιστές. Πιστεύουμε ότι η Ελλάδα πρέπει να μείνει ελληνική και θα δώσουμε ως και την τελευταία ρανίδα του αίματός μας για να το διασφαλίσουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου