" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Προκαλούν το δημόσιο αίσθημα οι χρυσοπληρωμένοι συνδικαλιστές του Σύριζα: αύξηση στη ΔΕΗ και σε όποιον αρέσει!

Προκαλούν το δημόσιο αίσθημα οι χρυσοπληρωμένοι συνδικαλιστές του Σύριζα: αύξηση στη ΔΕΗ και σε όποιον αρέσει!

Με το γνωστό, αποκτηθέν από τις κλαδικές του ΠΑΣΟΚ, υπέρ το δέον αλαζονικό ύφος απάντησε ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΗ και νυν στέλεχος του Σύριζα, Νίκος Φωτόπουλος, στο σάλο που προκλήθηκε από την αύξηση στους μισθούς των εργαζομένων της ΔΕΗ σε μια χρονική περίοδο κατά την οποία εκατομμύρια συμπατριωτών μας ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Ο συνδικαλιστής του Σύριζα, επιτίθεται σε όσους αντέδρασαν στην απόφαση να αυξηθούν οι μισθοί των εργαζομένων στη ΔΕΗ, μέσω της καταβολής επιδόματος-«τροφείου», ύψους 6 ευρώ ημερησίως. Κομματικοδίαιτος όντας, με θράσος αναφέρει το εξής: «Ποιό πρέπει να είναι το μέτρο σύγκρισης για το μισθό του καθενός μας, οι άνεργοι και όσοι εργαζόμενοι αμείβονται χαμηλότερα ή η κάλυψη των καθημερινών αναγκών για να ζούμε αξιοπρεπώς»;

Συνιστώντας ξύδι σε εκείνους που αντέδρασαν στη πρόκληση της ΔΕΗ, ο κατηγορούμενος για σκάνδαλα δανείων από την ίδια την επιχείρηση κατά τη διάρκεια της θητείας του στο συνδικαλιστικό όργανο της ΓΕΝΟΠ, καταλήγει: «Ξέρουμε ότι σας ενοχλεί που θα ξανανοίξει η ΕΡΤ. Ξέρουμε ότι σας ενοχλεί που η κυβέρνηση θα ξαναπροσλάβει τις καθαρίστριες. Ξέρουμε ότι σας ενοχλεί που θα επαναπροσληφθούν όσοι εκδιώχθηκαν και απολύθηκαν βάναυσα. Ξέρουμε ότι σας ενοχλεί που ο βασικός μισθός θα πάει στα 751 ευρώ. Για τις ενοχλήσεις σας, ξύδι, που λέει και ο λαός μας».


Έτσι χτίζουν το πολιτικό τους προφίλ οι κρατικοδίαιτοι μεγαλοσυνδικαλιστές τους οποίους εξέθρεψε και άνδρωσε το κλεφτοΠΑΣΟΚ και στους οποίους παρέχει πια ασφαλές πολιτικό καταφύγιο ο Σύριζα του Τσίπρα. Αν μη τι άλλο, η στάση Φωτόπουλου δικαιολογεί και την ρήση Πάγκαλου «μαζί τα φάγαμε». Εννοούσε προφανώς τα κομματόσκυλα της άλλοτε πανίσχυρης ΠΑΣΟΚαρίας και νυν παρατρεχάμενους του Σύριζα, οι οποίοι δεν βολεύτηκαν απλώς στο δημόσιο αλλά πλούτισαν ποικιλοτρόπως από αυτό, εις βάρος πάντοτε του Ελληνικού Λαού.

Τί κοινό έχει εν τέλει, ο άνεργος, ο σκληρά δοκιμαζόμενους από τους φόρους εργαζόμενος και ελεύθερος επαγγελματίας με τους "Φωτόπουλους" του Σύριζα; Επειδή λοιπόν στήριξη στο Σύριζα σημαίνει ουσιαστικά και πρακτικά ενίσχυση της αποθράσυνσης των βολεμένων πασόκων, η γιγάντωση της Χρυσής Αυγής αποτελεί την μοναδική λύση ώστε η Πατρίδα να απαλλαγεί από την κομματική γάγγραινα που σκοτώνει αργά και βασανιστικά το Λαό μας.

ἀναδημοσίευσις ἀπό : Χρυσή Αὐγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου