" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΗ: ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΝΑ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ





Σε σιωνιστικό παραλήρημα κατά της τεράστιας ανόδου των εθνικιστικών κινημάτων στις πρόσφατες ευρωεκλογές, ξέσπασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσου, Μοσέ Καντόρ, στην αμερικανοσιωνιστική φυλλάδα WallStreetJournal.

 Κατ’ αρχάς, ο αρχισιωνιστής εξέφρασε «την έντονη ανησυχία για την άνοδο των ακροδεξιών, των ναζιστών και γενικώς των φανατικών», και προειδοποίησε τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις «να πάψουν να κρύβουν τα πρόσωπά τους μέσα στην άμμο και να μην διαχειρίζονται τα ζητήματα της ξενοφοβίας και του ρατσισμού, τη στιγμή που αυτά απλώνονται σε όλη την ήπειρο».

imagesΤι εννοεί ο σιωνιστής, ότι πρέπει να πράξουν τα ανδρείκελά του στην Ευρώπη; Το εξηγεί παρακάτω: «Προτείνω μια διεθνή ένωση από φορείς υψηλού κύρους που θα αντιπαραταχθούν ανοιχτά με τους νεοναζί, ενώ και οι ηγέτες των ευρωπαϊκών κρατών οφείλουν να ενισχύσουν το νομικό οπλοστάσιο των χωρών τους, στη μάχη για τη διατήρηση των αξιών της Ευρώπης».  

Ήτοι, να μιμηθούν τον φον Αντωνάκη και να στέλνουν στις φυλακές όσους αντιτάσσονται στην παγκόσμια δικτατορία των τοκογλύφων!

Και καταλήγει ως εξής: «Πριν από λίγες ημέρες γιορτάσαμε τα 70 χρόνια από την D-Day. Η ευθύνη και η κληρονομιά μας είναι να προσφέρουμε όλες τις δυνάμεις μας -όπως έκαναν οι ήρωες του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου, για να αντιμετωπίσουμε τους νεοφασίστες. Δεν γίνεται στις αρχές του 21ου αιώνα να επαναλάβουμε τα λάθη του πρώτου μισού του 20αιώνα».

Αυτά που ήξεραν οι διεθνείς σιωνιστές, τελείωσαν!  

Η Ευρώπη ξυπνάει από το λήθαργο στην οποία την είχαν καταδικάσει. 

Ώρα να το πάρουν χαμπάρι, πως ότι κι αν κάνουν, η παγκόσμια δικτατορία τους είναι καταδικασμένη να καταρρεύσει! Και αργά ή γρήγορα, θα καταρρεύσει!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου