" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΜΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ!


Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μετά από την εξαγγελία της ενοικίασης δωματίων στα νησιά για να στεγαστούν οι άρτι αφιχθέντες λαθρομετανάστες (!!!), η αρμόδια υπουργός Χριστοδουλοπούλου προχώρησε κι ένα βήμα παραπέρα, για την εξασφάλιση δωρεάν στέγασης των λαθρομεταναστών και στην υπόλοιπη Ελλάδα.  

Μιλώντας, λοιπόν, στη Real News η ανεκδιήγητη υπουργός έδειξε πως εννοούν οι συριζομούρηδες (και οι συνοδοιπόροι τους της καμμεναρίας…) την «ανθρωπιστική κρίση», δηλώνοντας τα εξής: «Σε μια προσπάθεια να φιλοξενηθούν οι αιτούντες άσυλο στη χώρα μας, προκρίνεται η λύση της ενοικίασης άδειων ξενοδοχείων, άδειων ιδιωτικών κλινικών, μικρών μονάδων, άδειων δημοτικών κτιρίων καθώς και διαμερισμάτων που μένουν ξενοίκιαστα ανά την Ελλάδα».

Και βέβαια, τα ενοίκια δε θα τα πληρώσουν μόνο οι ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ που ψήφισαν τους Τσιπροκαμμένους, αλλά όλοι οι Έλληνες. Προφανώς, διότι σύμφωνα με τη λογική τους, εμείς οι Έλληνες… χρωστάμε στους λαθρομετανάστες και ήρθε η ώρα να πληρώσουμε!

(ΥΓ) 1: Φυσικά, η αρμοδία και τα συντρόφια της δε θα δώσουν το καλό παράδειγμα, παίρνοντας πρώτοι αυτοί μερικούς λαθρομετανάστες στις βιλάρες τους! Αλίμονο, αυτό μας έλλειπε…

(ΥΓ) 2: Ζήτω και ξαναζήτω οι «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου! Αβάντι μαέστρο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου