" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΟΙ ΘΡΥΑΛΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΙΔΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ


κκε2
 
Γράφει ο Αθανάσιος.

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.
  Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η παρακολούθηση των αναγραφόμενων λίβελων κατά του Κινήματός μας στην εμετική ιστοσελίδα του καθεστωτικού, αναρχομαρξιστικού συνονθυλεύματος του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Κάποιος, γνωστός για τις εθνομηδενιστικές του τοποθετήσεις, Δ. Χριστόπουλος, όλως τυχαίως νυμφευμένος με την κρατικοδίαιτη ισόβια υπάλληλο της κομμουνιστοκρατούμενης ΕΡΤ Μ. Κασίμη, ανάρτησε μία “εμπεριστατωμένη ανάλυση” σχετικά με την άνοδο του Κινήματος των ελλήνων Εθνικιστών. http://left.gr/news/elliniko-akrodexio-symptoma-giati-einai-toso-akraio
 
Ο αμειβόμενος αδρά από το υστέρημα του ελληνικού λαού ανθέλληνας “καθηγητής”, αφού ανέμειξε στη χύτρα του θολωμένου του (από τη μισαλλοδοξία) μυαλού, κάθε τυχάρπαστο και ασύνδετο κοινωνικό και πολιτικό φαινόμενο (παράνομη μετανάστευση, δικτατορία, οικονομική κρίση), απεφάνθη “μετά παρεισσίας”…

Είναι η στιγμή που ο παλαιάς κοπής αυτοθυματοποιημένος ελληνικός εθνικισμός συνάντησε το όνειρο της «ισχυρής Ελλάδας»: μιας βαλκανικής καπιταλιστικής μητρόπολης που «διεισδύει οικονομικά» (σύμφωνα με μια δημοφιλή λέξη της δεκαετίας) στα εσωτερικά των αδυνάμων γειτόνων.

Πριν παρομοιάσω τον εν λόγω κρατικοδίατο και ανιστόρητο, ανθέλληνα με τη γραφική φιγούρα του θεάτρου σκιών, που έχει ως συνήθειά της τα ασύστολα ψεύδη προκειμένου να καρπώνεται πρόσκαιρα και ανέξοδα οφέλη, κρίνω σκόπιμο να σχολιάσω λέξη προς λέξη την ακατάσχετη ψευδολογία του.

Πρώτο και κύριο, το Κίνημα της Χρυσής Αυγής δεν είναι ούτε “παλαιάς κοπής”, ούτε συνυφασμένο και ταυτόσημο με πολιτικές δυνάμεις που λυμαίνονται, με την πλέον αδηφάγο διάθεση, τον πλούτο των ελλήνων επί σειρά ετών.

Το “αυτοθυματοποιημένος” θα το πετάξω με αηδία στα μούτρα αυτού του θρασύτατου εκπροσώπου της “αριστεράς”, θυμίζοντάς του ότι η εγκληματική και προδοτική παράταξη, την οποία ο ίδιος υπηρετεί, έχει εξαργυρώσει στο μέγιστο βαθμό τη “θυματοποίησή” της, με τους αθρόους και σκανδαλώδεις διορισμούς στελεχών της σε κάθε κρατική και δημόσια θέση, όπως συμβαίνει εξάλλου με τον ίδιο και τη σύζυγό του.

Άλλωστε, το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας και τα φερέφωνά του ΜΜΕ, είχαν καταστήσει με την προπαγάνδα τους στη συνείδηση του ποδηγετημένου ελληνικού λαού, συνώνυμο του “αριστερός” το…”άγιος”.

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν ο ίδιος και όλοι οι συνοδοιπόροι του “άγιοι αριστεροί” δε βρίσκουν χώρο να διαφυλάξουν τις ογκωδέστατες τραπεζικές τους καταθέσεις, καταφεύγοντας έτσι στην BLACKROCK και την JPMORGAN.
 
Την ίδια στιγμή, οι “αυτοθυματοποιημένοι” αγωνιστές του Εθνικιστικού Κινήματος, βρίσκονται στη φυλακή, είτε σε κατ’ οίκον περιορισμό, είτε τους ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΟΓΟΣ, "αγαπητοί" ΨΕΥΤΕΣ και ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ της συστημικότατης και κρατικοδίαιτης “αριστεράς”.
 
Το τελευταίο κομμάτι φυσικά της φράσης του “καθηγητή” περί “ισχυρής Ελλάδας”, θα το αφήσω στην κρίση και τη χλεύη του κάθε σκληρά δοκιμαζόμενου συμπατριώτη μας, τη στιγμή μάλιστα όπου ο ίδιος και η κρατικοδίαιτη “goldenlady” σύζυγός του, εκτοξεύουν καθημερινά ποταμούς ανθελληνικής προπαγάνδας, προκειμένου να καταστήσουν την Πατρίδα μας ανίσχυρη και υποτελή σε ξένα συμφέροντα.

Στην ίδια ιστοσελίδα http://left.gr/news/enas-polyhromos-kosmos-sto-athens-pride-2014-fotografies φιλοξενείται ένα φωτογραφικό απόσπασμα από την πλέον απεχθή και εμετική “παράσταση” που μπορεί να απεργαστεί ένας διεστραμμένος και ανώμαλος ανθρώπινος εγκέφαλος, το “AthensPride 2014″.
 
Ένας εσμός πάσης φύσεως ανώμαλων υβριδίων του ανθρώπινου είδους, “παρήλασε” με φόντο το κτίριο της Βουλής (εκεί όπου απαγορεύεται σε Έλληνες να συναθροίζονται), δηλώνοντας δημόσια τον εκμαυλισμό και τον ηθικό ξεπεσμό της κοινωνίας μας.

Γι’ αυτό το επαίσχυντο γεγονός, οι ιδεολογικοί συνοδοιπόροι του “καθηγητή”, αισθάνονται “υπερήφανοι” και δηλώνουν τη συμπαράστασή τους προς κάθε ανώμαλο, συναισθανόμενοι προφανώς ότι όταν το πραγματικό πρόσωπο του ανθελληνικού κομματικού τους μορφώματος αποκαλυφθεί, μόνο ΚΙΝΑΙΔΟΙ και ΑΝΩΜΑΛΟΙ θα εξακολουθούν να τους υποστηρίζουν.
 
Υπενθυμίζω λοιπόν στους “ινστρούχτορες” του ανθελληνισμού, του διεθνισμού και των παχυλών καταθέσεων, ότι οι θρυαλλίδες που επιχειρούν να εναύσουν στα θεμέλια του Έθνους των ελλήνων, με τις ψευτιές τους και τον ΚΙΝΑΙΔΙΣΜΟ τους (νεοελληνιστί…”πουστιά”), θα κοπούν από τη ρίζα και όλος ο αντεθνικός τους εσμός θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθει, όπως άλλωστε κάθε προδοτική συμμορία στη μακραίωνη ιστορία του Έθνους μας.

Ορθά τα λάβαρα συναγωνιστές.

Ζήτω η Νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου