" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΩΧ! Ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΛΕΚΕΙ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΟΥ «ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ» MISTER TSIPRA…


ivanof

Γράφει ο Αντίοχος

Άνοιξε η όρεξη των ψευδεπίγραφων «Μακεδόνων» των Σκοπίων, με τη νέα συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων (εφόσον ο Σαμαράς δεν ενέδωσε, σίγουρα όχι επειδή δεν ήθελε, αλλά γιατί είχε τον φόβο της Χρυσής Αυγής…). Έτσι, σε συνέντευξή του στην ελβετική εφημερίδα «Le Temps», ο πρόεδρος των Σκοπιανών Γκιόργκι Ιβάνωφ, σίγουρα γνωρίζοντας τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της παραχώρησης του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας, έκανε «άνοιγμα»  στον mister Tsipra, αποκαλώντας τον –διόλου τυχαία- «απαλλαγμένο από τις προκαταλήψεις του παρελθόντος». Ιδού:

«Ελπίζουμε πως αυτό θα μπορούσε να σηματοδοτήσει τον ερχομό μιας νέας γενιάς που ξέρει πως να απαλλαγεί από τις προκαταλήψεις του παρελθόντος. Μέχρι τώρα η ελληνική πολιτική ελίτ ήταν η τελευταία στα Βαλκάνια από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου. Όμως η σελίδα πλέον έχει γυρίσει παντού. Αυτό σημαίνει πως η νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα έχει πολλή δουλειά μπροστά της…».

(ΥΓ) 1: Προφανώς, ο σκοπιανός πρόεδρος δεν έχει ακόμα πληροφορηθεί για τις… «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου. Όταν μάθει, θα του φύγει η… όρεξη. Ή μήπως όχι, γιατί αυτές οι «κόκκινες γραμμές» είναι… αόρατες;

(ΥΓ) 2: Και βέβαια, όποιοι διανοηθούν να ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας μας, θα βρουν μπροστά τους την Χρυσή Αυγή! Κι αυτό να το χωνέψουν καλά οι επίδοξοι προδότες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου